forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Дек 30, 2025 3:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1474, 1475, 1476, 1477, 1478, 1479, 1480 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 7:13 pm 
Аватар

Късаме живо месо, късаме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 7:15 pm 
Аватар

Аз дали мога да наддавам за "Автогола на Легендата" и за "Свирката на Флайшер"? Не знам за какво са ми, но ми се струват много легендарни, а и ми звучат, като много скъпи произведения на изкуството, тъй като са от великото творчество на големия внук на Сталин и духовен гуру на Харизмата на Парка :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 7:19 pm 
Аватар

Аз запазвам "Засадата на Бабангида", защото стойността й непрекъснато се покачва :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 7:37 pm 
Аватар

1837 - ... написа:
Аз запазвам "Засадата на Бабангида", защото стойността й непрекъснато се покачва :8)

В модерната за случая парична единица "метри", нали? :bigok

Последна промяна просТак на Пон Сеп 10, 2012 7:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 7:37 pm 
Аватар

НЕма ли да ходим на фенското събрание,все пак националния отбор има мач скоро,да начертаем общата подкрепа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 7:47 pm 
Аватар

Бащата ми разказва какво е било около 81-83-та година в Зарата.Бил е техник в Пощата,а преди това в казармата с Тройчо са били през стая,генерал Делчев заповявал Тройчо и двама братя Георги и Динко Димитрови + Тройчо да заминавам за ЦДНА,братята били най-добрите централни защитници,при свинете си сблъскват главите и Динко повече не се оправя никога.Иначе Тройчо в казармата е драпал по Аязмото като видна свиня нагоре и бил скромен и хрисим :lol: Годините са приблизителни,но ми беше интересно...

А Бай Тошо,който е обучавал бащата на занаят (гранит) в София е бил треньор по десетобой в Левски...Тодор Грънчев...

п.с. просто като факти и имена го споделям...

Последна промяна Лабрадор на Пон Сеп 10, 2012 8:07 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 7:57 pm 
Аватар

Не бе,Динко май се сблъска с Пепи Курдов и това му беше

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 8:43 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Не бе,Динко май се сблъска с Пепи к.р и това му беше

Пепи ги размина и двамата се сблъскаха!!! после чорбарите обвиняваха Пепи . . .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 9:16 pm 
Аватар

Пешо_чая написа:
Бойко има дете от тая.Доверете ми се. :smt023

Че то жена не остана на тоя свят, дето някой да не е извадил сигурното инфо, че Бойко я е минал. Да му се чуди човек от `де толкоз енергия. На Станко сестра му, оная чалгарка Ивана, журналистки, манекенки, моделки, певачки, банкерки ... то по-голяма стана легендата от тая за Митьо Пищова и безчетното количество пичета, които бил насапунисал с писалката. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 10:31 pm 
Аватар

Ако продават путка, ама не като тошко янчев, казвайте.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 10:41 pm 
Аватар

А отрязаните греди взеха ли ги вече? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 11:20 pm 
Аватар

http://www.fanface.bg/bg-futbol/item/55 ... D0%B0.html

Евгени Рангелов е новият председател на фенклуба на лит(*кс-етрополе. Известният с прякора си Зозо привърженик на червените, бе избран тази вечер на Общото събрание на фенклуба.

Събитието се състоя на стадион "Българска армия", като на него присъстваха голяма част от лидерите на червената агитка.

Рангелов ще заеме мястото на напусналия преди дни Димитър Ангелов - Дучето. Зозо от години е по стадионите, има зад гърба си много мачове на любимия отбор в Сектор "Г", а и не на последно място - има респект на голяма част от агитката на лит(*кс-етрополе.

Евгени Рангелов е известен още във фенските среди и като голям почитател на твърдата музика, както и един от хората, положили основите на движението "Кравай".

На Общото събрание на фенклуба на лит(*кс-етрополе бе гласуван и избор на нов Управителен съвет.

Ето и неговите членове:

Борис Борисов

Борис Костадинов

Васил Занев

Георги Цанев

Иво Георгиев

Мирослав Василев

Пламен Делев

Росен Михайлов

Рангел Методиев

Светослав Тодоров

Станимир Хаджийски

:bigok нема как някой да не го е ебал, да е бил на един чин с него, да го е плескал с хуй по челото, да знае, че от малък е славист и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 11:34 pm 
Аватар

Предлагам бан за горния потребител, който не е цензурирал свещенните 4 букви. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 11:36 pm 
Аватар

Някой иска ли утре на кочината да отидем да оставим по едно късче Марка и Харизма, да си имат за музея след като ги закрият. Казвайте да знам да си го пазя ли отсега :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 12:04 am 
Аватар

Ама гледам днес и КСПП е ревал нещо...драли го,яли го,обезкостявали са го нещо и него :smt085
Остана ли някоя зурла която да не е изревала деееба..
То не бе късане на месо,дране,оглозгване......колко още...баста...призовавам за толерантност към онеправданите,одраните и разкъсаните свини

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 12:55 am 
Аватар

Ние късаме и си заплюваме, а при тях се :smt035 строи ли, :smt035 строи :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 12:56 am 

Добре де, на тия какъв им е случая ? Имат 80 милиона дългове, но това не пречи да строят стадиони :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 1:02 am 
Аватар

Хареса ми списъка с дължимото - и по-точно дължимото към Шеридън. Много ме кефи като са на принципа "никой не може да плати толкова, колкото ние можем да обещаем" :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 1:03 am 
Аватар

СелянинО написа:
Добре де, на тия какъв им е случая ? Имат 80 милиона дългове, но това не пречи да строят стадиони :smt031

Ако не инвестират ще изгубят концесията, а тогава вече за чорбата Титан ще трябва и да дава, за да вземе някой клуба. :bigok Нали имат някакви глупости за Х инвестиции на година... Не, че няма да завишат цените с х3 поне. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 1:07 am 
Аватар

към 3 М на година... :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 1:17 am 
Аватар

targovishte написа:
към 3 М на година... :smt047

Е значи ще завишат инвестициите х6... поне. :bigok Кога тия инвестират повече от 500 хилки Хичо ще подпише с Арсенал. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 1:48 am 

Зозо? Некой да го знае тоя верно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 8:55 am 
Аватар

:bii_chorbata :losers

Цитат:
Върнах се от Общото събрание. Описвам го с една дума - пародия! :bigok

И сега по-подробно: Имаше толкова много процесуални пропуски, че то всъщност нямаше нищо правилно. :bigok Това нещо ще падне в съда, освен ако не се преправи и фалшифицира.

За председател избраха някакъв Зазо. Аз лично не го знам. Обаче е председател един път - излязоха няколко човека на микрофона да го питат каква ще бъде политиката на НФК, каква ще е позицията ни относно Титан и такива неща. Човекът каза, че нямал мнение, защото едва вчера разбрал, че ще го номинират. :bii_chorbata Е, преди това не е ли имал мнение за Титан?!?!

Иначе, за да разберете колко смешно беше, ще ви дам пример с начина на гласуване - гласуваше се първо ЗА, после кой е ПРОТИВ и нито веднъж не се гласува за ВЪЗДЪРЖАЛ се, т.е. не бяха преброени всички гласове.

Любопитното е, че Офанзива не се сдобиха с властта - избраха 2 от тях в УС, който общо е от 11 души, но и те бяха от тези с неудобните въпроси към новото ръководство и си личеше, че не са доволни.

За член на УС даже се избра човек, който е в чужбина и нито го знаем какъв е, нито дали наистина иска да участва в УС. :losers

Членовете бяха предложени от един лист хартия, без изобщо да има официално номиниране и издигане на кандидатури. За председател си беше само този Зазо, т.е. избор нямаше.

Като хора си мисля, че имахме 1000. :loser2 Главата беше там и препредаваше информация на Дучето по телефона, който пък не се появи на събранието.

Изображение

Като цяло коментарите бяха, че новия УС и Председател са там с основна цел да се докопат до парите от Титан за охрана и хореография. :bigok Може би затова не изразиха никаква позиция ЗА или ПРОТИВ Титан. Щели да се съберат тепърва, да говорят и после щели да кажат. Е, какво има да му се мисли и обсъжда толкова - или са ПРОТИВ, или ЗА.

Като цяло на микрофона имаше повече скандирания против Левски, отколкото за цура, което също беше излагация. :losers Даже Председателят и членове на УС по микрофона си позволиха да говорят за кyрове, лапане и такива работи :smt003 - доста вулгарно и лошо впечатление за лица, които ще представляват публично феновете на цура.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 8:59 am 
Аватар

BSG написа:

E тоя е доста известен :) от to4nite хора на свинете.
както и голяма част от УС-то им.

Последна промяна Lidl на Вто Сеп 11, 2012 9:02 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 9:01 am 
Аватар

Все пак някой да казва ако го е плескал с кур по челото :bigok
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 9:04 am 
Аватар

Lidl написа:
BSG написа:

E тоя е доста известен :) от to4nite хора на свинете.

Са Титан трябва да хранят нови десетина души :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 9:11 am 
Аватар

Най-вероятно така ше стане :bigok Да го опърдеват мощно тия балъци :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 9:14 am 
Аватар

http://www.fanface.bg/interview/item/55 ... D1%81.html

Евгени Рангелов бе избран за новия председател на фенклуба на лит(*кс-етрополе. Вечерта на 10 септември 2012 година бе наистина доста емоционална на "Армията", тъй като се проведе Общо събрание на фенклуба на червените. Зозо, както е известен във фенските среди, замества на този пост Димитър Ангелов - Дучето. Рангелов е човек, който от дълги години е в Сектор "Г" и е запознат със спецификата на отношенията между феновете. Евгени Рангелов ходи на мачове на лит(*кс-етрополе от 1981 година заедно с някои от емблематичните фенове на лит(*кс-етрополе, като един от тях е Тухлата, който от доста време е в чужбина.

Евгени Рангелов сподели специално за Fanface.bg мнението си след избирането му за председател на фенклуба на лит(*кс-етрополе.

"Публиката на лит(*кс-етрополе е най-голямото богатство на отбора и на клуба! Предложението и издигането на моята кандидатура дойдоха в последния момент и то най-вече от голяма част от старите фенове от Сектор "Г", но което нямаше как да откажа.

Надявам се с помощта на всички останали да обединим агитката и тя да придобие облика от нашето време, когато лит(*кс-етрополе мачкаше европейските грандове, а "Армията" се пълнеше до краен предел.

Днес видях наистина наченки на това обединение. Всички на "Армията" пяха в един глас и то без микрофон, или някой да дава тон. Просто беше спонтанно, хората имаха настроение, а това бе най-важното. (на бас, че най-силно са избухнали на КЗЛ)

Тепърва има много работа, която да свършим, но всичко с времето си. Ще правим малки крачки, за да направим нещо голямо!

Знам, че много хора сега се вълнуват около войната по оста "Фенове - Титан", както и за оттеглилия се Димитър Ангелов. Не съм човек, който ще плюе или величае някой. Имам си свое мнение по всички въпроси, но към днешна дата ситуацията е доста комплицирана и е по-добре в някои моменти човек да си замълчи, за да не изтълкуват погрешно думите му.

С Дучето се познаваме от много години, заедно сме били рамо до рамо в Сектор "Г", давали сме и продължаваме да даваме всичко за лит(*кс-етрополе! Аз не съм му съдник, няма да бъда и на никой друг.

Отваряме нова страница в историята на фенклуба на лит(*кс-етрополе. Най-важното е да няма дрязги и разединение, а едно-единствено нещо - обединение!

За "Титан"... Феновете искат промяна, искат адекватно управление и място, което лит(*кс-етрополе заслужава! А това място е едно - първото! Нищо друго няма значение! Не искам да обещавам каквото и да било - хореографии, екскурзии и т.н. Всичко с времето си, стъпка по стъпка.

Навремето Сектор "Г" беше една хомогенна смес от хора, обичащи лит(*кс-етрополе! Всички идваха на стадиона с шаловете тип "зебра", нямаше мегафони, нямаше хореографии, но агитката беше единна, пееше заедно песните... лит(*кс-етрополе мачкаше на терена, а ние на трибуните!

Не очаквайте от мен да флиртувам с медиите, да се изказвам високопарно, да нападам и да падам на нивото на някои наши противници. Това няма да го видите от мен! Просто искам лит(*кс-етрополе да е велик отбор, какъвто и бил винаги в моето съзнание!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 9:14 am 

Требва да регистрират и нов фенклуб, щото тоя има да плаща няколко десетки хиляди за телефон. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 9:54 am 
Аватар

Уууупс както казват отвъд Голямата Вода:
"Титан" пак не раздаде обещаните заплати в лит(*кс-етрополе
На тия супата ще им се привижда като на африканче пържола с гарнитура :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1474, 1475, 1476, 1477, 1478, 1479, 1480 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]