forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Дек 30, 2025 2:10 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1461, 1462, 1463, 1464, 1465, 1466, 1467 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 4:27 pm 

Седем:Едно написа:
danesa написа:
antonatan написа:
тъкмо се чудя де се замота, Намина ли да видиш Спрасчо :bii_chorbata

Сега съм още в Анкара бре...и пия сам в хотела...ако е трансфериран някъде насам,свиркай да си разнообразя вечерта малко :smt047
Абе верно тоя гном къде е сега? :roll:

Абе ти камион нямаш ли си, та спиш по хотели? :lol:

Тук говорим за Анадола. Ако спи в камиона ще му отнесат да не казвам кое.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 6:15 pm 
Аватар

Поредната повърня от ГА. Има интересни нещица:

Цитат:
След откриването на новата метро-линия сега първа точка от обществения дневен ред е съдбата на лит(*кс-етрополе. И за свои, и за чужди. Ясно защо. Своите се надяват да просветне в мрака, а враговете се наслаждават на „червената" трагедия. Генетичните комплексари от типа на доносника Николай, пияните „демократи" от поделението на МВР - С(Дс), мазните агенти ала поп Галактион и подобни дегенерати едва ли са мечтали за такъв кралски подарък от съдбата. Историческият им кошмар да се окаже на крачка от саморазрушението...
Онези, „сините боклуци", са ясни, но не очаквах, че „българщината" е обхванала така дълбоко и неспасяемо и части от „червената" общност. За съжаление се оказа, че тъмните родилни петна на нацията не прощават на никого. Какво имам предвид? Само едно - склонността на нашенеца да търпи, да се унижава, да се примирява с блатото и да търси кусури на бъдещето като плюе всяко движение към промяна. Именно тази селяндурска природа ни е държала пет века под турски ятаган, а после 134 години не ни позволява да се наредим сред нормалните хора.

Сега по същество. Гражданската идея да се направи нещо за спасението на лит(*кс-етрополе не от вчера, макар че беше официализирана с клишето „Инициативен комитет" преди месец. Фактологията е следната - Димитър Ангелов, Лъчезар Николов и Георги Атанасов потърсиха среща с премиера, за обсъждане на социалната криза около „Армията". Бойко Борисов прояви отзивчивост, прие ни и предложи обществените действия да се координират от депутата Емил Димитров, а Христо Стоичков да бъде символът на промяната. Дотук добре, но какво се случи и какво не се случи от началото на август досега?

Първо: ангажиментът на държавата към лит(*кс-етрополе очевидно не идва отвътре, а се дължи на предизборна калкулация. Няма лошо - браковете по сметка обикновено са успешни, но в нашия случай не е лесно да се преодолее инерцията от двайсетгодишния казионен геноцид срещу „Армията". Именно на това наследство се дължи прекалено нежното отношение към Димитър Борисов и Иво Иванов, гладени с перце вместо да бъдат притиснати до стената с цялата административна мощ на властта. Боклукчиите са уязвими по всички букви на правилника и няма къде да мърдат, ако им се стоварят генерална данъчна проверка, финансово разузнаване, ревизия на концесията и т.н. Да, ама вместо това двамата перничани извиват ръце и се подиграват в очите на премиера. Смятате ли, че някой щеше да ги бави, ако ставаше дума за държавния тим от „Герена"?

Второ: публиката на лит(*кс-етрополе остана с грешно впечатление, че Инициативният комитет е крайно решение на проблема. Без да осъзнае, че става дума за самодейна гражданска изява на група хора, а не за юридическа и още по-малко финансова структура. Формацията, на която беше пришит етикетът „Възраждане", имаше една-единствена цел - да инициира обществена съпротива срещу ликвидаторите на лит(*кс-етрополе, да ангажира държавата и да стартира процеса на промяна. Нищо повече. Генералната цел беше изпълнена на сто процента след като темата влезе в дневния ред едва ли не на всеки български дом, но следващите стъпки вече не са по силите на пет-шест или десет човека.

Трето: част от публиката на лит(*кс-етрополе, манипулирана от откровени врагове и от вътрешни подлоги на собствениците, така и не успя да схване, че съдбовният приоритет е „Вън боклуците!", а после ще дойде всичко останало. И вместо да осъзнае, че всички граници на търпимостта отдавна са преминати и по-лошо не може да стане, „българщината" започна да смърди - кои са тези, които искат промяна, защо точно те, дали не търсят далавера, кой ще дойде, какви пари има, ама как точно ще се получи, ама какво пише в закона...? Познати мотиви от творбите на Вазов, Ботев и Захари Стоянов за кротките и „добри" нашенци, обслужващи султана, за които всеки намек за борба е смут и ерес...

Четвърто: „червената" общност засега не реагира адекватно на ситуацията. Къде се стопиха онези десет-петнадесет хиляди, които преди две години разтресоха София с гръмовното „Вън боклуците!" по време на мача срещу Рапид (Виена)? Разбирам, че терорът и дребните подкупи, с които си служат „титаните" внесоха раздор в сектор „Г". Осъзнавам, че престъпниците бавно, но сигурно реализират целта си да прогонят привържениците, за да няма коректив и алтернатива на пъклените им дела. Наясно съм, че отчуждението и отчаянието са естествени последици от дългото страдание. Но никога не съм допускал, че великата червена публика може да бъде толкова примирена и безсилна пред Злото.

Пето: защо не се използват в пълен обем оръжията на легитимния граждански протест? Отчитам реакцията на феновете по време на мачовете и кампанията „Вън боклуците!" в София и други градове. Това обаче не стига, защото ликвидаторите са се окопали, здраво, усетили са нерешителността на държавата по техен адрес и спекулират с подкрепата на Сергей Станишев. Ако сега „боклуците" не бъдат изметени веднъж завинаги от Парка, тази мисия ще става все по-трудна с наближаването на изборите...

Шесто: технологията на протеста е елементарна. Не са необходими десет хиляди, много са дори хиляда! Не са потребни никакви инициативни комитети! За тази цел вече има социална и глобална мрежа! Предостатъчно е петстотин „червени" ултраси да се съберат на жълтите павета между Министерския съвет и Президентството и държавата ще подскочи като ужилена. Така както го правят абсолютно всички недоволни у нас - от лекари до кучкари и говедари. Да не говорим, че ако триста млади АРМЕЙЦИ повторят изпълнението на еколозите на Орлов мост ще се чуе чак в Брюксел!

Това е положението - тук нищо не става без натиск от улицата! И още - гражданска блокада на офисите на „Титан АС" в столицата и областните центрове, продължение на плакатната война срещу палачите на лит(*кс-етрополе, скандиране от първата до последната секунда на всеки мач, забавяне на началния съдийски сигнал с масови протестни действия в рамките на закона, обръщения до медиите, институциите и постоянна атака в интернет. Начини колкото щеш! Важното е всеки АРМЕЕЦ да бъде наясно със себе си - иска ли „боклуците" да погребат „легитимно" лит(*кс-етрополе, а те вече го правят без отбор, без стадион, без школа, с висящ лиценз за Европа, с източване отвътре и т.н., или ще подкрепи промяната?

Седмо: какво ще стане, ако Борисов&Иванов отхвърлят предложенията на „лит(*кс-етрополе Възраждане" АД за бъдещето на клуба? Бъдете сигурни, че боклукчиите ще фалират клуба и ще го пратят съвсем „легитимно" във „В" група в първия миг, в който изчислят, че така ще им е по-изгодно да избягат от задълженията и бакиите си...

Осмо: ако има истински АРМЕЙЦИ, те няма да позволят спасителният процес да замре още на старта, а ще потърсят нови и нови алтернативи и пътища за спасение.

С гледане на сеир няма да стане! Каузата е прекалено голяма за пет или десет човека, тя е свещен дълг на всички АРМЕЙЦИ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 7:48 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Вчера се разглеждах из маркетите и по магистралата..разни джунджурии,цигании всякакви...реших да си взема паста за зъби...и до щанда с пасти и разни парфюми и гелове...почнаха боя за обувки,ароматизатори и какво да видя...над 7-8 вида вазелин с най различни аромати... :smt017
Все съм виждал вазелин..ама по аптеки и тем подобни...ама на всяка крачка и във всеки магазин по 7-8 вида...озадачих се
Какво толкова правят с него :smt017 :smt047

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 7:57 pm 

Ами като нямат свинска мас... :lol:

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 8:04 pm 
Аватар

Е на филии ли си го мажат бре :slap :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 8:05 pm 
Аватар

Мажат си го да не им се напукат...
...устните :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 8:05 pm 

Абе не си ли гледал изнасиления Стоян? :bigok

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 8:06 pm 
Аватар

Срас какъв ли аромат използва :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 8:10 pm 

Лавандула :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 8:18 pm 
Аватар

Той си ползва мас ...а аромата си го набава като излезе на някоя полянка и щот е гном..тревата и др.билки го гъделичка по мъдурите и гъзъ...само се отърква и готово :bigok :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 8:19 pm 
Аватар

danesa написа:
Е на филии ли си го мажат бре :slap :bigok

Не, между филиите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 8:21 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :bigok :bigok
Точно този отговор очаквах като го писах,и само ти загря :bigok :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 8:23 pm 
Аватар

Гледай да не ти каже некой манаф: Я, си разтвори филиите, та да ти видя пендарата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 9:23 pm 
Аватар

danesa написа:
SZ_FEN написа:

Вчера се разглеждах из маркетите и по магистралата..разни джунджурии,цигании всякакви...реших да си взема паста за зъби...и до щанда с пасти и разни парфюми и гелове...почнаха боя за обувки,ароматизатори и какво да видя...над 7-8 вида вазелин с най различни аромати... :smt017
Все съм виждал вазелин..ама по аптеки и тем подобни...ама на всяка крачка и във всеки магазин по 7-8 вида...озадачих се
Какво толкова правят с него :smt017 :smt047

В тая жега там явно са пресъхнали, нема и за една плюнка да тури човек....

Иначе, не знам що ама ми е адски естествено да коментирам неща за турците, в темата за ... турците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 9:34 pm 
Аватар

Срас Дупелев: Стойчо ме иска за да си ме пецка, но "Титан" - не
Яко турска работа :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 9:45 pm 
Аватар

Искам да го дръпнеме тоя само до мача с тях, барем ги наебе и после да го уволят дисциплинарно. Красота :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 12:17 am 
Аватар

Цитат:
Просинечки отчая лит(*кс-етрополе: Да не чакат пари от "Газпром"

"Цървена звезда ще се изправи на крака много трудно, защото е в много лошо финансово състояние. Спонсор на клуба е "Газпром" - фирма, която е с чиста печалба от 4 милиарда долара за миналата година, но руснаците не дават пари."

"Просто не можех повече да издържам на подобно безпаричие, затова се махнах", разкри още Просинечки, цитиран от bTV.

"Газпром" сключи договор с Цървена звезда през лятото на 2010 година, като дори цялата източна трибуна на стадион "Маракана" е брандирана с логото на газовия гигант.

Оттогава "червено-белите" спечелиха единствено купата на Сърбия миналата година, а през 2011 и 2012 на останаха със сребърните медали в първенството, като титлата отиде в големия противник Партизан.

Както е известно, изпълнителният директор на "лит(*кс-етрополе Възраждане" Красимир Георгиев пък също потвърди наскоро, че от "Газпром" са готови да станат спонсор на българския клуб, ако Христо Стоичков стане президент на лит(*кс-етрополе.

Чакаме обрат. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 12:22 am 
Аватар

На мен ми е много интересно как до вчера ония даваха 5 милиона за акциите и нито лев повече, а днес били навити на 14 :bigok А и тоя номер с плащането на вноски не виждам как ще го врътнат точно на тупанците, които, както добре знаем, са спецове по темата "обещавам да ти платя на вноски-аааа, ко рйечи, пари ли, объркал си рейса, пич" :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 12:24 am 
Аватар

УАХАХАХАХАХАХАХХА - ГА за пореден път култов :smt005 :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 12:27 am 
Аватар

И да извадят 14 милиона това не променя факта колко дългове имат сеска. Хем ще платят 14 милиона, хем ще трябва да погасяват бая милиончета дългове. Как и да го погледнеш, не го казвам като левскар, ал сеска е толкова затънала компания, че единственото спасение може да е фалит. Или да се появи някой, да извади милионите за всички дългове и да започнат с някаква адекватна политика. Това към този момент е толкова реално, колкото Газпром да направи Зенит сателит на ал сеска , а Хълк и Витцел изненадващо да подсилят розовите за дербито. :bigok
Пак си казвам мнението- тия от Батман искат да фалират чорбата и да си измият ръцете с Титан. Всяко тяхно интервю точно това говори. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 12:30 am 
Аватар

Е уж тупан щели да поемат повечето дългове :bigok Което ми звучи като още по-голям мит :lol: Евентуално биха могли да опростят заемите към техните дружества, но това пак оставя поне 10 милиона дългове, а и не виждам никаква причина да опрощават каквото и да е :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 12:31 am 
Аватар

Обичам да чета как титаните ще поемат дългове. И свой, и чужди, винаги са били по плащанията :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 12:32 am 
Аватар

Има ли адекватен човек, който да повярва, че Титан ще поеме каквито и да било дългове? :smt006 :smt005 Те заплати сега не дават пък камоли да си тръгнат от отбора, но да се задължат с разни суми. Да бе, да. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 12:33 am 
Аватар

Емо Заменката явно вярва :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 12:37 am 
Аватар

'ич не е толкова тъп, колкото изглежда. :wink: Отдавна си е направил схемата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 1:42 am 
Аватар

http://world.actualno.com/EK-podozira-G ... 99297.html

Очаквам статия на ГА: " Империалистическия заговор срещу ЦПЦК продължава! ЕС удря "Газпром" точно преди руската компания да стане спонсор на МОХА и да налее 500 квинтилиарда евро в отбора!" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 2:37 am 
Аватар

к.р за цура

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 5:48 am 
Аватар

смърт за прасетата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 8:44 am 
Аватар

Димитър Борисов и Иво Иванов са се съгласили да получат тези 14 милиона на разсрочено плащане. В тази сума влизат и дълговете на "червените", които също ще бъдат изплатени на няколко вноски. Причината за това е да не се натоварват финансово новите собственици, които не могат да извадят цялата сума накуп в момента. :bigok Очаква се утре или двугиден кандидатсобствениците да кажат официално "да" на това предложение. Към този момент обаче шефовете от "Титан" са постигнали принципна договорка за продажбата с хората, които ще дават парите. Освен това дълговете от над 40 милиона на "армейците" към "Титан" се опрощават. :bigok

Тея спортал са откровенни дебили :smt031 Как пернишки бизнесмени, които не обичат "изваждането" изведнъж ще опростят 40 милиона лева от любов към МХО :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 9:03 am 
Аватар

Елементарно, ако дълговете не съм към тях. Лесно е - ти имаш ли кредит към банка? Да предположим, че имаш. Е, опрощавам ти го :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1461, 1462, 1463, 1464, 1465, 1466, 1467 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]