forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 7:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 445, 446, 447, 448, 449, 450, 451 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2012 12:14 pm 

Българите по дефолт си разбираме от политика, футбол и курви :bigok като се замисля май само от курви разбираме :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2012 12:54 pm 
Аватар

Да се чудиш как сме толкова бедни като от всичко разбираме, би трябвало поне милионери да сме всичките с толкова знания и опит. Толкова народ замина да става богат в чужбина, а в крайна сметка само им измиха чиниите на чужденците.

Най-голямата неправда на този свят е как най-умният и работлив народ (все пак колко медала взеха децата на олимпиадите по математика), живее толкова мизерно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2012 2:10 pm 
Аватар

Много сме работливи. Но още повече сме и инициативни и самостоятелни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2012 2:12 pm 
Аватар

Оф ще запаля един вас и ще попсувам държавата на воля, а довечера и Прасокин :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 31, 2012 11:29 pm 
Аватар

goldenriver написа:
Ако не беше такъв малоумник,щеше да ми цитираш,точно това с което не си съгласен и да ме опровергаеш.Аз не съм политически анализатор,но си имам мнение и си го споделям,ти щом си толкова на ТИ с политиката,кажи нещо по-въпроса.
Аз не искам да те опровергавам,бе :lol: .Казах ти,че,след прочитането на 3-4 твои поста,изобщо съм се отказал да търся някакъв смисъл в писанията ти.Просто споделих,че се сетих за тебе,когато видях дюнерджийницата с надписа на турски и знаменцето на ЕС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 01, 2012 2:12 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Обаче, още чакам некакво обяснение как така комунетата си туриха силния кандидат за вице, а този, който се е търкал в лайната и съответно срещу могат да вадят кво ли не, го сложиха за основен. При 5% разлика, гербавите кво щяха да извадят срещу дето Ламбо? Кура ми. БСП и Герб се явиха заедно, а и пропускаме, че немаше изборен туризъм, ей така по случайност уж...

Гербавите с комуненцата в момента си подават топката в лек партньорски стил, за да си осигурят власт колкото може по-дълго. Нашия избор в момента е нещо като мекия вариант на путин и медведев.

който и да сложат бсп ще имат абсолютно еднакъв брой гласове. положението с бсп е или гласуваш за тех, или не. Нема нормален човек да гласува за партия с Румен Петков, Овчаров и Първанов в нея, само защото са издигнали еди кой си кандидат. А и самите те им беше ясно, че нема да спечелят каквото и да направят, за това и не си дадоха зор (и за това и не сложиха уж най-популярния си човек, Ст Данаилов). Дори тея дето пишеха, че ще гласуват за Калвин, само да не е ГЕРБ съм сигурен, че накрая 99% от тях са си останали вкъщи.

Изборен туризъм немаше, защото го спряха главно със закона. ГЕРБ печелят от няколко години насам всички избори именно защото предотвратяват схемите на другите - схемите с ромите, схемите на ДПС и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 01, 2012 2:30 pm 

Boyo написа:
Нема нормален човек да гласува за партия с Румен Петков, Овчаров и Първанов в нея, само защото са издигнали еди кой си кандидат.

Да не търся назад тука колко хора споделиха, че са гласували за Калфин, само за да не стане президент кандидата на ББ. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 01, 2012 3:24 pm 
Аватар

http://money.bg/news/id_927716098/%D0%9 ... 0%B7%D1%83 :bigok
Сър Жозе Барозу - бащата на еврокомисионния секс :bigok целия, целия, вътрИ,вътрИ, :bii_chorbata
Цитат:
„Всеки път, когато идвам в България, силно се впечатлявам от динамичния напредък на страната и искам да благодаря на премиера Борисов за активния принос в Европейския съюз и за начина, по който управлява България", каза още Барозу и добави: „Скъпи мой приятелю, благодаря Ви, че ме поканихте да открием един важен символ на ангажимента ни към прогреса на България".
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2012 10:47 pm 
Аватар

Boyo написа:
tprodanov написа:
Обаче, още чакам некакво обяснение как така комунетата си туриха силния кандидат за вице, а този, който се е търкал в лайната и съответно срещу могат да вадят кво ли не, го сложиха за основен. При 5% разлика, гербавите кво щяха да извадят срещу дето Ламбо? Кура ми. БСП и Герб се явиха заедно, а и пропускаме, че немаше изборен туризъм, ей така по случайност уж...

Гербавите с комуненцата в момента си подават топката в лек партньорски стил, за да си осигурят власт колкото може по-дълго. Нашия избор в момента е нещо като мекия вариант на путин и медведев.

който и да сложат бсп ще имат абсолютно еднакъв брой гласове. положението с бсп е или гласуваш за тех, или не. Нема нормален човек да гласува за партия с Румен Петков, Овчаров и Първанов в нея, само защото са издигнали еди кой си кандидат. А и самите те им беше ясно, че нема да спечелят каквото и да направят, за това и не си дадоха зор (и за това и не сложиха уж най-популярния си човек, Ст Данаилов). Дори тея дето пишеха, че ще гласуват за Калвин, само да не е ГЕРБ съм сигурен, че накрая 99% от тях са си останали вкъщи.

Изборен туризъм немаше, защото го спряха главно със закона. ГЕРБ печелят от няколко години насам всички избори именно защото предотвратяват схемите на другите - схемите с ромите, схемите на ДПС и т.н.

При 5% разлика в крайния резултат, е достатъчно шепа ненормални, а майор деянов каквото и да си говорим е значително по-харесван от всеки един друг в тая партия. Има много хора, поддръжници на всякакви партии, които са си останали в къщи, и това включва и БСП. Няма как конкретната личност да не влияе. Затова Герб смениха Цветанов с Росенчо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2012 11:24 pm 

Визитата на Барозо ще остави доста "позитивен" отпечатък върху Боко и неговите елементарни хора, които, горките, се чудеха в кой джоб да бръкнат и къде да се почешат при едни доста "удобни" въпроси :wink:
Казвам само - Ибах ви в боклуцити и ибетье си макята, цялата пасмина :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2012 11:44 pm 

Догодина преди изборите, като откриваме магистрала "Тракия", Дунав мост 2 и там каквото е по план, ще идват орди от такива като Барозу и материалът ще е доволен. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2012 11:51 pm 

Щом си казал :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2012 11:52 pm 

:bigok

Последна промяна smash the reds на Нед Сеп 02, 2012 11:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2012 11:54 pm 
Аватар

Да не идват сърбите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 02, 2012 11:56 pm 

Каза ли нещо ? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:07 am 
Аватар

В крайна сметка,важното е,че нещата се получават,а това на кого е "вината",кой е направил първа копка,кой е прерязал лентата,няма никакво значение.На някой от спортистите ни в момента пука ли му,кой е построил "Армеец Арена' ? Обаче на хората им се предоставят страхотни условия за подготовка,състезания и т.н.На някой от нас пука ли му,кой е построил метрото,магистралите,мостовете,ескадрилите и т.н. важното е,че ги има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:14 am 
Аватар

Е ти защо сам се цензурираш :bigok А goldenriver съм вече убеден,че е то комсомолската организация на милиционерите,какво се полува бе младеж,получава се че огромната част от фирмите са пред фалит,или вече фалирали,а ние се възхищаваме на новите 5 километра построени от единствения с европейски парици,аз никога няма да кажа,асфалт ли ще ядем,но и всеки проводник и представител на мракобесие не мога да ненавиждам

Последна промяна Ivan63 на Пон Сеп 03, 2012 12:40 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:23 am 
Аватар

goldenriver написа:
В крайна сметка,важното е,че нещата се получават,а това на кого е "вината",кой е направил първа копка,кой е прерязал лентата,няма никакво значение.На някой от спортистите ни в момента пука ли му,кой е построил "Армеец Арена' ? Обаче на хората им се предоставят страхотни условия за подготовка,състезания и т.н.На някой от нас пука ли му,кой е построил метрото,магистралите,мостовете,ескадрилите и т.н. важното е,че ги има.

В крайна сметка, важното е, че нещата не се получават. На спортистите им е през оная работа за Армена Ариец, щото не тренират там. Да не забравяме периода, в който волейболистите тренираха във Варна, а играха в София.
А дали им пука - да, трябва да им пука. И им пука. Ще видиш на изборите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:26 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Е ти защо сам се цензорираш :bigok А goldenriver съм вече убеден,че е то комсомолската организация на милиционерите,какво се полува бе младеж,получава се че огромната част от фирмите са пред фалит,или вече фалирали,а ние се възхищаваме на новите 5 километра построени от единствения с европейски парици,аз никога няма да кажа,асфалт ли ще ядем,но и всеки проводник и представител на мракобесие не мога да ненавиждам

Много е лесно да назовеше проблема,но не и да откриеш решението нали ? Като оставим настрана,цялата криза в Европа ( изненадващо,как очакваме точно при нас,да няма последици ),кажи ми ти ако беше премиер на тази страна,как щеше да спредш фалирането на фирмите,обедняването на хората,поскъпването на цените и т.н. ? По убеждения съм десен,когато нямам обаче алтернатива ( синята коалиция за съжаление,вече е исотрия ) се налага да избирам по-малкото зло.Гласувах през 2009 за ГЕРБ,честно казано не съм толкова разочарован,колкото очаквах,но това е друг въпрос.През 2013 пак ще гласувам за тях,а ти докато ми развиеш твоята теория,как ГЕРБ и бсп били едно и също,бих се радвал да ме посъветваш,като съм "непросветлен" младеж за кого да гласувам ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:29 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Е ти защо сам се цензорираш :bigok А goldenriver съм вече убеден,че е то комсомолската организация на милиционерите,какво се полува бе младеж,получава се че огромната част от фирмите са пред фалит,или вече фалирали,а ние се възхищаваме на новите 5 километра построени от единствения с европейски парици,аз никога няма да кажа,асфалт ли ще ядем,но и всеки проводник и представител на мракобесие не мога да ненавиждам

Много е лесно да назовеше проблема,но не и да откриеш решението нали ? Като оставим настрана,цялата криза в Европа ( изненадващо,как очакваме точно при нас,да няма последици ),кажи ми ти ако беше премиер на тази страна,как щеше да спредш фалирането на фирмите,обедняването на хората,поскъпването на цените и т.н. ? По убеждения съм десен,когато нямам обаче алтернатива ( синята коалиция за съжаление,вече е исотрия ) се налага да избирам по-малкото зло.Гласувах през 2009 за ГЕРБ,честно казано не съм толкова разочарован,колкото очаквах,но това е друг въпрос.През 2013 пак ще гласувам за тях,а ти докато ми развиеш твоята теория,как ГЕРБ и бсп били едно и също,бих се радвал да ме посъветваш,като съм "непросветлен" младеж за кого да гласувам ?

tprodanov написа:

В крайна сметка, важното е, че нещата не се получават. На спортистите им е през оная работа за Армена Ариец, щото не тренират там. Да не забравяме периода, в който волейболистите тренираха във Варна, а играха в София.
А дали им пука - да, трябва да им пука. И им пука. Ще видиш на изборите.

Аз коментирам точно определни неща,понеже се заговори за Барозо и целта на неговото посещение.Не си ли съгласен с мен,конкретно,че метрото е нещо много положително за София ? Иначе според теб,как ще се развият изборите към днешна дата,защото знаем,че докато дойде време,ще стават страхотни циркове и нищо не се знае...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:30 am 
Аватар

goldenriver написа:
Ivan63 написа:

Синята Коалиция не е факт едва от няколко месеца, но ти си го предвидил още 2009та. И си силно десен, та гласува за най-дясната партия. С лидер - член на БСП. Настоящ. Най-десните типове :bigok

Колкото до метрото - съгласен съм. Метрото е нещо прекрасно. Има обаче някои нюанси. Метро щеше да има, ако ще и Иво Глъвъта да беше премиер. Работата на държава и община беше да не осерат обслужващата инфраструктура. А те я осраха. Конкретика искаш ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:34 am 
Аватар

Е нали точно това искат,да няма алтернатива,а аз не правя разлика между тия,които са бозали от една цица и продължават заедно да си цицат и по един маниер от преди 50 години да управляват.А аз не мога да ти кажа за кого да гласуваш,имаш си глава на раменете,гледам че си политически активен,имаш си политически комири,но практиката показва,че който е гласувал за комунист,или производите му,рано или късно има опасност,ръчичката да му изсъхне :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:34 am 
Аватар

goldenriver" написа:

tprodanov написа:
Синята Коалиция не е факт едва от няколко месеца, но ти си го предвидил още 2009та. И си силно десен, та гласува за най-дясната партия. С лидер - член на БСП. Настоящ. Най-десните типове :bigok

Колкото до метрото - съгласен съм. Метрото е нещо прекрасно. Има обаче някои нюанси. Метро щеше да има, ако ще и Иво Глъвъта да беше премиер. Работата на държава и община беше да не осерат обслужващата инфраструктура. А те я осраха. Конкретика искаш ли?

Не бе,пич не го казвам буквално.Да през 2009 Синята коалиция съществуваше,но под каква форма ? Първо,че едвам се споразумяха да участват заедно в коалиция,там пререканията между Костов и старите пушки от СДС е пословична.Синята коалиция събра 5-6 %,ако си спомням добре,да не са мъртви буквално,но са абсолютна безгластна буква.И да гласувам за тях,те нямат потенциала да управляват страната.Не,че моя 1 глас. е натежил за избирането на ГЕРБ,но аз си имах дилема да гласувам по принцип за сините или да гласува за ГЕРБ,като по-малкото зло от бкп.

И за метрото,казваш и Иво Главата да беше..Точно това имам предвид и аз.Мен ме радва факта,че София си има прекрастно метро,а дали заслугата е на ББ,дали е на Тодор Живков или на който и да е,важното е,че го има.

Последна промяна goldenriver на Пон Сеп 03, 2012 12:36 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:36 am 
Аватар

Ми той потенциала идва от две неща. Първото е наличието на кадри. Те в СК са безспорни, или поне що иде реч за сравнение със всяка една друга партия в страната. Второто е наличието на електорална подкрепа. И тук идва гениалното - ми те нямат подкрепа, и аз заради това няма да гласувам за тях. Уникално. Дали схващаш смисъла на това, което казваш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:36 am 
Аватар

СДС и ДСБ не са фактор от много преди 2009. И СДС като имаха цялата власт квотата наприха? Що не отвориха досиетата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:41 am 
Аватар

Факт е. ДС много отдавна посочи на стадото за кого да гласува :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:42 am 
Аватар

tprodanov написа:
Ми той потенциала идва от две неща. Първото е наличието на кадри. Те в СК са безспорни, или поне що иде реч за сравнение със всяка една друга партия в страната. Второто е наличието на електорална подкрепа. И тук идва гениалното - ми те нямат подкрепа, и аз заради това няма да гласувам за тях. Уникално. Дали схващаш смисъла на това, което казваш?

Първо,искам да уточня,че не съм ревностен симпантизант на сините,така че не гласувам за тях,само ей така по инерция.За мен,както ти казах,те са издъхнали много отдавна,а това,което се случи през последните месеци,беше просто черешката на тортата.Аз предпочитам да погледна към нещо ново,пък макар и не толкова добро,колкото ми се иска.Както казва Бай Иван,за него ГЕРБ е изградена от бивши кадри на бкп и т.н,това си е негово виждане и го разбирам.През моите очи,обаче те не изглеждат толкова черни,колкото смятат другите.Може да съм малък,наивен,глуповат,обаче моето усещане за определни личности в ГЕРБ са положителни,а такива не виждам,вече в нито една друга партия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:46 am 
Аватар

Ама от тия личности има ли някой, който не е с ДС или БКП произход, или това няма значение?
И какво добро направиха конкретно тези личности, че реално това е голямата загадка... С какво се похвалиха знаем. Какво свършиха реално обаче?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:52 am 
Аватар

tprodanov написа:
Ама от тия личности има ли някой, който не е с ДС или БКП произход, или това няма значение?
И какво добро направиха конкретно тези личности, че реално това е голямата загадка... С какво се похвалиха знаем. Какво свършиха реално обаче?

Има ли партия в България,която категорично може да излезе и да заяви "При нас няма кадри на ДС или БКП" ? И Иван Костов е кандидатствал за член на бкп,нали така ? Всички знаем,че в онези времена,не членуваш ли в партията майка,шанса ти за успех е 0 ? Аз не искам да защитавам никого,аз член на бкп не бих станал,поради каквато и да е причина,но много от хората които са станали в онези време,не са давали 5 пари,нито за партията,нито за нейните идеи и принципи.Конкретно Росен Плевнелиев прилича ли ти на агент на ДС или закоравял член на бкп ? Мирослав Найденов ? Трайчо Трайков ? Дянков ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 12:54 am 
Аватар

Ако СДС бяха отворили досиетата са нямаше да ги има тия ченгета!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 445, 446, 447, 448, 449, 450, 451 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]