forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 8:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 440, 441, 442, 443, 444, 445, 446 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 2:15 pm 

Най-обичам когато покемони и нискоинтелегентни хора се почнат да разсъждават и дават заключения с малкото мозък, който имат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 4:12 pm 
Тоя на втората снимка с брадата да не е Аладин от Диктаторът? :lol:

Уи ар тррррри монтс оф продюсинг нуклеар вепон онли фор пийсфул парпоузис (пауза - смях) ви вил юз ит онли фор медисин рисарчес енд ви вил невар юз дем фор атакинг Израе...ааааа...сори, сори.
:bigok :smt005 :slap

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 4:14 pm 
Аватар

Македония написа:
Тоя на втората снимка с брадата да не е Аладин от Диктаторът? :lol:

Уи ар тррррри монтс оф продюсинг нуклеар вепон онли фор пийсфул парпоузис (пауза - смях) ви вил юз ит онли фор медисин рисарчес енд ви вил невар юз дем фор атакинг Израе...ааааа...сори, сори.
:bigok :smt005 :slap

Ай уоз драйвинг май порше найн илевън уен и крашд БООООООООМ :smt005 И оная бабката :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 4:19 pm 
Аватар

хабе бахле хабаб бахил хабул НАЙН ЕЛЕВЕН ТУ ТАУЗАН ТУЕЛВ мухахаххаххаха :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 5:13 pm 
Аватар

sounds написа:
Ми от тия дето са българи има и такива, които са ок, но голяма част не са. Аз лично имам няколко такива познати, както и всеки тук има, но въпреки това не ги харесвам особено. Те са родени тук, никога не са ходили в Турция и нямат нищо общо с Турция, но това не им пречи да говорят на турски... да се правят на турци и да гласуват за дпс. Нали са българи? Защо тогава ходят със забрадки? Защо не говорят на български? Отиди в едно турско село, а вече има и такива градове де... просто е ужас. И най-лошото е, че ни мразят. Както казах има и такива, които са свестни, но май другите са повече не знам. Всеки си преценя сам за себе си, но аз не мога да харесвам мюсюлмани, не толкова заради самата религия... дреме ми, аз съм атеист, но трябва да помним историята, а не да предаваме новини на турски.

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod За съжаление огромна част от младежда има подобно малоумно,глупаво и ограничено мислене.Понеже живея в район с доста голяма концентрация на така наречените "турци" ( които за мен са си абсолютни българи ) мога от първо лице да споделя впечатленията си от тях.Те са безумно добронамерени,честни,работливи и почтени хора,ние така наречените "истински" българи,можем само да се учим от тях,как се става човек ! В тия хора няма капчица омраза или някаква нетърпимост към другите,да за съжаление в един аспект са доста крайни и това е бракът между турчин/туркиня с българин/българка,но рано или късно и това ще се промени.

И е крайно време българското общество да разбере,че всеки който е роден и е израстнал тук е българин без значение дали е бял ариец или е мургав циганин,без значение дали е християнин,мюсолманин,будист,атеист или свидетел на йехова.На мен ми е унизително да се опитваме да си присвояваме всякакви хора от света на които фамилиите завършват на ОВ или ОФ към българската нация,като Джон Атанасов,Нина Добрев и т.н,а 1/3 от българските граждани да ги делиме на турци,цигани,арменци,евреи и т.н

Последна промяна goldenriver на Съб Авг 25, 2012 5:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 5:19 pm 

goldenriver написа:
sounds написа:
Ми от тия дето са българи има и такива, които са ок, но голяма част не са. Аз лично имам няколко такива познати, както и всеки тук има, но въпреки това не ги харесвам особено. Те са родени тук, никога не са ходили в Турция и нямат нищо общо с Турция, но това не им пречи да говорят на турски... да се правят на турци и да гласуват за дпс. Нали са българи? Защо тогава ходят със забрадки? Защо не говорят на български? Отиди в едно турско село, а вече има и такива градове де... просто е ужас. И най-лошото е, че ни мразят. Както казах има и такива, които са свестни, но май другите са повече не знам. Всеки си преценя сам за себе си, но аз не мога да харесвам мюсюлмани, не толкова заради самата религия... дреме ми, аз съм атеист, но трябва да помним историята, а не да предаваме новини на турски.

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod За съжаление огромна част от младежда има подобно малоумно,глупаво и ограничено мислене.Понеже живея в район с доста голяма концентрация на така наречените "турци" ( които за мен са си абсолютни българи ) мога от първо лице да споделя впечатленията си от тях.Те са безумно добронамерени,честни,работливи и почтени хора,ние така наречените "истински" българи,можем само да се учим от тях,как се става човек ! В тия хора няма капчица омраза или някаква нетърпимост към другите,да за съжаление в един аспект са доста крайни и това е бракът между турчин/туркиня с българин/българка,но рано или късно и това ще се промени.

И е крайно време българското общество да разбере,че всеки който е роден и е израстнал тук е българин без значение дали е бял ариец или е мургав циганин,без значение дали е християнин,мюсолманин,будист,атеист или свидетел на йехова.

Я пали мотора бе :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 5:20 pm 
Аватар

Васил Илиев написа:
goldenriver написа:
sounds написа:

И е крайно време българското общество да разбере,че всеки който е роден и е израстнал тук е българин без значение дали е бял ариец или е мургав циганин,без значение дали е християнин,мюсолманин,будист,атеист или свидетел на йехова.

Я пали мотора бе :smt006

Нямам категорията,иначе съм любител на моторните превозни средства :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 5:38 pm 

Е как ше имаш като ти трябват 16 години :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 5:43 pm 
Аватар

Ебаси как ме срази :smt031 Нещо по темата имаш ли да кажеш,да се аргументираш или го раздаваш голям християнин ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 5:50 pm 

Тия, които са свидетели на Йехова, им пожелавам някой ден да заприличат на люлка - да висят на въже. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 6:10 pm 
Аватар

goldenriver написа:
Ебаси как ме срази :smt031 Нещо по темата имаш ли да кажеш,да се аргументираш или го раздаваш голям християнин ?

Напусни. В твойта държава, българино, не трябва ТИ да се съобразяваш с терористите, а те с теб. Не трябва ти да им се радваш какви са те, а те на тебе, сещаш ли се ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 6:16 pm 
Аватар

sin написа:
goldenriver написа:

Напусни. В твойта държава, българино, не трябва ТИ да се съобразяваш с терористите, а те с теб. Не трябва ти да им се радваш какви са те, а те на тебе, сещаш ли се ?

Май се опита да кажеш нещо,ама дори и ти не го схвана а :smt006 Ако ти си срещал някъде терористи,обади се на полицията или ги застреляй,аз в България терористи не съм виждал.Няма как да не им се радвам при положение,че ги виждам,как от малки се блъскат по поляните и нивите в студ и жега за едни жълтици,а техни връстници трошат стойки и снага по барове и дискотеки,а после нямало работа,ББ бил виновен,Станишев....Ти с какво си заслужил някой да ти се радва и съобразява ? Нещо някаква светла личност в нашето общество ли си ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 6:27 pm 
Аватар

А, моля, това, че някой блъска по нивите за жълти стотинки, докато друг се мотае из баровете е единствено въпрос на личен избор и не го приемам като някаква добродетел. Генерализацията на цели маси от хора, та чак до нации е още по-нелепа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 6:31 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Генерализацията на цели маси от хора, та чак до нации е още по-нелепа.

Не винаги:

Всички чорбари са комунисти.
Всички комунисти са родоотстъпници.
Всички маляки са мързеливи.
Всички журналисти са боклуци.
Всички ушеви са педераси.

:bigok :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 6:32 pm 
Аватар

tprodanov написа:
А, моля, това, че някой блъска по нивите за жълти стотинки, докато друг се мотае из баровете е единствено въпрос на личен избор и не го приемам като някаква добродетел. Генерализацията на цели маси от хора, та чак до нации е още по-нелепа.

На тази тема си доста широкоскроен,въпрос на личен избор ала-бала.В споровете за чалгата и ГЕРБ например не проявяваше същата толератност,странно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 6:39 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
tprodanov написа:

Не винаги:

Всички турци са симпатични 2 метра под земята.
Всички сърби са добри, висейки на върбе.
:loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 6:42 pm 
Аватар

goldenriver написа:

И е крайно време българското общество да разбере,че всеки който е роден и е израстнал тук е българин без значение дали е бял ариец или е мургав циганин,без значение дали е християнин,мюсолманин,будист,атеист или свидетел на йехова.На мен ми е унизително да се опитваме да си присвояваме всякакви хора от света на които фамилиите завършват на ОВ или ОФ към българската нация,като Джон Атанасов,Нина Добрев и т.н,а 1/3 от българските граждани да ги делиме на турци,цигани,арменци,евреи и т.н

Ей шапшал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 6:56 pm 
Аватар

Шапшал :lol: Това някакъв вид френски кашкавал ли трябва да бъде ? Много обичам разни орки,които вместо интилигентно и възпитано да се аргументират,защо не са съгласни и какви са техните виждания по въпроса,тръгват да се правят на интересни :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 6:56 pm 
Аватар

МалякаВафе, србите не са ли ти ортодоксални брат бе? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 7:02 pm 
Аватар

goldenriver написа:
Шапшал :lol: Това някакъв вид френски кашкавал ли трябва да бъде ? Много обичам разни орки,които вместо интилигентно и възпитано да се аргументират,защо не са съгласни и какви са техните виждания по въпроса,тръгват да се правят на интересни :smt031

Орк си ти бе , шапшал ! Интелигентно и възпитано ти казвам да си вземеш брадството от
Цитат:
безумно добронамерени,честни,работливи и почтени хора
и да си ходиш. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 7:05 pm 
Аватар

Е тук признавам,че ме разби с аргументи :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 7:05 pm 

goldenriver написа:

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 7:18 pm 
Аватар

goldenriver написа:
Е тук признавам,че ме разби с аргументи :smt007

по-хубави аргументи ли искаш ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 10:48 pm 
Аватар

Да,поне 1 и ще съм доволен ;) Но мисля,че много те надценявам,без да се обиждаш но ми изглеждаш глуповат,така че не очаквам много от теб :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 11:02 pm 
Аватар

От къв зор си си сложил тва европейски знаме на аватара?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 11:16 pm 
Аватар

24051914 написа:
От къв зор си си сложил тва европейски знаме на аватара?

Това пък какво общо има с темата :roll: Подържам принципите и идеите на ЕС.Обичам Европа и така ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 11:34 pm 
Аватар

Кур за Европа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 12:03 am 
Аватар

Значи кур и за нас така ли ? Или ние сме африканци ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 12:18 am 
Аватар

ДипломатО написа:
tprodanov написа:

Не винаги:

Написах хора :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 26, 2012 12:22 am 
Аватар

goldenriver написа:
tprodanov написа:

На тази тема си доста широкоскроен,въпрос на личен избор ала-бала.В споровете за чалгата и ГЕРБ например не проявяваше същата толератност,странно...

Нещо си се объркал жестоко. Не знам да съм генерализирал цели маси от хора - на тема чалга мнението ми е, че това е музика, чийто проблем не е жанра й, а липсата на всякаква музикална стойност. Дали обаче някой я слуша или не ми е все тая. На тема Герб желая по един мощен кур на всички (без Фидосова), но това така или иначе касае техното ЦК на партията, което по мозък не се отличава особенно от това на БКП от преди години. Тук няма генерализация на маса от хора - в първия случай си казвам мнението за конкретен стил, във втория за 50тина човека, производни на ДС, 70% от които ченгета, а другите само комунисти. Кур за тех.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 440, 441, 442, 443, 444, 445, 446 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]