forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 12:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 825 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 7:49 am 

Тия клипчета прилягат на свинете, не на нас. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 8:18 am 
Аватар

Може и така да е, Пешо, но то втрсна на много хора. Специално това с Гаджев и якото му препсуване беше мега тъпо. Храната напълно си я заслужи, но това с жена му, майка му и родата беше прекалено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 9:01 am 
Аватар

Не знам аз що все така се получава, като гледаш форумното драчене имаш чувството, че едва ли не само форумните говеда ще са 30-40, пък в крайна сметка то една шепа хора...

Не знам кой беше форумния ултрас със слънчевите очила и "Nike" екипа на Левски, ама сипваше много доволно :bigok

В такъв момент няма как да спрем и псувните на майка, съпруга, баща и т.н. На хората им писна на кура да гледат един и същи ташак филм. Ега Иво Иванов след всяка тренировка да си тръгва разплакан :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 9:20 am 
Аватар

За съжаление май Илиан Илиев ще се окаже неспособен треньор. В такава ситуация като на клипчетата имаше много действия, които можеше да направи за да си повиши авторитета между играчите и да сплоти колектива - просто перфектна случка за такива цели. Можеше например да отиде при феновете и да каже твърдо, че ако псуват така тренировката става закрита, или пък просто да освободи най-псуваните от тренировка. Така щеше да Илиан да го отнесе от феновете, но щеше да предпази играчите. Убеден съм, че примерно Кокала нямаше да остави така нещата , неслучайно и стана шампион с далеч по-некадърни играчи от сегашните

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 9:20 am 
Аватар

1933 написа:
Това с Гаджев е много гадно. Сигурно се чувствате горди...

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 9:27 am 
Аватар

Trent написа:
Не знам аз що все така се получава, като гледаш форумното драчене имаш чувството, че едва ли не само форумните говеда ще са 30-40, пък в крайна сметка то една шепа хора...

Не знам кой беше форумния ултрас със слънчевите очила и "Nike" екипа на Левски, ама сипваше много доволно :bigok

В такъв момент няма как да спрем и псувните на майка, съпруга, баща и т.н. На хората им писна на кура да гледат един и същи ташак филм. Ега Иво Иванов след всяка тренировка да си тръгва разплакан :smt047

Аз бях. :smt006 Кучето и Кратун могат да потвърдят, че псувня по футболист на Левски не съм изрекъл :smt006 Но продължавам да си стоя зад мнението (което казах и на Илиян), че след подобно поредно омазване, тия момиченца ще стоят и ще търпят. Да, повечето от виковете бяха едни доста грозни пусвни, които реално са безсмислени и не помагат. Но на хората наистина им писна. А конкретно Гаджев съвсем откровено си ги подразни, защото първите подвиквания не бяха псувни, а "сваляйте фанелките" и "туристи", които вече са доста по-точни. Само дето на него му се стори смешно.... Така че в тоя смисъл дори самия той донякъде предизвика и тия грозни пусвни. Факт е, че имаше и откровени орки вчера, но е факт, че всичко почна да идва вповечко и на хората не им издържат нервите и просто си го изливат, а когато стане така е неизбежно да има и простотии. Ясно е, че къде-къде по-голям ефект е имала срещата оня ден. Но това вчера е "необходимо", за да разберат, че не се е разминало и нищо не им е простено.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 9:28 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Звънни на Кратун. Антонатан ако не си беше на село, щеше с кеф да дойде да ги препсува. Особено ако има и страничен на треноровката :bigok

да ти кажа, много добре ми се отразява на село. Два дена пих бира, гледах телевизия и чат-пат поработвах. А тука пак революции, пак скандали, писаници и хабене на нерви. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 9:30 am 
Аватар

Boyo написа:
стана шампион с далеч по-некадърни играчи от сегашните

Дааааааааа бе! Аре пак. Рабех, Минев, Жоаозиньо, Зе Соареш, Гонзо, Тасевски... Заеби да са били по-некадърни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 9:36 am 
Аватар

Дали са били по-кадърни или не е широка тема, но е факт, че Илиан не реагира правилно. Дано тази грешка е свързана с това, че е отскоро в отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 9:38 am 
Аватар

А мен най-много ме притеснява това, че май-май НЕ Е защото е отскоро и страховете ми са напът да се оправдаят......

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 9:40 am 
Аватар

Kryten написа:
Boyo написа:
стана шампион с далеч по-некадърни играчи от сегашните

Дааааааааа бе! Аре пак. Рабех, Минев, Жоаозиньо, Зе Соареш, Гонзо, Тасевски... Заеби да са били по-некадърни.

Ако гледаме визитките на играчите сегашните са много по-сериозни играчи - играч със сто мача в италия, национал на словакия, младежки национал на португалия, световен шампион за юноши, играч от четвъртфиналист за шл, играч с десетки мачове за бг национала и т.н. Освен гореизброените ( от които няколко сме гонили за некадърност) , имаше певеца, виктор генев, бензукан, тиберканин и подобни ментета. На теория сега съставът ни е поне два пъти по-добър, но тогава играеха с голяма мотивация, а кокала отнасяше всички псувни при слабите мачове

Пс зе соареш ти си единственият, който го смята за футболист :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 9:40 am 
Аватар

Абе не знам - това в случая е бягане от авторитета на собствената му позиция, което е лошо. Обаче като футболист далеч не си бягаше от отговорностите, щото още от първия му мач правеше чудеса. Та Илиан има пълната ми подкрепа към момента, с пожеланието да тропа по-силно по масата, и по-навреме. И в съблекалнята и пред фенове и пред ръководство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 9:43 am 
Аватар

Кратуна много го е яд, че Кокала ни направи шампиони. Направо го яде отвътре :bii_chorbata Редно е да дадем тилата на чорбата, та да се кротне нашето мумчие :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 9:45 am 
Аватар

tprodanov написа:
Дали са били по-кадърни или не е широка тема, но е факт, че Илиан не реагира правилно. Дано тази грешка е свързана с това, че е отскоро в отбора.

Илиан с това , което е направил за Левски като играч и с подкрепата , която получи от феновете, трябваше да дойде тук със самочувствието на цар и да не му трябва нито ден за да "свиква"

Разбира се, че има и моята подкрепа поне до зимата, но просто май реалностите не са такива, каквито ни се иска. Май все пак няма бг треньор, който да донесе промяната, която искахме. При предната дълга криза в отбора промяната дойде от Грозни, а Петрович я довърши.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 9:48 am 
Аватар

Boyo написа:
tprodanov написа:

Илиан с това , което е направил за Левски като играч и с подкрепата , която получи от феновете, трябваше да дойде тук със самочувствието на цар и да не му трябва нито ден за да "свиква"

Разбира се, че има и моята подкрепа поне до зимата, но просто май реалностите не са такива, каквито ни се иска. Май все пак няма бг треньор, който да донесе промяната, която искахме. При предната дълга криза в отбора промяната дойде от Грозни, а Петрович я довърши.

Абе като се насереш още в първия мач и самочувствието отлита ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 9:52 am 
Аватар

Първият мач все пак бихме 1:0
Би трябвало да не му липсва самочувствие и увереност във вторият, но уви...
Шушумигата няма да стане орел, поне за 1 ден...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 9:56 am 
Аватар

Това да излезнеш в евромач и да немаш мотивация никой не може да ме убеди, че е нормално и че може да бъде в следствие на нещо футболно. Ако си футболист чакаш такива мачове с нетърпение, нема как да си сдухан защото си бил само с 1:0. За мен единствената причина може да са вътрешни конфликти, от които просто спада желанието на някои играчи, а се прецаква и тактиката, защото вместо да играят отборно и да се надъхват един друг, играчите почват да искат сами да решат мача и играят индивидуално (както и реално ставаше при нас)

не приемам и доводи с физическа подготовка - вече и аматьорските отбори в ЕКТ играят на преса. Всичко е отново свързано с мотивацията

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 10:06 am 

To e видимо че няма колектив и отбор и че на всеки му е през кура за другите.
Както вече казах, аз като ходя да ритам - тичам, гоня, пресирам, връщам се и се ръгам колкото мога, щото играем шестима и ако играя несериозно преебавам останалите петима, които са сериозни.

В Левски това го няма, видимо на никой не му пука за другите и за отбора. Това е най-дразнещо. Защитниците и халфовете ги мързи да си гонят хората, не им посягат, не влизат в единоборства, бековете ги мързи да се връщат като излязат напред.

Аз съм зад Илиан до края на първенството. Ако не успее да направи отбор и да стане шампион - :smt006. Реално единствената ни конкуренция се очертава да е Лудогорец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 10:09 am 
Аватар

Не си ги представях така нещата - седят хора отстрани и псуват грозно. Ние не сме такива. Разговорите трябва да са директни и конкретни. Надявам се, че в петък е било ОК, щото това вчера не е. Нашите момчета да не се притесняват - за тях знам, че не се псували като каруцари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 10:12 am 
Едно момче го написа по-назад в темата и ми хареса. От толкова много възпитание, европейско поведение и толерантност, май си забравихме някъде ташаците :smt006 Било грозно това с Гаджев, било чорбарско (айде стига постоянно сравняване с тия турци пред закриване). Значи ние можем да понасяме всички лайна, обиди, гаври, болка, безсънни нощи и прочие, но когато на тия въшкари им се сипе малко (защото това е толкова малко сипване, че е направо незначително на фона на това, което правят някои по-сериозни агитки :smt006 ) се почва с майкотерезиеството :smt006 Кур за тия въшкари. И виждам и мнения, ако ги псуваме повече ли ще играят. Еми като ги любихме и подкрепяхме НИЩО И НИКАКЪВ КУР не играехам, еми нека да проверим като ги псуваме тогава :smt006 Или кво ще стане? Ще отпаднем срамно в първия кръг и ще завършим 5,4,6 в първенството? Абсолютно непознато чувство...

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Пон Юли 30, 2012 10:12 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 10:12 am 

Morning Glory написа:
Нашите момчета да не се притесняват - за тях знам, че не се псували като каруцари.

И аз нямам съмнение в познатите лица на клипа, с изключение на Хипнотика. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 10:13 am 
Аватар

Абе реално на подобно "събитие" няма как да се получи нещо по-различно. За да стане другояче, трябва да е при други обстоятелства и в друга обстановка.

Единственото, което ме притеснява повече е, че тия нашите балеринки май от друго не разбират - като ги храниш задето са бездушници и лигли, не те отразяват - прави им впечатление нещо чак като ги напсуваш грозно. А това е най-лошото.......

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 10:33 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Нашите момчета да не се притесняват - за тях знам, че не се псували като каруцари.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 10:33 am 
Аватар

абе да пропътуваш хиляди километри, да те правят на маймуна в неква циганска държава, да те оберат, събличат гол и всекви такива лайна и накрая тези господа да вземат да паднат така смешно, не ще ги псуваш, ми направо ще ги ебеш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 10:43 am 
Аватар

Доста се насъбра и е съвсемн нормално да има таквиа изблици и каруцарски псувни. Аз не знам защо всичко трявба ад се приравнява към прасетата и примерно дума която да са изрекли те да бъде табу. 4-5 години се държим културно, не сме орки и чорбари и не псуваме балерините, но този път прекалиха. Подтискане и тормоз докат се стреснат. Дано не си мислят, че може да излезнат на глава с феновете и да почнат да бойкотират по старо му и да падат в първенството. Само за ситинския капитан на отбора ме е яд. със сигурност му е паднал морала след тези циркове, но дано устиска и дочака по-добри времена. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 10:44 am 

Разберете, че на хората им дойде в повече и имат нужда да си излеят гнева. Колко пъти се говори с тях? Колко пъти миналия сезон се говори с Гаджев? К'во се промени? Грозно било. Нека да е грозно. Ей, тия ни съсипаха бе. Подиграха се с всички нас за пореден път! Заслужават много повече. Трябва да им се свалят фланелките и да им се прекъсне жалката тренировка. Въпреки, че силно се съмнявам тия тикви да разберат от какво сме недоволни. Ей, иво иванов се насра за пореден път. Отидоха 300 човека и го направиха на лайно, а тоя боклук на другия ден се кефи на аквапарка в Казанлък, все едно нищо няма. Пък ние нека се поболяваме. Мислите ли, че му е влезнало нещо в голямата проста, куха глава на тоя? Силно се съмнявам. До другия път, до другото насиране. Аз все още се побърквам от яд като се сетя за мача на Герена с босна. Хората чакат да дойдеш да ги поздравиш... ти се прибираш като мишок. Сараевци отиват и скачат пред феновете си бе, скачаха, а бяха паднали. Нашите путки, кога са го правили това? Тия, които бяха в босна, кажете, дойдоха ли след мача да ви поздравят?
И тази декларация дето я пуснаха НКП. Наистина е много добра и всичко е точно написано, ама какво мислите, че ще се промени с написването й? Коя поред е тя? След всяка тъпотия, която стане ние пускаме декларация след декларация. Ефект нулев.
Тъй че, може да е чорбарско, каруцарско, селско или както искате го наречете... заслужиха си го.

серящия гъз с хуй да достигне.

Последна промяна ultima frontiera на Пон Юли 30, 2012 10:44 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 10:44 am 
Аватар

Според мен си ни слагат на к у р а и трябват по радикални действия :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 10:56 am 
Аватар

antonatan написа:
Кратуна много го е яд, че Кокала ни направи шампиони. Направо го яде отвътре :bii_chorbata Редно е да дадем тилата на чорбата, та да се кротне нашето мумчие :bii_chorbata

Абе пишеш ги и ти едни...станахме шампиони въпреки Кокала. Щото на мача с Чорбата пусна Йовов и Гонзо невъзстановени! и нищо не играхме - само балони към Гонзо, докато и двамата не се контузиха, помниш ли? На Миньоро едвам изравнихме, та да станем шампиони с равен. Това е един страхлив треньор.
One Big Bastard написа:
Според мен си ни слагат на к у р а и трябват по радикални действия :smt006

Мда, ама радикализма трябва да дойде и отгоре, от ръководството. Ако окепазат 2-3 мача, сбогом шампионат.
На първия мач трябва да има поне 10 хиляди. Да видим манекенките дали ще се влачат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 11:00 am 
Аватар

Точно пускането на невъзстановеният Гонзо повлия много на играчите и не само на тях в този мач :smt047 Дали свинете не се насраха като го видяха тогава :smt047 Този мач го печелехме при всички случаи, даже това 2:0 е най.малкото с което се оттърваха :wink:, а и Кокала сам си го каза, че Гонзо на всяка цена искал да играе срещу свинете :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 30, 2012 11:02 am 
Аватар

За някои като Антонатан няма друга тема освен Кокала и Йовов. Футболът започва и свършва с тия двамата!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 825 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]