forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 2:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 489, 490, 491, 492, 493, 494, 495 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 11:04 am 

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/10/ ... _ljudmila/
Цитат:
Протестиращи блокират конференцията за Людмила Живкова

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 11:10 am 
Аватар

За съжаление, трябва днес цял ден да трупам БВП, иначе щях да отида и аз малко на цирк :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 12:04 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
24051914 написа:
Комунистическия и корен ли ви притеснява или самото събитие като такова?

Притеснява ме, че хора много по достойни от тая никаквица никога не са получили полагащото им се уважение. Също така, ако някой си мисли,че зад тази простотия не седи носталгията по комунизма, а некви измислени заслуги на тая дълбоко се лъже. Също като измислените дебати които ги има по тв дали да се празнува 9 септември- не ,че на някой му пука, но да се говори да не се забравя, че това е светъл празник. България е и ще си остане последната комунистическа държава в света, няма оправия тука.

Хубаво ама аз не говорех за Людмила, а за асамблеята.

Еми, какво да ти кажа за тая измислена асамблея! Ти сам си направи сметката как са гледали хората на това начинание при положение, че по това време в България не е имало елементарни свободи за народа, а тая прави асамблея на мира-куха и изпразнена от съдържание както всички високопарни комунистически лозунги. Похвално, че са се намерили дори и 30 души от тоя овчи народ да идат и да протестират.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 1:03 pm 
Аватар

Е асамблеята си беше основно с дейното участие на Бангладеш, Мозамбик, Виетнам, КНДР, Ангола и прочие нецивилизовани и до ден днешен страни, в които бе осъществен, осъществяваше се или щеше да се осъществява прословутия за комунягите "износ на революции"..., а и където активно търгувахме с оръжие...правим асамблея за мир, ама ви продаваме калашници и минохвърчгачки с корабите....гениално :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 1:29 pm 

Трудно ми е да повярвам, че другите ми преподаватели в този факултет не са се противопоставили на тая идиотия. Айде, Баева е ясна (макар че, сега, не мога да си кривя душата, на лекции така и не я хванах в престъпление), Илчев и той е ясен, Драганов пияницата ако и е той е там - също. Но като знам колко антикомунисти има там, наистина съм изненадана. Срам ме е!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 1:48 pm 
Аватар

Пламен Митев също го прочетох някъде като участник :ohmygod Нормално за човек, който влиза на лекция с чаша за кафе с надпис "Чашата на чорбара" :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 1:52 pm 

Той затва ми писа 4-ка на изпита някога, заядох му се за футбол :smt003 А темата ми беше за Васил Левски, сещаш се, че нямаше как да се изложа там :bigok
Между другото за него един колега ми беше споменал много отдавна, че е бил ченге, но май не се оказа вярно...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 1:56 pm 

Доц. Митев е доста сериозен чорбар. На първа, втора лекция МИ беше напомнено, че специално за мен ще има въпроси свързани с ВРО, дейността на ЛЕВСКИ, съдебния процес срещу Апостола и тн. Освен това на едно момче от Разград му каза, да си преговори Възрожденската дейност в неговия град, както и опита за въстание там. И още нещо, той и едни друг са основателите на Фен-клуб на Манчестър Юнайтед в СУ, а това не е добре :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 1:59 pm 
Аватар

Gesha91 написа:
Доц. Митев е доста сериозен чорбар. На първа, втора лекция МИ беше напомнено, че специално за мен ще има въпроси свързани с ВРО, дейността на ЛЕВСКИ, съдебния процес срещу Апостола и тн. Освен това на едно момче от Разград му каза, да си преговори Възрожденската дейност в неговия град, както и опита за въстание там. И още нещо, той и едни друг са основателите на Фен-клуб на Манчестър Юнайтед в СУ, а това не е добре :smt005

Чорбар и тюрбан, тоя е ебати оръфляка! :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 2:23 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Той затва ми писа 4-ка на изпита някога, заядох му се за футбол :smt003 А темата ми беше за Васил Левски, сещаш се, че нямаше как да се изложа там :bigok
Между другото за него един колега ми беше споменал много отдавна, че е бил ченге, но май не се оказа вярно...

Мен предварително ме бяха предупредили, че е чорбе, защото даже и на лекции не му бях ходил, ама там си бил казал. :bii_chorbata :ohmygod2 Наглед печен, ама като поразбрах някои неща и особено чорбарството му и му пея кур вече. Само за Светльо Живков мога да гарантирам, че е левскар и симпатизира на знаете кой. :bigok Ама той е от нашето поколение, така че не би трябвало да е изненада.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 2:25 pm 

Еx-Запознат написа:
Е асамблеята си беше основно с дейното участие на Бангладеш, Мозамбик, Виетнам, КНДР, Ангола и прочие нецивилизовани и до ден днешен страни, в които бе осъществен, осъществяваше се или щеше да се осъществява прословутия за комунягите "износ на революции"..., а и където активно търгувахме с оръжие...правим асамблея за мир, ама ви продаваме калашници и минохвърчгачки с корабите....гениално :ohmygod2

За комунистическата асамблея това е ясно. Дали същите държави биха били представени ако направехме нещо подобно и сега (като страничен коментар само, Ангола в днешно време е съвсем различна страната от тази която беше в миналото)?

Както вече писах, подобни инициатива има в цял свят с цел популяризиране на една държава, град и т.н.

Аз нямам нищо против да ме асоциират с държавата на асамблеята. Омръзна ми да съм представител на страната в която "всички жени са за продан, а всички мъже са престъпници" или в най-добрия случай "страната на Христо Стоичков".

Толкова от мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 2:31 pm 

:bigok
Цитат:
„Те секат – ние садим“ – засаждане на дъба – символ на „Движение България на гражданите“

Приятели,
на 20 октомври 2012 г. (събота) в 12:00 часа в центъра на Бистрица доброволци и членове на ръководството на „Движение България на гражданите“ ще посадят дъбово дръвче – символ на партията.

Засаждането на дъба ще се извърши в пространството между улиците “Никола Крушкин-Чолака” и “Янчовска река” в центъра на Бистрица.

Заповядайте!

http://grajdani.bg/?p=3919

Я, тя и за Людмила Живкова е взела отношение :lol:

Цитат:
Конференцията за Людмила Живкова е "много лоша идея".

Провеждането на конференцията е неприемливо и е много лоша идея. Свързваме името на Софийския университет със символите срещу тоталитарния режим и първите демонстрации срещу него. Трябва да отбележим, че тази конференция се случва в навечерието от 23 годишнината от 10 ноември и 24 години от основаването на Клуба в подкрепа на гласността и преустройството.

Странна е лекотата, с която университетът се съгласява конференци
ята да бъде проведена там. Защо това не се случи в новия музей на социалистическото изкуство, който бе открит радушно от Бойко Борисов, а той неведнъж е заявявал, че управлението на Тодор Живков е било успешно.

Днешните поколения дадоха своята оценка на комунистическото ни минало. Помните какво се случи с паметника на Съветската армия, който осъмна с надписа "В крак с времето".

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 2:37 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Еx-Запознат написа:

За комунистическата асамблея това е ясно. Дали същите държави биха били представени ако направехме нещо подобно и сега (като страничен коментар само, Ангола в днешно време е съвсем различна страната от тази която беше в миналото)?

Както вече писах, подобни инициатива има в цял свят с цел популяризиране на една държава, град и т.н.

Аз нямам нищо против да ме асоциират с държавата на асамблеята. Омръзна ми да съм представител на страната в която "всички жени са за продан, а всички мъже са престъпници" или в най-добрия случай "страната на Христо Стоичков".

Толкова от мен.

Ти си се представлявай тебе си и никой друг. Хората гледат и оценяват. На мен никой не ми е лепвал етикета "тоя от държавата еди коя си" Хората те съдят като личност. На каквото си постелеш на това ще легнеш е казал народа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 2:48 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Еx-Запознат написа:

Толкова от мен.

Човече, направо не може да си сериозен. Особено ако си мислиш, че някой въобще е чувал за тая малоумна асамблея. И въпреки това, което са ти написали Запознат и другите, ти продължаваш да твърдиш, че тая асамблея е някаква престижна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 2:53 pm 
Аватар

Аз съм чувал за нея бе :bigok
Имаше и песничка, ама нещо не я помня. Това в кръга на майтапа - извън страната ни може някой от СИВ да е чувал, извън него - никой.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 2:55 pm 
Аватар

Старозагорския имаше предвид по принцип, а не за конкретната шитня на жената на Батето

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 2:59 pm 
Аватар

Абе пак прочетох и пак същото разбрах.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 3:51 pm 

24051914 написа:
SZ_FEN написа:
Еx-Запознат написа:

Толкова от мен.

Ти си се представлявай тебе си и никой друг. Хората гледат и оценяват. На мен никой не ми е лепвал етикета "тоя от държавата еди коя си" Хората те съдят като личност. На каквото си постелеш на това ще легнеш е казал народа.

Това от къде се формира първоначалното мнение на хората за теб може да бъде повлияно от това от къде идваш, така че може и да не получиш шанс за изява. Аз имах уникалната възможност да си пробивам път във време в което хората в щатите, дори и тези във Вашингтон, си нямаха представа какво точно става в БГ.

Вече не е така, поне що се отнася до мястото в което живея. В класа на сина ми има дете чийто баша ходи в БГ по "държавна" работа. Колежка на жена ми е била преди доста години международен наблюдател на изборите в БГ и т.н. Тук хората знаят какво става в БГ (до една или друга степен). Моят извод е, че българите в Америка не са никак имунизирани срещу това какви лайна се плискат в родината им.

Другия ми извод е, че дори и птички с уста да ловиш просто няма как да ти стане готино от шибаната репутация на страната ти.

Не натоварвам никого с мнението си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 3:59 pm 

Morning Glory написа:
SZ_FEN написа:
Еx-Запознат написа:

Толкова от мен.

Човече, направо не може да си сериозен. Особено ако си мислиш, че някой въобще е чувал за тая малоумна асамблея. И въпреки това, което са ти написали Запознат и другите, ти продължаваш да твърдиш, че тая асамблея е някаква престижна.

Сега започвам да разбирам от къде произлизат различията между мен и теб.

Ти си мислиш, че казвам нещо, вместо да приемаш думите ми буквално. Ето ти няколко примера за това.

Никъде не съм казвал, че комунистическата асамблея е нещо престижно (това вече го написах).

Казвам, че организирането на събития от този вид е нещо престижно (това вече го написах).

Защо правя това твърдение? Защото съм забелязал, че на много места се правят подобни неща, а щатите (ама никак!) не са изключение (и това вече го писах).

Ако не заемах тази позиция, щях да приличам на тези лицемери, които псуват Америка докато чакат на опашката в Макдоналдс за да си поръчат Бик Мак и кола.

Не ти казвам тези неща за да те накарам да мислиш като мен. Приеми ги като още едно мение по въпроса. Ако не си съгласен с мен (и това е ОК) поне ще ти е известна отправната ми точка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 4:15 pm 

Абе аз за събитията може и да съм съгласен с теб, но ми е по-интересно друго... Значи аз колкото САЩ хора съм срещал, знаят немалко за България и си ни мислят за развита европейска държава, тва откъде идва? Виж, канадци и южноамериканци - по-скоро идея си нямат...

Но има и друго - в Манагуа имат квартал, дето се казва георги димитров... Дали знаят кой е тоя и откъде е? Само дъртите... Но всички знаят, че тва е най-кофти квартала и никой не ходи там :bigok Та идеята ми е - треа нешо по-градивно и дългосрочно, такия единични напъвания се вижда, че нямат голям успех...

И продължаваш да ме удивляваш честно - кво и е различното па на Ангола, сравнено с Мозамбик примерно? Ходил ли си там? Едните имат на герба калашников, другите мачете, едни и същи кретени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 6:04 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Това от къде се формира първоначалното мнение на хората за теб може да бъде повлияно от това от къде идваш, така че може и да не получиш шанс за изява. Аз имах уникалната възможност да си пробивам път във време в което хората в щатите, дори и тези във Вашингтон, си нямаха представа какво точно става в БГ.

Вече не е така, поне що се отнася до мястото в което живея. В класа на сина ми има дете чийто баша ходи в БГ по "държавна" работа. Колежка на жена ми е била преди доста години международен наблюдател на изборите в БГ и т.н. Тук хората знаят какво става в БГ (до една или друга степен). Моят извод е, че българите в Америка не са никак имунизирани срещу това какви лайна се плискат в родината им.

Другия ми извод е, че дори и птички с уста да ловиш просто няма как да ти стане готино от шибаната репутация на страната ти.

Не натоварвам никого с мнението си.

Първоначалното им мнение за теб е формирано на базата на това, какви българи са срещали преди теб и като цяло какво правят българите в страната им. Докато е пълно с мошеници на дребно и всеки месец има статия за някой българин в криминалните хроники, няма как да очакваш да имат добро мнение.

Колкото повече образовани хора почнат да ходят по работа или да учат, толкова повече хора ще осъзнаят, че българите не сме мангали, които крадът колела.

Тая асемблея е пълен смях, все едно олимпийски игри е организирала...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 7:03 pm 

BSG написа:
Абе аз за събитията може и да съм съгласен с теб, но ми е по-интересно друго... Значи аз колкото САЩ хора съм срещал, знаят немалко за България и си ни мислят за развита европейска държава, тва откъде идва? Виж, канадци и южноамериканци - по-скоро идея си нямат...

Но има и друго - в Манагуа имат квартал, дето се казва георги димитров... Дали знаят кой е тоя и откъде е? Само дъртите... Но всички знаят, че тва е най-кофти квартала и никой не ходи там :bigok Та идеята ми е - треа нешо по-градивно и дългосрочно, такия единични напъвания се вижда, че нямат голям успех...

И продължаваш да ме удивляваш честно - кво и е различното па на Ангола, сравнено с Мозамбик примерно? Ходил ли си там? Едните имат на герба калашников, другите мачете, едни и същи кретени.

Нали осъзнаваш, че току що превърна следващите 3-4 страници от тази тема в разговор за Ангола :)?

В Ангола съм бил само веднъж "по работа" така, че не съм живял там и нямам пряко наблюдение върху нещата.

Аз съм икономист и като такъв при мен достига доста информация в тази област.

Миналата есен Banco BIC Angola купи BPN-Banco Portugues de Negocios SA, което превърна Ангола в първата португалска колония в Африка, която инвестира в колонизатора си (останалите са Мозамбик, Гвинея-Бисау, о-ви Зелени Нос, Сао Томе и Пренсипи). Има и други анголски инвестиции в Португалия, като повече по темата може да прочетеш тук:
http://www.economist.com/node/21528310
Едва ли са могли да мечтаят за подобни неща по времето на "славната Живкова асамблея".

Със сигурност Ангола си остава кофтарско място, но целта на коментара ми не беше да направя сравнителен анализ на живота там и в останалите португалски колонии.

Последна промяна SZ_FEN на Пет Окт 19, 2012 7:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 7:10 pm 

Да, тотално нерелевантно с дискусията за асамблеята, ма може и само аз да не хващам връзката все още... Но се едно... Пропускаме Ангола и продължаваме по темата :bigok

Ква беше темата? :loser2

П.С.: То си пишело, че е страничен коментар... Така е като чета, че и пиша преди да съм си изпил кафето. Покорно се извинявам за офтопика :loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 9:35 pm 
Аватар

ангола знам, че са добри на баскет, което по пътя на логиката значи, че са високи, което означава, че ядат зеленчуци, и тъй като са в африка, значи имат напояване, а кой затри напоителните системи в България - Костов. Значи Костов никога не е бил в Ангола!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 9:38 pm 

Аз цял живот зеленчуци ям :(

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 10:39 pm 
Аватар

Представяш ли си, ако не ги беше яла колко щеше да си висока :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 10:44 pm 
Аватар

Boyo написа:
ангола знам, че са добри на баскет, което по пътя на логиката значи, че са високи, което означава, че ядат зеленчуци, и тъй като са в африка, значи имат напояване, а кой затри напоителните системи в България - Костов. Значи Костов никога не е бил в Ангола!

Добра логика :bigok :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 12:36 am 
Аватар

tprodanov написа:
Представяш ли си, ако не ги беше яла колко щеше да си висока :bigok

35 сантиметрово Инче :( Зеленчуци който не яде, той кът Инче гномче ще си е...!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 12:37 am 

Ей, мога да си легна спокойна вече!! :bigok

И имаш правописна грешка :loser2 :bii_chorbata

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 12:52 am 
Аватар

В поезията са разрешени известни волности с граматиката. А това е поезия от най-висок клас!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 489, 490, 491, 492, 493, 494, 495 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]