forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 10:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 441, 442, 443, 444, 445, 446, 447 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 1:56 am 
Аватар

goldenriver написа:
Да,поне 1 и ще съм доволен ;) Но мисля,че много те надценявам,без да се обиждаш но ми изглеждаш глуповат,така че не очаквам много от теб :smt006

Изображение е тва ше е единият аргумент :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 2:14 am 
Аватар

Извинявам се,спирам да пиша в тази тема и да се заяждам с теб :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 2:20 am 
Аватар

goldenriver написа:
24051914 написа:
От къв зор си си сложил тва европейски знаме на аватара?

Това пък какво общо има с темата :roll: Подържам принципите и идеите на ЕС.Обичам Европа и така ;)

А масата форон поддържа принципите и идеите на ЕС ЕС :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 2:49 am 
Аватар

goldenriver написа:
sin написа:
goldenriver написа:
Ебаси как ме срази :smt031 Нещо по темата имаш ли да кажеш,да се аргументираш или го раздаваш голям християнин ?

Напусни. В твойта държава, българино, не трябва ТИ да се съобразяваш с терористите, а те с теб. Не трябва ти да им се радваш какви са те, а те на тебе, сещаш ли се ?

Май се опита да кажеш нещо,ама дори и ти не го схвана а :smt006 Ако ти си срещал някъде терористи,обади се на полицията или ги застреляй,аз в България терористи не съм виждал.Няма как да не им се радвам при положение,че ги виждам,как от малки се блъскат по поляните и нивите в студ и жега за едни жълтици,а техни връстници трошат стойки и снага по барове и дискотеки,а после нямало работа,ББ бил виновен,Станишев....Ти с какво си заслужил някой да ти се радва и съобразява ? Нещо някаква светла личност в нашето общество ли си ?

Ти чуваш ли се, бе? Нормален ли си? На кой свят живееш? Събуди се, бе. :ohmygod
ТЕ работели за жълтици, моля ти се. Не знам от кой край си, но в моя край жена не може да постъпи на работа в един от последните заводи в града БЕЗ ДА ЗНАЕ ТУРСКИ ЕЗИК. Майка ми е жив пример за това. Работи за 300 лева в магазин, не можа да постъпи на работа, защото не знаеше шибан турски език. И знаеш ли как му дреме на резания? След майка ми на опашка чакат 200 резани, той работници ще си намери. Дреме му на к.ра.
Събуди се, сериозно. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 11:15 am 
Аватар

Мустафа Шарков написа:
А масата форон поддържа принципите и идеите на ЕС ЕС :bigok

Разбрах :bigok Кво да правим,демокрация,която също така ми позволява да пожелая смърт на всички комунисти и фашисти нали така :loser2

Monax написа:
Ти чуваш ли се, бе? Нормален ли си? На кой свят живееш? Събуди се, бе. :ohmygod
ТЕ работели за жълтици, моля ти се. Не знам от кой край си, но в моя край жена не може да постъпи на работа в един от последните заводи в града БЕЗ ДА ЗНАЕ ТУРСКИ ЕЗИК. Майка ми е жив пример за това. Работи за 300 лева в магазин, не можа да постъпи на работа, защото не знаеше шибан турски език. И знаеш ли как му дреме на резания? След майка ми на опашка чакат 200 резани, той работници ще си намери. Дреме му на к.ра.
Събуди се, сериозно. :ohmygod

Дискриминацията има навяскъде,малко ли са примерите,когато български работодател не наема цигани или турци,само защото са от този етнос ? А,ако не вярваш на моите твърдения,че работят колкото да имат,какво да ядат,някой път си направи една разходка из Родопите или във северна България и сам ще остановиш това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 11:25 am 
Аватар

Как да наеме някой циганин, бе? Кой иска неграмотна, крадяща сган за работници? Българите за какво работят, бе? Колко процента от българите могат да си позволят да отидат 2 пъти в седмицата на кино, на театър? Колко процента могат да си позволят да отидат на почивка на почивка, без да броят стотинки?
Българите сме милионери, а те горкичките турци, видиш ли, умирали от глад, работели за един залък. Айде смърт и кур. Иди в друг форум да сереш такива неща. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 11:49 am 
Аватар

Monax написа:
Как да наеме някой циганин, бе? Кой иска неграмотна, крадяща сган за работници? Българите за какво работят, бе? Колко процента от българите могат да си позволят да отидат 2 пъти в седмицата на кино, на театър? Колко процента могат да си позволят да отидат на почивка на почивка, без да броят стотинки?
Българите сме милионери, а те горкичките турци, видиш ли, умирали от глад, работели за един залък. Айде смърт и к.р. Иди в друг форум да сереш такива неща. :ohmygod

Всички цигани са неграмотни и крадящи :smt007 Ние не крадем ! Ние сме най-интилигентната нация на света ! Аз мога да ти дам пример със себе си,как преди години ходих на интервю за работа и един от кандидатите беше един циганин,обаче супер нормален,свестен и образован и бях втрещен,когато започнах да си говоря с бъдещият ми работодател и той ми заяви "Тоя циганин пък,какво прави тука",без да е контактувал изобщо с него,не му обърна дори 1 мин. внимание,директно си му каза,че мястото е вече заето...Пусни се в,който си избереш делник по което си искаш време на центъра на които си поискаш град в България и виж пълните заведения и барове най-вече от млади хора,които толкова трудно и тежко минавт през кризата,с толкова лишения и ограничения...А някой петък и събота се разходи и около дискотеки е там да видиш мъка и беднотия,как всеки 2-ри си поръчва минерална вода или най-много една кола,защото няма възможност за други.Да се опитам ли да позная,че майка ти,която иначе взема 300 лв. на ден изпушва по една кутия цигари ? И понеже шанса да не съм прав е 50/50,защото жената може да не пуши,то други примери колкото искаш за хора,които само ако спрат цигарите ще си спестят едни 150 лв,а за 150 лв. доста пъти на месец,можеш да отиде и на кино и на театър.

Турското население в България е по-бедно от етническите българи,дали си съгласен или не,това са фактите,не съм го измислил аз :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 11:54 am 

Aбе истина е, че ако се казваш Ахмед Ахмед ти е доста по-трудно да си намериш работа, отколкото ако се казваш Иван Иванов. Освен ако не е в строителството.

Иначе аз като цяло съм против мултикурализма и прекалената толерантност, но това не пречи примерно да имам приятели българомохамедани, в Америка един от близките ми хора да е черен и т.н. Стига някой да се докаже пред мен като читав човек, проблем няма, независимо дали е черен, жАлт, селяндур и т.н.

Първоначалната ми нагласа е дискриминационна, но не виждам кое е лошото в това, подхождам по същия начин и към доста българи, например тия дето въртят гюбеци и метат салфетки в екстаз. :wink:

Иначе повечето българомохамедани (т.нар турци) наистина са бедни, прости и работливи хорица, но не е като да няма и такива, които са много напред с материала, както като добро образование, така и като потенциал и възможности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 11:55 am 
Аватар

За Америката да не е оня от коравата снимка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 11:56 am 
Аватар

+1 за това мнение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 11:58 am 
Аватар

И икономиката ни явно е добра, щом влачим на гърба си близо милион орки. И понеже сме супер хилярдери, са че почнем и гърците да носим на гърба си :bigok

goldenriver - че си прав за някои неща, прав си. За заведенията, за кафетата - така, икономическо чудо може би. Но тези неща 100% за сметка на друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 12:00 pm 
Аватар

Omraz написа:
Aбе истина е, че ако се казваш Ахмед Ахмед ти е доста по-трудно да си намериш работа

или ставаш съдия в А група :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 12:06 pm 
Аватар

Има и много свестни от т.нар. мохамедани, но има и много нагли и гнусни турци сред тях, особено тия пробили по линия на дпс :boisw, но помаците до един са необразовани и прости, явно вековната самоизолация в която са се поставили им влияе още :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 12:14 pm 
Аватар

goldenriver написа:
Monax написа:
Българите сме милионери, а те горкичките турци, видиш ли, умирали от глад, работели за един залък. Айде смърт и к.р. Иди в друг форум да сереш такива неща. :ohmygod

Всички цигани са неграмотни и крадящи :smt007 Ние не крадем ! Ние сме най-интилигентната нация на света ! Аз мога да ти дам пример със себе си,как преди години ходих на интервю за работа и един от кандидатите беше един циганин,обаче супер нормален,свестен и образован и бях втрещен,когато започнах да си говоря с бъдещият ми работодател и той ми заяви "Тоя циганин пък,какво прави тука",без да е контактувал изобщо с него,не му обърна дори 1 мин. внимание,директно си му каза,че мястото е вече заето...Пусни се в,който си избереш делник по което си искаш време на центъра на които си поискаш град в България и виж пълните заведения и барове най-вече от млади хора,които толкова трудно и тежко минавт през кризата,с толкова лишения и ограничения...А някой петък и събота се разходи и около дискотеки е там да видиш мъка и беднотия,как всеки 2-ри си поръчва минерална вода или най-много една кола,защото няма възможност за други.Да се опитам ли да позная,че майка ти,която иначе взема 300 лв. на ден изпушва по една кутия цигари ? И понеже шанса да не съм прав е 50/50,защото жената може да не пуши,то други примери колкото искаш за хора,които само ако спрат цигарите ще си спестят едни 150 лв,а за 150 лв. доста пъти на месец,можеш да отиде и на кино и на театър.

Турското население в България е по-бедно от етническите българи,дали си съгласен или не,това са фактите,не съм го измислил аз :smt006

Не не се опитвай да познаеш, че майка ми изпушва по една кутия цигари. И майка ми и баща ми отказаха цигарите още преди 10 тина години, когато започна драстичното поскъпване. Предпочита да дава и без това недостигащите пари за храна, сметки и рядко за някоя нова дреха.

И да, дреме ми на кура, колко беден е "мохамеданина", знаеш ли защо? Защото като отидеш да го попиташ ти какъв си, той ти казва турчин, не казва мюсюлманин, не казва и българин. Защо аз, българинът трябва да се грижа за това, че турчинът нямал какво да яде? Когато тези хора възприемат, че не са турци, а българомохамедани, може пак да си говорим.

Последна промяна Monax на Нед Авг 26, 2012 12:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 12:16 pm 
Аватар

goldenriver написа:

А с образованието как са, или да не правим такива връзки?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 12:17 pm 

Е то щото издигналите се покрай която и да е друга партия не са на 90 % нагли и гнусни типове :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 12:18 pm 
Аватар

Прав си :bigok По принцип не съм расист :bigok, но все пак за мен най-добрата система е апартейда :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 1:30 pm 
Аватар

Monax написа:
goldenriver написа:
Monax написа:

Не не се опитвай да познаеш, че майка ми изпушва по една кутия цигари. И майка ми и баща ми отказаха цигарите още преди 10 тина години, когато започна драстичното поскъпване. Предпочита да дава и без това недостигащите пари за храна, сметки и рядко за някоя нова дреха.

И да, дреме ми на к.р, колко беден е "мохамеданина", знаеш ли защо? Защото като отидеш да го попиташ ти какъв си, той ти казва турчин, не казва мюсюлманин, не казва и българин. Защо аз, българинът трябва да се грижа за това, че турчинът нямал какво да яде? Когато тези хора възприемат, че не са турци, а българомохамедани, може пак да си говорим.

Тука вече съм съгласен,на мен също ми е неприятно,че голяма част от турците в България се дистанцират от българската нация,а имат пълното право да се наричат българи,както и ние.За това,обаче си има и логично обяснение,поне според мен де...Първо самата държава ги дискриминира,а "Голямата ексркузия" и процесите които са се извършили през онези години са били просто черешката на тортата.Освен това,ние продължаваме в разни тъпи и смешни социологирчески проучвания да делим българската нация на българи,турци,цигани,арменци и т.н.Моите разбирания са такива,че един човек,без значение от името и религията,ако е роден и израстнал в една страна,то той принадлежи към дадената нация.Америка е най-добрият пример за това.Без значение,дали се казвам Джордж,Хосе Гонзалес или Ким-Ченг ти си американски гражданин.Самият Барак Обама е пример за това...Ние сами им внушаваме,че са едни били турци,другите били цигани,трети пък били арменци и т.н.

tprodanov написа:
goldenriver написа:

А с образованието как са, или да не правим такива връзки?

Според мен % на българските турци,които имат средно образование не е много по-малък от този на българите.При циганите е ясно,но за мен огромна вина има държавата,както също виновна за допускането на това,едно семейство без да има финансовата възможност да има по 5-10-15 деца..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 2:07 pm 

Хайде да нямат пълното право да се наричат българи, колкото и ние а? В крайна сметка те са турци, а ние българи. Тези, които работят нямам нищо против тях, но не и чак такава толерантност. Ние сме българи, те са турци. Ок живеем в една страна, най-добре е да се разбираме, но до там. Всеки да си знае гьола в крайна сметка. Аз като отида да работя в чужбина не ме имат за местен, така че. И не ми говори само колко са умни, кадърни и образовани. 20% от турците в България може би са такива, но останала част са с завършен 4ти клас. Познавам много такива и съм бил в много такива райони на България. Като цяло циганите са си много по гнусни от турците, но и резаците са си кухи парчета като цяло.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 2:16 pm 
Аватар

sounds написа:
Хайде да нямат пълното право да се наричат българи, колкото и ние а? В крайна сметка те са турци, а ние българи. Тези, които работят нямам нищо против тях, но не и чак такава толерантност. Ние сме българи, те са турци. Ок живеем в една страна, най-добре е да се разбираме, но до там. Всеки да си знае гьола в крайна сметка. Аз като отида да работя в чужбина не ме имат за местен, така че. И не ми говори само колко са умни, кадърни и образовани. 20% от турците в България може би са такива, но останала част са с завършен 4ти клас. Познавам много такива и съм бил в много такива райони на България. Като цяло циганите са си много по гнусни от турците, но и резаците са си кухи парчета като цяло.

Е там е голямата работа,че те не идват от никъде...а са от тук от много,много години.Ако например се окаже,че преди 200 год. твоето потекло е от Италия,ти в момента италиянец ли си ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 2:19 pm 

Аре млъквай бе човек. Всеки си има мнение, ама друг път не ми се тупкай по главата. Отстоявай си позицията това е твое право, но така дразниш хората в този форум, които са доста нетолерантни към цигани и турци :bigok Няма да се опитвам да те убеждавам в нещо, така че и ти недей. Всеки си има позиция по въпроса. Лек ден :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 2:25 pm 
Аватар

Интересно ми е,анализирам обществото :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 2:49 pm 
Аватар

Нещо много анализираш ми се струва? За това ли си тук?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 3:08 pm 
Аватар

Ей пропагандьор , аре изчезвай ! Нямаш нищо общо с Левски , следователно мястото ти не е тук !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 3:09 pm 
Аватар

sounds написа:

:ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 човек, 2012 година сме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 3:15 pm 

2012 ама хвърляте банани по голмайстора ни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 3:18 pm 
Аватар

нема да се учудя да си бил ти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 3:24 pm 
Аватар

V tozi forum predstaviteli na BHK ne se tolerirat :bigok Zieg Heil 14/2*44 Podkrepqj Levski, rasizma i Garra Dembele :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 5:04 pm 
Аватар

Оня ден гледах по новините за некви протестиращи имами, които не си били получавали заплатите от сума ти време, щото главния имам им ги крадял :lol: Това, което ме впечатли, беше един имам, който каза почти буквално следното:
- Аз иска вземе мойту пари, но имам краде ги. Протестира за мойту пари да дават ги ми.
Предполага се, че тези имами трябва да са образовани хора и поне да говорят езика на държавата, към която принадлежат. Е, явно не е така. Интересно ми е и откъде идват парите за заплатите им? Дали са от бюджета, който пълним всички или от други източници? И след като държавата няма право на контрол върху различните църкви и религии, то как така им дава пари?
Иначе и аз съм като Омраз, само дето не обичам като него Мариян и брат му Манчо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 7:21 pm 
Аватар

Хахахаха, това са имамите в Майново :smt005 Тия са се изпокарали, щото баш имама на Пловдив бил циганин и там били разделени на два фронта - цигани и турци :bigok Турците се оплаквали , че мангустите редовно ги преджобвали, а откакто ХмарЯн е там положението било нетърпимо :bigok Само дето и главата на църквата там си ебал майката отвсякъде :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 441, 442, 443, 444, 445, 446, 447 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]