forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 21, 2025 3:18 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4005 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 134  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2012 11:56 pm 
Аватар

Просто навиците трудно умират :loser2 :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 10:57 am 
Аватар

FCL-Energy написа:
Ivan63 написа:
Те не са го целили него,но той е посрещнал камъка с глава и отново автогол

То викаш тая глава - трудна за оцелване :bigok

По-скоро трудна за опазване :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:28 pm 

http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=4 на барбиет пресконференцията

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:37 pm 
Аватар

Ако тоя нещастник, така говори на пресконференция в Англия няма да му се вярва :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 2:17 pm 
Аватар

Просто за пореден път се доказа що за човек е :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 2:46 pm 
Аватар

Ебаси малоумното изказване, направо не мога да поврявам, че го е казал Барбуков това.... :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 8:20 pm 
Аватар

Бербатов имал нужда да се чувства желан и бил обиден на ръководителите на БФС, че не го потърсили лично приятелски да им разкаже защо е напуснал и защо не се връща. :lol: Много поздрави на всичките му обожателки! :lol: Човека мечтае да ръководи, да движи нещата след време на национално ниво, да взема комисиони и т.н. Той има визия за себе си как ще изглежда и какво ще прави след 10 г.

Според мен той е просто 1 объркан хомосекшуъл и нещо, като футболен Азис, който има някакви професионални заложби. Отделно владее до съвършенство таланта да си го завира сам отзад без да му пука за последствията. Просто момче с много пари, а обожателките му трябва да са много щастливи днес от каквото сподели мръсната му устица :lol: Чудя се баща му как му е давал в тая мръсна уста биберона :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 9:00 pm 

И аз, като Хипо бих си платил без да се замисля за цената за да гледам любимия ЛЕВСКИ по евентуален платен канал, защото нямам възможност да присъствам на всеки мач на ЛЕВСКИ, а тези преки репортажи по радиото, заедно с други мачове, както беше през комунизма ги бях позабравил! Дори и тогава обаче даваха по един мач на седмица по първа или втора програма и долу горе през кръг даваха ЛЕВСКИ! Не смятам, че идеята на отборите за платен, собствен ТВ-канал ще се провали! Някъде бяха написали, че " А " група е по-гледана от Шампионската лига, така че не е за подценяване! Примера с Диема според мен не е удачен, защото колкото примерно мача между манчестър сити и челси да е на високо ниво със световноизвестни футболисти, красив футбол, с много голове, красиви отигравания и т. н.. На мен ми е все тая, кой ще победи, не държа за никой, гледам го, като спектакъл и без никаква страст. Докато всички првърженици на футбола в България си обичат някой БГ-отбор, интересуват се от неговите резултати, с нетърпение очакват да видят отново своя любим отбор и неговите футболисти! И затова смятам, че ако ми поискат два лева за мач, който ми е почти безразличен няма да ги дам, но ако ми поискат за ЛЕВСКИ определена сума, цената за мен ще е без значение, още повече, че част от тези пари ще отидат в касата на ЛЕВСКИ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 9:34 pm 

Всички слушате Гонг, но някой оттук слушал ли е скоро Спорт и музика по Хоризонт?

Класика :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 9:34 pm 
Аватар

аз :smt006 редовно си слушам хоризонт :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 9:35 pm 
Аватар

thegboy написа:
Просто за пореден път се доказа що за човек е :wink:

А в инерес на истината като отиде в Тотнъм изглеждаше доста скромен. Или жената му еба майката и стана няма такава путка или се взе за голямата звезда. :ohmygod2 Тъп като гъз. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 9:56 pm 

Levskar67 написа:
И аз, като Хипо бих си платил без да се замисля за цената за да гледам любимия ЛЕВСКИ по евентуален платен канал, защото нямам възможност да присъствам на всеки мач на ЛЕВСКИ, а тези преки репортажи по радиото, заедно с други мачове, както беше през комунизма ги бях позабравил! Дори и тогава обаче даваха по един мач на седмица по първа или втора програма и долу горе през кръг даваха ЛЕВСКИ! Не смятам, че идеята на отборите за платен, собствен ТВ-канал ще се провали! Някъде бяха написали, че " А " група е по-гледана от Шампионската лига, така че не е за подценяване! Примера с Диема според мен не е удачен, защото колкото примерно мача между манчестър сити и челси да е на високо ниво със световноизвестни футболисти, красив футбол, с много голове, красиви отигравания и т. н.. На мен ми е все тая, кой ще победи, не държа за никой, гледам го, като спектакъл и без никаква страст. Докато всички првърженици на футбола в България си обичат някой БГ-отбор, интересуват се от неговите резултати, с нетърпение очакват да видят отново своя любим отбор и неговите футболисти! И затова смятам, че ако ми поискат два лева за мач, който ми е почти безразличен няма да ги дам, но ако ми поискат за ЛЕВСКИ определена сума, цената за мен ще е без значение, още повече, че част от тези пари ще отидат в касата на ЛЕВСКИ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Това е твоята гледна точка за мачовете в Англия, но много хора гледат със страст и милеят за чуждите отбори (колкото и странно да ни звучи на нас - феновете на българския футбол).Смятай щом и фен клубове си правят за отборите в Англия :ohmygod2 И тук следва въпроса колко са привържениците на футбола в България , защото гледайки празните стадиони.. :smt006 Те някои хора ги заболява сърцето като трябва да дадат 5 лв за билет , за да подкрепят любимия си отбор , а камоли да ги дадат , за да гледат мача по тв. :loser2 С последното съм съгласен - ще дам 2 лв , за да гледам ЛЕВСКИ , но не и за мач от ШЛ , Англия и т.н.! :smt026
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:19 pm 

Кур за тъпото тв. Как ще искат пара ги гледаме по тв тез принцеси...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:52 pm 

Прочетох, какво е казал кукла барби днес! Ами не се учудвам! Обявява, че ще си дойде в БЪЛГАРИЯ, ще направи пресконференция и на нея публично ще отговори на супата за повиквателната, а целта му е била друга! Публично да се самопредложи за президент на БФС! Иначе спокойно можеше да даде отговора си от Лондон! Момчето е самовлюбен глупак и е убедено, че сега цялата опозиция ще застане зад него и кюрда ( умишленно се отърка и в него ). Само, че видяхме, докъде я докараха четвъртите в света и сега е ред на четвъртата резерва на юнайтед ( пардон, първата резерва на фулам ). За националния, колко още ще му се молят всички футболни функционери? Като не иска, да си седи в Лондон и толкова! И с него и без него в тази трудна група, просто нямаме шанс, така, че супата да му каже любимата си фраза и да върви на майната си!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 11:58 am 
Аватар

На пресконференцията Барбуков през минута казваше "Ръзбириш и". :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 2:18 pm 

Бербатов е страхотен футболист и за разлика от другия "страхотен" играч не е простак. Кюрда каза, "какво ми е дала България", а Бербатов никога не е казвал такова нещо. И аз да бях на негово място бих се отказал от националния, защото в момента, сегашните футболисти, са изключителните пу..и и завиждаха на Митко и другите два коня от каруцата. Скоро няма да имаме играчи като Бербатов и двамата Петров. И тримата са минали през лит(*кс-етрополе, но кой от тях се е клел във вярност на четирибуквието. Митко го псуваха и ненавиждаха, а после го обявиха за техен играч. Дано закрият комунистическото отборче с дългове, колкото цялата А група и футбол равен на А окръжна. АМИН! :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 2:22 pm 
Аватар

Ти чорбар ли си?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 2:26 pm 
Аватар

circaman написа:
Дано закрият комунистическото отборче с дългове, колкото цялата А група и футбол равен на А окръжна. АМИН! :smt027

Ей това се е сетил накрая да го напише, за да не го усетят, че е розов покрай розовото му мненийце - жалка работа :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 6:40 pm 

А Висша Регионално-Галактическа Група май остава с 14 отбора още от този сезон! :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 9:36 pm 

Не се приемат тука хората, които не са супер крайни към някои футболисти. Чак и етикети лепвате. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 1:24 am 
Аватар

Тук никой не пише чурка с главни букви. И никой не нарича Маргарит Митко. Само чорбар би го сторил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 9:50 am 
Аватар

Тук питаме 'Какъв е гъза на Ицо' :bigok :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 11:23 am 

Извинете, но нямам 7-8 години "стаж" във форума. :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 11:25 am 

Не си извинен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 1:47 pm 
Аватар

В един от първите си коментари във форума, написах прасетата в кавички и предложил СакаТлиев за трансфер и форумните лъвове начело с Ivan63, щяха да ме разкъсат. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 6:51 pm 

Това да фалират цецка, според мен няма, как да стане. Поради простата причина, че голям процент от огромните им дългове са към държавата, а както всички знаем нашата държава не обича току така да губи пари! Иначе ще е прекалено просто за оркските тарикати. Обявяват фалит, отиват във " В " група, стават чисти, като сълзица, купуват лиценза на някой от " Б " група и за една година са в " А ", че и мъченици ще ги изкарат после. Така са си много добре. Намразени и длъжници към половината " А " група, без стадион, без право за трансфери ( тук пак им направиха компромис, дано да е последен ) и със заложени активи от подобието им на акционерно дружество. А и е много вероятно да изхвърчат от ЕВРОПА за дълго време, защото там номерата им няма, как да минат! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 6:53 pm 
Аватар

Абе каква В група ако обявят фалит те гони? Фалират ли, това е края. Няма В група, няма Щ група. Трябва да се създаде нов отбор. А не знам какъв е интереса на държавата, след като не си плащат задълженията към нея. Да се трупат още ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 6:56 pm 

Признавам си, че не съм много запознат, но найстина ли не могат да създадат нов отбор след фалит?

Последна промяна Levskar67 на Пет Сеп 07, 2012 4:21 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 6:58 pm 
Аватар

Могат. То и ти можеш. Ама няма да е чурка и няма да наследи титлите, марката, харизмата и ореола, гола на Ду Драгао, онемялата трибуна Коп на Анфийлд и т.н. И ще трябва да почне от зоните в аматьорския футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 7:01 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Могат. То и ти можеш. Ама няма да е чурка и няма да наследи титлите, марката, харизмата и ореола, гола на Ду Драгао, онемялата трибуна Коп на Анфийлд и т.н. И ще трябва да почне от зоните в аматьорския футбол.

Не се знае, те обичат да си преписват история. Пример е AC-23.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4005 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 134  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]