forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 7:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 487, 488, 489, 490, 491, 492, 493 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 12:29 pm 
Аватар

Знаеш ли, не случайно те питах, защото мнението ти по-горе е чиста манипулация, извинявай за което. ДСБ е твърде далеч от описания от теб клуб и от въпросните личности в него. Със сигурност имат някакви взаимодействия, но те са ограничени до санитарния минимум.
Колкото до апелите на ВМРО към дясното, нямам представа в какво се изразяват, но в годините ВМРО държи една доста стриктна линия да оплюва въпросното дясно. Не би трябвало да се учудваш, че плюеш някого по телевизията, а после той не ти откликва на апела.

И всъщност, далеч не съм убеден, че ВМРО принадлежи на дясното, не знам защо апелите са натам. Виж само политическата ви програма, колко дясна е тя?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 12:32 pm 
Аватар

Тук се пише против Костов ? Когато се регистрирах, това се наказваше с бан и ебане :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 12:36 pm 
Аватар

Не ми изопачавай написаното , казах точна и ясно, че едни и същи хора отиват и на трите места! Пък и виж какво, дай да престанем, защото няма смисъл, макар че сме в най-важния български форум, установих отдавна, че тук се дава предимство на изопачени факти за нашата история и в специалност ВМРО, така че няма смисъл! Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 1:07 pm 
Аватар

Строим АЕЦ, громим отрепките от ВМРО :bigok Обичам го този форум :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 3:07 pm 
Аватар

гил галад написа:
Не ми изопачавай написаното , казах точна и ясно, че едни и същи хора отиват и на трите места! Пък и виж какво, дай да престанем, защото няма смисъл, макар че сме в най-важния български форум, установих отдавна, че тук се дава предимство на изопачени факти за нашата история и в специалност ВМРО, така че няма смисъл! Само Левски!

Защо да престанем, това е точно по темата. Ето и моето мнение за написаното от теб - сигурен съм, че подобни неща се случват на малките места из провинцията. И съм сигурен, че се случват повече по местни избори, за каквито май и ти говориш. Но това да го пишеш негатив на Костов е изказване в стил 24 часа. ДСБ просто има малък ресурс и няма добра структура извън няколко големи града. В някои райони няма никаква структура. Или има някаква формална. На местните избори това се случва при всички партии - местните говорят едно пред шефовете си в София, а правят друго. Виж дори ГЕРБ с техната милиоционерска дисциплина какви гафове допуснаха, какви абсурдни кандидати на места и т.н. Та пред ДСБ алтернативата е да няма никакво присъствие в малките райони на изборите или да се довери на някакви такива хора, които вероятно са минали през още пет партии, както казваш. И двете решения носят само загуби. Но как да изградиш структура в Исперих или Панагюрище където 10 години единствената информация дето имат за Костов е прочетеното във медиите на дпс и видяното по телевизиите на гергов?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 3:45 pm 
Аватар

Говоря за негов заместник министър от синьото правителство! И говоря за две общини, които като цяло са напред с материала! Равнището на безработица в тях преди кризата беше почти до столичното-на практика нямаше безработица!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 3:53 pm 
Аватар

А и понеже обвинихте ВМРО, че били като другите, искали на всяка цена да са в парламента! Ами ДСБ къде искат да са, за местните избори е пълен ташак, ама за парламентарните е още по-голям! Тогава идват познатите партийни функционери от най-високо ниво, което Костов няма как да не го знае и се пазарят за точни гласове за да влезят вече познатите муцуни в парламента! И тогава се получава най-интересното, тъмносини функционери уреждат гласове из села и паланки, за да влезе примерно точният човек за депутат, който примерно е човека на бсп, а после същите гласове се връщат на местните избори, или под друга форма!
ДАЙТЕ ДА НЕ ПИШЕМ ПОВЕЧЕ, ЗАЩОТО ЛАЙНАТА СА БЕЗКРАЙНИ! А такива глупаци като мен са на привършване!
Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 3:57 pm 
Аватар

Според мен компромисите на местно ниво са доста по-безобидни от компромиса да се коалираш с Атака, или пък да не можеш да определиш мястото си в политическия сектор. Мисля си, че за наше всеобщо съжаление ВМРО тръгна по кривата на популизма, а тя няма добър изход. Дано да греша.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 4:36 pm 
Аватар

Много се обича тази думичка популизъм, особено от родоотстъпниците, които като станат премиери и започват да говорят за източна сърбия, а не за западните покрайнини, или започват да се извиняват на турците за възродителният процес, или да приемат декларации за осъждане на възродителния процес!
В крайна сметка ще ви кажа само едно-много политици предатели са се упражнявали на гърба на България, само водачите на ВМОРО до един са оставили костите си за България преди естествения им край поради възраст! Всички останали мискини през годините все са излизали с познатите ни и сега тези за европейска, съветска, азиатска и не знам си още каква интеграция! Всички останали възхваляват някакви чужди ценности и чужди сатрапи на собствения си народ! Всички тези и техните последователи се изявяват като някакви много напреднали типове, които остават неразбрани от простия народ!
Така както сега се изказват хора срещу ВМРО, така и на времето тогавашните политически карикатури са били срещу ВМРО, но историята показва кой крив, кой прав!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 5:05 pm 
Аватар

Нека се съсредоточим върху сегашните лидери и политика на ВМРО. Кажи ми с две думи прости, с какво Атака е по-добра от ДСБ?
А относно популизма, да кажа - вашия пич, който е иначе интелигентно момче, в момента е зациклил в няколко въпроса - за циганите, за турците, за православието като официална религия (???), за строеж на бази за спорта, ма не знам кой да ги строи. Това общо взето бяха Воленовите послания и може би обяснява идеята за коалиция, всъщност...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 5:06 pm 

Аз като човек, който не е в крак с прогресивните тенденции нямам привилегията да говоря със заучени фрази, които да ми дават "морално предимство" над останалите. За това ще изразя мнение от гледната точка на теорията на обществения избор (Джеймс Бюкянън спечели с нея Нобеловата награда по икономика през 1986).

Грубо казано, политиката е пазар в който хората, които гласуват (съзнателно казвам това, вместо хората, които имат право да гласуват) са купувачите, политиците са продавачите, а стоката е политическата платформа/идеи.

Знам, че в България голям процент от гласовете се купуват или манипулират, т.е. не са функция на пазарните зависимости, но този дял не е 100%.

С оглед на това, не ви ли се струва за нормално, че партии като АТАКА (примерно) имат процента, който имат защото запълват определена пазарна ниша? Хората, които гласуват за тях чуват в тяхното послание, това което те намират за важно.

Ама АТАКА (и другите като тях) са изкуствени партии, създадени с парите на комунистите/КГБ/ДПС и т.н. Това не променя нищо. Хората, които дават парите за партии като АТАКА го правят с определена цел иначе парите им отиват на вятъра. Това означава, че те или опитват да запълнят свободна пазарна ниша или чрез пропаганда и промиване на мозъци се опитват да създадат такава. Така или иначе, се създава пазарна ниша в пазара за политика, която трябва да бъде запълнена.

Ама хората, които гласуват за тях са сред най-простите и маргинални слоеве на населението? Е и? В коя държава гласуващите са всички високообразовани и добре информирани за въпросите за които гласуват?
Не само, че не са, но според теорията за обществения избор, повечето гласоподаватели действат на принципа на "рационалното невежество". Той е нещо от типа на - защо да се информирам за важните неща, след като всички други гласуващи ще са добре информирани и моя невеж глас няма да има негативно влияние върху процесите в страната.

Начина ДСБ да започне да отнема от избирателите на ВМРО и АТАКА е да опита да влезе в техните пазарни ниши.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Окт 17, 2012 10:48 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 8:04 pm 
Аватар

А тия дето гласуваха за Прошко какво ще кажат :bii_chorbata а,А,А,А :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 8:16 pm 

E там вече щетата е тотална.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 9:21 pm 
Аватар

Гил галад, или казваш имена и факти, или си на ниво вестник шок

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 10:15 pm 
Аватар

гил галад написа:
Morning Glory написа:
Моите уважение към Ангел, който, както мнозина сини, познавам лично и аз, но ВМРО е малоумна партия, с малоумни позиции, с малоумни активисти. Мен ме е срам, че толкова много левскари - мои приятели, гласуват и агитират за тая сбирщина от помияри. Кощунствено от историческа гледна точка е и тая кочина да носи името на Вътрешната македонска революционна организация (без да броим коминтерновците).

Хубаво ме наричаш помияр! Ама хайде се доизясни, защото аз ако започна да ти приказвам за олигофрените от ДСБ, ще ти се завие свят!

Първо, това, което съм написал, е пределно ясно за средноинтелигентния българин и, второ, няма нужда да се "доизяснявам" пред теб. Моите уважения към всеки левскар, преминал през соца, но дотам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 10:16 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
А тия дето гласуваха за Прошко какво ще кажат :bii_chorbata а,А,А,А :bigok

Казано е по-напред в темата всичко за тоя копрофиляк.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 10:19 pm 
Аватар

Каре,абе има малко хляб все още у нас,миналите соца и сега соца нас ни минал :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 10:33 pm 
Аватар

Като ги гледам твоите набори, почвам да се чудя някои неща. За милиционери агитират.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2012 10:38 pm 
Аватар

Ние сме си говорили с теб,че мойто поколение е изключително увредено и че с годините почва и да изперква,а лошото е че мойто поколение сериозно е увредило и децата си,които пък увреждат и техните деца и приказката продължава :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2012 11:13 am 
Аватар

http://smalinov.eu/2012/10/17/sram/

Декларация на Синята коалиция
относно опита за реабилитацията на комунистическия режим от ректора на СУ „Кл. Охридски”

Депутатите от Синята коалиция сме възмутени от опитите на ректора проф. Иван Илчев да използва Софийския университет за политическа пропаганда в полза на БКП/БСП.
Категорично сме срещу фалшификацията на миналото и реабилитирането на ръководни лица от Българската комунистическата партия.
Т.нар. „научна конференция”, която Университетът организира в чест на дъщерята на комунистическия диктатор Живков, е нахален опит българският репресивен режим да бъде представен като хуманен, толерантен и отворен към света.
Мълчанието на управляващите от ГЕРБ ги прави съучастници в тази реабилитация на живковизма, започната от премиера Борисов. Необяснимо и непростимо пред пострадалите от режима български турци е мълчанието на ДПС, което претендира, че защитава техните права и свободи. Питаме БСП. Къде в програмата на Партията на европейските социалисти се съдържа реабилитация на комунистическите режими в Източна Европа?
През 2000 г. Народното събрание прие Закон за обявяването на комунистическия режим в България за престъпен. През 2009 г. Европейския парламент обяви за престъпни всички тоталитарни режими на 20 век. В този смисъл комунистическото честване в СУ е незаконно и антиевропейско.
Синята коалиция настоява:
1. Академичният съвет на Университета да отмени честването.
2. Министърът на образованието да потърси обяснение от ректора на СУ и да обяви публично отношението си.
3. Народното събрание да приеме закон за санкциониране на всяко физическо и юридическо лице, което с действията си прави опити да реабилитира българския комунистически репресивен режим.
По този начин политическите партии в Народното събрание ще защитим демокрацията в Република България или ще абдикираме от задълженията си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2012 12:06 pm 
Аватар

За тази конференция дали е "реабилитация" или не може да каже само някой, който е присъствал там и знае за какво са говорили. Хващането за думи и отричане на абсолютно всичко от предния режим е една черта на комунистите, които не са на почит.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2012 12:11 pm 
Аватар

Единствената положителна черта на комунизма е чисто нормалната носталгия, която всеки изпитва към детството си. Кур за всичко останало :bigok

А научна конференция в чест на... е достатъчно.

Дали па да не вземем да я посетим :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2012 12:40 pm 
Аватар

Те в правец на оня главоч паметник му направиха, пъ една конференция за дъщеря му няма да проведат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2012 1:19 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
За тази конференция дали е "реабилитация" или не може да каже само някой, който е присъствал там и знае за какво са говорили. Хващането за думи и отричане на абсолютно всичко от предния режим е една черта на комунистите, които не са на почит.

Бааааа, да не отричаме "абсолютно всичко от предния режим"... Ебал съм те в Хелзинкския комитет. Са лекция на тема "социалистическата принцеса Людмила Живкова" ли треа да си изнасяме тука? Освен тва, нема как да сме присъствали, щото конференцията е утре. Пак си чел с гъза си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2012 1:20 pm 
Аватар

Споко, доволно орина пое тук в офиса разбирача.
Нещо от мозъчната оттечка не може да се оправи човека :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2012 1:26 pm 
Аватар

Просто им падате на нивото, като категорично и авторитено зачерквате нещо само защото е било по тяхно време и защото е дъщеря на Правешката тиква. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2012 1:31 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Просто им падате на нивото, като категорично и авторитено зачерквате нещо само защото е било по тяхно време и защото е дъщеря на Правешката тиква. ;)

Добре бе, кое е това "културно отваряне на България към света" през социализма? Бате, ти си лунатик некъв, освен всичко друго, което е вече казано за теб :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2012 1:35 pm 
Аватар

За разлика от тебе съм попрочел това-онова за този период (Инчето, може би, също) и не мога да си позволя да кажа, че тя (Живкова) е тъпа, нищо съществено не е направила. Не казвам да й се вдигат паметници, но не може да се отрича. Историята трябва да се гледа безприострасто, тоест - не като теб. :lol:
Ти са като тия фанатици дето са водили народния съд - разстрел за всичко живо дето е имало връзка с предната власт, ама си с друг полюс. :lol: Ако бяха други години и си бил част от комунетата, с кеф щеше да разстрелваш "врага". :lol:
Преди 90г.->черно и смърт. Толко е просто. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2012 1:48 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
За разлика от тебе съм попрочел това-онова за този период (Инчето, може би, също) и не мога да си позволя да кажа, че тя (Живкова) е тъпа, нищо съществено не е направила. Не казвам да й се вдигат паметници, но не може да се отрича. Историята трябва да се гледа безприострасто, тоест - не като теб. :lol:
Ти са като тия фанатици дето са водили народния съд - разстрел за всичко живо дето е имало връзка с предната власт, ама си с друг полюс. :lol: Ако бяха други години и си бил част от комунетата, с кеф щеше да разстрелваш "врага". :lol:
Преди 90г.->черно и смърт. Толко е просто. :lol:

Имам родова памет, клош, а ти си надежденски селяндрак, кой знае от коя саламурена дупка произхождаш.

Слушам какво си попрочел за онзи период, което аз явно не съм. Може би за трудовете на немския професор Богдан Филов, които другарка принцесата публикува от свое име? Аре бе, отворко, давай за научния принос на Живкова, още повече за отвореността на Народна република България към света :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 18, 2012 2:00 pm 
Аватар

Дебил с уж десни идеи.
Все едно, съм тръгнал да я реабилитирам. Че и обижда, хуя сплескан, миришещ на кромид лук.

Последна промяна Goviado на Чет Окт 18, 2012 3:24 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 487, 488, 489, 490, 491, 492, 493 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]