forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 13, 2025 7:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 8216 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 274  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Окт 02, 2012 11:41 pm 
Аватар

на два пъти гледах за по 10 минути и общо 18мин. и 45сек. се игра в наказателното поле на Бате :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 02, 2012 11:43 pm 
Аватар

Тея бате са :ohmygod а ние кога с такова ръководство, докога средновековен феодализъм?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 02, 2012 11:43 pm 

Абе само аз ли си задавам въпроса как в улаво първенство като това на Беларус може да вирее такъв отбор. Някой ще кажат Динамо Загреб са в подобна ситуация, да те играят силно, но в груповата фаза ги размазват просто защото играят в хърватското първенство. Така е логично. При БАТЕ май работят основно ХИМИЦИ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 02, 2012 11:45 pm 
Аватар

blue_fury написа:
Абе само аз ли си задавам въпроса как в улаво първенство като това на Беларус може да вирее такъв отбор. Някой ще кажат Динамо Загреб са в подобна ситуация, да те играят силно, но в груповата фаза ги размазват просто защото играят в хърватското първенство. Така е логично. При БАТЕ май работят основно ХИМИЦИ.

ТОЧНО ! Треньор им е Хайзенбърг , а главният лекър им е Джеси Пинкман :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 02, 2012 11:48 pm 

bate sasho написа:
blue_fury написа:

ТОЧНО ! Треньор им е Хайзенбърг , а главният лекър им е Джеси Пинкман :loser2

??? кви са тия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 02, 2012 11:49 pm 
Аватар

Едни химици... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 02, 2012 11:55 pm 
Аватар

madball написа:
Ставате скучни с плесканията по челото за БАТЕ-тата. :smt006

ше се плескаме...като си изпускаме питомното за 10000000000000000000000 път. Как да не ни е яд, че сега можехме да сме на тяхното място спокойно с една нормална политика....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 12:05 am 
Аватар

Беларуските спортисти са известни, че яко се допингират, но и много ги хващат :lol: Тия не знам кво правят, но опровергават всички клишета за слабото първенство, скъпата селекция и тн. Освен това не вярвам Байерн да си ги подценили, след като вече биха Лил и то във Франция

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 12:08 am 
Аватар

Какво да правят-играят футбол!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 12:23 am 

Soul написа:
madball написа:
Ставате скучни с плесканията по челото за БАТЕ-тата. :smt006

ше се плескаме...като си изпускаме питомното за 10000000000000000000000 път. Как да не ни е яд, че сега можехме да сме на тяхното място спокойно с една нормална политика....

Най-най-най-основното. И да ги бяхме отстранили силно се съмнявам, че щяхме да видим гореспоменатото.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 12:27 am 

Изображение
:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 12:31 am 
Аватар

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 12:38 am 
Аватар

Мен пък най-смешно ми става, че подред пласираме разбирането, че БАТЕ благодарение на нас постигат тея успехи, ако не бяхме ние да ги пратим там... :ohmygod :smt005 :smt005
Убеден съм сега, че гадните беларуси точно тва си викат - добре, че бяха тези от Левски София, през 2006/2007, че сега сме толко добри. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 12:48 am 
Аватар

Със сигурност не пропускат и любезното съдействие на Андерлехт..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 12:48 am 

2008/2009, иначе съм съгласна :bigok
А пък кръвният враг на БАТЕ, който и да е той, ни мрази изключително много :bigok Защото БАТЕ ни представят в митологията си като европейски гигант, когото са съсякли и ще говорят за това (както и за харизмата си) и след 45 г. :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 12:50 am 
Аватар

Верно стига с дитирамби за отрепките от БАТЭ, те преди нас отстраниха Андерлехт, а дори ние да ги бяхме отстранили - на следващата или по-следващата година пак щяха да постигнат, каквото им се полага. А ние пак обратно съсредоточени в първенството. При тях системата работи, докато при нас нещата куцат, въпреки усилията, средствата и управлението на Бащицата :rip Друг отбор от Беларус с подобни резултати има ли? Колко пъти поред тези стават шампиони? Националния им отбор ли е сила? :roll: Всяко чудо за три дни, някой да е чувал за Мехелен скоро ... биха преди 20 г. Аякс в 1 КНК финал и поиграха 5-6 г. и до там!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 1:07 am 
Аватар

Trans penem mihi est написа:
Мен пък най-смешно ми става, че подред пласираме разбирането, че БАТЕ благодарение на нас постигат тея успехи, ако не бяхме ние да ги пратим там... :ohmygod :smt005 :smt005

Естествено,че не е благодарение на нас,но ако ги бяхме били нещата щяха да станат доста по-бавно,а можеше и изобщо да не станат.Мачът в София си беш наш отвсякъде,просто се осрахме зверски,ама зврески.А на тия,които питат какво щяло да стане,ако ни хванели сега-щяха да ни бият с 2-1.Иначе поздравления за белоруския Личьекс,ебаха байряааааааааам,ооооооооо,ебаха байряаааааааааааааааамммммммм :lsfc3 :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 6:47 am 
Аватар

Абе тия БАТЕ вече са марка и харизма май...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 8:37 am 
Аватар

Trans penem mihi est написа:
Убеден съм сега, че гадните беларуси точно тва си викат - добре, че бяха тези от Левски София, през 2006/2007, че сега сме толко добри. :smt005

Без нашата издънка ( щото за разлика от андерлехт ние спокойно си ги отстранявахме и само от нашата глупост се издънихме) щеше да им е много трудно. Коефициентът им беше нищожен и всяка година щяха да срещат някой много силен отбор за влизане в ШЛ, а и бая пари им подарихме реално, няма как да не са помогнали и те. Тоест можеше ако ги бяхме били догодина да влезнат в ШЛ и да направят същото, но можеше и да им се падне примерно ливърпул и нещата там така и да не се случат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 9:00 am 
Аватар

Тия Бате трябва краката да ни целуват :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 9:13 am 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=301473

Звездата на БАТЕ: Победата срещу Левски е по-важна от тази срещу Байерн

Голмайсторът на БАТЕ Борисов Витали Родионов говори пред клубния сайт след историческата победа с 3:1 у дома над Байерн Мюнхен в Шампионската лига снощи.

С успеха срещу баварския колос, белоруският тим с пълен актив от 6 точки излезе еднолично начело в Група F на ШЛ, където са още и отборите на Валенсия и Лил и даде сериозна заявка да продължи участието си в евротурнирите и през пролетта.

„Не бих казал, че тази победа е една от най-важните в историята на БАТЕ. Такава беше победата срещу Левски през 2008 година, когато за първи път пробихме в групите на Шампионската лига, в Лил, когато осъзнахме, че сме способни да печелим на това ниво“, каза Родионов.

„Днешната победа е от този тип, който ще ни позволи да се движим напред и да набираме точки“, коментира белоруският национал, който с 2 гола е сред лидерите при голмайсторите в Шампионската лига през този сезон, след като вкара и при успеха с 3:1 като гост срещу Лил в първия кръг, и при триумфа срещу Байерн снощи.

Витали Родионов носи екипа на БАТЕ Борисов още от 2005 година и бе титуляр и в двата мача срещу Левски в квалификациите за влизане в групите на ШЛ през 2008-а, когато белорусите продължиха напред след победа с 1:0 при гостуването в София и равенство 1:1 на реванша в Борисов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 10:04 am 
Аватар

Каквото и да си говорим, тея най-напред си хванаха птичето, което им кацна преди четири години и след това без спиране се развиват, непрекъснато са в много добра форма, не допуснаха никакви сътресения, треньора им не е глупак, който си мисли, че ще надиграе Барса, Челси или Юве например, но за сметка на това ги дрънка по резултат. Същия не е зациклил на един стил на игра с безконечни подавания около центъра, които убиват всяка възможност за контра или остра атака. Общо взето Гончаренко за мен се оказа нещо като Моуриньо, винаги се съобразява с реалността, знае с какво разполага и срещу кого се изправя и как да го бие. Естесвено не винаги се получава, но доста често става.
Според мен основната заслуга e на този млад треньор, който с почти никакви играчи прави отбор, който бие колосите на Европа вече няколко години поред.
Ето това може би ни липсваше преди 4 години. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 10:06 am 
Аватар

За победа в груповата фаза на ШЛ се дава сума от порядъка на 1 млн евро, сиреч само досега БАТЕ са си осигурили 2 млн евро, без останалите, дето се дават за участие...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 10:42 am 
Аватар

Нека не забравяме, че само името ББ носи минимум групи в ШЛ :bigok

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 10:48 am 
Аватар

абе квото и да говорим ако не беха певеца, гонзо и петков в София ги биехме с 2-3 гола и си влизахме в ШЛ вместо тях... дали при вторият шанс щяхме вече да задържим нивото и вуцов да ни е треньор и до днес не знам, но на БАТЕ им направихме чутовен подарък и очевидно те самите още си спомнят с добро :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 10:53 am 
Аватар

Boyo написа:
абе квото и да говорим ако не беха певеца, гонзо и петков в София ги биехме с 2-3 гола и си влизахме в ШЛ вместо тях... дали при вторият шанс щяхме вече да задържим нивото и вуцов да ни е треньор и до днес не знам, но на БАТЕ им направихме чутовен подарък и очевидно те самите още си спомнят с добро :loser2

И как така намеси Петков, че не ми стана ясно ? :smt017 Вярно е, че ако бяхме вкарали дузпата, тия отиваха у беларус с разпран задник, ама малшанс...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 10:55 am 
Аватар

Действително тая дузпа си беше съдбоносна. Само дето БАТЕ явно имат читаво ръководство. Ние като се класирахме в ШЛ, какво? Купихме си автобус и трактор, страхотно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 11:16 am 
Аватар

И аз това щях да кажа. Айде първия път влязоха по милост, изпуснахме ги - така да е. Ама после?
Имат си треньор, имат си ръководство - затова и са надградили неимоверно над тогавашното си ниво.
Иначе щяха да си останат само с тогавашното участие.
Ние и да бяхме влезли с Вуцан, дето слагаше ПВЦ - то начело а Гонзо - опорен халф сметайте какво ни чакаше.
Да имахме и ние свестни хора начело, а не онзи егоманиак и пияндурник Ганя щяхме да използване техния опит. Традиции имаме, публика имаме, стадион имаме, бюджет като за родните ширини нелош, все да са останали и читави играчи у нас - какво друго?
Аз сега се сещам, че на тия не им знам президента кой е! И треньор си е все Гончаренко.
Докато виж, нашия вожд се прочу из цяла Европа а треньорите по някое време даже ние не си ги знаехме кои са.
Те ви го ключа от бараката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 12:41 pm 
Аватар

Само да добавя - Бате Борисов (а и всички отбори в Беларус) е собственост на държавата, няма президенти кат нашия Ганя...имат борд на директорите и председател, зам-председател и т.н.
Имат хора от клуба (пом.треньори, мениджъри), обучаващи се в University of Liverpool по програмата Football industries MBA, уникална по рода си в световен мащаб програма, реализирана в партньорство с FA, една година фул-тайм...след като завършат и се дипломират съответно са задължени да се върнат в Беларус и да работят само в БАТЕ - те ви дългосрочни инвестиции, а не трактори, сеялки и лопати....
Добавяме и планът им (РЕАЛЕН план!!!) за построяване на нов ултра-модерен стадион...
и ... айде стигни ги....
аз лично съм доволен, че Челси не се падна с тях в една група в ШЛ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 03, 2012 12:55 pm 
Аватар

Цитат:
Имат хора от клуба (пом.треньори, мениджъри), обучаващи се в University of Liverpool по програмата Football industries MBA, уникална по рода си в световен мащаб програма, реализирана в партньорство с FA, една година фул-тайм...след като завършат и се дипломират съответно са задължени да се върнат в Беларус и да работят само в БАТЕ - те ви дългосрочни инвестиции

Мда, у нас връх в обучението все още е да пратиш някой за седмица - две по Европата "на стаж", белким го пуснат да изгледа една тонизираща тренировка на "Местая" или да разгледа терените на юношите.
Иде си родния специалист, недоспал и с натежала глава от път и пиене, каже две приказки какви чудеса и методики е видял (колкото запомнил за 2 - 3 дни - толкова, ако не го е мързяло и да пише - виж, да иде някой с него и да снима това никому и не хрумва) и още след три дена от цялата екскурзия си спомня само бардаците. За следващия мач си тренира и нарежда отбора по отработената схема от 58 - а година, дето още като юноша бледен бай Танас Мастиката му е набивал в главата. Дотам с обучението, толкова с модерния футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 8216 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 274  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]