forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 05, 2025 5:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 873 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 2:44 pm 
Аватар

Trooper написа:

Цитат:
Мажоритарният собственик на Ботев Пловдив Цветан Василев гарантира финансово спокойствие на отбора за „Б” група. Благодетелят на „канарчетата” е уверил съвета на директорите, че ще разполага с бюджет по-висок от този на част от отборите в елита.

Банкерът ще осигури около 3 милиона лева за следващия сезон, половината, от които отиват за ремонт на стадион „Христо Ботев” и детско-юношеската школа. Първият етап реконструкцията на „Колежа” ще погълне 1 милион лева, като целта е в близко бъдеще той да отговаря на изискванията за лиценз за УЕФА.

До 10 дни започват и преговорите с настоящите футболисти за професионални договори. От щаба на „канарите” обаче заявиха, че ще запазят в тайна до лятото с кои играчи са се обвързали и с кои не.

300 хиляди лева отиват в школата, която ще се радва на особено внимание и в бъдеще. Заплатите на треньорите в нея ще бъдат увеличени, а децата се освобождават от месечните такси. Ръководството на „жълто-черните” вече подписа договор с 3 близки до Пловдив села – Катуница, Куртово Конаре и Войводиново, чиито терени ще се ползват като база за ДЮШ.

Отделно Василев става собственик май в края на 2010 :smt006

Значи моя грешка :D Ама все пак не мисля, че са купували мачове. Имаше един период в началото дето имаха само равни и едва-едва се добраха до баража за А група

И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 2:47 pm 
Аватар

Също така заслугата на Кривия сега да са в А не е никак малка.. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 2:54 pm 
Аватар

2-3 дена преди баража се знаеше победителят. Мачът наистина не се е играл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 2:57 pm 
Аватар

Все тая, тия неща не би трябвало да ни вълнуват - пращаме ги с пълна кошница и тваЙ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 2:58 pm 
Аватар

Pipha написа:

Значи моя грешка :D Ама все пак не мисля, че са купували мачове. Имаше един период в началото дето имаха само равни и едва-едва се добраха до баража за А група

Имаха яко равенства и като дойде втората фаза от първенството изведнъж почнаха с якото победи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 3:00 pm 
Аватар

antonatan написа:
Pipha написа:

Имаха яко равенства и като дойде втората фаза от първенството изведнъж почнаха с якото победи

Не знам, човек, не ги следях много в Б група, само каквото чувам от приятели. Може би си прав, може би съм прекалено наивен и вярвам, че са влезнали по чисто невинен път в А група. Но сега като се замисля и като знам, че сме България ми е трудно да го приема :D

умираха без страх.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 3:05 pm 
Аватар

Мани го баража, защото шоколадите и от "в" група се отказаха да играят, а за "а" бяха тръгнали. На мен ми е друго интересно. При Хубчев и Радукан правеха равни и нмаше да се класират, а Коце Виделов взе отбора и почнаха едни победи, които не можах да им хвана бройката. Та, смятайте как са ги взимали тези мачове. В тая връзка с парите на техният собственик се издържаха 1/2 отбори в "а" група, защото той осигуряваше парите за тв правата и купата на България.
Няма значение тези неща, важното е, че този мач пак ще се играе и ще има тръпка в измъчващото ни първенство. Бием с едно на мъка и им затваряме папагалските усти и окупираме първото място от вторият кръг до последният ;) ахахаха

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 3:09 pm 
Аватар

Чул те Бог :lsfc4

умираха без страх.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 3:31 pm 

Курбан ордер налапа и той турския рязан курец.
За 500 лева си седяха по селата и по мазетата в Пловдив, за да си мълчат.
Патриоти развяха турския байрак и видяха там парата - сбъдна им се мечтата! :mrgreen:
Няма такива нагли същества потни, вмирисани и страхливи като жълтите въшки!
Сега са най - великия отбор в България с "традицията" да побеждават ВСЕКИ, който се изправи срещу тях :ohmygod
Всичките са правени от един гъз. Много ми е интересно как някви 16 17 годишни човеци, които не са виждали победа над градския съперник стъпват за пръв път в София, обаче по форумите се раздават до последно :smt007
Пак ще ги снимат с кривите муцуни чехлите интер и калните уши и ще пишат - Пловдивчани.
СЕЛЯНИ УМРЕТЕ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 3:34 pm 
Аватар

Цитат:
Пак ще ги снимат с кривите муцуни чехлите интер и калните уши и ще пишат - Пловдивчани.

:smt005 :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 3:57 pm 

:D Не искам да се заяждам, а просто споделям мнение.
Ботев Пд никога, поне в последните 15-20 години, не са пускали мачове на лит(*кс-етрополе или друг отбор.
Относно В и Б група, това си беше като чистилище за клуба..и привърженицитес...Според мен в Б група беше доста трудно, като се има предвид, че нивото на отборите беше изравнено, но ние не сме си купували мачовете, а сме се опитвали да играем футбол....Не се получи с Хубчев и Радуканов, но затова пък Видолов беше човека и една от нашите легенди, който добре си свърши работата. Привържениците на Ботев Пд са доста взискателни, така че едва ли някой би бил признателен на Видолов, ако той беше участвал в задкулистни игри......Много от Ботевистите бяха за това да се играе пак в Б група, но да влезнем по честен път в А група....Това и е разликата между Ботев Пд и Локо Пд, например, когато Локото влезнаха в А група след като се обединиха с Кюстендил......но това е друга тема.
А колкото до това кога Ботев Пд ще спечели уважението ви..... ами дано това да започне тази Неделя вечер!
И не със подкрепа на съдийте, а просто с игра! Това искаме привържениците на Ботев Пд и нищо повече!
Всеки който ще пътува до София в неделната вечер, ще иска да види една добра игра от отбора. Дали ще победим, ами надявам се и аз лично вярвам :D , само дано съдийте да са на ниво! Това е и единственото опасение на много привърженици от Ботев Пд.
Аз нямам нищо против Левски София като клуб, но вие винаги сте били подкрепяни от съдийте било то в София или навсякъде другаде.....Затова и хиляди привърженици на другите клубове не ви долюбват! Играйте честно и като можете станете шампиони, но поне това ще ви гарантира едно достойно представяне в Европа, а не да ви бият като тъпан някакви си отборчета от типа на Сараево.... Футболът Фейр Плей само може да помогне на целия БГ футбол да върви нагоре, а не като вчера да има 100 човека на националния стадион подкрепящи/спящи по време на двубоя с Кипър.
Затова накрая искам да призова всички фенове на Левски: Елате на стадиона, подкрепяйте си отбора и се забавлявайте с феновете на Ботев Пд. Една футболна среща между двата тима трябва да е празник на футбола, а не война!
Вива Канари

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 4:01 pm 

дълги постове не четем :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 4:04 pm 
Аватар

Тва за съдиите е любим рефрен за отборчетата дето си оправдават загубите. Ако кажеш в последните години къде точно съдията е подпрял Левски те признавам. Най-много реване против съдийството е имало когато Левски е бил най-силен и е имал най-големите си успехи в турнирите. Много е лесно така наизуст. А гореща препоръка за отборите, не играли от десетилетия в Евротурнирите е да си гледат собствените отбори от кого падат. Щото се изредиха много отбори по Европата и техните резултати не са по-добри, но иначе много разбират.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 4:04 pm 

Ей го и поредния куфар на тракия, който преразказва басни. :oops:
Селяните си купиха баража за да влезнат, умрели от страх, че фйьенувити им няма да дочакат до следващата година и ще се върнат по селата - безвъзмезно!
Разликата между Локо ПД и дружеството е, че вие никога не можете да сте като нас, дори и да ни копирате песните 1към1 барабар с "влакчето" :lol: а във футболен аспект пък да не говорим.. за т`ва вземи си ги спести тия за 'легендите' на Ботев, полвината от околните села - всичките умрели от глад.
Дал на Пловдивския футбол кура ми янко, нестига че ви хранеше силната власт цял живот - ами и един читав останал футболист от оно време нямате! И няма да имате!
Най - якото е как им се радвате на куфарите и взискателната "публика" фьйенувити на Ботев. :lol: Какъв страхотен виц!
Ама така е - един път налапаш ли здраво кура на власта следва осеменяване "от поколение на поколение".
СЕЛЯНИ УМРЕТЕ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 4:19 pm 
Аватар

Тоя жАлтурко май живее в свой собствен измислен свят. Първо не отиваме на панаир или на цирк, за да се радваме всички, нито на благотворителен мач. Ще се радваме или ние, или вие. А от съдията недоволни винаги ще има, колкото и да се надяваме да е читав. Не може толкова голяма омраза, насадила се между два отбора и заради твоето намерение, щот 90% от кафезите ви идват "да ебат говеда"(става ми смешно като го прочета), а после пак се прибират мирно и кротко с разширени ануси. Просто не си уцелил мястото, а това за съдиите просто се отказах да го чета. Дали една лъжа, повторена 1000 пъти става истина? В случая не ;) Ама всеки вярва на това, което му изнася. Винаги ще е така.

умираха без страх.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 4:31 pm 

"Вива Канари" :smt005 :smt005 :smt005 По-правилно е "Вива лоботомия" :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 4:33 pm 
Да ПУКНАТ играчите... Футболистите - най-мръсните курви, въшкари и минети :smt006
Едно време (аз съм на 23, бе??!!) имахме истински идоли, рязахме си картинки, лепяхме си плакатите им, носихме фланелките им (макар и яко ментак), уважавахме ги... А сега кой, бе???
Дано доживеем пак в единствения ни любим отбор да има мъже и играчи, а не дребни минети, които дори на околовръстното биха имали трудност да си изкарат хляба.
Само Левски и караибрахимски кур за поредния комунистически изрод Тракия...
Победата за нас е чест!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 4:35 pm 
Аватар

Ебати веселото :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 4:43 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Ебати веселото :loser2

не случайно пуснах бая народ да се регне от Пловдив :)

превъзбудени от липса на секс :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 4:47 pm 
Аватар

Кур за Пловдив, два за "Тракия"!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 5:04 pm 
Аватар

Малко олд скуул надъхвация за това олд скуул дерби :8)

http://www.youtube.com/watch?v=Xwak1g3absM

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 5:28 pm 

С последните изказвания на псевдо феновете на Левски в този форум се разбира, че вие всички си живеете в свой собствен свят.
Еми да.....за това и падате от Сараево и отбори като Сараево! Мислете си че сте "голям отбор"! Да ама не, тази мисъл стои само в болните ви глави!
Сега можете да псувате и какво ли още не, но това само ще потвърди предишните ми думи!
А тази Неделя като ви бием на вашия стадион, тогава ще примигате на парцали цял сезон и ще разберете, че света не се върти около вас!
Вие не сте фенове на Левски, а някаква паплач!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 5:30 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 5:34 pm 
Аватар

Един път да си мисля, че някой папагал ще напише нещо умно и той веднага след това ще се изсере :bigok
В София ще пристигнеем, ще разбием жълтите ...... :bii_chorbata :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 5:36 pm 
След като те убия с ключът за колата ми и те дообеся с червата ти, ще изпия хероина от вените ти, ще го изсуша на вестник на вилата (горната вила, щото имам две, но на горната имам гараж), ще го пакетирам и после ще го продам като нов на други буфери от Трибуна Истанбул като теб и с парите ще подпомогна Дучан да си върне властта в Цура, вашият голям чикиен брат.
Феновете на Левски определят къде какво става, какво се случва, как се говори и какви изразни средства се използват, от кого се пада и кой се бие. Разбираш ли? Около нас се върти не света, а двата свята (не това на Нешка Робева шоуто). Ние сме лелката за водата, разбираш ли? Ние казваме на кого се пише 3 кубика, на кого се пише 6. Ние определяме такса асансьор и ако имаш нещо против идваме и събираме принудително парите..
Ние казваме кога едно чувалче се пълни с 2 кубика дърва, кога слагаме само кубик и половина.
Ние сме властта! Ние сме живота! Ние сме Левски!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 5:41 pm 
Аватар

Botev Pd написа:
С последните изказвания на псевдо феновете на Левски в този форум се разбира, че вие всички си живеете в свой собствен свят.
Еми да.....за това и падате от Сараево и отбори като Сараево! Мислете си че сте "голям отбор"! Да ама не, тази мисъл стои само в болните ви глави!
Сега можете да псувате и какво ли още не, но това само ще потвърди предишните ми думи!
А тази Неделя като ви бием на вашия стадион, тогава ще примигате на парцали цял сезон и ще разберете, че света не се върти около вас!
Вие не сте фенове на Левски, а някаква паплач!

Еби си майката папагал, никаква конкретика само празни приказки. Последните мнения може да са свързани с покемон, скрабъл или пък най-сериозни организационни планове за срещата (каквито никога няма да има в публична тема) и ти все пак ще си напишеш рутинните празни приказки на селски хейтър преди най-големия мач, който ще посети. Левски е марка и класа и неслучайно аз и много други Левскари не сме регистрирани във вашия форум, а ти жалки папагале си регистриран в нашия, редом до много други оскубани пернати :) Междудругото, кажи къде е заснета тая снимка, че мисля, че е на Кресна.

Прикачени файлове:
YA208213.JPG
YA208213.JPG [ 1.39 MiB | Прегледано 5072 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 5:49 pm 
Аватар

Сигурно истинските фенове на Левски са тия дето признават жАлтите за най-големите в света, също така признават, че Левски няма честно спечелен мач в А група в историята си :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 5:57 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 5:58 pm 

Ей папагал умри.На горната снимка оня ушев като те дръпна от любовницата ти наби ли ти го след това поне? Или те остави да мечтаеш за кур? Жълта сган.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 6:03 pm 

shnitzela написа:
к.р ордер налапа и той турския рязан к.р.
За 500 лева си седяха по селата и по мазетата в Пловдив, за да си мълчат.
Патриоти развяха турския байрак и видяха там парата - сбъдна им се мечтата! :mrgreen:
Няма такива нагли същества потни, вмирисани и страхливи като жълтите въшки!
Сега са най - великия отбор в България с "традицията" да побеждават ВСЕКИ, който се изправи срещу тях :ohmygod
Всичките са правени от един гъз. Много ми е интересно как някви 16 17 годишни човеци, които не са виждали победа над градския съперник стъпват за пръв път в София, обаче по форумите се раздават до последно :smt007
СЕЛЯНИ УМРЕТЕ!

Иги, и тук ли си се регнал да плюеш и да си прокарваш буферските лъжи и комплексарските си тези за "жАлтите"? Жалък си! Ни тъ бива!

Последна промяна gringo на Чет Авг 16, 2012 6:29 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 873 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]