forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 3:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 442, 443, 444, 445, 446, 447, 448 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 7:36 pm 
Аватар

Някой би ли мотивирал 'гражданина на света' да потърси единомислие с членовете на някой друг форум ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 7:45 pm 
Аз съм крайно нетолерантен по природа и убеждения, но като срещна някой и той е точен човек, за мен няма никакъв проблем да общуваме и да си имаме уважението :wink: Познавам свестни турци (от т.нар български турци) и нямам никакви забележки спрямо тях. Хората ти честитят Коледа, Великден, говорят перфектен български, работят, пичове отвсякъде, това, че се казвал Бирджихан, все ми е тая. Друг е въпросът, че турчин за приятел не мога да допусна. Мои познати го правят, аз просто не мога. Познати окей, по някакви рождени дни се засичаме, в компании, забавляваме се, но приятел не.
За циганите смятам сме единодушни - те не са хора :smt006 Черните не ме кефят, но и срещу тях нямам против. С жАлтите съм имал контакти, дори наскоро развеждах един из България, душици хора, кво против него да имаш :smt006
Най-малкото прекарах 1 година сред хора от всякакви страни и си прекарахме уникално и трябва да си най-болния тип на земята, за да не общуваш с хората, щото единият бил дръпнат, а другия бил от Нова Зеландия, само че с родители от Албания :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 8:16 pm 
Аватар

Не съм съгласен за жълтите, страшно неприятни са масата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 8:36 pm 
Аватар

Македония написа:
Аз съм крайно нетолерантен по природа и убеждения, но като срещна някой и той е точен човек, за мен няма никакъв проблем да общуваме и да си имаме уважението :wink: Познавам свестни турци (от т.нар български турци) и нямам никакви забележки спрямо тях. Хората ти честитят Коледа, Великден, говорят перфектен български, работят, пичове отвсякъде, това, че се казвал Бирджихан, все ми е тая. Друг е въпросът, че турчин за приятел не мога да допусна. Мои познати го правят, аз просто не мога. Познати окей, по някакви рождени дни се засичаме, в компании, забавляваме се, но приятел не.
За циганите смятам сме единодушни - те не са хора :smt006 Черните не ме кефят, но и срещу тях нямам против. С жАлтите съм имал контакти, дори наскоро развеждах един из България, душици хора, кво против него да имаш :smt006
Най-малкото прекарах 1 година сред хора от всякакви страни и си прекарахме уникално и трябва да си най-болния тип на земята, за да не общуваш с хората, щото единият бил дръпнат, а другия бил от Нова Зеландия, само че с родители от Албания :smt006

ами значи си си баш толерантен човек. Това че нямаш приятели от там е просто защото има голяма разлика в манталитета между тях и западна европа. В България има и от двата типа, ориенталци и европейци. За това някои лесно се сближават с турци , руснаци и прочие, а други - не. Но това не те прави расист или нетолерантен. Ако може да съжителствате нормално в една държава, един град, една сграда, един автобус, или пък ако си случи да ти е колега да си работите професионално - това е достатъчното и нормалното поведение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 8:47 pm 
Аватар

От доста време се каня да задам един въпрос. Защо толкова много се възхищавате на Иван Костов? Не разбирам много много от политика ама ми стана интересно и реших да се обогатя малко :bigok . До колкото знам е преподавал марксистко-ленинска икономика и е завършил в Москва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 8:50 pm 
Аватар

Добре са те ограмотили комунягите по въпроса, спор няма :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 8:54 pm 
Аватар

Да не забравяме, че оряза и пенсиите, продаде Балкан, продаде и държавата , а жена му е била партиен секретар :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 9:02 pm 
Аватар

И аз не разбирам с какво буди чак толкова възхита?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 9:14 pm 
Аватар

Не бе аз сериозно си питам. Какво е толкова много за България? Знам, че по време на войната в Югославия не е дал на албанците да емигрират тук. Просто ми е интересно тая голяма възхита към него( а освен това ми прилича и на мангал) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 9:41 pm 
Аватар

Ултра написа:
Не бе аз сериозно си питам. Какво е толкова много за България? Знам, че по време на войната в Югославия не е дал на албанците да емигрират тук. Просто ми е интересно тая голяма възхита към него( а освен това ми прилича и на мангал) :bigok

Ами чисто и просто не е комунист бе пич.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 10:04 pm 
Аватар

Има синьо-лилави венци, правете си сметката от какъв етнос е :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 10:10 pm 
Аватар

SharkyTT написа:
Има синьо-лилави венци, правете си сметката от какъв етнос е :bigok

Може да е ял виолетки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 11:03 pm 
Аватар

alex77 написа:
Ултра написа:

Ами чисто и просто не е комунист бе пич.

Не :smt035 е :smt035 комунист :smt035
Чист като момина сълза :bigok

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 11:18 pm 
Аватар

Някой по-горе пита, ама и аз пак да питам, щото на няколко места смесвате понятията - правили се разлика между българо-мохамедани (помаци) и турци?

А друг е въпроса, че много от тия дето се мислят за турци и турчеят, всъщност са наследници на приели исляма християни.
Има един сръбски филм "Нож", там е засегната тая тематика с приемането на исляма и в последствие изграждането на новия народ бошняци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 11:47 pm 
Аватар

Ултра написа:
От доста време се каня да задам един въпрос. Защо толкова много се възхищавате на Иван Костов? Не разбирам много много от политика ама ми стана интересно и реших да се обогатя малко :bigok . До колкото знам е преподавал марксистко-ленинска икономика и е завършил в Москва?

Ей заради това:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 12:11 am 
Аватар

Ехеее НДСВ колко хубава работа били свършили, нека да върнем испанският пумяр за министър председател. И БСП също гледам нагоре ни бутат, що не ги преизбрахме деба?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 12:14 am 
Аватар

Епа начи през кoмOнизма си е na qko :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 12:15 am 
Аватар

Аз не виждам некой да ни бута. Виждам, че имаме едно рязко завъртане на кормилото в обратна посока, и от там нататък просто никой не е променил чувствително курса. Което е и факт. В тоя случай, аз си избирам да съм благодарен на тоя, дето е направил промяната, а не на тия, дето след него не са се осрали достатъчно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 12:47 am 
Аватар

Тоя форум затъва, бате... Кво се хабиш да им обясняваш...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 1:20 am 
Аватар

Малките назита, дето са се нароили напоследък, са започнали много да си позволяват, чак и хора от форона ще гонят :smt006 Представям си ако бяха чели мнения на Змея от активния му левичарски период :smt003 Като цяло от тия малоумщини с обясняване на основни концепции и ценности на покемони яко пада нивото на разговор в тая тема специално, където по едно време си имаше доста интересни дискусии.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 4:14 am 
Аватар

:smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 9:33 am 
Аватар

nazional написа:
Малките назита, дето са се нароили напоследък, са започнали много да си позволяват, чак и хора от форона ще гонят :smt006 Представям си ако бяха чели мнения на Змея от активния му левичарски период :smt003 Като цяло от тия малоумщини с обясняване на основни концепции и ценности на покемони яко пада нивото на разговор в тая тема специално, където по едно време си имаше доста интересни дискусии.

Е ти не си ли бил малко нази :bigok Сега гледам че си по-голямо нази ама преди :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 9:52 am 
Аватар

Тотален, абсолютен, безпардонен терор над всички нацисти, комунисти, багеристи, кришнари, хипари, чалга-скинари, турци, нигерийци, шведи и зулуси :bigok Те нямат място в нашето чисто форумно общество освен като обект на присмех, социални експерименти на SZ_fan и роби на 7:1 :hitl2

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 10:07 am 
Аватар

Ултра написа:

Едно време за такива въпроси директно се банваше :loser2 Но сега форумът тотално се е оселяндрачил и овчето невежество явно е на мода :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 10:11 am 
Аватар

За което си виновен ти, в качеството си на мод. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 11:12 am 
Аватар

Ултра написа:
Защо толкова много се възхищавате на Иван Костов? Не разбирам много много от политика ама ми стана интересно и реших да се обогатя малко :bigok . До колкото знам е преподавал марксистко-ленинска икономика и е завършил в Москва?

Позволявам си да отговоря, въпреки че тука някой потребители преди време твърдяха, че съм бил нещо дупчен от Костов и за това съм го хейтвал. Моят отговор ще бъде малко не традиционен, защото ще се опитам да направя аналогия, между Костов и популярния напоследък филм/герой Батман.
Значи след промените 1989 г. в Готъм (BG) имаше голямо зло и престъпниците=комунистите водени от Жан, Лилов, Премянов, Нора и т.н. бяха взели власт и свобода на хората! Тогава Костов обедини малките десни партии от СДС в едно голямо СДС-партия. На негова страна застанаха шефа Бъки, общественика Стефан и още няколко честни демократи + президента Кон. Дойде време за избори+управление и Костов еба грубо престъпниците комунисти. На хората в Готъм (BG) обаче им липсваше к.р и вместо да скъсат с миналото и да прогонят злото завинаги, те избраха един клоун-цар да ги чука. После ги чукаха цар - турци и комунисти, а сега соло милиционери. През цялото това време Костов (Батман) стои в къщата си в Драгалевци (BG) и изглежда оттеглил се от политическия живот. Междувременно ДС подготвя пъклен план за следващите избори, а Елена ще успее да убеди Костов да се изправи срещу злото отново. Лично аз очаквам някъде преди зимата да го хвърлят в пещерата Тарас ал гул, където да гледа слънцето на картинка от дъното на кладенеца. Там Костов ще намери някой отворен доктор от времето на старото СДС (имаше доста!) и ще изкачи кулата отвътре без въже някъде към май-юни догодина. Нататък е ясно, да предупреждавам ли тикви, физкултурници, турци, комунисти, ибрикчии и т.н. да мажат отсега шпионките? :idea:

Хората обичат Костов (Батман), въпросът е дали той обича хората? :roll: ... и колко време ще е нужно да се върне :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 11:17 am 
Аватар

Опа! :smt031

Заради финансови нарушения през 2011 имаме спрени плащания по 2 оперативни програми - "Регионално развитие" и "Конкурентоспособност".

http://www.segabg.com/article.php?id=613951

Как беше, "на Станишев му спираха програмите, при нас даже дават отгоре" :loser2 . Естествено по медиите нито дума тогава, добре че са "Сега", които преди това разкриха и на Мирослав Найденов "калинките" на по 24-25 години как освен по 50 бона за фейсбук и туитър акаунти са навлезли в далеч по-сериозни схеми: http://www.segabg.com/article.php?id=613349

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 2:30 pm 

UGLYBLUE написа:
Ултра написа:
Защо толкова много се възхищавате на Иван Костов? Не разбирам много много от политика ама ми стана интересно и реших да се обогатя малко :bigok . До колкото знам е преподавал марксистко-ленинска икономика и е завършил в Москва?

Позволявам си да отговоря, въпреки че тука някой потребители преди време твърдяха, че съм бил нещо дупчен от Костов и за това съм го хейтвал. Моят отговор ще бъде малко не традиционен, защото ще се опитам да направя аналогия, между Костов и популярния напоследък филм/герой Батман.
Значи след промените 1989 г. в Готъм (BG) имаше голямо зло и престъпниците=комунистите водени от Жан, Лилов, Премянов, Нора и т.н. бяха взели власт и свобода на хората! Тогава Костов обедини малките десни партии от СДС в едно голямо СДС-партия. На негова страна застанаха шефа Бъки, общественика Стефан и още няколко честни демократи + президента Кон. Дойде време за избори+управление и Костов еба грубо престъпниците комунисти. На хората в Готъм (BG) обаче им липсваше к.р и вместо да скъсат с миналото и да прогонят злото завинаги, те избраха един клоун-цар да ги чука. После ги чукаха цар - турци и комунисти, а сега соло милиционери. През цялото това време Костов (Батман) стои в къщата си в Драгалевци (BG) и изглежда оттеглил се от политическия живот. Междувременно ДС подготвя пъклен план за следващите избори, а Елена ще успее да убеди Костов да се изправи срещу злото отново. Лично аз очаквам някъде преди зимата да го хвърлят в пещерата Тарас ал гул, където да гледа слънцето на картинка от дъното на кладенеца. Там Костов ще намери някой отворен доктор от времето на старото СДС (имаше доста!) и ще изкачи кулата отвътре без въже някъде към май-юни догодина. Нататък е ясно, да предупреждавам ли тикви, физкултурници, турци, комунисти, ибрикчии и т.н. да мажат отсега шпионките? :idea:

Хората обичат Костов (Батман), въпросът е дали той обича хората? :roll: ... и колко време ще е нужно да се върне :bigok

Нищо не пише за каналите на Самоковеца и за чадъра над ВИС :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 2:58 pm 
Аватар

Васил Илиев написа:
Нищо не пише за каналите на Самоковеца и за чадъра над ВИС :roll:

Май не говорим за същия филм? :roll: В Готъм винаги е имало канали, подземия, канализация и ДС. Много добре знаем кой създаде лигата на сенките и кой я управлява. И това не е Батман/Костов :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 27, 2012 9:02 pm 
Аватар

Тия блядове съвсем са изтрещели.
http://vipzona.bg/lifestyle/blyasyk/937 ... i-video-18
Ама и на тех не им е лесно понеже тяхната мутроолигархия е 10 пъти по-могъща отколкото при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 442, 443, 444, 445, 446, 447, 448 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]