forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 1:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 490, 491, 492, 493, 494, 495, 496 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 12:55 am 
Аватар

Не е зле за тая тема да се изцъкат специални правила и да се спазват. Във връзка с някои словесни престрелки между съфорумци, предлагам да има твърдо правило, всеки да си излага мнението по политически теми с толерантност към личността на другите. Не може някой да скъса лентата и да почне да храни.
Карето да ме извинява, че ще го ползвам за пример, но когато знаеш, че някой форумец (стар и добре познат) принадлежи към някаква партия, група и т.н. може да се спестят думи като "помияри". Не е нужно да си тровим атмосферата, а и разпалеността ни няма да оправи държавата, може само да навреди. Ако се приемаме като близки и като общност, подобно отношение е редно да си го спестяваме, за да сме единни. Имаме по-силни и не толкова злободневни допирни точки - нека се опираме на тях, а за другото да си говорим в тон на добронамереност, в краен случай - да си прощаваме.
Някой, на който му се занимава, да цъкне 2-3 точки с правила за поведение в тази тема и да ги сложи в правилата на раздела.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 12:56 am 

tprodanov написа:
В поезията са разрешени известни волности с граматиката. А това е поезия от най-висок клас!

Позволени са волности, но не от този ранг :loser2
Тихо там, щото и ти не си върлина :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 1:06 am 
Аватар

incheto_1914 написа:
tprodanov написа:
В поезията са разрешени известни волности с граматиката. А това е поезия от най-висок клас!

Позволени са волности, но не от този ранг :loser2
Тихо там, щото и ти не си върлина :bigok

По принцип съм 1.95. Но, по форумните сбирки се смалявам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 1:07 am 

Да, 3.20 си :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 1:17 am 
Аватар

Толкова ми е кура. В литри :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 1:17 am 
Аватар

SZ_FEN

Яко те гонят етно-комплекси явно, макар и в Америка :bigok Само се замисли за няколко италиански организации и репутацията им по света и после се огледай как в САЩ живеят американците от италиански произход? Има ли специално отношение към тях, заради произхода им или заради гласната в края на фамилното им име? :roll:
Щом си бил на 10 г. трябва поне малко да имаш ясен спомен за асамблеята и за щерката на правешкия цървул. Защото се говори доволно и 5-10 г. след това срамно събитие за "огромната му значимост" и т.н. небивалици. :oops: А какво беше цялата простотия? Събираха деца и студенти от цялата страна и си правеха ташак с тях, със семействата им и с всичко на всяка цена - за да задоволят налудничавите прищявки на малоумната дъщеря на "диктатора". Тая личност няма друго качество, освен че е била дъщеря на Т.Живков!
:idea: иначе за твое успокоение, хората с над 1,5 гр. мозък в главата не смятат която и да е държава за нация на курви, бандити или да я свързват с футболист. Много зависи с кого общуваш, знаеш ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 9:05 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
Не е зле за тая тема да се изцъкат специални правила и да се спазват. Във връзка с някои словесни престрелки между съфорумци, предлагам да има твърдо правило, всеки да си излага мнението по политически теми с толерантност към личността на другите. Не може някой да скъса лентата и да почне да храни.
Карето да ме извинява, че ще го ползвам за пример, но когато знаеш, че някой форумец (стар и добре познат) принадлежи към някаква партия, група и т.н. може да се спестят думи като "помияри". Не е нужно да си тровим атмосферата, а и разпалеността ни няма да оправи държавата, може само да навреди. Ако се приемаме като близки и като общност, подобно отношение е редно да си го спестяваме, за да сме единни. Имаме по-силни и не толкова злободневни допирни точки - нека се опираме на тях, а за другото да си говорим в тон на добронамереност, в краен случай - да си прощаваме.
Някой, на който му се занимава, да цъкне 2-3 точки с правила за поведение в тази тема и да ги сложи в правилата на раздела.

И ти ще ме извиняваш, брат, ама ако мислиш, че ще спазвам некви правила, когато изразявам това, което мисля, нещо си се подвел :bigok Това не е парламент, а форум. И с доста хора от тук не сме никаква общност. До 17-годишна възраст наистина си вервах, че това, че сме от един отбор, ни прави хора с много сходни възгледи, но като понатрупах малко житейски опит, други неща знам вече. Не говоря за гил галад в случая. С него само за МВРО не се съгласявам. Има други орки, с които немам нищо общо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 11:11 am 
Аватар

Morning Glory написа:
И ти ще ме извиняваш, брат, ама ако мислиш, че ще спазвам некви правила, когато изразявам това, което мисля, нещо си се подвел :bigok Това не е парламент, а форум. И с доста хора от тук не сме никаква общност. До 17-годишна възраст наистина си вервах, че това, че сме от един отбор, ни прави хора с много сходни възгледи, но като понатрупах малко житейски опит, други неща знам вече. Не говоря за гил галад в случая. С него само за МВРО не се съгласявам. Има други орки, с които немам нищо общо.

Съгласен съм, само с периферията на казаното от теб. Всъщност, ако се замислиш, всички имаме нещо общо помежду си и то е това, за което сме тук. Да не говорим, че с доста хора имаме доста повече общо. Мисля, че е въпрос на избор - дали да търсим разделителни линии или свързващи точки. Аз предлагам да е второто, а онова което поисках не е нещо, което ще затрудни теб или друг възпитан човек. Квинтесенцията на молбата ми е да се стараем да бъдем уважителни към съфорумците си, особено когато говорим за нещо толкова индивидулано като политически убеждения или религиозни възгледи примерно. Знаеш, че споделям повечето ти политически убеждения, та въпроса всъщност е по процедура - нека атакуваме тези, а не личности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 11:37 am 
Аватар

Въпорос на възпитание е зачитане на чуждото мнение. Дайте днес да се фокусраме върху шумкарите. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 1:33 pm 
Аватар

Историята за бабата с хамбургския салам и изверга, дето й изял соленките (viewtopic.php?p=1160934#p1160934), в крайна сметка наистина ли партенка се оказа?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 1:43 pm 
Аватар

south написа:
Историята за бабата с хамбургския салам и изверга, дето й изял соленките (viewtopic.php?p=1160934#p1160934), в крайна сметка наистина ли партенка се оказа?

Е то си личи. Имаше некви сметки там, които малко бяха попресилени. То няма нужда конкретната история да е факт, просто описва положението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 1:52 pm 
Аватар

Козареца е напълно прав всъщност. И все пак, кур за комунизма, това не противоречи на призива му, а го допълва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 3:33 pm 

UGLYBLUE написа:
SZ_FEN

Яко те гонят етно-комплекси явно, макар и в Америка :bigok Само се замисли за няколко италиански организации и репутацията им по света и после се огледай как в САЩ живеят американците от италиански произход? Има ли специално отношение към тях, заради произхода им или заради гласната в края на фамилното им име? :roll:
Щом си бил на 10 г. трябва поне малко да имаш ясен спомен за асамблеята и за щерката на правешкия цървул. Защото се говори доволно и 5-10 г. след това срамно събитие за "огромната му значимост" и т.н. небивалици. :oops: А какво беше цялата простотия? Събираха деца и студенти от цялата страна и си правеха ташак с тях, със семействата им и с всичко на всяка цена - за да задоволят налудничавите прищявки на малоумната дъщеря на "диктатора". Тая личност няма друго качество, освен че е била дъщеря на Т.Живков!
:idea: иначе за твое успокоение, хората с над 1,5 гр. мозък в главата не смятат която и да е държава за нация на курви, бандити или да я свързват с футболист. Много зависи с кого общуваш, знаеш ...

Човеко! Даваш ми пример за етническа група от която само (!!!!!!!!!) произлизат човека открил Америка за европейците и човека на когото тя е кръстена. За такъв коментар, аз бих си самоналожил едноседмичен бан за тази тема.

Ако вярваш, че нещата, които написах не са верни, тогава нека ги обясним с моите "етнокомплекси дори и в Америка". Аз доброволно ще "take one for the team".

Да. За разлика от много от авторитетите на тема асамблеята на Живкова аз имам много ясни спомени от нея и бих могъл да коментирам наистина негативните и страни. Няма да го направя обаче защото не ми се губи време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 7:13 pm 
Аватар

В момента преминава некво шествие на улицата ми с ушеви и как си трее. Пеят "България на три морета", "цигани умрете" и "ние всички сме нацисти". Какви са тия бе? По сравнително малка квартална улица - Христо Силянов. Точно тука.

П.П: ВМРО били.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 8:33 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
UGLYBLUE написа:
SZ_FEN

Човеко! Даваш ми пример за етническа група от която само (!!!!!!!!!) произлизат човека открил Америка за европейците и човека на когото тя е кръстена. За такъв коментар, аз бих си самоналожил едноседмичен бан за тази тема.

Ако вярваш, че нещата, които написах не са верни, тогава нека ги обясним с моите "етнокомплекси дори и в Америка". Аз доброволно ще "take one for the team".

Да. За разлика от много от авторитетите на тема асамблеята на Живкова аз имам много ясни спомени от нея и бих могъл да коментирам наистина негативните и страни. Няма да го направя обаче защото не ми се губи време.

99% от американците не могат да посочат следващия щат на картата, какво остава да знаят от коя етническа група е веспучи. другия 1% вервай ми нема да те съдят от това от къде идваш а колко имаш. Да не говорим, че и американците идват на нашето, където 1%(банкери + политици) ебава майката на другите 99%. Въпреки това те разбирам от къде изхождаш, но тези хора не си струват и това съм го разбрал отдавна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 8:49 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
В момента преминава некво шествие на улицата ми с ушеви и как си трее. Пеят "България на три морета", "цигани умрете" и "ние всички сме нацисти". Какви са тия бе? По сравнително малка квартална улица - Христо Силянов. Точно тука.

Тоя Джамбазки удари дъното. Не съм очаквал такава деградация от уж интелигентно младо момче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 9:21 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:

Република в Надежда ? И тука се чуха ? Викаше се "умрете цигани" ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 21, 2012 10:41 pm 
Аватар

sin написа:
Nakuro Bradata написа:

Република в Надежда ? И тука се чуха ? Викаше се "умрете цигани" ?

Не, Република е още по-вътрешна улица и щеше да е голям ташак, ако са минали и от там. Аз ги видях на Христо Силянов, която не е много по-голяма. Сега и ако някой ми обясни смисъла от шествие по второстепенна улица на краен квартал.... :ohmygod2 Поне по Ромско шосе да бяха минали, за да имаше шанс да ги видят повече от няколкото стотин живущи по улицата. :smt005 Безсмислен антицигански протест с няколко патрулк ии мотористи за шепа знаменосци. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:12 am 
Аватар

Тоя рубладжия Бранника с фес в събота преди мача ми наду главата за тоя АЕЦ "Белене" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 5:36 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
UGLYBLUE написа:
SZ_FEN ... Само се замисли за няколко италиански организации и репутацията им по света и после се огледай как в САЩ живеят американците от италиански произход? Има ли специално отношение към тях, заради произхода им или заради гласната в края на фамилното им име? ...

:smt056 "човека открил Америка за европейците" не е сънародник на човека на когото "тя" е кръстена. :idea:
Икономика - може би. История - надали. :bigok Трябвало е да четеш списание Паралели, вместо да се кефиш на асамблеята на тюрбанената дъщеря - кифла :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 6:10 pm 

UGLYBLUE написа:
SZ_FEN написа:
UGLYBLUE написа:
SZ_FEN ... Само се замисли за няколко италиански организации и репутацията им по света и после се огледай как в САЩ живеят американците от италиански произход? Има ли специално отношение към тях, заради произхода им или заради гласната в края на фамилното им име? ...

:smt056 "човека открил Америка за европейците" не е сънародник на човека на когото "тя" е кръстена. :idea:
Икономика - може би. История - надали. :bigok Трябвало е да четеш списание Паралели, вместо да се кефиш на асамблеята на тюрбанената дъщеря - кифла :arrow:

Единия е от Генуа, а другия от Флоренция.

Това, че Колумб от тинейджърска възраст живее и учи в Португалия, че е женен за жена от там и че е бил неграмотен на родния си език не го прави португалец.

Хората в Америка възприемат и двамата за италианци, което е и най-важното в контекста на моя коментар.

Между другото, не съм сигурен, че хората, които правеха Паралели не са същите, които правехна на Людмила тюрбана :wink:.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 6:25 pm 
Аватар

Гарантирам ти че Jersey Shore има 1000000 пъти по-голямо значение за възприемането на италианците в Америка, отколкото Веспучи или Колумб :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 6:26 pm 
Аватар

Нищо не разбрах от спора ви, честно казано. :bigok За една и съща ли Америка говорим, която е кръстена на Америго Веспучи, който всъщност е бил ITK, че обхожда нов континент, а не нов път до Индия както са си мислели до преди това?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 6:35 pm 

SharkyTT написа:
Гарантирам ти че Jersey Shore има 1000000 пъти по-голямо значение за възприемането на италианците в Америка, отколкото Веспучи или Колумб :bigok

И Jersey Shore и Jerseylicious и т.н.

За да предотвратя 3-4 страници от разговори на тема италианците в Америка и Колумб, само ще припомня, че целия разговор беше за моите "етно комплекси дори и в Америка".

Аз вежливо се съгласих да съм си "етнокомплексар дори и в Америка" и предлагам да зарежем тази тема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 8:53 pm 
Аватар

SharkyTT написа:

Beavis & Butthead как им сипват с черпака на тва утаечно шоу не е истина :bigok Един нормален нема в тва. Бих пребил с държале абсолютно всеки един от гнусните участници. Деба и гнусната сган мама им деба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:44 pm 
Аватар

SZ_FEN,

Предполагам мнозинството от "хората" (прекрасно събирателно и обобщително!) също вярват, че Елвис е жив, нали? :lol:
Контекста на твоя коментар съдържаше оправдателни елементи за някаква помия от времето на комунизма - организирана от дъщерята на един сатрап и простак - диктатор. Толерастията към престъпленията на родени слуги и колониални представители на уродливи мръсни руски комунисти не ми е по сърце. Прощавай, ако съм те обидил?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 10:50 pm 

UGLYBLUE написа:
SZ_FEN,

Предполагам мнозинството от "хората" (прекрасно събирателно и обобщително!) също вярват, че Елвис е жив, нали? :lol:
Контекста на твоя коментар съдържаше оправдателни елементи за някаква помия от времето на комунизма - организирана от дъщерята на един сатрап и простак - диктатор. Толерастията към престъпленията на родени слуги и колониални представители на уродливи мръсни руски комунисти не ми е по сърце. Прощавай, ако съм те обидил?!

Брато, мисля, че се увличаш и то в съвсем безсмислени разговори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 11:00 pm 
Аватар

SZ_FEN,

Като са ти безсмислени не коментирай коментарите ми. Мен не ми е приятно някой да продава фасул тук, че асамблеята на лудата Людмила е била едва ли не събитие представило България в позитивна страна по онова време. Ако пак започнеш да го твърдиш, аз ще си позволя да ти отговоря. Не съм съгласен, не е вярно и не ме кефи някой тъничко да разпространява заблуди. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 11:04 pm 
Аватар

И какъв е проблемът човека Х да е свестен, въпреки че е син/дъщеря на човека У? Не говоря конкретно за Живкови, а по принцип, защото компромат номер 1 в България е някой да е роднина (дори не е нужно и да е чак толкова близък роднина) на някой, и това автоматично го прави като него, че защо не и по-лош. :loser2
Както и да го погледне човек, това че Живкова е дъщеря на Живков не я прави автоматично зъл демон, и това е неоспорим факт. :smt006 Виж, вече ако се прави оценка на действията й ситуацията става различна, но човек едва ли не да е виновен, само защото е роднина на някой е просто... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 22, 2012 11:14 pm 
Аватар

Когато един човек не се възползва от влиянието,кражбите и престъпленията на родителите си,а търси,намира и се бори за своя път,да може би няма проблем,но когато принцесата в държавата на диктатора,държава подчинена на други се прави на разчупена,при това не и със семейните кинти,не я прави по-различна от тато и.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 490, 491, 492, 493, 494, 495, 496 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]