forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 8:29 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 439, 440, 441, 442, 443, 444, 445 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 4:55 pm 
Аватар

Абе копираш немската система и си в играта :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 4:58 pm 
Аватар

Разбира се, че е детско - ако партидите в момента станат лични, държавата ще е умрела за дни. Но все пак си мисля, че точно натам трябва да се върви. А общото да си стои в минималния размер на някаква социална пенсия и до тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 5:02 pm 

Точно... Мен ме притесняват коментарите под статията - матрЯла цвили от кеф се едно "славиту най-накрая им го казА" :smt031

Толко ли сме малоумни бе деба...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 5:07 pm 

BSG написа:
Толко ли сме малоумни бе деба...

Да, все едно не ти е ясно. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 5:13 pm 

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/08/2 ... dev.166683

Toзи не го знам какъв е, но изказването му ми се струва доста адекватно и определено ми направи добро впечатление.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 5:34 pm 
Аватар

Чета, че ушев пак се стяга за стачка :bigok Най-малоумното нещо за мен винаги е било да стачкуваш за пари и то за увеличение от 25% :lol: Едно е да искаш по-добри условия на труд, техника, друго осигуряване ама пари е :ohmygod Също така гледам имали синдикати :shock: :smt017 Това откога е :?: Едно време родителите ми работеха в БТК и по закон нямаха право на стачка, заедно с медицинските работници и работещите в силовите министерства, но явно сега анархията се е разпростряла, а синдикатите в България са най-малоумното нещо :lol: само смучат кинти от членски внос и винаги щом трябва да се осере работата те са насреща :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 5:36 pm 
Аватар

с по-добри условия на труда и по-нова техника хляб не се купува ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 5:41 pm 
Аватар

Както винаги изчерпателен :bigok :bigok :bigok
http://www.mediapool.bg/%D0%B0%D1%80%D0 ... 96490.html :bigok
Цитат:
"Чуй. Значи първото, което идва, не случайно си вътрешен министър, е логично да е така. Да, ама не. Тука са направили такива далавери с обществените поръчки, че всички фирми се жалват в съда, дълго, тягостно и продължително. Както и да се отсъди, когато и да се отсъди, това ще е загубена работа", обяснява му премиерът.
:smt005 :smt005 :smt005
Цитат:
В свойски диалог с премиера тя хвали паркинга на военното НДК: "Огромен паркинг.... Уникален паркинг има", казва тя.

"Паркинг... Вентилационни системи... Обрали са машините по вентилационните системи, а струват майка си и баща си. Едно разследване с Аню Ангелов да го възложим на военна полиция, да отидат поне да уловиме някой. Късно е, но поне да тормозиме някой", обяснява Борисов.
:bigok :bigok :bigok
Цитат:
Тука има една зала, подобна на НДК (зала 1 на НДК-бел.авт) за около 2000 души. Тя така се пада под наклон, тук има един огромен екран (нарисува го). Това нещо тука ще сложим (показва нарисуваното на съдия Лалов) и още пет-шест милиона като за начало. Ние през септември ще гледаме бюджета и ще го вкараме в самия бюджет на правосъдното министерство. Това тука се маха (залата във военното НДК). Ето така ще изглежда и тука правим, колко бяха – 35 съдебни зали. Няма да са точно 35, защото тука има поне 10 съдебни зали, които могат само да се накичат с тия, нали, съдийските атрибути, банка, столове, каквото е в специализираният съд, същата архитектура, така да го кажем. Нали така?", чертае и говори премиерът.

"Тя (сградата на военното НДК) е хубава, модерна, по тертип и тука правим 30 съдебни зали. Паралелно с това даваме 4 милиона на Столична община и трамваят на "Скобелев" ще го извадиме, няма да минава отдолу, а ще минава тук по "България" и нагоре (отново чертае). Тунелът ще е само за автомобили от Петте кьошета до "Макдоналдс" на НДК. Улицата ще я разширим по посока на двора. Тоя двор е голям, не ви трябва толкова, дали 3-4 метра ще се дръпне навътре. "Трамваят, пътят, всичко, защото ще организираме цялата инфраструктура.", обяснява в детайли Борисов.
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 5:48 pm 
Аватар

kosata написа:
с по-добри условия на труда и по-нова техника хляб не се купува ;)

Пич, те трябва да си вършат работата, дали ще вземат 1500 лева или не в сегашните условия нищо няма да свършат :wink: Докато снемат отпечатъци на лист с мастило, докато карат с Макаров на по 30 години и т.н. :wink: В края на краищата основната тежест в МВР пада върху обикновения ушев, ама докато е облечен и изглежда като чобанин, също така няма никакъв подход за работа с хора или ходи със скъсани обувки, докато няма пари да бъде обучаван качествено работа няма да се върши :wink:, а тия 25% няма да ги направят по-богати, най-много да почнат големи съкращения и след време да ревнат, че работят по 14 часа щото имат незаети щатове :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 5:54 pm 
Аватар

Когато полицая ти пише акт за преминаване на червено, но бърка часа и вместо 11.30 пише 00.30, а това ти дава правото да отидеш до СО и да си извадиш уверение, че светофара по това време не работи, токава както и да взимат мастилото е все тая. Не мисля, че материалната база, още по-малко заплатите са проблема там. Първо да уволнят 20 000 човека на произволен принцип - каръци не ни треат :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2012 8:08 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Първо да уволнят 20 000 човека на произволен принцип - каръци не ни треат :bigok

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

цвиля в момента

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2012 10:50 am 
Аватар

tprodanov написа:
Първо да уволнят 20 000 човека на произволен принцип - каръци не ни треат :bigok

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ЕРА!!! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Това ме развесели за цял ден. Смял съм се с глас сигурно 5 минути.
САМО ЛЕВСКИ :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2012 12:26 pm 

Само минавам да кажа - на всички мръсни гербери Искра Фидосова да им сере в устите, подчовеци! А за тая синя зона ега всички последват Марчело!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2012 1:02 pm 

Smirnoff написа:
Само минавам да кажа - на всички мръсни гербери Искра Фидосова да им сере в устите, подчовеци!

Toва си го представих. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2012 3:47 pm 
Аватар

Интересно как толкова хора са все още за ВМРО след публичното им лизане на задниците на бсп.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2012 4:09 pm 
Аватар

Какво имаш в предвид?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2012 4:12 pm 
Аватар

Още от линка на гусин Смит:

Цитат:
Във ВИАС (сега Университет по архитектура, строителство и геодезия-бел.ред), ако кажеш арматура, вместо армировка, веднага ти пишат "две" и си отиваш, обясни във вторник премиерът Бойко Борисов на временния председател на Софийския районен съд Методи Лалов. Съдия Лалов тъкмо бе направил грешката, опитвайки се да покаже, че разбира какво има предвид министър-председателят, когато говори за строителство. Той каза арматура, вместо армировка, а това е грешка, когато насреща ти е толкова запознат човек. Още повече, че във вторник премиерът имаше творческото вдъхновение в непостижимо за обикновените хора количество и сам нарисува за 15 минути вътрешен архитектурен план за новата сграда на Софийския районен съд. Обясни, че сам е направил и финансовия разчет – 30 милиона лева.

:smt005 :smt005 :smt005
Плача, сигурно на визитката му вече пише инж., д-р, арх, генерал Бойко Борисов :bigok

Другото, което може би прави впечатление в някоя нормална държава е съждението на министър-председателя: "Късно е, но поне да тормозиме някой". :smt007

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2012 4:20 pm 
Аватар

Подписката за Белене

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2012 4:35 pm 
Аватар

Това че искат едно и също нещо с бсп, не означава че са им облизали гъза, то и мавъра искаше вот на недоверие към герб заедно с комунягите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2012 9:16 pm 
Аватар

в протестите срещу синята зона пак вмро и бсп са заедно :)
тея накрая ще се вземат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2012 9:52 pm 
Аватар

Тия МВРО са тотален цирк, а тук яко народ им се връзва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 9:18 am 
Аватар

tonko7 написа:
Това че искат едно и също нещо с бсп, не означава че са им облизали гъза, то и мавъра искаше вот на недоверие към герб заедно с комунягите.

:smt023

http://bgns.net/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B ... %B5%D0%BA/

Колкото до религиозната тематика дето сте я захвани за исляма - малко е тъпо да пееме кур на всички мюсюлмани, особено па на тия дето са българи... Тия религиозните изказвания православен или смърт в нашия случай са доста неподходящи, като се има в предвид, че някои от най-големите ни врагове са православни.

П.П. Па един ден като тръгнеме към Белград :bigok , пускаме една армия от българи-мюсюлмани да раздава справедливост :ohmygod :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 1:32 pm 

Ми от тия дето са българи има и такива, които са ок, но голяма част не са. Аз лично имам няколко такива познати, както и всеки тук има, но въпреки това не ги харесвам особено. Те са родени тук, никога не са ходили в Турция и нямат нищо общо с Турция, но това не им пречи да говорят на турски... да се правят на турци и да гласуват за дпс. Нали са българи? Защо тогава ходят със забрадки? Защо не говорят на български? Отиди в едно турско село, а вече има и такива градове де... просто е ужас. И най-лошото е, че ни мразят. Както казах има и такива, които са свестни, но май другите са повече не знам. Всеки си преценя сам за себе си, но аз не мога да харесвам мюсюлмани, не толкова заради самата религия... дреме ми, аз съм атеист, но трябва да помним историята, а не да предаваме новини на турски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 1:34 pm 
Аватар

Принципно, обвързването на националност и религия беше точно в основата на потурчването на тези хора - дълго време им беше обяснявано, че щом си мюсюлманин няма как да си българин. Това е простотия. Ние да приемаме същата позиция ми се струва тъпо. На мен не ми пречи, ако ще и хиндуиси да са или както там се наричаха ония - всеки има право да вярва в каквото си ще, дори джедаите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 1:38 pm 

Един народ трябва да помни своята история. Нашата е 500 години под турско робсто. Те ако искат сега да го наричат турско присъствие все едно. Това е само сваляне на гащите от управниците ни с цел печелене на гласове. Да ама турците не са като циганите, исляма е военна доктрина и рано или къно ще се стигне до ново Косово, само че в България. Дано не съм прав! Мароканците са държали 800 години Испания и сега вижте как се отнасят с тях. Никаква толерантност и никакво уважение. Да се оправят. Защо тогава ние трябва да толерираме турците? Нямаме ли самоуважение? Гордост? Злоба ако щете...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 1:48 pm 
Аватар

Нали разграничаваш турчин от мюсюлманин?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 1:50 pm 
Аватар

И мароканец от мавър? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 1:51 pm 
Аватар

И кюрдата от прост еничар :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 2:05 pm 

tprodanov написа:

:smt023 разбра ме какво имам в предвид.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 2:08 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Eй това е проблема при голяма част от православните българи. Щом е мюсюлманин, значи е турчин :ohmygod и така ставаме неволно съучастници в тяхното турчеене.
Ако някой се интересува, има доста материали за българите-мюсюлмани от Косово, Македония, Албания, Гърция. Ето и едно филмче за гораните: http://www.youtube.com/watch?v=g3b_BrWecV4
За българите от Голо бърдо: 1част: http://www.youtube.com/watch?v=h5fS2np25xY; 2част: http://www.youtube.com/watch?v=yB8PahfQwgg; 3част http://www.youtube.com/watch?v=AmoXpsIegq8

Исляма, който изповядват няма нищо общо с тоя дето е в Саудитска Арабия и други такива оркски страни.

А снимките са от българския празник Джиен. Отделно руските националисти и самоопределящите се за волжки българи (много от които мюсюлмани) са в добри отношения и провеждат съвместни мероприятия. А в Татарстан общия им враг са т.нар. татаристи (такива, които се смятат за татари)

Прикачени файлове:
VB2.jpg
VB2.jpg [ 130.89 KiB | Прегледано 524 пъти ]
VB1.jpg
VB1.jpg [ 154.44 KiB | Прегледано 524 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 439, 440, 441, 442, 443, 444, 445 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]