forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 21, 2025 3:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4005 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 134  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 3:30 pm 
Аватар

acrimonious написа:

И за да не ме разберете погрешно- нямам съмнения, че и Левски е газил в мътните води. Просто винаги всички знаят СЛЕД МАЧА. ..

Никога нема да забравя как ПРЕДИ един мач с Локо Мездра на Герена Донбалон написа,че мача ше свърши 3:1 за нас,след обръщалка на първо-краен.Познайте как свърши мача. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 3:33 pm 
Аватар

Гошко Бачев помниш ли го? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 3:33 pm 
Аватар

Kryten написа:
Росен написа:
Тя тая журналистка може да каже, че и голмайсторите са се знаели. Каква е гаранцията, че този запис е автентичен?

200% е манипулирано всичко :ohmygod2 Поръчков материал!

Какво се пляскаш? Или понеже това е от ББС и всичко е 100% 1:1 :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 3:37 pm 
Аватар

Напъни малко мисловния орган. За какво му е на ББС да прави манипулиран и поръчков материал за корупцията в нашия футбол. Може би някой им е платил? Или част от заговора на запада срещу България!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 3:38 pm 

е те донбалон като пишат за всеки мач по 300 прогнози как няма да познаят поне 1 път на година - добър мотив :lol:
Loathing, уговорени мачове и при нас, а и навсякъде другаде по света има, имало е преди много години и ще продължава да ги има независимо от всичко.. Ако някой ден бъдат забранени букмейкърските къщи, тая практика може и да се прекрати, но познай дали това може да се случи :smt115
И колкото и да ми е неприятно - Левски София също е участвал в подобни мачове. За един конкретен знам със сигурност. Като че ли най-много започна тази простотия в момента, в който се наду на Гришата балона - между 1998-9 и 2004-5 и тогава имаше една такава приказка, че ние и те сме единствените, които НЕ продават мачове, а само купуват. В момента май по-скоро се уреждат, отколкото да се купуват/продават, което е още по-мръсна работа..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 3:40 pm 
Аватар

Една много хубава добавка към статията е това. Звучи ми точно толкова достоверно, колкото и ония сигнали на мача с Монтана миналия сезон :smt005 Да ти говори някой за заговори? Просто журналистите са си едни и същи. Колкото по-украсена статия, толкова по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 3:43 pm 
Аватар

Къде видя статия, тва е радиопредаване. А онова за Монтана беше го казал някакъв, че имало много залози за трети гол, при два на нула. Нашите тъпунгери вече яхнаха 'новината'. А тва да обвиняваш BBC в кокошкарски сензации (в БЪЛГАРИЯ) граничи с шизофренизъм. А тия лафове тип 'всичките ги знаем какви са' може да си ги спестиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 3:44 pm 
Аватар

Добре, съгласен съм. Щом е ББС, всичко е точно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 3:46 pm 
Аватар

Само не ми слагай думи в клавиатурата, молим ти се. Ясно ми е, че всичко ти е ясно на теб и на много други. На много хора целият свят ви се изяснява след 18 години :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 3:51 pm 
Аватар

Сега ти ми слагаш думи в клавиатурата. Не казвам, че ми е ясно всичко. Просто не мога да приема нещо за достоверно, само защото идва от статия на ББС. Същата работа беше и с разобличаването на Батето преди години.
Да вземат да се поинтересуват в Англия дали има уредени мачове, там ще е по-интересно. За тук всички знаем, че има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 3:57 pm 
Аватар

В Англия също има уговорени мачове ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 4:01 pm 
Аватар

Помня преди година Арсенал и Нюкасъл 4-4. Арсенал водеха с 4:0 до 70 минута и изведнъж хоп и стана 4-4, ебати странното :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 4:02 pm 
Аватар

до 89 минута, да :smt005
Разликата там е, че освен уговорени мачове има и истински

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 4:02 pm 
Аватар

Oп, прощавай, до 68!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 4:06 pm 
Аватар

Мача не е обръщалка -първото е Х :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 4:14 pm 
Аватар

То навсякъде има уговорени, но е несериозно да с сравняваме с техните. Там чат-пат играят и футбол, а тук само се правят пари от залози.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 4:36 pm 
Аватар

Kryten написа:
http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/p00wvmvm/Assignment_Bulgarias_Deadly_Game/

Ако сме нормална страна сега трябва да си ебе мамата, много сериозно!

Кратуне,ти сериозно ли :smt005 ?Какво трябва да стане СЕГА и защо точно сега?Да не би да не ги знаем отдавана тея неща?Убитите президенти,мафиотските босове,уредените мачове,трогателния разказ на Стефан Кунчев,пълната трагедия като цяло?На ББС-то изобщо не им вярвам,но дори да лъжат за въпросния мач със Столипиново,това по никакъв начин не променя цялата картинка.Кво толко възхвалявате журналята от свинската Англия и се тюхкате,все едно не живеете в България и за пръв път ги чувате тия неща,ебати :lol: .Най-стойностното нещо в материала е интервюто с негово светейшество-Бащицата :smt007 !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 4:41 pm 
Аватар

Всички го знаем. Ама е друго ББС да отиде на мач и да каже, ето, казаха ни че ще има обръщалка :smt006 Също така това за Стефано Кунчев едва ли може да се подмине ей така :smt006 То че може - може, ама вече ще станат много за смях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 4:47 pm 
Аватар

То се подмина вече,нали беше в топ новините на всички сайтове неотдавана.Някой да е направил нещо?И що точно трябва да се впечатляваме от ББС?През кура ми е за тия и са ми крайно противни.Ние сме си добре запознати с проблемите и това,че не се решават е съвсем друга тема.ББС-то нито могат,нито искат да ни решат проблема,те гледат да ни очернят на макс,в много от случаите-с право,в други-не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 5:14 pm 
Аватар

Мен ми се струва, че подминаваме източника на репортажа: ББС! Спомнете си как от същата агенция започнаха с подобен материал преврата срещу Батето в БОК, МОК и БФС? :idea: Лично си спомням как 2-3 месеца преди това Батето каза за американския посленик: " ...да ми кацне на самолетоносача мистър Джеймс Пръдлю..." или нещо подобно в типичния си пиянски стил. И го разчекнаха заслужено в срок. Дали пък подобен материал не е насочен срещу някой друг сега тук с позиции в БФС и УЕФА например? :roll: И дали източника за репортажа на ББС не е един и същ или поне да е ползван от едни и същи интриганти? :roll: В случая има доста съвпадения, трябва да се отбележи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 5:18 pm 
Аватар

madball написа:
acrimonious написа:

И за да не ме разберете погрешно- нямам съмнения, че и Левски е газил в мътните води. Просто винаги всички знаят СЛЕД МАЧА. ..

Никога нема да забравя как ПРЕДИ един мач с Локо Мездра на Герена Донбалон написа,че мача ше свърши 3:1 за нас,след обръщалка на първо-краен.Познайте как свърши мача. :smt031

Това е най- смърдящият мач с Левски за мен откакто гледам футбол. Първото полувреме на Герена нямахме 1!!! положение. Тук си прав. Само че както каза някой, специално донгалфон пишат за хиляда неща по две разнопосочни новини и после има "Както донлайнон пръв писа..". А за резултати- когато не познаят- нищо. Когато познаят- три месеца се вдига вой до небесата..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 5:23 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Mr. Smith написа:
Марсиньо срещу Сараево беше пълен ташак, но срещу папагалите беше машина, а мнението ти за Лайнарьо срещу папагустите не важи, щото освен мен така мислиха поне още 5-6 човека от култовата ни групичка на мача тогава :bigok

С чичаците- разбирачи от сектор А футбол не коментирам :bigok

Този път освен чичаци имаше и една леличка с нас :lol:, а ти внимавай да не те набара един вечно сърдит чичка, всяка година си купува първи екипа и всяка година си презаверява картата за едно и също место в А сектор :lol: .....снайперист, тромпетист, левскар, компютърджия :bigok
По въпроса с тотото, що си мислите, че Динев си би камшика не само от Пловдив, ами сигурно скоро и от България :wink: Той ще е обере пешкира и сега съмненията ще бъдат насочени главно върху мачове на Локото :smt006 Примерно в мача Славия- Лудогорец няма нищо съмнително или в Черно море- Цациморец :lol:
Всъщност и Пържолет позна крайния резултат срещу жАлтите :smt115 Пържолете казвай къде скри куприльоните, стига си манипулирал първенството :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 5:53 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Това е най- смърдящият мач с Левски за мен откакто гледам футбол. Първото полувреме на Герена нямахме 1!!! положение.

Аз пък си спомням, че бяхме доста слаби в този момент, май имахме 4 шампионатни загуби или нещо такова. Мача беше пред обидно малко публика и те ни поведоха с гол от засада. Второто изравнихме и поведохме бързо и така, нищо смърдящо нямаше според мен. Просто свинете си търсеха причина да обясняват 0-3 от Миньор в този момент и Наско им пригласяше, чрез балоните. Тогава прогнозата не беше за "обръщалка", а за "точен резултат" 3-1. Сега ако се абстрахираме от факта какво се е писало и какво е станало, колко би следвало да завърши мач м/у Левски и Мездра? 2-0, 3-0, 3-1, 4-0, 4-1 и ето балонските прогнози има 20% шанс да познаят. Да са играли тото и да са спечелили :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 6:04 pm 
Аватар

С Мездра бяха два мача 0:1/3:1 и първият си беше цирк :wink: Вторият беше редовен мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 6:06 pm 
Аватар

В първия наистина нямахме едно положение, а втория може да е бил редовен, но при гола на Мездра, защитата ни беше на ниво махалата зад блока и май излязоха трима сами срещу вратаря, при това на 10 метра от последния наш. Други 100% уредени мачове бяха Беласица - Левски 1:7, където Беласица колкото и да бяха слаби и пр., просто позволиха да им вкарат 5 еднакви гола оставяйки по трима сами срещу вратаря. Тва и ние да се наредим бетон трудно ще ни вкарат 7 гола. Също така Левски - Своге 5:0, същата работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 6:09 pm 
Аватар

Е тогава какво подкрепяме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 6:10 pm 
Аватар

Kryten написа:
Също така това за Стефано Кунчев едва ли може да се подмине ей така :smt006 То че може - може, ама вече ще станат много за смях.

Аз не мога да повярвам в думите на човек, който се казва Стефано Кунчев. Сори :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 6:11 pm 
Аватар

Беласица - Левски е 100% фикс, по онова време просто Беласица залагаха против себе си и пускаха колкото могат голове. Не е само в мача с нас, имаха и още мачове, включително един доста интересен с Локо София, в който бяха замесени и двата отбора. Докато в другите разгроми Беласица спираше да играе и пускаше голове просто. Едно гостуване тяхно във Варна го даваха по ТВ и беше абсурдно как при 4:0 вратарят на Беласица на спринт гони топката за да я вкара в игра, после рита уж на защитник пред себе си, но защитникът не тръгва и т.н. циркове. Мисля 6:0 свърши, даже някой лев изкарах тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 6:30 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Мен ми се струва, че подминаваме източника на репортажа: ББС! Спомнете си как от същата агенция започнаха с подобен материал преврата срещу Батето в БОК, МОК и БФС? :idea: Лично си спомням как 2-3 месеца преди това Батето каза за американския посленик: " ...да ми кацне на самолетоносача мистър Джеймс Пръдлю..." или нещо подобно в типичния си пиянски стил. И го разчекнаха заслужено в срок. Дали пък подобен материал не е насочен срещу някой друг сега тук с позиции в БФС и УЕФА например? :roll: И дали източника за репортажа на ББС не е един и същ или поне да е ползван от едни и същи интриганти? :roll: В случая има доста съвпадения, трябва да се отбележи...

Няма значение източникът, но има логика в думите ти. Не знам кога са изборите за шут на БФС, но май са близо. Да не забравим кой преди няколко месеца обяви джихад на Перуката. Интересно е кой е зад тъпия Кюрд, че е толко смел. ББС хем не са казали лъжа, хем може да са взели някоя друга паричка, ако въобще има чак толкова задълбочен заговор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 7:24 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
UGLYBLUE написа:

Няма значение източникът, но има логика в думите ти. Не знам кога са изборите за шут на БФС, но май са близо. Да не забравим кой преди няколко месеца обяви джихад на Перуката. Интересно е кой е зад тъпия Кюрд, че е толко смел. ББС хем не са казали лъжа, хем може да са взели някоя друга паричка, ако въобще има чак толкова задълбочен заговор.

Порточанов!Според други източници-Емил Данчев

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4005 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 134  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]