forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Дек 30, 2025 3:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1476, 1477, 1478, 1479, 1480, 1481, 1482 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 4:05 pm 
Аватар

Радост за лит(*кс-етрополе - дълговете на клуба намаляха с 40 млн. лева
Цитат:
Причината е, че тази сума, която червените дължаха на фирма "Титан", е вкарана в уставния капитал на дружеството. На по-прост език това значи, че 40-те млн. лева вече не могат да бъдат изискуеми на лит(*кс-етрополе от "Титан".

:lol:
Следва друга глупост:
Цитат:
Така, вече и по документи дълговете на армейците няма да надхвърлят 10 млн. лева, което е значително облекчение за клуба.

Таман чуждия пенис е опрял в лайното на редовия армеец, и го вадят...до след малко :bii_chorbata :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 4:07 pm 
Аватар

То понеже и миналата година изиграха 10 епохални сблъсъка :lol:
Сега остава и либийците да не им изплатят парите за титлата :bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 4:14 pm 
Аватар

Adepta написа:
Радост за лит(*кс-етрополе - дълговете на клуба намаляха с 40 млн. лева
Цитат:
Причината е, че тази сума, която червените дължаха на фирма "Титан", е вкарана в уставния капитал на дружеството. На по-прост език това значи, че 40-те млн. лева вече не могат да бъдат изискуеми на лит(*кс-етрополе от "Титан".

:lol:
Следва друга глупост:
Цитат:
Така, вече и по документи дълговете на армейците няма да надхвърлят 10 млн. лева, което е значително облекчение за клуба.

Таман чуждия пенис е опрял в лайното на редовия армеец, и го вадят...до след малко :bii_chorbata :losers

Търговския регистър не мисли така :bigok

Цитат:
Основни обстоятелства
1. ЕИК 130212106
2. Фирма ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ лит(*кс-етрополе
3. Правна форма Еднолично акционерно дружество
5. Седалище и адрес на управление БЪЛГАРИЯ
област София (столица), община Столична
гр. София 1504
район р-н Средец
ул.ДРАГАН ЦАНКОВ No 3
тел.: 963 34 77, факс: 963 39 02
Електронна поща: atodorov@cska.bg, Интернет страница: www.cska.bg
6. Предмет на дейност Създаване на професионални, аматьорски и детско-юношески отбори по футбол, извършване подготовка на футболисти и организиране и администриране на участието им в републикански, зонални и областни първенства, както и в международни турнири по футбол, регистриране и прекратяване на съзтезателни права на футболисти, извършване на трансфери на футболисти, придобиване, оценка и отстъпване на права на реклама, телевизионно и радиоразпространение на спортни съзтезания, организиране от или с участието на клуба, извършване на спортни услуги за гражданите, организиране на школи и курсове за учебно-тренировъчна и спортно съзтезателна дейност, изграждане и стопанисване на спортни обекти и съоражения, подпомагане на занимания на гражданите по футбол и организиране за практикуване на футбол, осъществяване на други дейности, които са свързани с подпомагане, насърчаване и развитие на футбола, осъществяване на тренировъчна и спортно-съзтезателна дейност по други видове спорт.
6а. Основна дейност по НКИД Код КИД: 9262
Основна икономическа дейност от КИД: други дейности в областа на физическата култура и спорт
10. Представители ВЕНЦИСЛАВ ЖИВКОВ ХРИСТОВ
11. Начин на представляване Заличено обстоятелство
13. Управителен съвет
АНДРЕЙ ЙОРДАНОВ КИРИЛОВ
ВЕНЦИСЛАВ ЖИВКОВ ХРИСТОВ
СУКИЯС МЪГЪРДИЧ КИРАДЖИБАШЯН
Дата на изтичане на мандата: 09.04.2014
14. Надзорен съвет ДИМИТЪР ЙОСИФОВ БОРИСОВ
ИВО ДИМИТРОВ ИВАНОВ
Димитър Христов Хаджиниколов
Димитър Душков Пенев
Дата на изтичане на мандата: 09.04.2014
23. Едноличен собственик на капитала "ТИТАН СПОРТ" ЕАД, ЕИК 200548205, държава: БЪЛГАРИЯ
Капитал
31. Размер 6500000 лв.

31а. Акции Права:
право на глас; право на ликвидационен дял; право на дивидент.
Акция:
Вид: ОБИКНОВЕНИ, ПОИМЕННИ, Брой: 6500000, Номинал: 1 лв.
32. Внесен капитал 4422000 лв.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 4:20 pm 

Виж какво, освен юридическа легитимност има и футболна легитимност, ГА колко пъти трябва да ти го обяснява. Какво значение имат някакви си търговски регистри, баси. Не се научихте. :bigoк

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 4:44 pm 
Аватар

Росен написа:
Абе кво им спират парите, направо да ги спират от съществуване...
Иначе по тая логика и Атлетико са на крачка от закриване, ама не ми се вярва.

С тази разлика, че Атлетико може и да си позволи да си покрие дълговете, докато Цура ега не покрие 10 милиона. :bigok А то и на Атлетико няма да им е за сефте да фалират. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 4:53 pm 
Аватар

Ще е двоен удар да закрият прасетата и партиините им братя партизани.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 4:56 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Не зная, може още да не са им изплатили кинтите за миналата година, УЕФА плаща късничко, чак след края на турнирите се правят калкулации, а-у и тогава плащат. Така че може и да са повече от 20 лева :bigok

Повече ме притеснява, че Градев не е излязъл с унищожителна и разгромяваща тирада срещу синята УЕФА, заплахи за съд и още няколко такива неща.....

Пише само за текущия сезон 2012/13... :smt085
Но добрата вест е...че са включени не само задълженията към други клубове, но и към служители и налоговата служба... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 5:06 pm 
Аватар

Отечествената война е някакъв доста скъп и скрит актив дето извадиха чак сега. :( Опасявам се че ще е доста скъпа на търга. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 5:13 pm 
Аватар

Лукмо-метъра на Дучан.

Прикачени файлове:
Лукма 1.jpg
Лукма 1.jpg [ 72.29 KiB | Прегледано 3539 пъти ]
При Лупи.(много лукма)
Прикачени файлове:
Лукма 2.jpg
Лукма 2.jpg [ 27.33 KiB | Прегледано 3539 пъти ]
При Титан.(по малко лукма)
Прикачени файлове:
Няма лукма.jpg
Няма лукма.jpg [ 18.82 KiB | Прегледано 3539 пъти ]
Сега.(няма лукма) :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 5:18 pm 
Аватар

УЕФА стопи една хореография

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 5:49 pm 
Аватар

Чудно ми е как още никой не е ревнал, че Батков ги е изпортил на УЕФА да им прави мръсно иначе нямаше да стане това. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 6:10 pm 
Аватар

Медиен резерв за утре, за днеска за тъмносинята УЕФА, всички власти след 89-та :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 6:14 pm 
Аватар

Да не забравяме, че Мишата Платини и Перуката си правят ми-ми. Не може Синия октопод да няма пръст в това :wink: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 6:16 pm 
Аватар

Това май означава,че Титан остават завинаги в Ал сеска :smt007
Цитат:
"Титан" може да получи тази сума само ако евентуален нов собственик на Aл сеска реши да купи клуба за над 40 млн. лева, но подобен вариант клони към нула.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 6:42 pm 
Аватар

Абе, те как ги мятат тия милиони :lol: . "Само" 12-13 милиона били задълженията, не както се спекулирало 60. Все едно някой ще се набие да плати 13 милиона за марката и харизмата + едно кило висящи дела + някакви пари за самите акции ... за да има честта да ръководи Ал Чорба и дучета, офанзиви, дефанциви и всякакви други да го тормозят за пари :loser2 . Загубена кауза са чорбата, ако не се намесят на държавно ниво, за което съм пък сто процента убеден, че ще стане.

Пак ще им се простят маса милиони, пак ще идва бат Бойко на бял кон, пак синьото бфс ще наруши всички правила, които важат за малките, но не и за големите (и ние в това число) и накрая ще има битият - бит, ебаният - ебан и толкова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 6:46 pm 
Аватар

На мен друго ми е интересно - как превръщаш дълг в капитал? Да речем, че дължа 10 милиона на Омраз. Аз нямам 1 ст., умрял съм от глад и той ме съжалява (кво са за него 10 милиона) и ми казва, че няма да му ги връщам, а да ги ползвам за капитал. Аз казвам ок, ама пак нямам 1 ст., умрял съм от глад, но дружеството ми е с 10 милиона капитал :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 6:50 pm 

Omraz написа:
Виж какво, освен юридическа легитимност има и футболна легитимност, ГА колко пъти трябва да ти го обяснява. Какво значение имат някакви си търговски регистри, баси. Не се научихте. :bigoк

:bigok :bigok :smt023 :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 6:56 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
На мен друго ми е интересно - как превръщаш дълг в капитал? Да речем, че дължа 10 милиона на Омраз. Аз нямам 1 ст., умрял съм от глад и той ме съжалява (кво са за него 10 милиона) и ми казва, че няма да му ги връщам, а да ги ползвам за капитал. Аз казвам ок, ама пак нямам 1 ст., умрял съм от глад, но дружеството ми е с 10 милиона капитал :bigok

Ако си марка и притежаваш харизма (може и без ореол), Омраз ще ти отпусне още 10 милиона, е така защото си харизматичен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 7:32 pm 
Аватар

А сеска не важат нормалните закони за нормални хора. Те са МАРКАТА И ХАРИЗМАТА , ОРЕОЛА и тъмната материя. Нищо чудно , че вселената се разширява просто тя гледа и копира от марката ,чиято стойност не спира да расте. :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 8:03 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:

При положение, че дългът е към Титан, те могат дефакто да го опростят, превръщайки го в капитал. Тва ми го каза Акримоний и му вярвам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 8:13 pm 

Въпроса е защо да го правят. :lol:

Собственик на свинете е "Титан Спорт" ЕАД, което е дружество направено само и единствено с цел да придобие акциите на свинете. То вероятно няма нищо освен акциите на свинете и е минимален уставен капитал.
Кой знае тия дългове от 40 милиона към колко и кои от дружествата им са.
Гърнето предполагам няма проблем да фалира и "Титан Спорт" ЕАД, но няма интерес да вкарва в потъващия кораб и другите си дружества и няма да го направи. Предполагам ще прехвърлят вземанията на дружеството едноличен собственик на цурка.
Смисълът от такава схема е да вдигнат цената на свинете, която и сега няма кой да плати. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 8:19 pm 

Бати шашмите :ohmygod Аз съм в шах и мат, да се еба в гротескния тъпанар :loser2

Некой може ли да обясни с думи прости дали правилно разбирам, че ако тея дългове се опростят, те няма да се дължат на тоя, дето е дал заема, но ще бъдат мангизи актив (капитал) на свинете? И ако тва е така, те ще изглеждат документално 40 милиона по-богати, нали така? Което значи, че цената ще им е с едни 40 милиона по-висока, нали така? Или въпреки, че имат 40 милиона повече от вчера, пак ще е ок некой да ги купи на същата цена като вчера, ама тва е 40 милиона вътрешно за некой в целата игра...

Или съм абсолютен имбецил и нишо от тва не е вярно, склонен съм и на тоя вариант :loser2 Само некой да ми го потвърди, че ми е важно и да знам :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 8:22 pm 
Аватар

Дам, +40 милиона за една червена емблема :bigok
Само дето не разбрах - това е АД, за вдигане на капитал не трябва ли общо събрание, или за МХО и тоя закон не важи :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 8:26 pm 

Ми няма никакъв смисъл от цялата работа, това се опивам да кажа.
При положение, че дружеството е ЕАД и има едноличен собственик, няма никакъв смисъл дълг да се превръща в уставен капитал и акциите пак да са на същия собственик. :lol:
Това се прави обикновено, ако искаш да намалиш дяла на някой акционер. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 8:28 pm 

Бе въртят се, въртят се, ама накрая шприца ще е още по-мощен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 8:38 pm 
Аватар

Мисля си, че е за пред УЕФА тая врътка, ама простите чурбари верват на тъпотиите във вестниците "Намалял им дълга с 40 милиона" :shock:
Затова и писах - а да опре пишката, и я вадят и след малко пак - прилича ми на старата, изпитана стратегия на Хрушчов с тоягата и моркова, само дето и двете ги пъхат отзад на редовия чорбист :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 8:39 pm 
Аватар

Само ми е интересно как точно търговско дружество опрощава дългове... Търговските дружества не могат дори да дават заеми без лихва, камо ли да "опрощават". Да го отпишат... може би, ама аз лично бих се наредил сред кредиторите и бих откъснал парлак сланина от Марката, както и бедрена става от Харизмата... ще ги наръфат песовете, няма как иначе. Карма! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 8:45 pm 
Аватар

е след петата година се вадят от баланса май..... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 9:18 pm 
Аватар

targovishte написа:
е след петата година се вадят от баланса май..... :smt017

като несъбираеми, но зависи какъв е срока в договора за заем т.е. може да си висят с десетилетия :blass и се олихвяват :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 11:25 pm 
Аватар

В тоя форон има моШно присъствие на макро- и микроикономисти , финансисти, счетоводители и тн. :smt005 Най-вероятно и единствените ,които имат идейчица какво се случва с МХО.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1476, 1477, 1478, 1479, 1480, 1481, 1482 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]