forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 11:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 455, 456, 457, 458, 459, 460, 461 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 5:15 pm 
Аватар

tprodanov написа:
goldenriver написа:
Omraz написа:
Повече от половината ти мнения са в темата за политика, останалите са някак между другото.
На мен също ми приличаш на платен драскач. :wink:
Тук има един човек, който е спец по това и също е от РусИ, чудно ми е той какво мисли по въпроса.

Ами пич,аз следя форума от самото му създаване,имах регистрация преди изобщо ББ да се появи на политическата сцена,така че сам си прецени..

Той ББ е на политическата сцена от 2004та някъде, когато Гоце го прави Генерал, при това без да има правото на това. Което значи, че си един от първите членове на тоя форум :bigok
Са кажи, за кеф, или по задължение?

По задължения,трупам мнения.На всяко стотно мнение получавам премия,ако успея да достигна 500 мнения,ще ме направят член на младежката организация на ГЕРБ,ако оцелея и направя 1000 мнения.Ще ме издигнат в тяхната листа от русенският регион при следващите избори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 5:16 pm 
Аватар

Екстра. Я са кажи кой ти беше първия мач на Левски и какво помниш от него, заеби политиката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 5:18 pm 
Аватар

Левски - Челси 2005.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 5:23 pm 

т.е. 2006?
А последният Левски-Барса 2006та ли беше?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 5:27 pm 
Аватар

Обърках,първият ми мач беше с Ливърпул 2003,после ходих и при похода в УЕФА през 2005/2006,затова се обърках.А от ШЛ,ходих само със Челси.През сезон 2009/2010 живеех в София и посетих абсолютно всички домакински мачове на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 5:28 pm 
Аватар

Оф ужас тва е некво дете от новите поколения, дето някакви хипита са ги учили на любов към всичко, толеранс към грабещите малцинства и култ към Боко, щото е готин и говори като част от народа. Плюя отгоре ти, другарче, и те номинирам за БАНан от някоя чалма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 5:32 pm 
Аватар

sin написа:
Оф ужас тва е некво дете от новите поколения, дето някакви хипита са ги учили на любов към всичко, толеранс към грабещите малцинства и култ към Боко, щото е готин и говори като част от народа. Плюя отгоре ти, другарче, и те номинирам за БАНан от някоя чалма.

И аз така толератно и хипарски бих ти се исрал в устата :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 5:43 pm 
Аватар

аре триите го тоя голдън рейн. кво му обяснявате за 9134912 път....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 5:45 pm 
Аватар

Оставете ме да си направя само още 45 мнения да си взема последният хонорар и се махам и дим да ме няма :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 5:53 pm 
Аватар

"....Протоколите и решенията от Политбюро на БКП вече са дигитализирани, качени и свободно достъпни в Интернет. Днес държавна агенция "Архиви" представи официално сайта
www.archives.bg/politburo/
, на който могат да бъдат видяни документите от 45-годишното управление на комунистическата партия. Сайтът обаче за момента често блокира и е труднодостъпен заради натоварен сървър..."

Предполагам, че повечето документи са подправени от шумкарската сган.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 6:02 pm 
Аватар

Не вярвам да има подправени. По-скоро липсващи - със сигурност. Но това с подправянето ми се струва трудно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 6:24 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Не вярвам да има подправени. По-скоро липсващи - със сигурност. Но това с подправянето ми се струва трудно.

Дали е трудно? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 6:46 pm 
Аватар

Мачът с Ливърпул и той не беше 2003, а 2004 година - там и аз официално дебютирах, та много добре си го спомням. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 7:15 pm 
Аватар

Lidl написа:
tprodanov написа:

Дали е трудно? :bigok

Еба ли му майката, единствено подправих веднъж подписа на ротния в казармата, за да пусна един младеж в градска отпуска. Та не знам, но все пак ми се струва трудно да бърникаш из един документ на 30-40 години, освен това, следите остават, та е и рисково. По-лесно е просто въпросния документ да изчезне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 7:35 pm 
Аватар

Тоя иска да се аргументирам пред съветската власт,представлявана от него.Милиционерите на това ли те учат,да наричаш хората повърхностни.Я се допитай и предлагай подкупи,така по -лесно някой може да ти напука промитата тиква :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 8:15 pm 
Аватар

antonatan написа:
абе кво сте го зачесали, вместо да каже каква е лукмата да се пишат глупости по форумите, вие тука се дърлите с него :slap

Ни ще да я изплюЙ,бря,само троли тук :( Ние лукмата от Дришата не я хванахмИ...дори за ден,ти да не си казваше :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 8:34 pm 
Аватар

air_J написа:
Мачът с Ливърпул и той не беше 2003, а 2004 година - там и аз официално дебютирах, та много добре си го спомням. :lol:

Добре де не съм по годините и датите,само помня,че мачът с Ливърпул беше на 3-ти март. :bigok

Ivan63 написа:
Тоя иска да се аргументирам пред съветската власт,представлявана от него.Милиционерите на това ли те учат,да наричаш хората повърхностни.Я се допитай и предлагай подкупи,така по -лесно някой може да ти напука промитата тиква :bigok

Бай Иване,не се аргументирай пред мен,нито пред моя началник,аз не съм единственият който обсъжда тая тема.Кажи си мнението,интересно ми е..Човек с опит си,можеш да кажеш,как е било по време на комунизмът,как беше в годините след падането на комунизмът и т.н.

Просто правят сравнение със краткият ми престои в Америка и целият ми съзнателен живот в България и гарантирам и съм убеден,че България е един абсолютен рай спрямо Америка в това отношение.Защото там полицията е институция,към която хората изпитват уважение и не е защото са много морални и честни,защото на всякъде има черни овце,а просто защото добро или лошо това е законът,това е държавата.Ако всеки си прави,каквото иска ще продължаваме да живеем в анархия.

Колко са случаите на пребити/убити/осакатени полицаи в България през всичките години на прехода ? Колко от хората,които са извършили тия неща са лежали по 20-30 год. до живот,както е в Америка ? Защо в Америка,никой нормален човек не смее да бутне с пръсче полицай ? Защото в Америка,обикновеният гражданин се обръща към полицая със "Сър",а тук "Оо колега" ? Защо Америка е толкова "либерална" и изобщо не е "полицейска" страна,а хората се отнасят с такъв респект към нея,а тук в тия хунски времена на "хаос","безпардонно" полицейско насилие и превишане на права всеки си прави,каквото иска с нея ?

Та вземете един нормален граждански протест в България ? Или някое спортно събитие,ходят ли полицаите на тия мироприятия с пушки,автомати и т.н както е в САЩ ? Аз бях свидетел на един еко протест,почертавам еко протест във Омаха във който полицията беше въоръжена и екипирана,все едно я очакваше гражданска война.

И само си представям,ако тука се случи не дай си боже някой полицай да си позволи да произведе изстрел с някое оръжие,каква дандания ще се получи.Какво "нарушение" на гражданските права,какви безредеци,какъв шок ще бъде за българското общество.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 8:43 pm 
Аватар

Хем казваш, че тук няма полицейщина, а в Америка има, хем ни описваш точно обратното. Пич, честно, нещо си се объркал жестоко. Не знам дали четеш собствените си мнения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 8:45 pm 

goldenriver написа:
Колко са случаите на пребити/убити/осакатени полицаи в България през всичките години на прехода ? Колко от хората,които са извършили тия неща са лежали по 20-30 год. до живот,както е в Америка ? Защо в Америка,никой нормален човек не смее да бутне с пръсче полицай ? Защото в Америка,обикновеният гражданин се обръща към полицая със "Сър",а тук "Оо колега" ? Защо Америка е толкова "либерална" и изобщо не е "полицейска" страна,а хората се отнасят с такъв респект към нея,а тук в тия хунски времена на "хаос","безпардонно" полицейско насилие и превишане на права всеки си прави,каквото иска с нея ?

Та вземете един нормален граждански протест в България ? Или някое спортно събитие,ходят ли полицаите на тия мироприятия с пушки,автомати и т.н както е в САЩ ? Аз бях свидетел на един еко протест,почертавам еко протест във Омаха във който полицията беше въоръжена и екипирана,все едно я очакваше гражданска война.

И само си представям,ако тука се случи не дай си боже някой полицай да си позволи да произведе изстрел с някое оръжие,каква дандания ще се получи.Какво "нарушение" на гражданските права,какви безредеци,какъв шок ще бъде за българското общество.

Ти заеби това. Виж в БГ как може един обикновен човек да се държи с ченге и какво би му се случило в страната на свободата при същото държане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 8:49 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Ти заеби това. Виж в БГ как може един обикновен човек да се държи с ченге и какво би му се случило в страната на свободата при същото държане.

Ми то това е основна част от полицейщината, или както аз предпочитам да я наричам - милиционерщината.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 8:52 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Хем казваш, че тук няма полицейщина, а в Америка има, хем ни описваш точно обратното. Пич, честно, нещо си се объркал жестоко. Не знам дали четеш собствените си мнения.

Добре явно аз съм маломник,къде в мнението ми съм казал,че тук има полицейщина по-голяма от останалия свят ? Молим те,само ми дай пример и ако си прав,спирам да пиша по тая тема изобщо !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 8:54 pm 
Аватар

Ти пишеш ли на друго място въобще?Сериозно си объркал полето за изява,а съм от хората,които четат и не пишат много....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 8:58 pm 
Аватар

Пиша,когато ми е интересно и имам мнение по въпроса.Аз си имам мнение и принцип по много теми свързани с политиката и това,че не се харесва на хората или смятат доводите ми за безмислени е право на демокрацията.Няма да ме видиш,никога да пиша за енергетика или фискална политика,защото си нямам никаква идея,а и не ми е интересно.

ПП:Убеден съм,че само си хвърлил по едно око на мнението ми по темата и нито ще кажеш,дали си съгласен или не,просто ще кажеш,нещо умно,като останалите и това е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 10:29 pm 
Аватар

Аз с теб не виждам никакъв смисъл да влизам в каквато и да е дискусия,ти това търсиш,нали,като те интересува моето мнение за който и да е въпрос,прочети ми всичките мнения и после ме докладвай :lol: :lol: И да ти кажа честно,въобще не си ми интересен и това не се дължи на идеята,която изповядваш,нито на годините,на които си и които впрочем не зная,смърдиш ми бе копеле,смърдиш.И не се чувствай длъжен да ми отговаряш,нали,не го прави.Направете си някакъв форум на талантливият милиционер,поканете си и видни гости като В.Маринов и ни оставете нас простосмъртните да живеем и без вашето слънчево излъчване.Напиши нещо за Левски бе капут,във форум на Левскари си

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 10:41 pm 
Аватар

Тоя па сравнява полицията в държава с 300 милиона население и градове по 15 мил пълни с гета и всяка измет и полицията в БГ дето е 8 милион и сигурно всеки има познат, роднина или приятел ченге. В щатите ги уважават полицаите щото не си продават задните за 20 долара. Не че иначе не са същите боклуци като наще ама си пазят местенето и пенсията. Кур за безкадърната мазна и ояла се бг полиция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 11:42 pm 
Аватар

goldenriver написа:
air_J написа:

Добре де не съм по годините и датите,само помня,че мачът с Ливърпул беше на 3-ти март. :bigok

Ivan63 написа:

Бай Иване,не се аргументирай пред мен,нито пред моя началник,аз не съм единственият който обсъжда тая тема.Кажи си мнението,интересно ми е..Човек с опит си,можеш да кажеш,как е било по време на комунизмът,как беше в годините след падането на комунизмът и т.н.

Просто правят сравнение със краткият ми престои в Америка и целият ми съзнателен живот в България и гарантирам и съм убеден,че България е един абсолютен рай спрямо Америка в това отношение.Защото там полицията е институция,към която хората изпитват уважение и не е защото са много морални и честни,защото на всякъде има черни овце,а просто защото добро или лошо това е законът,това е държавата.Ако всеки си прави,каквото иска ще продължаваме да живеем в анархия.

Аз пък съм забелязал, че в целия цивилизован свят полицаите се обръщат към мен със "сър", услужливи са за каквото и да ги попиташ, изключително любезни и почтителни. Също така съм забелязал в целия цивилизован свят, който съм посетил, че патрулиращи полицаи има навсякъде, не са 190 кила с огромни шкембета и не ти гледат в ръцете кво ще им дадеш. Никога не са ме питали какво работя, добре ли ми плащат, колко коня ми е колата и колко харчи. Та, в същия цивилизован свят, ако полицаите ти разбият вратата на апартамента в 4:00 сутринта, както на Човека-Глас, ако ти увият главата с плаката на предстоящия ти концерт, ако те сритат десетина пъти за респект и после влезе шефа им и каже: Абе, пичове, объркАли сме апартамента. Тоя е некъв певец, пуснете го, тези полицаи или поне шефа им щяха да си загубят работата моментално, щеше да има дебело дело от пострадалия и обезщетението да е сериозно. А тук Цвъци му се извини и обеща да му оправят вратата. Съмнявам се да са го сторили. Искам да ми кажеш драги ми арументиран философе, в коя много развита държава, когато се арестува кмет или общински съветник, полицията отива с 2 камиона хора в малките часове и директно му разбива вратата, нахлува вътре с автомати, тормози жена му и децата му? Говоря за оня боклук-комунист Гуцански. И не, не го съжалявам, но би ли ми посочил логиката на подобно действие? И защо остава без последствия? И последен въпрос към теб - ти оня Дунав-Русе ли си, дето ни скъса нервите преди известно време и некой те банна? Какъв ти беше предишния ник, защото с този си регнат 2011, а викаш че си тук от началото?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 11:52 pm 

Е и тук има закон по който да търсиш обезщетение, ако лежиш без причина, ако те набият без причина и т.н. Нарича се Закон за отговорността на държавата и общините за вреди.
Въпросът е да имаш добър адвокат, да докажеш вредата, както и причинно-следствената връзка с неправомерното действие на полицията. Не знам колко е средния размер на обезщетенията, щото не се занимавам с това, но мога да се разровя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 11:54 pm 
Аватар

Ми ще е неква смешна сума със сигурност. А ако е дебела, ще ти искат да внесеш 10% за съдебните лайна и пак ще те откажат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 1:35 am 

Тоя закон е малко ментак, написан е доста общо и като съм гледал няма почти практика. Най добре е пред ЕСППЧ ли как се казваше :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 11, 2012 2:23 am 
Аватар

Захванах се произволно да чета някакви документи от архивите на БКП, които наскоро публикуваха и не след дълго попаднах на следното скандално нещо. http://www.archives.bg/politburo/sekret ... 17--1985-- :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 455, 456, 457, 458, 459, 460, 461 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]