Цитат:
първо я се стегнете с Пацо Марков , дючето , Жеков алкохолика и шибаняка ГА , какъв инициативне комитет какви 5 лева като фирмите в него са
бобируто и син и тн ?
Кой воще ви обеща че титан си тръгва аз пък имам информация че титан няма да напусне лит(*кс-етрополе скоро и сичко друго са врели некипели
Кога Стоичков е казал че ше е президент лично ?
Осъзнавате ли че в Бургас няма да бием и след 3 4 тия кръг ше сме вън от тройката ?
Какъв треньор е Младенов , той е толко треньор и толко милее за лит(*кс-етрополе , колкото дучето .
Да не би да имаме лоши играчи в сравнение с литех и другите отбори дори в момента ?
Защо продадоха Костов а отавиха Shery Laydy педала и Станко кървата ?
Къде е Дюлгеров и коката и до кога тая апатична ********* Тошко ше се мъчи да играе футбол ?
Дучето , Стойчо , Жеков , ГА , Тошко се видни цесекари дето освен да цоцат от клуба друго не могат а да им ********* майката
отдавна не сме отбор а сме цирк и помия В група и нищо друго ако титан не се махнат до края на годината .
Ицо Янев и куп други глупаци са в класа над тея смешцници дето останаха .
В тоя клуб от шевофе до треньор до играчи сички са олигофрени и един мошен ********* само тъпаци и наркомани на края ше останат да ходят по мачове дано А група не се предава до края !!!
Цитат:
Стойчо никога не е бил треньор и никога не е печелил мач с качества
той си е един селски мотиватор стил вили вуцов дето знае да се пеняви
имахме млад отбор които подобно на литех можеше да се развие той реве за чужденци някакви египтяни е ********* чужденци
титан не спряха да водят сякакви хора тея са направили лит(*кс-етрополе пансион 100% зимат пари за ношувка :Д :Д
Как ше да е тая година я пишете тотално 0 лева , Лудите пак ше са шампиони и това е ясно
за това време вместо да копаем дъното като най цигaнския отбор можеше да сме излезнали от В група като Ботев и да бием шото аз да бием с 3 гола разлика не помня да е имало скоро ?
От нова година ако не се случи чудо В група или убиите това подобие на лит(*кс-етрополе но спрете да се гаврите с това за което са живяли дядовците ни и басшите срам ме е от тоя отбор от всичките му измислени легенди и тн тая година без А група по тв то най добре и без лит(*кс-етрополе и нерви
тез путки долнопробни не заслужават и капка нервиване ние се пенявим тука за shery станко и специалиста стойчо
всичко в тоя отбор е сбъркано трябваше да нарпавим като ботев колко още години срам и ********* ше търпим ?
щом се оставяте на хора като ГА и дучето да ви водят към светлото бъдеще закриваииииииииии !!!!!!!!!!!!!!!!