forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Дек 31, 2025 1:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1427, 1428, 1429, 1430, 1431, 1432, 1433 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 11:20 am 
Аватар

От статията на ГА сте пропуснали най важното:

Цитат:
Ако смятате, че един нормален привърженик на цурка може да изтърпи тези издевателства върху своята любов, това значи само едно - ние сме от различни планети. Аз оставам на своята, тоест на червената...

Най-накрая си призна, че е паднал от Марс!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 11:35 am 
Аватар

Wildkid написа:
Абе ако някой има нерви (аз нямам), може да се порови малко из нетЯ и да намери на ГА пасквилите от времето на Томов, и от времето на Черепа - що си мисля, че преписва една и съща статия да обяснява колко е яко, че "еди-кой-си" идвал на кочината и как всички сини треперели от страх от въпросната "промяна", а после плюе моШно срещу новооцапалите се. Май-май и при идването на Тупан се лееше яко спрема от чекии колко били правилен избор за собственици, как идват милиардите и светлите дни на международни финали и как говедата треперели и се молели да не става, а да си остане Лупито.....

Помня само, че наред се обясняваше че стават Челси на Балканите, когато дойдоха индийците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 11:42 am 
Аватар

Цирка върви с пълна пара:
Стойчо Младенов взима комисиони от трансферите в лит(*кс-етрополе
Цитат:
"На мен ми е странно едно - плащаме 60 хиляди евро комисиона за Сивард Спрокел и след 2-3 седмици получаваме докладна от треньорския екип, че трябва да бъде освободен", коментира президентът на червените Димитър Борисов пред "7 дни спорт".

Боклуците може да са мутри, ама не са прости, знаят как да забодат Тройчо и да му се изпразнят на тъпата зурла :bukake

Гиго написа:
От статията на ГА сте пропуснали най важното:

Цитат:
Ако смятате, че един нормален привърженик на цурка може да изтърпи тези издевателства върху своята любов, това значи само едно - ние сме от различни планети. Аз оставам на своята, тоест на червената...

Най-накрая си призна, че е паднал от Марс!

От червената планета :lol: ....затова ли постоянно е в мензис :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 12:27 pm 

вече ги гласят :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2737563 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 1:06 pm 
Аватар

Това ако стане ,вече ще е пълна пародия :ohmygod2
2 свински отбора...догодина ще играят по между си...кой кого ще подкрепя?
Концесията за кочината е на името на титан,на кюрда отборчето къде ще е ?Започва да става все по интересно.Явно титаните няма да се дадът толко лесно,колкото афищираха от
комитета на ГА.С нетърпение ще чакам развръзката :bii_chorbata

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 1:07 pm 
Аватар

Еми то е кристално ясно, че няма как да стане това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 1:10 pm 
Аватар

опааа
Цитат:
Димитър Ангелов се оттегля от поста председател на Централния фенклуб на щека. Това обяви самият той пред БЛИЦ.

“След като дълго премислих, реших да напусна поста, която заемам от 1999 година. Както се казва – решението ми е категорично и не подлежи на обжалване!”, заяви Дучето.

“Това ще се случи, когато КСП стане президент на цецка и бъде извършена така очакваната от всички истински фенове промяна в собствеността на обичания от нас клуб. Питате ме кога ще настъпи промяната. Съвсем скоро. Този ден наближава... Най-късно до края на септември. В момента върви процедурата и всички се надяваме, че разумът ще надделее, защото при сегашните условия Alseskaне може да съществува, не може да диша, камо ли да печели и побеждава. Дали има вероятност “Титан” да се отметне и да не настъпи рокада на най-високия етаж в клуба? Не, категорично не. Възможно най-важните и най-отговорните хора в държавата са се заели с тази мисия и те ще я изпълнят докрай. Те почти са я изпълнили докрай. Остава още малко. Съвсем малко...”, добави фен №1 на кочината.

“Дали ми е оказван натиск? Никога! Подчертавам – никога! Аз ще се оттегля в момента, в който настъпи промяната и кюрда стане президент. Това достатъчно ясно и красноречиво показва, че не си тръгвам заради натиск. Аз ще го направя, когато цялата сага със собствеността приключи. А защо си тръгвам? Защото искам сектор “Гей” да бъде единен, да бъде силен като юмрук. Да няма разцепления “за Дучето” и “против Дучето”. Искам в този сектор да тупти силно червеното сърце”, каза още Димитър Ангелов.

“В деня, в която ще се състои вечното дерби с опонента ни от “Герена”, ще бъде свикано Обединително събрание на всички фенклубове на исляма от цяла България. На него аз официално ще обявя, че напускам. А тогава вече КСПП ще е президент на клуба. Аз обаче никога няма да напусна сектор “Гей” и МиХ”, завърши Дучето.

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 1:21 pm 
Аватар

Началото на септември - първата седмица на септември - края на септември :blass

Светлото бъдеще се отдалечава с бесни темпове :bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 1:25 pm 
Аватар

Смеем се всички, но поне при розовите има някакво раздвижване. Мулти, Черепа, Лупи, Боклуците, докато ние ще си стоим с Бащицата сигурно и след 2070 г. Нищо чудно на принципна проба-грешка да уцелят лукмата в скоро време..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 1:27 pm 
Аватар

kosata написа:
Смеем се всички, но поне при розовите има някакво раздвижване. Мулти, Черепа, Лупи, Боклуците, докато ние ще си стоим с Бащицата сигурно и след 2070 г. Нищо чудно на принципна проба-грешка да уцелят лукмата в скоро време..

сега ако имаше лайк бутон , нямаше да пи пиша : :smt023 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 1:31 pm 
Аватар

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2737563

Цитат:
Отборът веднага ще бъде преименуван, като новото му название ще съдържа абривиетурата AL SESCA, като най-актуалния вариант е SESCA 2012.

По наредба клубът ще продължи участието си в "Б" група, но ако се стигне дотам влизането му в елита е 100% сигурно. Бъдещите ръководители на лит(*кс-етрополе са убедени, че дори при този вариант феновете ще проявят разбиране.

WELCOME HOME BITCHEZZZZZZZZZ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 3:38 pm 
Аватар

Дудука му е обещан пост в новата управа :smt047 Напуска, за да се издигне в партийната кочина :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 3:40 pm 

знаех си,че тоя единствения шанс да се откаже е,ако има още по-голяма лукма

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 3:40 pm 
Аватар

Цитат:
Възможно най-важните и най-отговорните хора в държавата са се заели с тази мисия и те ще я изпълнят докрай

ОрИваха света за държавна намеса :ohmygod2 Сега обаче това им е последната надежда.
Иначе дудука да се откаже от подобна лукма? Никога! Някой друг да се настани и да се радва на лукмата? През трупа на г-н шопар номер едно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 4:32 pm 
Аватар

косата,свинете никога няма да избягат от параноидното си мислене,то е тяхна втора природа,винаги ще има ''врагове и говеда'' :blass ,около и зад тях.Не мисля,че е градация положението при тях,напротив-попадат на все по-неадекватни хора.Това депутатче ще ги задуши от любов :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 4:33 pm 
Аватар

kosata написа:

Серем на такова "раздвижване" с нови собственици през два сезона, кой от кой по-олигофрен, и селекции на всеки полусезон +30 нови играчи и 10 продадени. Айде стига толкова с Бащицата, щото с който и да е от "раздвижващите" собственици на Чорбата /или подобен тип на техните/, нямаше и да помиришем четвъртфинал в ЛЕ, еле пък групите на ШЛ. Бащицата може да е тъп, ама не толкова, колкото тия раздвижени собственици на М&Х :bii_chorbata

Точно на принципа "проба-грешка" ще открият, че им е грешка съществуването скоро. Не може да има адекватен човек, който да мисли, че някой нормален бизнесмен би ги взел тия сополи с всичките им дългове, простотии и змии. Освен някой престъпник да изпере малко пари там /или да окраде/ няма кой да се хване на това хоро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 4:47 pm 
Аватар

Всеки път като си мисля, че по-голям дебил за собственик не могат да намерят, те някакси успяват. Чудно ми е кой ли ще им е следващият, ама като гледам "комитета" от кои е съставен очаквам, че циркът още е в средата, тепърва ще следва голямата атракция. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 4:56 pm 
Аватар

:smt005 Декларацията на Тройчо :smt005 :smt005 :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 4:59 pm 
Аватар

Емо Заменката е изключително попадение. Тоя човек не пипа нищо, от което да не може да се налапа, и то здраво, така че аз съм изключително спокоен, чакат ни страшни забавления :bigok На всичко отгоре и титанците може да са тъпи, ама просто ей-така да подарят прасетата - няма как да стане, а и веднъж отръват ли се - ще почнат да си искат милиончетата, отчетени като "заеми" (колко са изобщо дадени няма значение :bigok ). Изобщо ще има забава.

А Тройчо нещо се е изсрал пак, изтъкнал си чутовните успехи и нахранил "доброжелателите" :lol: Интересно ми е кога ще ги засъди за поредната неустойчица (странно, за тях тактично е пропуснал да спомене) :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 5:14 pm 
Аватар

Добре бе... аз ли съм тъп, или тука не виждам мотива за това решение, освен некъв член и алинея от НК :shock: Ква е тая съдебна система :shock: При наличието на толкова очевидни и наказуеми нарушения - три на брой, тука го оневиняват маймуняка без изобщо да се мотивират защо :shock: :shock: :shock:
Йористити, аре кажете нещо, да му еба майката :ohmygod2

Прикачени файлове:
Untitled-1.jpg
Untitled-1.jpg [ 386.01 KiB | Прегледано 3322 пъти ]

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 5:16 pm 
Аватар

Е не виждаш ли, че очевидно е "лепено" - т.е. снимана е първата половина на първата страница, а втората половина е самото постановление за прекратяване. Липсват поне 2 страници на които е и фактическата обстановка, и мотивите. Очевидно е, двете половин на текста са криви в различни посоки, нема такъв принтеро дори по районните прокуратури :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 5:18 pm 
Аватар

Сера му и му бутам капака, че бАрзам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 5:34 pm 
Аватар

Прасетата ако имаха Бащицата не само, че опит за оплюване нямаше да има, ами всяко второ знаме в сектор гей щеше да бъде с неговия лик :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 5:39 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Прасетата ако имаха Бащицата не само, че опит за оплюване нямаше да има, ами всяко второ знаме в сектор гей щеше да бъде с неговия лик :bii_chorbata

Да бъдем благодарни :loser2 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 5:40 pm 
Аватар

Wildkid написа:
На всичко отгоре и титанците може да са тъпи, ама просто ей-така да подарят прасетата - няма как да стане, а и веднъж отръват ли се - ще почнат да си искат милиончетата, отчетени като "заеми" (колко са изобщо дадени няма значение :bigok ). Изобщо ще има забава.

Лошото е, че май и ние сме на тоя хал. Нали Бащицата веднъж беше казал, че на практика няма проблем със задълженията, понеже са си към него :smt003 . Което сиреч ще рече, че ако трялбва отборът ни да се продаде по нормалния начин, то бачи ти Тошко ще се сдобие със сериозна пара. Друг е въпросът дали собственикът ни в момента реално е Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 5:44 pm 
Аватар

Естествено, но при нас е в пъти по-добре, отколкото при свинете :smt006

А там - нов цирк :bigok :bigok :bigok

http://football.sportal.bg/news.php?news=380901

"Протоколът" е потресаващ :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 6:06 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Естествено, но при нас е в пъти по-добре, отколкото при свинете :smt006

А там - нов цирк :bigok :bigok :bigok

http://football.sportal.bg/news.php?news=380901

"Протоколът" е потресаващ :loser2

Дучету Out, следователно Путко Мафани вече е седнал на президенстския стол
Само се чудя дали Гърнето е станал от стола преди това? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 6:12 pm 
Аватар

Новата Al Cesca 2012:

http://farm5.static.flickr.com/4060/5077753545_e870820260.jpg

:lol: :lol: :lol:

Последна промяна Lucifer на Вто Авг 14, 2012 6:20 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 6:19 pm 
Аватар

Що ли имам чувството, че това ще са им последните собственици на мръсната кочина. Всички знаем в Бг какво става като се съберат все отбор "елитни бизнесмени" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 6:41 pm 
Аватар

Хахаха, ебаси и готиния печат има турския фенклуб. Разкошна петолъчка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1427, 1428, 1429, 1430, 1431, 1432, 1433 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]