forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 8:05 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 446, 447, 448, 449, 450, 451, 452 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:56 am 
Аватар

goldenriver написа:
tprodanov написа:
Ама от тия личности има ли някой, който не е с ДС или БКП произход, или това няма значение?
И какво добро направиха конкретно тези личности, че реално това е голямата загадка... С какво се похвалиха знаем. Какво свършиха реално обаче?

Има ли партия в България,която категорично може да излезе и да заяви "При нас няма кадри на ДС или БКП" ? И Иван Костов е кандидатствал за член на бкп,нали така ? Всички знаем,че в онези времена,не членуваш ли в партията майка,шанса ти за успех е 0 ? Аз не искам да защитавам никого,аз член на бкп не бих станал,поради каквато и да е причина,но много от хората които са станали в онези време,не са давали 5 пари,нито за партията,нито за нейните идеи и принципи.Конкретно Росен Плевнелиев прилича ли ти на агент на ДС или закоравял член на бкп ? Мирослав Найденов ? Трайчо Трайков ? Дянков ?

Има, да. В ДСБ няма ченгета. В Герб те са масовост. За мен лично разликата е огромна.

24051914 написа:
Ако СДС бяха отворили досиетата са нямаше да ги има тия ченгета!

А кой отвори досиетата според теб? :bigok Ти ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 1:04 am 
Аватар

goldenriver написа:
tprodanov написа:
Ама от тия личности има ли някой, който не е с ДС или БКП произход, или това няма значение?
И какво добро направиха конкретно тези личности, че реално това е голямата загадка... С какво се похвалиха знаем. Какво свършиха реално обаче?

Има ли партия в България,която категорично може да излезе и да заяви "При нас няма кадри на ДС или БКП" ? И Иван Костов е кандидатствал за член на бкп,нали така ? Всички знаем,че в онези времена,не членуваш ли в партията майка,шанса ти за успех е 0 ? Аз не искам да защитавам никого,аз член на бкп не бих станал,поради каквато и да е причина,но много от хората които са станали в онези време,не са давали 5 пари,нито за партията,нито за нейните идеи и принципи.Конкретно Росен Плевнелиев прилича ли ти на агент на ДС или закоравял член на бкп ? Мирослав Найденов ? Трайчо Трайков ? Дянков ?
Аре отново за домашно
Бойко Борисов – комунист, баща му служител от МВР

Цветан Цветанов – син на шофьора и най-доверено лице на сатрапа от ДС- Григор Шопов.

Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.

Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.

Сергей Игнатов – син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.

Росен Плевнелиев – платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.

Симеон Дянков - стипендиант на фондация „Людмила Живкова„.

Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.

Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП.

Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 1:07 am 
Аватар

Мирко Ирландеца, член на БСП до 2001ва, след това бяга към ДПС и изведнъж виден гербер
Вежди Рашидов - главен мултак на републиката.
Божидар Димитров - ченге, член на БСП...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 1:08 am 
Аватар

Дали отвориха всички досиета? Що не приеха закона бивши дс служители да нямат право на държавен пост? Стига си повтарял като некъв счупен грамофон едни и същи мантри. Не фащат дикиш. СДС беха 4 години на власт и имаха време да изринат целата кочина, но те предпочетоха да оставят свинете вътре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 1:11 am 
Аватар

24051914 написа:
Дали отвориха всички досиета? Що не приеха закона бивши дс служители да нямат право на държавен пост? Стига си повтарял като некъв счупен грамофон едни и същи мантри. Не фащат дикиш. СДС беха 4 години на власт и имаха време да изринат целата кочина, но те предпочетоха да оставят свинете вътре.

Е как СДС имаха време да изринат целата тая кочина, а 12 години по-късно, комисията е отворила едва 4% от досиетата? Значи излиза, че според теб СДС е трябвало да работят около 75 пъти по-бързо от следващите правителства :bigok
Колкото за предлаганата от теб лустрация, предлагам Омраза да ти отговори, ако не му е писнало от това. Но няма да е лошо да метнеш тук един законопроект по темата да видим как точно е възможно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 1:25 am 
Аватар

Толко и комисия са назначили. Както е възможно в Чехия примерно. Хората там комунизма отдавна го пренесоха в музея за много по-малко от 4те години дето СДС ги имаха :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 1:35 am 
Аватар

Ivan63 написа:
goldenriver написа:
tprodanov написа:

Аре отново за домашно
Бойко Борисов – комунист, баща му служител от МВР

Цветан Цветанов – син на шофьора и най-доверено лице на сатрапа от ДС- Григор Шопов.

Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.

Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.

Сергей Игнатов – син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.

Росен Плевнелиев – платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.

Симеон Дянков - стипендиант на фондация „Людмила Живкова„.

Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.

Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП.

Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.

Понеже конкретно са ми силно симпатични,Плевнелиев и Дянков,това че са били по някакъв начин свързани със старият режим,обрича ли ги доживот ? Значи,всичко което се направи от тези хора,няма да има никакво значение,само защото са били свързани с бкп ?

Навсякъде чувам едно и също..."Ама те били еди какви си едно време,ама на оня вуйчо му бил член на бкп в Разлог,ама еди кво си,бащата на жената на еди кой си бил секретар" и т.н и т.н.Аз имам чуство,че досега сме живеели в някаква държава,нещо средно между Щвейцария,Германия и Норвегия.Защо не се критикуват днешните ни политици за действията си в момента ? Какво общо има миналото на Росен Плевнелиев със сегашните му безспорни успехи,като миниситър на регионалното развитие ? Какво общо има минало на Дянков,че стигна до там да заема висок пост в световната банка,или там са будали ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 1:44 am 

Какво общо има комунистическия цдна с тази вълшебна харизма,която победи ливърпул на притихналия анфилд,който за първи път в историята си не изпя юл невар валк алоне :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 8:19 am 
Аватар

goldenriver, имаш акъл по-малко от Golden Retriever :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 8:49 am 
Аватар

goldenriver е фен на Спартак София и комсомолски активист от стройната организация герб :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 9:04 am 
Аватар

goldenriver гледа много ТВ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 9:47 am 
Аватар

24051914 написа:
Толко и комисия са назначили. Както е възможно в Чехия примерно. Хората там комунизма отдавна го пренесоха в музея за много по-малко от 4те години дето СДС ги имаха :bigok

Помисли там кога свърши комунизма и сам ще осъзнаеш това, което написа. Иначе ясно, че СДС е виновно. Нищо, че комисията след това беше закривана, затваряна, премествана, възстановявана, забранявана и кво ли не. Ма те другите нямат вина, виновни са СДС :bigok

Златноречи, я кажи какви са успехите на Росенчо като министър :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 9:49 am 

goldenriver, надявам се вече разбра че си различен и те чакат тежки дни във форума. Може и да не оцелееш. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 9:49 am 
Аватар

Omraz написа:
goldenriver, надявам се вече разбра че си различен и те чакат тежки дни във форума. Може и да не оцелееш. :bigok

Ти лош юристе! Такива като теб не допускат лустрацията!! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 10:44 am 
Аватар

Или кастрацията, тя също би свършила някаква работа на първо време. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 10:48 am 
Аватар

Което ми напомня - верно ли, че ония лаф - те не ни ебат, те ни апат... е случка в живото предаване на Милен Цветков, или това е само мит?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:26 am 
Аватар

Omraz написа:

:bigok :bigok :bigok Не мога да си позволя да бъда изхвърлен от този форум,само Иван Костов и смърт за чалгата!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:28 am 

goldenriver написа:
Omraz написа:

:bigok :bigok :bigok Не мога да си позволя да бъда изхвърлен от този форум,само Иван Костов и смърт за чалгата!

Бързо сващаш, кажи сега и смърт за комунизма. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:30 am 
Аватар

Е сериозно ли оставям съмнение в някого,че имам каквито и да е било симпатии към комунизмът :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:37 am 
Аватар

Ми след като изразяваш симпатии към член на БСП....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:38 am 

.....и не искаш да напишеш СМЪРТ ЗА КОМУНИЗМА, а отклоняваш темата.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:41 am 
Аватар

Добре,според теб Плевнелиев и Дянков,към които заявих симпатии,комунисти ли са ? Защо ДСБ,подкрепи Плевнелиев на сегашните избори за президент,ако те самите вярваха в това,а не заеха неутрална позиция в спора на Плевнелиев със Калфин ?

Omraz написа:
.....и не искаш да напишеш СМЪРТ ЗА КОМУНИЗМА, а отклоняваш темата.... :bigok

Ненавиждам всички идеологии,които са против хората,комунизъм,фашизъм,тоталитаризъм и т.н.Комунизмът мразя най-много,защото лично ни е причил най-много беди на нашата страна и нашият народ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:45 am 
Аватар

Ми Плевнелиев докато не отговори на въпроса как случайно се озова с една Лада в Германия и стана на следващия ден строителен предприемач, точно в деня, в който беше сключено споразумението за обмен на работници, то тъмната комунистическа сянка ще тегне над него. Щеше ли да изброяваш постиженията му, или не, че не помня?
И кво стана с демократа Борисов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:55 am 
Аватар

Момчета почти всички сме последователи на синята идея. Някои сме били по площадите 97, някои са били и 89 :lol: Но аре да си говориме честно, какво направиха в последните няколко години десните партии да си задържат малкото останали последователи. Освен разцепления, скандали, препирни, уволнения, назначения, нещо направено ли е друго. Защо трябва да са виновни хората, които са решили, че сините не са това, което са били преди и гласуват за силните на деня, които на пръв поглед са дясно ориентирани. Аз до тоя момент не съм гласувал за герб, но каква ми е алтернативата догодина - дсб, сдс, ссд? Трябва да има единна дясна коалиция, да се преглътнат дразгите между отделните хора, защото все пак дясната идея е една, иначе нашите последни капки гласове, отиват по дяволите :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:56 am 
Аватар

Некой бил син на дъщерята на братовчеда на член на БКП. Е, и на мен дядо ми беше луд комунист и член на БКП, а аз съм фен на Бок Костов - следователно, Костов е комунист! :bigok Разбира се, всички знаят подробно историята на Плевнелиев, защото го следят от деца, живеели са в съседния вход , а чичо им му е ремонтирал ладата :bigok

Най-смешно е това за Дянков, че щом е имал стипендия , значи е комуне :bigok
Чест прави на всички правителства от 1997 насам, че не се бъзикат с поста Финансов министър и не слагат политически кадри там.

Ако не беше инатът му да разкара Цв Цв , Найденов, Емил Димитров и още неколко подобни фигури, Тиквата щеше да има 60% от воле на следващите избори, а сега ще трябва пак да разчита на "независими" депутати :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:58 am 
Аватар

Бойо, има разлика дали дедо ти те е подбутнал напред в кариерата или не. Нямам против всеки да си вярва в каквото си иска.
Пък за Плевенчо, никой не му е ремонтирал ладата, и точно затова из въздуха въпросите си висят. Един президент би трябвало да отговори - бягането от отговори е лош политически сигнал. А политическите сигнали, особено лошите се трупат. Костов също избяга от отговори и резултата е виден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:01 pm 
Аватар

EMI4KU написа:
Момчета почти всички сме последователи на синята идея. Някои сме били по площадите 97, някои са били и 89 :lol: Но аре да си говориме честно, какво направиха в последните няколко години десните партии да си задържат малкото останали последователи. Освен разцепления, скандали, препирни, уволнения, назначения, нещо направено ли е друго. Защо трябва да са виновни хората, които са решили, че сините не са това, което са били преди и гласуват за силните на деня, които на пръв поглед са дясно ориентирани. Аз до тоя момент не съм гласувал за герб, но каква ми е алтернативата догодина - дсб, сдс, ссд? Трябва да има единна дясна коалиция, да се преглътнат дразгите между отделните хора, защото все пак дясната идея е една, иначе нашите последни капки гласове, отиват по дяволите :roll:

Некои са били и 91ва на площадите на невръстна възраст с дядо огромен левскар и почитател на костов, какъвто не е и Карето :lol: Добре че не доживя да види в какво се превърна синята идея, не без огромна вина на мавъра :? Иначе това с членовете на бкп, еми едно е просто да си член, друго е да си секретар или някаква друга висока длъжност. Росенчо ме интересува само да задвижи проекта за е-правителство, щото не е нормално 21век държава в ЕС да има супер разплута администрация и за елементарни услуги да се чака по гишета и попълват хартиени бланки :ohmygod Ако не го направи, може да си завре бизнес парка в гъза :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:03 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Ми Плевнелиев докато не отговори на въпроса как случайно се озова с една Лада в Германия и стана на следващия ден строителен предприемач, точно в деня, в който беше сключено споразумението за обмен на работници, то тъмната комунистическа сянка ще тегне над него. Щеше ли да изброяваш постиженията му, или не, че не помня?
И кво стана с демократа Борисов :bigok

Аз доколкото съм чувал в онзи период,когато се е опитвал да започне някакъв бизнес,дълго време е бил без пукната пара,спал е в колата си и като цяло не му е било никак приятно.Сега всеки сам си преценява дали да вярва на тази история,или си мисли,че нещата не са точно така.Аз лично му вярвам,защото имам усещане за него,че е искрен и добър човек и това ми стига.Дали това,че е улучил точният момент в който да започне бизнесът си,който е свързан със строителство заради предприемаческата насока която има или някой му е бутнал едно рамо,можем само да гадаем.

За постиженията на Плевнелиев,като министър на регионалното развитие съдя по оценките на хората от ЕС,нито от неговите съпартийници в ГЕРБ,нито от измислената опозиция.Факт е,че по негово време,се задвижиха много важни инфраструктурни проекта,факт е,че магистралите станаха нарицателно за ГЕРБ,което означава,че наистина нещо се е случвало.Аз не съм експерт,не разбирам от пътища,не разбирам от европрограми,личното ми убеждение просто е,че нещата в тази насока се развиха в правилната посока.

Борисов е тъп,прост и малко го раздава като бащиния,но пък си личи,че се опитва да направи нещо.Дали му се получава или не,народът ще се произнесе много скоро...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:05 pm 
Аватар

Ривърчо, магистралите станаха нарицателно на Герб щото се хвалят с тях. Реланоста обаче сочи, че тройните са построили два пъти повече магистрали, а при Борисов 35 километра от магистрала Хемус в момента не съществуват. Та нарицателното да не се окаже с обратен знак само :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:06 pm 
Аватар

Кое точно са построили тройните, че не се сещам

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 446, 447, 448, 449, 450, 451, 452 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]