forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 12:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 454, 455, 456, 457, 458, 459, 460 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 10:35 am 
Аватар

tprodanov написа:
goldenriver написа:
И как може да те уплаши полицията при положение,че си един обикновен и честен човек ?
На мен,защо някой не ми разбие врата в нас да търси наркотици ? Или да съсипят семейният ни бизнес ? Същата работа с подслушванията,който има от какво да се притеснява,той скача по тия теми.

Кажи верно? Примери ли искаш? Щото точно в тоя форум има момче, което лежа половин година ей така, щото няма полицейщина. Дали не искаш да му разкажеш лично теорията си как това е невъзможно?

Това само в България се случва нали ? И до преди 3 год. това беше невъзможно нали ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 11:09 am 
Аватар

Що ограничаваш срока до три години не знам. Това показва, че позицията ти не е принципна, а е изцяло формирана в защита на гербавите.
Дали това се случва навсякъде по света - ми не, не се случва. Честно казано си те представям как отиваш и му казваш на пича (който реално чете тази тема) - абе пич, кво толкова, навсякъде се случва. Баси, това е цинично бе!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 1:43 pm 
Аватар

Проданов,що му обръщаш внимание на тоя,виж че колкото повече му се отговаря,толкова повече се включва в различни теми.Тоя или е с партийно поръчение,или е някакъв малък,който иска да блесне,или се прави на интересен,или просто е ненормален.Нека си пише,може да го пуснат на личния ксерокс на Цв.,заради особенни заслуги

Последна промяна Ivan63 на Пон Сеп 10, 2012 8:00 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 1:45 pm 
Аватар

Бай Иване потресох се от цинизма бе, да му се невиди. Тук става въпрос за човешки съдби и най-малкото очаквах да получа отговор - това го има и другаде, или пък не е от сега. Бах мааму, младите нямат право да са толкова цинични. Страшно е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 1:54 pm 
Аватар

Абе виж го че се прави на ненормален,а аз без ташак очаквам в цялото интернет пространство да плъзнат провокаторчета,които си мислят че като драскат простотии във форуми и ще донесат някое гласче за милицията,която ни пази.Наистина си прав,че си е доста цинично мнението на тоя юнак,но и така простичко,наивничко,като след 9.09,но 44-та,щом на мен не се е случило,значи няма как на някой невинен да се случи.Освен това така удобно се забравя,че всеки е невинен до доказване на виновноста му

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 1:57 pm 
Аватар

Има много по-сериозен проблем с "милиционерщината" - говоря глобално погледнато, за държавата като цяло. Че се случавт съдебни и полицейски грешки - случват се навсякъде (съвсем друг е въпроса какви са последиците тук и там - защото "там" можеш да си уридеш живота, дето се казва, с един незаконен арест, да не говорим ако си полежал в арест или пандиз невинен, а тук може да те потупат по рамото и да ти кажат "опааа, сори пич, грешка е станало" и да смъмрят виновните). Далеч по-лошото е, обаче, друго - че милиционерите са толкова некомпетентни, че дори когато се работи срещу съвсем точните субекти, се прави толкова непрофесионално, че всичко отива по дяволите! След което всички сочат с пръст съда, който "ги пуска". А реално за бой са точно милиционерчетата на Цвъци, който ги праща тук и там да си направи PR по телевизията, с камерите, с журналистите, показно и т.н., а реално просто издънва работата и осигурява възможност на бандюгите да се отърват безнаказано. Ето това е по-страшната страна на милиционерството (като цяло, естествено - не за конкретния потърпевш от незаконен арест, примерно - за него е ясно).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:00 pm 
Аватар

Бе не знам дали е точно некадърност. Това да пратиш някой на обиск при някаква престъпна група (килърите май бяха), без необходимите разрешителни не може да е некадърност. Всички сме чували, че е нужен някакъв документ, макар и да не знаем подробностите. Министър на МВР, дето от години е полицай няма как да не е наясно. После, що нема осъдени. Ми щото ти още при ареста си ги освободил.

ПП При незаконен обиск кво става с доказателствата, имат ли стойност?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:07 pm 

Oбискира се човек, а ако влязат във вас се нарича претърсаване. :blass
Знам че не е нужно обикновенния човек да го знае това, още повече че и министъра на вътрешните работи очевидно не знае разликата и постоянно ги бърка. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:36 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Бе не знам дали е точно некадърност. Това да пратиш някой на обиск при някаква престъпна група (килърите май бяха), без необходимите разрешителни не може да е некадърност. Всички сме чували, че е нужен някакъв документ, макар и да не знаем подробностите. Министър на МВР, дето от години е полицай няма как да не е наясно. После, що нема осъдени. Ми щото ти още при ареста си ги освободил.

Доказателства, които са събрани при нарушения в процедурата по събиране, не се взимат предвид от съда (т.е. все едно ги нЕма) :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:50 pm 
Аватар

Wildkid написа:
tprodanov написа:

Доказателства, които са събрани при нарушения в процедурата по събиране, не се взимат предвид от съда (т.е. все едно ги нЕма) :smt006

Тия неща които пишете са един от многото начини ушев да остави вратички на неудобните хора, тия които трябва само да се заловят, без да лежат :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 3:19 pm 
Аватар

Wildkid написа:
tprodanov написа:

"Плодовете на отровното дърво" :smt006 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 3:24 pm 
Аватар

Това, чисто хипотетично означава ли, че ако съм ресорния министър мога хем с шумна акция напрактика да освободя престъпниците, заради кофти или откровенно негодни доказателства, и същевременно да натрупам малко рейтинг, чрез самото шумно отразяване? Пък после казвам - ние ги хващаме, те ги пускат и готово.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 3:26 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Това, чисто хипотетично означава ли, че ако съм ресорния министър мога хем с шумна акция напрактика да освободя престъпниците, заради кофти или откровенно негодни доказателства, и същевременно да натрупам малко рейтинг, чрез самото шумно отразяване? Пък после казвам - ние ги хващаме, те ги пускат и готово.

Да, така също доказателствата се елиминират indefinetly ако не се лъжа. Мощен бастун в спицата на правораздаването :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 3:47 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Що ограничаваш срока до три години не знам. Това показва, че позицията ти не е принципна, а е изцяло формирана в защита на гербавите.
Дали това се случва навсякъде по света - ми не, не се случва. Честно казано си те представям как отиваш и му казваш на пича (който реално чете тази тема) - абе пич, кво толкова, навсякъде се случва. Баси, това е цинично бе!

Не ограничавам нищо до 3 год. просто ти искаш да ми кажеш,че несправедливостта,която цари в момента в България е от както дойде ГЕРБ на власт ли ? Искаш да кажеш,че преди не е било възможно някой да изгори без причина ? И не съм очаквал от теб,да кажеш,че това не се е случвало никъде другаде по-света.Предполагам си пътувал доста по-света,но все пак попитай Kryten,какво е истинска полицейщина,защото той поне е живял известно време в Англия и би бил доста информиран по тази тема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 3:53 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Абе виж го че се прави на ненормален,а аз без ташак очаквам в цялото интернет пространство да плъзнат провокаторчета,които си мислят че като драскат простотии във форуми и ще донесат някое гласче за милицията,която ни пази.Наистина си прав,че си е доста цинично мнението на тоя юнак,но и така простичко,наивничко,като след 9.09,но 44-та,щом на мен не се е случило,значи няма как на някой невинен да се случи.Освен това така удобно се забравя,че всеки е невинен до доказване на виновноста му

Бай Иване,понеже постояно ме нападаш и ме обвиняваш в разни твои конспирации,бих искал да ти кажя,че ако имаше да кажеш,нещо по тази тема или която и да е била друга,щеше да се аргументираш с факти или поне с достойно мнение по който и да е било въпрос.А ти вместо това,започваш старите песни на нов глас – Еди кой си бил провокатор,еди кой си пропагандирал нещо си,кой бил малоумник,кой бил детчко и т.н.

И по тая тема вместо да се аргументираш,ти просто си мислиш,че като ме нахраниш и ще впечатлиш някого.

Ще те попитам два въпроса,надявам се да бъде така благосклонен към мен и да ми отговориш.

- Наистина ли смяташ,че в България полицейщината е на по-високо ниво,отколкото е нормалните развити страни ?

-От прехода насам,ГЕРБ ли е партията,която е навредила най-много на човешките права,превишила е без причина правомощията на закона и т.н

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 4:07 pm 
Аватар

http://www.archives.bg/politburo/

аре на лукмата, който намери първи неща за кочината печели специална стая в залата на славата на антисвинската и антикомунистическа съпротива. стаята е виртуална и ще я създадем в gameranger :bigok :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 4:07 pm 
Аватар

Бай Иван да ти отговаря ако реши, но и аз ще отговоря -

1. Да.
2. Да.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 4:23 pm 
Аватар

Еми грешна представа имаш за света тогава,Проданов,ако не живеех в България и се информирах за състоянието на държавата само по медиите и по мнението на хората във форумите,щях да си помисля,че тук е Чечня или Северна Корея..

И само да допълня нещо,при Костов имаше ли справедливост ? В съдът всичко ли минаваше тип топ ? Корупция ? Далавери ? Такива неща съществуваха ли ? Мафия имаше ли ? Показни убийства ? Отвличания...Даже,няма смисъл да ми отговаряш,всичко лошо в тая страна е причинено от царя и ББ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 4:35 pm 
Аватар

Директен бан за подлогата goldenriver :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 4:38 pm 

Прави ми впечатление, че откакто премиера-слънце нахока младежката организация на ГЕРБ покрай закона за горите, са се навъдили всякакви идиоти във форумите и фейсбук, които се опитват да ни убедят в правотата на милиционерите.Нищо чудно goldenriver да е точно такъв досадник.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 4:53 pm 
Аватар

Не аз съм самият ББ :smt027 Много ме кефи във всяка тема,как вместо да се дискутират нещата сериозно,все почва едни и същи безмислени глупости..Защо всяка защита за нещо свързано с ГЕРБ веднага по презумция се счита,че човекът е от тази партия ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 4:56 pm 
Аватар

Или е това, или е олигофрен. Сам си избери. :wink:
Казваш, че другите нямали аргументи и само те нападат, а в същото време твойте аргументи също липсват. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 4:59 pm 

Повече от половината ти мнения са в темата за политика, останалите са някак между другото.
На мен също ми приличаш на платен драскач. :wink:
Тук има един човек, който е спец по това и също е от РусИ, чудно ми е той какво мисли по въпроса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 5:03 pm 
Аватар

В тая тема по-точно как по-добре да си изразя мнението без да бъда осъден на смърт ?
Аз казвам,че в България няма полицейщина до такава степен,какво смятат половината хора тук,също така смятам,че има страни където полицейщината е поне 5 пъти по-голяма от колкото е при нас и говорим за страни много по-развити от нас във всяко едно отношение.

И такива примери,как на някой му нахлули в къщата без причина,друг го арестували 6 месеца без да има и грам вина и да се счита,че това не се е случвало в България до преди да дойде ГЕРБ на власт или пък,че това нещо е нещо невиждано по другите краища на света е несериозно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 5:05 pm 
Аватар

Не обичаш конкретиката нали? Взе да го играеш като жертвено агне, милия той, нападнат от всички. Пропусна удобно разликата, която беше написана по-горе при грешки при арестуването.
Но още седя и се чудя, коя аджеба е тая страна, в която има повече полицейщина, отколкото тук. И за да съм ясен, ще сменя определението - в коя страна има повече милиционерщина, и кога точно имаше повече милиционерщина тук?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 5:07 pm 
Аватар

Omraz написа:
Повече от половината ти мнения са в темата за политика, останалите са някак между другото.
Тук има един човек, който е спец по това и също е от РусИ, чудно ми е той какво мисли по въпроса.

Ами пич,аз следя форума от самото му създаване,имах регистрация преди изобщо ББ да се появи на политическата сцена,така че сам си прецени..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 5:07 pm 
Аватар

абе кво сте го зачесали, вместо да каже каква е лукмата да се пишат глупости по форумите, вие тука се дърлите с него :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 5:08 pm 

Аз вече съм преценил. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 5:10 pm 
Аватар

Щом във фороНа се навъдиха индивиди като Голдън ривър-а,които нямат и 70 мнения за Левски,а само в тая тема..значи чалмите ни наистина са станАли толерантни :lol:

По цял ден гледам как народЪ се гърчи за тоталната глупост,"измислена" и вкарана от гербер в СОС,дето до сега всичките му приумици до сега са паднали в бая общински фирми...и,ако му кажеш да се изплюе ще те пита "Колко даваш?"

Последна промяна Лабрадор на Пон Сеп 10, 2012 5:13 pm, променена общо 4 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 5:11 pm 
Аватар

goldenriver написа:
Omraz написа:

Ами пич,аз следя форума от самото му създаване,имах регистрация преди изобщо ББ да се появи на политическата сцена,така че сам си прецени..

Той ББ е на политическата сцена от 2004та някъде, когато Гоце го прави Генерал, при това без да има правото на това. Което значи, че си един от първите членове на тоя форум :bigok
Са кажи, за кеф, или по задължение?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 454, 455, 456, 457, 458, 459, 460 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]