forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 5:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 460, 461, 462, 463, 464, 465, 466 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2012 4:08 pm 
В Добрич МВРО и на Волен курвите бяха спретнали заедно коалиция преди 2 местни избори май и изядоха хурката :smt006 Не им е нещо непривично де.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2012 4:11 pm 
Аватар

Доста лизане и хомо оргии ще падната до изборите. Ето вече почнаха с РЗС-ГЕРБ :loser2 Оня клоун Янету три години рИва, сега най-после се взеха с Боко :smt057 Дори вкараха Марешки да стане гей-тройка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2012 4:11 pm 
Аватар

Там кой спечели в Добрич? Може би, гербаджиите са имали прекалено силен кандидат. Аз яко бях на мястото на ВМРО и съветските подлоги също не бих видял много други варианти за минаване на прага.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2012 4:12 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Mr. Smith написа:
Тъкмо няма да имам никакви угризения като им пея на всичките и си пия ракията вместо да ходя да гласувам :bigok

А защо не се разходиш до урната и да забодеш една ефирна бюлетинка с тъмносин блясък? :bigok
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

От 97-ма ги бода тия бюлетини, но нещо и те ме разочароват :wink: Не ми се занимава вече с играчи на дребно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2012 4:12 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Тъкмо няма да имам никакви угризения като им пея на всичките и си пия ракията вместо да ходя да гласувам :bigok

Ходи пусни празна бюлетина, ако не виждаш смисъл вместо после да се ядосваш, че нещо не се случва както трябва. Това пак е някакво решение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2012 4:16 pm 
Аватар

Абе вместо да бистрим нашите избори дайте да обсъдим републиканския мормон реднек почитателя на фастфууд-а и фастуор-а Ромни :bigok Тоя ако спечели положението ще стане да си Ибье :loser2 /това последното е последната сравнителна степен след по и най, характерна само в българския език :bigok / Верно, че съм расиС ама си мисля, че ще е по-добре янките да си преизберат негъра :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2012 4:22 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Верно, че съм расиС ама си мисля, че ще е по-добре евеите да си преизберат негъра :bigok

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2012 4:25 pm 
Аватар

Кои :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2012 4:33 pm 
Аватар

Така си го написал. Не знам. :loser2
А вчера защо подминахме, че второкласник е бил Голямата Бащица? Това дете си сра на кариерата, непозволявайки на премиера да го бие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2012 6:20 pm 

По-скоро ВМРО ще вземат на Валери Симеонов хората. Има прекалено много време за да наритат Волен. Все пак Стефан Солаков изкара 20 хиляди повече от Румен Христов :bigok А ДСБ ако са сами май ще играят за субсидия и държавната централа - 1% :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2012 6:51 pm 
Аватар

vazcho написа:
Mr. Smith написа:

Ходи пусни празна бюлетина, ако не виждаш смисъл вместо после да се ядосваш, че нещо не се случва както трябва. Това пак е някакво решение.

Някой може ли да обясни каква е ползата да се пусне празна бюлетина, щото аз не я виждам? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2012 7:22 pm 
Аватар

Незнам дали така спокойно ще си ходят тиквите, ако хората, които не гласуват отидат и пуснат празна бюлетина и по този начин ясно покажат, че няма значение кой ще е победителя. Малко като блясъчко мечтателника съм, но си мисля, че ще се повдигне сериозен въпрос защо толкова много хора искат да си дадат гласа, но няма за кой.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2012 7:30 pm 
Аватар

Празната бюлетина само би помогнала на 1-вата по гласове партия, защото после невалидните и празните бюлетини се разпределят пропорционално между партиите(поне това мисля, че пишеше в изборния закон - някой ще потвърди ли?). Пропорционално се разпределят гласовете и на по - малките коалиции и партии, които не са прескочили изборната бариера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2012 7:51 pm 
Аватар

http://news.ibox.bg/news/id_1091220714 :bigok Предлагам Омраз за министър или антонатан :bigok, то последния и без това постоянно си е на село така че ще е близо до хората :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2012 9:04 pm 

Омраз и Козарски ще си разделят по две години :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2012 9:15 pm 
Аватар

Това с ВМРО и ътакъ ако стане и аз ще постъпя като Semper_Fidelis, мама им деба алчна :smt013 Предвиждам една аналицийка (двойна/тройна/четворна) от ББ, Мегуенчето Пръмова която ще обере гласовете на вечно чакащите Месията и още някой за цвят и бройка :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 15, 2012 9:30 pm 
Аватар

http://balkani.actualno.com/Treto-poluv ... 00358.html :ohmygod :evil:

Май наистина е вярно, че толерантноста ще ни изяде главата в днешно време! Смърт за тия отрепки БЮРМ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 16, 2012 10:07 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Абе вместо да бистрим нашите избори дайте да обсъдим републиканския мормон реднек почитателя на фастфууд-а и фастуор-а Ромни :bigok Тоя ако спечели положението ще стане да си Ибье :loser2 /това последното е последната сравнителна степен след по и най, характерна само в българския език :bigok / Верно, че съм расиС ама си мисля, че ще е по-добре янките да си преизберат негъра :bigok

Много се надявах да им дойде акъла на хамериканците и да изберат Рон Пол, но уви... :bigok

И все пак Ромни и сто пъти по-добре от социалистчето Обама

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2012 10:57 am 
Аватар

Разбира се, че Ромни е сто пъти по-добре. Западният свят има нужда от силен лидер, лидер от калибъра на Рейгън. А такива като Рейгън, Тачър, Кол, Аденауер отдавна вече няма.... Не че Ромни е такъв, но поне имам някакви надежди... Обама да ходи да бере банани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2012 12:01 pm 

Ще преизберат Обама, защото си изпълни предизборните обещания, да изтегли войските от Ирак и Афганистан и да елиминира Осама. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2012 12:07 pm 
Аватар

angeloff написа:
Ще преизберат Обама, защото си изпълни предизборните обещания, да изтегли войските от Ирак и Афганистан и да елиминира Осама. :bigok

Напълно вероятно, но много вредно за целия свят: в САЩ да има президент черен, комунист и анално податлив спрямо "най-чувствителните" прослойки, като сладникави културтрегери, хомосекшуъли, пискливи студенти с огромни кредити, мързеливи болнави реднеци и т.н. :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2012 2:23 pm 
Аватар

По-скоро анално податлив към големи корпорации и банки :roll: Както и почти всичките им президенти в последните 10-20 години в интерес на истината, та затова кой ще изберат е малко като от ония епизод на Саут Парк - все същото лайно :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2012 3:25 pm 

Boyo написа:
Mr. Smith написа:

Много се надявах да им дойде акъла на хамериканците и да изберат Рон Пол, но уви... :bigok

И все пак Ромни и сто пъти по-добре от социалистчето Обама

Обама е толкова социалист, колкото Ръмни капиталист. И двамата служат на един и същ господар.

Ако беше тоолкова лесно американците да изберат Рон Пол (моят кандидат!), в България отдавна щяхме да имаме нормални лидери на чело на държавата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2012 7:32 pm 
Аватар

Сигурен съм, че РОМни е не сто, а куприльон пъти по-добре от Обама :bigok Гаранция ще обяви война поне на 5 държави едновременно и ще се сбие с още 45 без да им обявява война :bigok И разбира се той е личност като Рейгън, Тачър , Пиночет, генерал Франко едновременно :bigok все пак е и мормон, а Обама е Simply Negro :bigok :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
А що не вземат да се допитат до мозъчния тръст - форум.левски.ком за съвет :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2012 7:48 pm 
Аватар

Абе общо взето братската аНерика и при двата случая ще го поеме целия, вътри, сух, ама те са си виновни щото особено напоследък побъркването им е тотално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2012 7:49 pm 
Аватар

Те сега ще го поемат,на Нас не ни е излизал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2012 7:50 pm 
Аватар

Всъщност ние го поемаме целия, но това е друг въпрос :lol: Общо взето като пръдне Америка, Европа се насира и така :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2012 7:51 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Те сега ще го поемат,на Нас не ни е излизал

е тва е повече от ясно, но ни гонят по всички параграфи, което е странно, но и пък не е всъщност :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2012 7:52 pm 
Аватар

Ромни лиже яко гъза на евреите, смърт за тоя мексикански мелез. Негъра поне в прав текст си каза, че мрази ционистите. Дано изберат негъра, нека им е вътре да дебелите презокеански търгаши :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 17, 2012 8:05 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Всъщност ние го поемаме целия, но това е друг въпрос :bigok
Не искам да свиквам аз с вътрешното и ще отида да гласувам,дори и бих помогнал на тия избори,защото пак ще трябва да се освобождаваме,иначе и на децата ще им е вътре,чак до гърлото

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 460, 461, 462, 463, 464, 465, 466 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]