forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 23, 2025 7:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4005 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 134  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 02, 2012 8:51 pm 
Аватар

В сайта на Евертън даже няма и думичка за тая контрола :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 02, 2012 9:43 pm 

Ебати смешниците са тези лудогорец. :lol: Умирам от смях, правят равен с добра игра с/у евертън, а в сайта им даже и не пише за такъв мач, сметайте кви са балъци резаните, а ? :bigok А ние бием аматьорите от сливнишки герой с 1:0, след като КАПИТАНА пИлето ни спасява с гол след почивката. :smt005
Сериозно, ако трябва, изобщо не виждам нищо смешно. Ама тези играли тренировъчно, не се напъвали, не са били ебали предишната вечер и т.н глупости, това са фактите лудогорец играха добре, а ние нищо не показахме срещу аматьори, такива отбори се бият с двуцифрен резултат в мачове наричани спаринг.
Сега вместо да сме на стадиона и да пеем, да гледаме мачове ние стоим и гледаме като телета у шарени врАта за поредна година. Е не виждам нищо смешно и не мога да се засмея, че лудогорец направили равен с евертън на "гудисън парк", ама не са го написали в сайта им. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 02, 2012 10:34 pm 

Английските отбори са назад с подготовката, така, че е нормално да не играят на 100%! А иначе боли ме КОура за лизокОурец!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 02, 2012 11:31 pm 
Аватар

Ние да си гледаме нашата паничка викам аз. Принизяването на моментната форма на противника за титлата (поне докато не почнат мачовете ни) е глупаво. Малко да свалим сините очила - в момента са много по-добри като отбор от нас. Имат доста дърти кранти в отбора, но са далеч по-мотивирани и играят футбол. Реализмът не вреди и не пречи когато големите очаквания не се изпълнят.

Последна промяна Goviado на Чет Авг 02, 2012 11:48 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 02, 2012 11:46 pm 
Аватар

Ами да, ние играем контрола със Сливнишки герой, едвам бием, и естествено се подиграваме на Лудогорец, че са уредили контрола с Евертън и правят равен :bigok
Излишно е да се споменава, че играят 100 пъти по-добре от нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 12:18 am 
Аватар

догодина ,ако не сме в шампионската лига и минимум 1/2 финал за лига европа -нема им стъпим
шегата на страна,но все си мисля ,че рано или късно ще излезем от тази дупка и ще направим нещо като сезон 2005/2006
все пак не останаха много отбори с по-малък коефициент ,които не са ни отстранявали :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 12:55 am 
Аватар

niki87 написа:
Ами да, ние играем контрола със Сливнишки герой, едвам бием, и естествено се подиграваме на Лудогорец, че са уредили контрола с Евертън и правят равен :bigok
Излишно е да се споменава, че играят 100 пъти по-добре от нас.

:smt023 аре пускайте лайк бутона :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 3:21 am 
Аватар

levskar67,забелязал съм,че си доста скандален и неадекватен,ако наистина възрастта ти е колкото отговаря и никът ти,работата е доста сериозна,или пък годините прекарани през комунизмът са дали негативни последици...Не мога да разбера,колко дребнав трябва да е един човек за да гледа такива комплексарски неща,като това дали Евъртън били с вторият си състав или юношите,английските отбори били почвали таман своята подготовка,домакините от Ливърпул сигурно и нарочно са пуснали равният на Лудогорец за да им вдъхнат самочуствие преди шампионата а ? Левски загуби от някакви босненски балъци,разгромява гранде Сливнишки герой с 1 - 0,докато едните играят с отбор от висшата лига на Англия и то на собственият му стадиона и ти се опитваш да омаловажаваш нещо ? Да признаеш,че главният ти съперникът в шампионата е по-добър,не е срамно,позорно или недостойно,точно обратното,чест прави на всеки,който показва нужното уважение,когато е необходимо..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 3:33 am 

goldenriver написа:
levskar67,забелязал съм,че си доста скандален и неадекватен,ако наистина възрастта ти е колкото отговаря и никът ти,работата е доста сериозна,или пък годините прекарани през комунизмът са дали негативни последици...Не мога да разбера,колко дребнав трябва да е един човек за да гледа такива комплексарски неща,като това дали Евъртън били с вторият си състав или юношите,английските отбори били почвали таман своята подготовка,домакините от Ливърпул сигурно и нарочно са пуснали равният на Лудогорец за да им вдъхнат самочуствие преди шампионата а ? Левски загуби от някакви босненски балъци,разгромява гранде Сливнишки герой с 1 - 0,докато едните играят с отбор от висшата лига на Англия и то на собственият му стадиона и ти се опитваш да омаловажаваш нещо ? Да признаеш,че главният ти съперникът в шампионата е по-добър,не е срамно,позорно или недостойно,точно обратното,чест прави на всеки,който показва нужното уважение,когато е необходимо..

Ае да не ги уважаваме тия жалки селяни...може наистина да са играли добре, но това не значи, че заслужават НИЕ да уважаваме тях

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 10:13 am 
Аватар

Ходи си ги уважавай в техния форум. Тук е форумът на Левски и смятам, че страшно много лизане на лудогорски задници ставна. По 10 страници през ден за тея говняри. Като не ви харесва нашия отбор, сменяйте го, бе. Без това тези селяндури набират фенска маса и имат нужда от глори хънтъри. Ебаси и хвалебствията, ебаси и чудото. Кур за Евертън, два за Лудогорец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 10:23 am 
Аватар

+1, да не говорим за поредната порция журналистическо лизане на домусов гъз - къв автобус им пратили (ебаси, най-нормален хубав рейс, не е златен, нито летящ), снимали ги в коридорите на стадиона, ма бадема срал в кенефа, ма ги взели насериозно, ма контролата без публика....ебаси ташака, аре стига! Домуса е платил едни пари - отишли! Праз голям!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 10:32 am 
Аватар

И скандалното заглавие на първа страница в ММач : Лудогорец шокира Евертън с 1:1 :ohmygod :blass :smt005 :smt017 :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 10:34 am 
Аватар

Против съм постоянното медийно гъзолизане, но пък другата крайност- да говорим колко са смешни, при положение, че на фона на нас играят космически футбол- е още по нелепа ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 10:37 am 
Аватар

Е не става въпрос да се говори, че са смешни, ама да има тука 15 мнения "Ебаси, тия играят с Евертън, а ние в Сливница" е просто жалко! Ние не играем с Евертън, щото няма никаква причина да си плащаме да се разхождаме до там, та да поритаме с Евертън.....

За тия селяци би трябвало да говорим в седмицата преди мача с тях и толкова, пък ако ще да играят като Барселона! Ма да им обсъждаме надълго и нашироко контролите....ае нема нужда!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 10:45 am 
Аватар

Горец съвсем заслужено си паднаха от Динамо. Все още важат резултатите от официалните мачове, а не от контролите. И понеже сме адски разбираща от футбол държава, още не можем да го осъзнаем. Аре за феновете е разбираемо, ама ония капути дето от над 20 години им е професия, още превъзнасят контроли та контроли. Ебете се бе! Онзи ден Шити загубиха от Олдъм. Сигурно от Олдъм два дена не са им спаднали пишките от кеф и кръстачки :ohmygod2 А цялата история с Лудокурец е 'Бай Ганьо пътува из Европа', както беше и в Загреб. Дори Домуса се доказа като последния селянин, а не даваше вид на такъв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 12:25 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Е не става въпрос да се говори, че са смешни, ама да има тука 15 мнения "Ебаси, тия играят с Евертън, а ние в Сливница" е просто жалко! Ние не играем с Евертън, щото няма никаква причина да си плащаме да се разхождаме до там, та да поритаме с Евертън.....

е само с това не съм съгласен. форест да го духат, но точно това трябваше да направим и ние - да си уредим контрола с именит отбор, който естествено няма да си дава зор срещу нас и ще ни помогне да си напомпаме самочувствието.

не че мача с вердер ни помогна срещу бате особено много, но все пак...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 12:30 pm 
Аватар

И защо - да потрошим едни пари и 1 седмица в разходки, вместо да тренират и да играят 2 контроли? Не виждам никаква причина да ходим някъдеси, за ад играем с Евертън, примерно. В момента ни трябва много работа и повечко мачове, за да могат тия балетисти да се сработят, а ако Илиян изобщо има някаква идея за стил на игра и изобщо за игра - да я наложи. ПР-кампании не ни трябват в момента. Трябва ни работа, а нея можем да си я вършим и тук.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 4:21 pm 
Аватар

А па мен ме е яд,че се гради в отбори като Личьекс и Лудогорец,а не в 2-та пловдивски,Нафтекс,Спартак Плевен,Пирин Блд,та дори Дунав РусИ...просто имат друга фенска маса,пък нека сега са някакви хибриди реално...футболни градове са си,дейба...

п.с. Примерно,ако жАлтата кочина играеха в ЕКТ,може да са ебати пасмината и да ги мразя колкото прасетата...ама със сигурност нямаше да ме е срам,когато ги "слушам" по телевизията...или поне не колкото разградските "фенове"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 5:00 pm 
Аватар

Цитат:
Фенове на Локомотив (Пловдив) публикуваха в сайта tribuna-bessica.com саркастично обръщение към бившия собственик на клуба Константин Динев.

Ето какво пишат запалянковците:
След като страстите, съпътстващи участието ни в Лига Европа отминаха, "десетината пияни и дрогирани фена" решихме, че е дошло крайно време за равносметка. И за благодарности. След като за всеобща радост Коко Динев няма нищо общо с Локомотив, "няколкото лумпена" се чувстваме задължени да изкажем неимоверната си благодарност към бившия вече собственик на клуба!

На първо място, благодарим Ви, г-н Динев за построеното помощно игрище с изкуствена трева на стойност 900 000лв. Децата на Пловдив наистина го оценяват. Жалко само, че след Вашето управление задълженията на клуба по наши сведения са нарастнали с над 1 000 000лв. Съвпадение?!

• Благодарим Ви, г-н Динев за това, че продадохте безочливо финала за Купата на България пред очите на над 10 000 пловдивчани, след като месец преди това се кълняхте в децата си, че не бихте заложили срещу Локомотив.
• Благодарим Ви, г-н Динев, че доведохте в Локомотив най-безочливата шайка продажници, която някога е играла за нас. Беше истинско удоволствие да гледаме театрите на Бенжелюн и снимки от празненствата на Джереми след поредната тото-загуба.
• Благодарим Ви, г-н Динев, че за тези години не си мръднахте малкия пръст за да създадете една нормална структура на управление на Лаута. Няма как да не изкажем нашата благодарност към това, че управлявахте клуба на такова аматьорско ниво, че стигнахме годините на Галя Топалова.
• Благодарим Ви, г-н Динев, че с тото-простотиите си изгонихте хиляди от стадион Локомотив и посещаемостта ни стигна рекордно ниски за отбора ни стойности.
• Благодарим Ви, г-н Динев, че благодарение на тото-простотиите Ви претърпяхме най-голямото унижение възможно и при децата - останахме и без юношески отбор до 19 години.
• Благодарим Ви, г-н Динев, че ни превърнахте в сателит на лит(*кс-етрополе и с пернишките Ви приятели ни спретнахте страхотната постановка да нямаме победа над отбора с петолъчката.
• Благодарим Ви, г-н Динев, превърнахте името Локомотив в нарицателно за черно тото и уредени мачове.

Благодарим Ви, г-н Динев.Сбогом!

:loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 5:06 pm 
Аватар

:lol: А що тоя уикенд не го освиркаха,а му ръкопляскаха,както и на Боко,когато обясняваше,че на Пловдив трябвала силна жАлта кочина???

Шницела да обясни,интересно ми е..както и това за '10 пияни и дрогирани фена'...негова реплика след гостуването им ли е,що е :shock:

П.С. На мен ми харесва,че не си затварят очите за ми-ми-то със свинете в Пловдив...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 7:34 pm 

Във всички сайтове хората, които са написали тази декларация ги изкарват пияни и дрогирани?! Чудя се на базата на какво :smt017 ? През кОура ми е за пловдивските буфери, но тези момчета са близо до отбора си, следят процесите, които се развиват в техния клуб и съм сигурен, че знаят за какво говорят?! А топлата връзка между кокото и цецка си беше очебийна! Като се започне с подарените котев и крачунов и се стигне до редовните им полягвания на цецка, от които пролетното беше много гнусно и то в момент, когато трите отбора на върха бяха с равни възможности за титлата! Тогава буферите биха нас, биха резаците, а полегнаха на чорбата, това беше очеизвадно, като след мача бенжалюн каза, че се страхува от Българската мафия :smt017, каквото и да означава това! И е нормално да са му ядосани, защото накрая подари на прасетата половин отбор :oops: !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 8:39 pm 
Аватар

Щото самите те са се писали такива, явно цитирайки Коко..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2012 11:12 pm 

Аз четох само благодарносттите им към коко, моя грешка :oops: ! Затова не се чете между редовете :lol: !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2012 1:48 pm 
Аватар

Kur za arsenal :bigok 7:1 da ne razdava kurove nalqvo-nadqsno. Pisha ot moreto, peq mu kur, tuka e totalna slavqnska sbirstina. Ako Furera beshe jiv steshe da postroi Dahau na moreto :bigok Kazvaite chas i data na macha s jAltite, shA im Iba majkata, shA im Iba. Levski, Loko vse edno , na jAltite kurvi u gazo. Injenera gotov li e da peem- Jalta kochina.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2012 2:11 pm 
Аватар

Wildkid написа:
И защо - да потрошим едни пари и 1 седмица в разходки

Абе аз не съм много сигурен, че Лудогорец си е платил, това не разбрах точно от къде тръгна. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2012 2:19 pm 

щото няма как евертън да ги поканят за контрола...най-малкото,че могат да играят с около 13412931203912930123 от отборите,които са на лайняния остров

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2012 3:23 pm 

Mr. Smith написа:
Kur za arsenal :bigok 7:1 da ne razdava kurove nalqvo-nadqsno. Pisha ot moreto, peq mu kur, tuka e totalna slavqnska sbirstina. Ako Furera beshe jiv steshe da postroi Dahau na moreto :bigok Kazvaite chas i data na macha s jAltite, shA im Iba majkata, shA im Iba. Levski, Loko vse edno , na jAltite kurvi u gazo. Injenera gotov li e da peem- Jalta kochina.....

:hitl3 :beerch

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2012 3:52 pm 

И аз не знам откъде тръгна това, но съм сигурен, че е точно така на 100%! ЛЕВСКИ е градил имиджа си почти 100 години и със сигурност ще си плати в такъв мач, в който няма публика, тв-излъчване и най-вече реклами! Та питам те, къде е тогава далаверата за евъртън :smt017 ? Ясно е откъде е :oops: ! От несметното богатство на братя комунистчиеви, които са го събрали от това, че не са закусвали дълго време :bigok :loser2 ! КОур за лизокОрец, два за братята! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2012 7:05 pm 

Гледам представянето на жAлтурите, тия защо по дяволите пеят да запеем дружно песента или май аз нещо съм изпуснал :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2012 7:31 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
И аз не знам откъде тръгна това, но съм сигурен, че е точно така на 100%!

Нещо не ми се връзва много тая работа с плащането, ама айде няма да пиша нищо, че напоследък отнесох стабилен хейт в тоя форум, бяхо обявен за ретард и за кво ли още не :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4005 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 134  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]