forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 5:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 81  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2012 11:39 am 
Аватар

Каквото и да си говорим, това момче просперира, но просто не е за големите мачове. Най-ясно се усети на мача с папагалите, когато to4niqt човек застана на вишката. Дано го направи и на дербито.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2012 11:43 am 
Няма точен и мочен. Момчето си е точен човек със сигурност, просто има някой, на който това повече му се отдава и колкото да се говори от критиците "е защо така и така вие така и онака", еми така, просто си е ФАКТ, че при някои хора фитилът на публиката се запалва неимуверно повече и резултатите са по-големи. Тва е всичко според мен :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2012 11:57 am 
Аватар

Като цяло ми хареса пеенето, особено след гола на личйекс доста силно избухнахме. Единственото, което ме разочарова беше, че не подхванахме "Какво е небето..." с другите два сектора, защото имаше доста хора и щеше да се получи доста мощно. Няколко пъти ги викахме и повечето беше, за да псуваме кЬорда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2012 11:58 am 

Тоя пич не става за тая работа! :smt006

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2012 12:09 pm 
Аватар

Цикленето на една и съща песен по 20 минути не е добра идея според мен, защото на много хора им омръзва, почват да мрънкат, че пеем едно и също и спират да пеят. Малко повече разнообразие трябва :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2012 1:02 pm 

Искам само да кажа, че при грешен пас, отиграване и т.н., на моменти се отправят зли заклинания и проклятия към играча направил това. Таааа... ЗАМИСЛЕТЕ СЕ тогава в същата ситуация в сектора, ТИ дали даваш всичко от себе си, та да очакваш и този долу да го направи. Пееш ли с пълно гърло и подкрепяш ли до последната минута? Е тогава може всеки да каже, ние дадохме всичко от себе си, тези долу нещо не ги бива. Но докато мрънкащия и проклинащия е с ръце в джобовете и е ням насред сектора, нямаш много право да бъдеш критичен и максималист. (става въпрос за футболистите, не за човека на вишката)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2012 1:12 pm 
niquetamere написа:
Искам само да кажа, че при грешен пас, отиграване и т.н., на моменти се отправят зли заклинания и проклятия към играча направил това. Таааа... ЗАМИСЛЕТЕ СЕ тогава в същата ситуация в сектора, ТИ дали даваш всичко от себе си, та да очакваш и този долу да го направи. Пееш ли с пълно гърло и подкрепяш ли до последната минута? Е тогава може всеки да каже, ние дадохме всичко от себе си, тези долу нещо не ги бива. Но докато мрънкащия и проклинащия е с ръце в джобовете и е ням насред сектора, нямаш много право да бъдеш критичен и максималист. (става въпрос за футболистите, не за човека на вишката)

:smt023 Точно така!Поздравления за мнението!

На крива ракета, космоса и е крив!
На човека на вишката трябва да му се помага.Ако сте забелязали, в най-организирание ултра групи, по 20-30 човека седят долу и надъхват хората, а човека с микрофона дава тон за песен ;) Време е това да започне да се случва и при нас.Но кой от вас ще прояви самоинициатива и ще слезе да помогне?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2012 1:23 pm 
Аватар

Говорил съм със Стефчо от Гонг, само казваш и мислим некъв текст и го публикува в сайта - става въпрос за снимането на дербито. Ще го пуснем и във ФБ и форума! Нека хората знаят, че ще се снима некъв филм за феновете на Левски, та да се раздадат и нахъсат още повече... :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2012 3:22 pm 
Аватар

цял мач да не му схващам и по една дума..просто не става той да е там ...дава тон за две -три песни които върти на мач и като опита нещо ново е комично.. както вчера това скандиране --,,ей чуй кама,, ...просто ставаме за смях с подобни скандирания ...а да не забравяме че не хваща и ритъма на сектора и именно той прави разминаванията с неадекватното си обаждане по микрофона..
Може и да става за вишка,но не и на тази на сектор Б..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2012 5:27 pm 
Аватар

Наистина има хора, които въобще не се и обаждат. Особено няколко бърснати момчета отпред, които само гледат лошо със скръстени ръце. Иначе как един като е на вишката целия сектор си мънка, а като се качи например LSFC даже и тези, които само псуват започват да пеят и да се дерат??

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2012 5:47 pm 

Македония написа:
И не знам защо 40-50% от времето сме на але алееее, але алеее, але алеее, което е :ohmygod Ни със скачане, ни с клякане, с една ръка на страни, това дори да го изпълним на 100% максимум, пак нищо не става от него.

Ти сериозно ли?! На але-алето се зацикля точно 3 мин, през 5 мача... А това бих казал, че дори е легендарен цикъл, при който 90% от случаите вкарваме гол. Същото беше и вчера. Едно време тва се пееше по 15-20 мин без спиране, сега тръгнали кусури да му търсят...

Цитат:
пак нищо не става от него

мощен фейспалм

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2012 6:09 pm 
Аватар

sanbabila написа:
Наистина има хора, които въобще не се и обаждат. Особено няколко бърснати момчета отпред, които само гледат лошо със скръстени ръце. Иначе как един като е на вишката целия сектор си мънка, а като се качи например LSFC даже и тези, които само псуват започват да пеят и да се дерат??

саботаж :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2012 8:34 pm 
Аватар

IRR написа:
На човека на вишката трябва да му се помага.Ако сте забелязали, в най-организирание ултра групи, по 20-30 човека седят долу и надъхват хората, а човека с микрофона дава тон за песен ;) Време е това да започне да се случва и при нас.Но кой от вас ще прояви самоинициатива и ще слезе да помогне?

Това е абсолютно задължително да се случи и при нас. На дербито се видя какъв е ефекта, когато има допълнително хора на оградата. Освен, че надъхват хората, помагат много и за синхрона. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2012 9:34 pm 
Да, така беше на дербито и се получи супер.Искам някой от критиците да каже, дали на дербито ще застане долу за да помага.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 06, 2012 9:48 pm 

Абсолютно е задължително всеки един да се раздаде на 100%, а не да мрънка че човека Х му бил пречил да пее с пълно гърло!
Абсурдно е! Както съм викал на мача с Ботев, така съм викал и вчера, така съм викал и на всеки мач! Стига оправдания хора, нека всички бъдем като едно цяло и както сме доказвали не веднъж, на другите нема им се вярва!!! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 09, 2012 6:35 pm 
Аватар

IRR написа:
Искам някой от критиците да каже, дали на дербито ще застане долу за да помага.

Аз бих го направил, ако кажете. както и ако трябва някаква друга помощ, можете да ми пишете ЛС, бих помогнал с каквото мога (стига да не съм на работа)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 10, 2012 9:55 am 
Защо трябва да се казва, защо трябва да се пише на ЛС?ИМаш ли желание, слизаш и почваш.Това е истината ;)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Окт 10, 2012 10:16 am 
Аватар

Без да съм навътре в нещата, мога да предположа, че другата седмица ще има нужда от помощници за подготовката на хореографията за дербито. Който не може да помага през седмицата, поне да си освободи съботата, ако трябва да има редене на стадиона :smt006 Ето сега го пиша, та да се прочете и да не се чака ЛС :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 11, 2012 12:41 am 

Мен ме е яд, че пробваме нещо ново (например срещу жалтите скачане всеки ред в различна посока), получава се и не го повтаряме повече. :? Също и някои песни като "Отдавна всичко си за мене" имахме предостатъчно време да ги научим, да ги ошлайфаме дето се вика, и кур... А гореспоменатото "але алее" е мощно когато се пее бавно (със Локо сф между другото се получи добре), нашето бързане просто ебава майката на всяка песен. Така че явно на дербито ще трябва да се казва преди всяка песен да се пее по-бавно.. Трябва да сме като вулкан :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 11, 2012 10:32 am 

IRR написа:
Защо трябва да се казва, защо трябва да се пише на ЛС?ИМаш ли желание, слизаш и почваш.Това е истината ;)

Извинявай , имаш ли възможност да ми напишеш едно лично съобщение за да ме поканиш да пея :smt007

личните съобщения правят чудеса май май :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 12, 2012 8:38 pm 
Аватар

незнам какво прави чудеса, но е факт че доста успешни инициативи са тръгнали покрай форума!

И според мен, НЯКОЙ от хората, които се занимават с подготовката за мача, може да остави ей тука с големи букви да му пишат ЛС! Сигурен съм че има хора, които имат нужда от информация за да помогнат!
Не виждам какво може да попречи това, само може да е полезно! Хора винаги трябват...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 13, 2012 12:17 pm 
Аватар

Поне веднъж срещу свинете треба да се ревне "Кога на Гонзо паднете ..."

:lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 13, 2012 12:50 pm 

tarikataaaa написа:
Поне веднъж срещу свинете треба да се ревне "Кога на Гонзо паднете ..."

:lsfc4

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 13, 2012 2:14 pm 
Аватар

Задължително и "сектор г(ей) защо мълчиш, кур в устата ли държиш" !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2012 3:20 pm 
Аватар

Ако Кънчо хване микрофона, като нищо се почне с ееееееее цесека грух грух :bii_chorbata :bii_chorbata :losers Как ми липсва тая гавра...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2012 3:30 pm 
Аватар

Последно го пяхмИ в една кръчма...на мач от шампОанската лига преди последното дерби :lol: Бяхме помолени за европейски модел на поведение... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2012 7:11 pm 
Аватар

Killmister написа:
Ако Кънчо хване микрофона, като нищо се почне с ееееееее цесека грух грух :bii_chorbata :bii_chorbata :losers Как ми липсва тая гавра...

Хахаха, тва ми е любимата песен за гавра с чорбата :losers :lol: Много я обичам, а отстрани как яко се чува... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 15, 2012 7:58 pm 
Аватар

http://society.actualno.com/news_397246.html :smt005
СИНЯ ЗОНА СОФИЯ 24/7

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2012 10:40 pm 
Аватар

Според мен, когато вдигаме хореографията утре ще е по-добре да се брои до 3 или 7 примерно, вместо от мегафона да се каже направо "вдигай". Идеята е, че при първия път ще се вдигне от нищото, а при втория се появява постепенно и ефектът е по-малък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 20, 2012 6:33 pm 
Аватар

Благодаря ви за "оценката" от микрофона преди да си тръгнем.После да не се чудите защо хората са по другите сектори срещу жАлтата кочина..например.

Последна промяна Лабрадор на Съб Окт 20, 2012 6:44 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2412 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 81  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]