Solo Contra Tutti написа:
Dear UEFA , FIFA , PES , Mercedes , Brazzers , Oreo and
http://www.zamunda.net,
Two parts , I'm talking seven years after the cup . First part , Gonzo play in Samsunspor И Gaziantepspor , play good football sometimes win , sometimes ЛЮН ... Second half , play in ЛЕВСКИ СОФИЯ , fucked us so МНОГО times , in every holes , УШИ НОС , ГЪРЛО , we want the КУПА , not to duha supa . Also we want служебен half-final in Champions league minimum , to признаете 17 metres off-side of Emil Angelov , new stadium 82 000 minimum , and LicenZZ .
Ето го на перфектен английски

Колкото и да ги мразим, мисля, че трябва да им се даде
А иначе в интервюто на Плешич има адските скандални работи:
Цитат:
Бившият старши треньор на Славия, лит(*кс-етрополе и Литекс поиска право на отговор от "Тема спорт" на твърденията, че е бил уволнен от арабския Наджран. Той нападна и Стойчо Младенов за думите му, че от този тим са отправили оферта към него и екипа му. "Преди мача с Миньор имах оферта от клуба, който освободи Йешич, след като той бе загубил с 0:6", каза преди няколко дни Стойчо на пресконференция.
Г-н Йешич, вярно ли е, че сте освободен от Наджран?
- Това са несериозни твърдения. Аз съм си в Саудитска Арабия, отборът върви, играе хубав футбол. Никога не е ставало дума за мое уволнение.
Как ще коментирате думите на Стойчо Младенов, че е имал оферта от вашия клуб?
- Стойчо Младенов е един смешник. Никой в Наджран не е чувал дори неговото име. Пак ви казвам, не съм получавал никакви индикации от шефовете на Наджран, че искат да се разделяме. Дори напротив, в момента тимът ни прави най-доброто си класиране в цялата си история. Само от началото на сезона имаме десет точки, а по принцип до края на първия дял на шампионата Наджран никога не е правил повече от 13. Всички - и фенове, и ръководство, са повече от доволни от моята работа. Постигаме най-доброто класиране в цялата история на Наджран. Имам договор за още две години и не смятам да си тръгвам оттук. Нека тогава Стойчо Младенов да си мисли, че ще го чакат.
Никой в мегаклуба от Наджран не е чувал името тройчово
Цитат:
Не може да играеш с Лудогорец за втори пореден път затворен с десет души отзад. лит(*кс-етрополе трябва постоянно да атакува. Когато през 2005-а играхме срещу най-добрия отбор тогава в Европа Ливърпул, ние излязохме да се надиграваме с тях и в двата мача, а не да се браним и да чакаме, ако нещо стане...
Надигравал се е