forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Дек 30, 2025 7:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1472, 1473, 1474, 1475, 1476, 1477, 1478 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 9:46 am 
Аватар

Това според мен е партенка, но ако е истина, толкова по-зле за тъпите играчи на прасетата :bii_chorbata :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 10:15 am 
Аватар

Няма да е сефте. Преди време имаше подобен случай с Данчо 'Жан-Люк Кретиен' Минев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 10:40 am 
Аватар

Цитат:
Голямото треперене в чурка започва на 12 септември, сряда. Тогава в София ще пристигнат представители на УЕФА заради лиценза на “армейския” клуб, съобщава БЛИЦ. Както е известно, “червените” са под мониторинг от страна на европейската централа. Именно в сряда ще бъде даден стартът на одита, след чийто завършек ще стане ясно дали М&Х&О ще оцелее или ще изчезне от футболната карта за срок от една до три години.

Всеизвестен е фактът, че най-натулузеният български отбор се намира в огромна финансова криза. Миналата седмица босът Димитър Борисов обеща, че от днес – понеделник, 10 септември, ще започне изчистването на всички задължения. Според “Ал щека Възбуждане” дълговете надхвърлят 80 милиона лева. “Титаните” обаче твърдят, че сумата е по-малка.

Така или иначе се се ка е изправен до стената, а достоверни източници твърдят, че ако се стигне до крайно негативно решение, то ще означава отнемане не само на европейския лиценз на клуба. Нашите информатори добавиха, че последната дума на УЕФА ще бъде обявена в края на месеца или най-късно на 1 октомври.

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 10:57 am 
Аватар

Мартин Петров
Цитат:
Те, Сервет, също фалираха един-два пъти, май и лит(*кс-етрополе отива на там.

Поредния, припознаван като чорбарска легенда се изхожда върху М§Х§О :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 11:00 am 
Две коледи ще караме, братя :smt026 вижда му се краят!!!
Да се направи стройна организация и да се прати отговорна делегация от форума да посрещне с хляб и сол представителите на УЕФА на летището, да се откарат с кола, да им се покажат най-сносните бардаци, кръчми, хотели, да им се поемат всичките разходи и в края на месеца да жънем с дебелото рало плодовете на успеха :bigok :bigok
Предлагам за председатели на инициативния комитет по посрещането на Скъли и Мълдер от УЕФА в Аксаково - бачи акримуньо и боК Пържолет :bigok

ЕДНА БОРБА ЗА СВЯТА ЦЕЛ!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 11:13 am 
Аватар

Македония написа:
Две коледи ще караме, братя :smt026 вижда му се краят!!!
Да се направи стройна организация и да се прати отговорна делегация от форума да посрещне с хляб и сол представителите на УЕФА на летището, да се откарат с кола, да им се покажат най-сносните бардаци, кръчми, хотели, да им се поемат всичките разходи и в края на месеца да жънем с дебелото рало плодовете на успеха :bigok :bigok
Предлагам за председатели на инициативния комитет по посрещането на Скъли и Мълдер от УЕФА в Аксаково - бачи акримуньо и боК Пържолет :bigok

ЕДНА БОРБА ЗА СВЯТА ЦЕЛ!

Аз лично приемам, ще им покажа бардаци за чудо и приказ! Ще ги водя на най- елитните курви, като обаче ще плащам само да ги галят, лижат и да им сядат на лицата, така че да се удървят като кучета, топките да ги заболят и да им се доебе ЗВЕРСКИ, а след това отново лично ще ги закарам на кочината където да започне голямото Е Б А Н Е! :losers :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 11:43 am 
Ако не идваха избори, според мен Чурка си заминаваха на 10000%. Уви, тия нерези винаги имат зверски късмет. :evil:
Някак си не виждам как Боко няма да се възползва от тая медена ситуация в точния момент и да извлече още няколко десетки хиляди гласа горница, а при мозъчната даденост на прасетата, тва е сигурно, че ще стане ако ги спаси. :?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 11:47 am 
Аватар

другият вариант е да ги съсипе бързо, така че до изборите повечето да са забравили , че са били фенове на подобен отбор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 11:47 am 
Аватар

Според мен в един момент ще му дойде много скъпо дори на Бойко. Щото с тия пари може да плати за 10 пъти повече мангали отколкото има чорбари. А тая далавера с НАП дето умишлено им крият задълженията и им издават бележки, че не дължат, в един момент ще гръмне, няма как вечно да се покриват нещата, дори и у нас. Достатъчно е малко шум да се вдигне, да се повдигне въпроса, и ще станат нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 12:13 pm 

Нищо не крият от НАП, просто им разсрочват задълженията, в резултат на което падежът им не е настъпил, т.е. не са изискуеми.
Далаверата е, че им разсрочват огромен дълг и то при положение че насреща надали има обезпечение. Предполагам отгоре ги натискат, но се надявам да се намеси Монката Дянков, бащата на грубия секс, левскар, левскар, гербаджия, гербаджия. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 12:16 pm 
Аватар

Kryten написа:
тия пари може да плати за 10 пъти повече мангали отколкото има чорбари

Имаш фактологична грешка- двете групи се препокриват :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 12:25 pm 
Аватар

Omraz написа:
Нищо не крият от НАП, просто им разсрочват задълженията, в резултат на което падежът им не е настъпил, т.е. не са изискуеми...

А термина разсрочване не предполага ли плащане на редовни вноски? Въпреки че, редовни и Гърнето не се връзват :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 12:45 pm 
Аватар

Някъде четох че дружеството Титан е обезпечило тоя дълг с недвижим имот. Един ден или ще платят или ще останат без някоя скъпа сграда. Второ е далеч по-вероятно според мен. После нападжиите да му мислят как и на кой ще продадат толкова скъпа сграда. Не са един и два случаите на дългогодишни саги с такъв сюжет, накрая като не се намери кой да я купи или ако иска да плати 20 % от стойността на сградата, знае ли някой какво се случва с останалия дълг?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 12:59 pm 
Аватар

Eдинствения вариант тумора да оцелее е титаните да си платят дълговете. Нещо, което не го вярвам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 1:04 pm 
Аватар

krivia написа:
Някъде четох че дружеството Титан е обезпечило тоя дълг с недвижим имот. Един ден или ще платят или ще останат без някоя скъпа сграда. Второ е далеч по-вероятно според мен. После нападжиите да му мислят как и на кой ще продадат толкова скъпа сграда. Не са един и два случаите на дългогодишни саги с такъв сюжет, накрая като не се намери кой да я купи или ако иска да плати 20 % от стойността на сградата, знае ли някой какво се случва с останалия дълг?

Гори остатъка - публичаната продан е оригинерен способ за придобиване - получаваш обекта чист като сълзица, без тежести.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:06 pm 
Аватар

Веднага ми дойде на ум една схема, предполагам и други са се сетили, не знам доколко е реално изпълнима, но да не давам идеи на боклуците, те си знаят работата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:14 pm 

Wildkid написа:
krivia написа:

Гори остатъка - публичаната продан е оригинерен способ за придобиване - получаваш обекта чист като сълзица, без тежести.

Това е така, но той пита друго.
Ако от публичната продан не се събере целия дълг, НАП има право да продължи да търси остатъка.
При несъстоятелност обаче взички обезпечения падат и НАП се нареждат в реда на кредиторите, ако има ипотека са първи, ако няма са шести поред.

Т.е - шансът да има духаю за държавата никак не е малък, което е престъпно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:17 pm 
Аватар

Понеже ме съмнява гаранцията да е с реалната цена на дълга, представете си търг за Марката, Харизмата и Ореола :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:21 pm 
Аватар

Omraz написа:
Ако от публичната продан не се събере целия дълг, НАП има право да продължи да търси остатъка.
При несъстоятелност обаче взички обезпечения падат и НАП се нареждат в реда на кредиторите, ако има ипотека са първи, ако няма са шести поред.

Факт е, че няма друга фирма, на която да им позволят толкова време на не си плащат осигуровките. Дано се намери някой депутат да разсмърди историята иначе нещата минават ей така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:23 pm 
Аватар

Аре бе, не умреха ли вече тия? Докога ще чЕкам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:28 pm 
Аватар

Omraz написа:
Wildkid написа:
krivia написа:

Това е така, но той пита друго.

А, тва че си го търсят е ясно, аз реших, че се интересува дали тоя, дето си я купува, ще трябва да покрива дълга. Иначе да, НАП-аджиите си търсят останалото, но вече стават с необезпечено вземане и обикновено ще съберат член.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:30 pm 
Аватар

Представям си как точно се събира член :bigok

Обаче идеята с търга много ми допадна. Ако турят верно МХО на тезгяха ще ми е адски чудно колко пари ще е най-голямата оферта. Дали има някаква теоретическа възможност да видим такъв спектакъл?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:32 pm 
Аватар

Чи как, ако обявят харизмата за продан и аз смЕтам да участвам :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:34 pm 
Аватар

И аз. Ше заделя няколко стотака, за да си купя няколко стотин акции. Искам обаче Счетоводий да ме консултира преди това, харизмата какъв актив е и по коя сметка да го впиша, че ми е важно. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:35 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Представям си как точно се събира член :bigok

Обаче идеята с търга много ми допадна. Ако турят верно МХО на тезгяха ще ми е адски чудно колко пари ще е най-голямата оферта. Дали има някаква теоретическа възможност да видим такъв спектакъл?

Няма как да стане, защото Марката е с огромно обществена значимост и затова е под особен надзор от държавата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:40 pm 
Аватар

То па една държава, ако Марката разчита на нея ще изтече в канала :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:45 pm 
Аватар

Aз съм си заклюл харизмата, като почне търга. Дано стигне парата. Вие сте...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 3:18 pm 
Аватар

За мене Ореола :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 3:23 pm 
Аватар

Гола на Ду Драгао съм си заплюл аз :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 3:26 pm 
Аватар

"Тишина на Анфийлд" е за мене. Ще си я разнасям по чалготеки, да им правя мръсно. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1472, 1473, 1474, 1475, 1476, 1477, 1478 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]