forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 11:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 825 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 2:01 pm 
Аватар

Козарец, нещо жестоко си се заблудил според мен, ако за пръв път от Мъри насам се било почнало да се работи добре няма причина да сме:

1)толкова зле физически
2) толкова зле в защита
3) толкова зле в мотивацията за важни мачове

ОК, сработеност донякъде се обяснява с новия отбор, макар че именно затова се направи навреме селекция и имаше нормална подготовка. Другите неща обаче са симптоми, че нещата са на доста зле и определено играчите и екипа имат нужда от външен натиск от страна на феновете.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 2:02 pm 
Аватар

BlueHeart написа:
Да бе.. И като ги набием и ще им дойде акъла :lol: Е така изведнъж :lol: Ще изорат терена, ще станат футболисти и ще почне да им пука за Левски :smt042

Ми как... чорбата като ги шамариха преди години не виждаш ли как изведнъж цирковете при тях спряха, и футболистите им се раздават на терена :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 2:09 pm 
Аватар

Е те чорбата също така скачаха и изгониха Божков, после Лупи (да се свети името му), я виж как са цъфнали и вързали сега с модерно мислещи собственици, отлични мениджъри и европейски успехи :bigok

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 2:12 pm 
Аватар

Мислиш ли, че Черепа се махна щото 20 прасета са се напъвали :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 2:16 pm 
Аватар

Вижте се какви хора сте бе, разплакали сте момчето :loser2 Вместо да разплачете Бащицата :slap :bigok
Цитат:
Централният защитник на Левски - Иво Иванов, който игра изключително слабо в реванша със Сараево (1-3), се разплакал заради сините фенове. По време на срещата между футболистите на Илиан Илиев и разгневените ултраси от Сектор Б, бранителят изслушал какви ли не нападки, а накрая се прибрал разплакан в съблекалнята.

Той дори обмисля дали изобщо да продължи да играе за Левски.
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 2:18 pm 
Аватар

Найс, а? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 2:21 pm 
Аватар

хахахах, това че Черепа се е уплашил от великата хармейска агитка и се е махнал не вярвам някой изобщо да го мисли, дори и те :loser2 Обаче нека си изясним защо човек човек като Черепа става собственик на клуб като цуцка и тогава може би ще стане ясно защо се и махна след тия селски протести и псувни по стадионите. И най-вече не е това основното в предишното ми мнение - давам пример, че и със смяна на собственика нещата може да не се променят, а напротив, още по-зле да станат и очаквам Проданов да каже към кого тогава да насочим недоволството.

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Последна промяна nazional на Нед Юли 29, 2012 2:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 2:21 pm 
BlueHeart написа:
Да бе.. И като ги набием и ще им дойде акъла :lol: Е така изведнъж :lol: Ще изорат терена, ще станат футболисти и ще почне да им пука за Левски :smt042

Чувал съм от аржентинец, че една от причините Бока да е толкова голям и велик отбор е, че играчите жестоко се боят от феновете си. :smt002 И не знам дали си гледала мач на Бока, аз съм гледал... Тия хора умират на терена.
Ривер са същите. Гледах им последните няколко мача преди да отпаднат за първи път в историята си от елита. Тези хора също умираха по терена, изораваха го, горяха. Просто нямаха сили, толкова можеха. Но това се нарича Душа и Сърце.
Ако видя това в Левски, няма да ме интересува с кой и къде играем. И съм абсолютно убеден, че всеки мач ще има по 20 000.

Козарски, вътрешната ми информация е от Викторио Павлов, който сега го сложиха на набор 94 мисля че, на турнир са в Чехия. Доста професионално му взеха отбора, дето тренира 343049304 години и беше от успешните и го дадоха на някакъв друг. От школата чеп за зеле не става, професионализъм в клуба също бил огромен. "Готови ли сте за турнира в Чехия", отговор: "Дааа, готови сме, взели сме си фотоапарати, камери, ще разглеждаме града", всичко казано с тъжна ирония.

И да, върнах се, мислих да ти звъня днес или утре за онази работа :smt023

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 3:41 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Македония написа:
Проданов, споменах турската Бащица, червея Баждеков и помияра Тонев като главни виновници :smt006

Ми нека се насочим тогава основно към тях. Щото за момента не знам поради кво те получават пълен фенски комфорт. Навсякъде чета за путки, и някъде междудругото се споменава и за ръководството. Адски ми е чудно, как докато Гонзо беше шеф никой не говореше за путки, той беше виновен за всичко, сега изведнъж футболистите са виновни. А мустака и Тонев все невинни, все някой друг е виновен. Па да не говорим, че Тонев беше приет с ебахти доверието и то дори и тук, в тоя форум. Ей тва ми бърка в здравето. Ще изгоним и тия 20 путки, и за последните 5 години ще сме сменили вече 150 футболиста, а промяна никва.

Каква е гаранцията, че президентите на Спартак Търнава, Тампере, Жилина и Сараево са на всяка цена по-интелигентни, оправни, находчиви, безкористни и почтени от Т. Батков и И. Тонев? Ако се паднем с Д. Загреб пак ли ще мерим Батков и Мамич на кантара на почтеността или ще трябва да чакаме на инвалидите да играят футбол? Много ми се ще да ни отстрани некой отбор с президент с присъда за наркотрафик и изнасилване, за да престана да слушам досадните дрънканици на другаря Проданов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 3:45 pm 
Аватар

Проданов, за мен ако в момента ръководството има вина, то тя се състои в това, че не изгониха тези, в които се съмняваха още след мача с Миньор. Този път имахме някаква селекция, беше навреме, получават си парите, имаха спокойствието. Е как пък не успяха за цял мач един път да влязат путчиците в едно единоборство като мъже?! Как точно Борат е виновен?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 4:08 pm 
Аватар

Цитат:
Илиев хвали Гаджев пред феновете

Наставникът на Левски Илиан Илиев е изключително разочарован от доста свои играчи и от себе си след провала на тима в евротурнирите и отпадането от Лига Европа, както се изрази той след загубата с 1:3 от ФК Сараево: "Отпаднахме преди да сме започнали". Въпреки това 44-годишният специалист защити своите играчи от около 150 побеснели фенове, пътували до Босна и Херцеговина при завръщането им в столицата. Варненецът и играчите му отнесоха доста критики от ядосаните фенове, които определено не спестиха много неща на Иво Иванов, Владимир Гаджев, Станислав Ангелов, Орлин Старокин, Базил де Карвальо и Дъстли Мюлдер.

"Ако искате да знаете моята гледна точка, най-много съм доволен от Влади Гаджев. Именно в него видях най-голямо развитие в положителна посока в тези два мача за разлика от миналата година", сподели Илиев при нападките от ултрасите.

Играчът с номер 45 на Левски бе обявил, че ще напусне през лятото, но въпреки това реши да остане след разговор с Илиан Илиев и Иво Тонев, а също така и поради липсата на задоволителни оферти към него.

Това ако е вярно, ще се застрелям съвсем скоро :shock: :shock: :shock: :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 4:15 pm 
Аватар

Ами ако ИлИл наистина го мисли това, значи просто за пореден, вече не знам кой подред, път сме без треньор......

Ше се ходи ли довечера, и ако да - къде е сбирката, може да намина да нахраня една-две лиглички....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 4:42 pm 
Аватар

STALKER написа:
tprodanov написа:
Македония написа:
Проданов, споменах турската Бащица, червея Баждеков и помияра Тонев като главни виновници :smt006

Ми нека се насочим тогава основно към тях. Щото за момента не знам поради кво те получават пълен фенски комфорт. Навсякъде чета за путки, и някъде междудругото се споменава и за ръководството. Адски ми е чудно, как докато Гонзо беше шеф никой не говореше за путки, той беше виновен за всичко, сега изведнъж футболистите са виновни. А мустака и Тонев все невинни, все някой друг е виновен. Па да не говорим, че Тонев беше приет с ебахти доверието и то дори и тук, в тоя форум. Ей тва ми бърка в здравето. Ще изгоним и тия 20 путки, и за последните 5 години ще сме сменили вече 150 футболиста, а промяна никва.

Каква е гаранцията, че президентите на Спартак Търнава, Тампере, Жилина и Сараево са на всяка цена по-интелигентни, оправни, находчиви, безкористни и почтени от Т. Батков и И. Тонев? Ако се паднем с Д. Загреб пак ли ще мерим Батков и Мамич на кантара на почтеността или ще трябва да чакаме на инвалидите да играят футбол? Много ми се ще да ни отстрани некой отбор с президент с присъда за наркотрафик и изнасилване, за да престана да слушам досадните дрънканици на другаря Проданов!

Жив и здрав да си и честит рожден ден, Змей. Май си се подкарал от рано. Дреме ми на оная работа Батков с какво се занимава. Това, което твърдя е, че футболната дейност в клуба не е основната за клуба, и съотвеотно като някаква второстепенна или странична дейност, няма как да бъде развивана. Па дали продава Батков наркотици е нещо, или пък морала и честноста на други президенти е нещо, което не знам някой да е намесвал в разговора. Поркай там, като изтрезнееш пак прочети кво ти е писал другая :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 4:57 pm 
Аватар

Някой да им занесе биберони и дрянови дървени пръчици по 20-30 см с подходящо ф (фи) :idea: Тея освен да смукат и да си бъркат сами в гъзъ - за друго не ги бива :oops: Кажете им, че 99,999 от 100 левскари ги презират!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 5:39 pm 
Аватар

SoulFlyTeR написа:
Цитат:
Илиев хвали Гаджев пред феновете

Наставникът на Левски Илиан Илиев е изключително разочарован от доста свои играчи и от себе си след провала на тима в евротурнирите и отпадането от Лига Европа, както се изрази той след загубата с 1:3 от ФК Сараево: "Отпаднахме преди да сме започнали". Въпреки това 44-годишният специалист защити своите играчи от около 150 побеснели фенове, пътували до Босна и Херцеговина при завръщането им в столицата. Варненецът и играчите му отнесоха доста критики от ядосаните фенове, които определено не спестиха много неща на Иво Иванов, Владимир Гаджев, Станислав Ангелов, Орлин Старокин, Базил де Карвальо и Дъстли Мюлдер.

"Ако искате да знаете моята гледна точка, най-много съм доволен от Влади Гаджев. Именно в него видях най-голямо развитие в положителна посока в тези два мача за разлика от миналата година", сподели Илиев при нападките от ултрасите.

Играчът с номер 45 на Левски бе обявил, че ще напусне през лятото, но въпреки това реши да остане след разговор с Илиан Илиев и Иво Тонев, а също така и поради липсата на задоволителни оферти към него.

Това ако е вярно, ще се застрелям съвсем скоро :shock: :shock: :shock: :ohmygod :ohmygod

Къде е изсрано това? Не вярвам да го е казал.

Последна промяна Goviado на Нед Юли 29, 2012 5:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 5:44 pm 
Аватар

Spirtal

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 6:37 pm 
Аватар

Аре бе, на паметника съм само аз....

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 6:42 pm 
Аватар

Звънни на Кратун. Антонатан ако не си беше на село, щеше с кеф да дойде да ги препсува. Особено ако има и страничен на треноровката :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 6:43 pm 
Аватар

Е кво да звъня на Кратун, само двамата ли ше ги храним? То аз и сам мога :mrgreen:

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 6:45 pm 
Аватар

Така е в живота - веднъж биеш, друг път ядеш бой :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 7:38 pm 
Аватар

Цитат:
Запалянковци на Левски реагираха остро при появата на тима на днешната тренировка. Ултрасите обиждаха част от футболистите, а цялата група наричаха „туристи“.

Феновете бяха най-остри към Иво Иванов и Владимир Гаджев. Груби думи чу и Опоку. След като футболистите започнаха да тичат на един от терените, феновете започнаха да скандират: „Пеле, не тичайте толкова бързо, да не се контузите!“

Преди да стартира тренировката, Илиан Илиев проведе кратък разговор с един от запалянковците, който му каза, че с тези футболисти е говорил много пъти, и не желае да го прави отново.

Цитат:
Около 100 фенове на Левски се появиха на стадион "Георги Аспарухов" минути преди тренировката на отбора. Подобно на онзи ден, когато се завърнаха от Сараево играчите са силно псувани и критикувани от привържениците на тима, които не могат да им простят още поредното срамно отпадане от евротурнирите. Този път феновете наблюдават тренировката и обиждат играчите на "сините", но без да имат разговори с тях, както бе преди два дни. Близо 40 полицай пазят, за да няма проблеми, докато Илиан Илиев провежда заниманието си на втори терен на "Герена".
"Туристи, махайте се от Левски", са само част от скандиранията към играчите. Иво Иванов подобно на случилото се преди няколко дни отново е доста обиждан, както Гаджев, Опоку и Ангелов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 8:18 pm 
Аватар

На Главата вчера като го гледах не му пукаше много много.Пак си беше на аквапарка в Казанлък,със същата тумба глупаци около него...цъка си волейболче,скокчета,бомбички,главички.Ходи като адмирал и чупи стойки.Единственото което ми направи впечатление че не се качи на нито една пързалка и не направи никаква глупост като предната година.Може би защото ме видя че го следя изкъсо :bigok ..и наистина щях да го бия тоя път,защото още преди съм го предупреждавал :twisted:

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 8:27 pm 
Аватар

Главата, да му еба майката, определено много му се изсипа на срещата. И то точно както трябва - всички замълчаха и само едно момче говореше с него, на висок глас пред всички... Да му гледаш умрялата физиономия докато му се обяснява, че е путка човек и нищо не става от него - безценно. Нищо чудно верно да се е разревал после, да си реже вените направо, даеба и изчадието мръсно селко...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 8:30 pm 
Аватар

Гаджев тренираше индивидуално днес заради проблеми от мача в Сараево, но в един момент обидите към него и част от семейството му прекалиха . Това дойде в повече на играча с номер 45 и той е обърна към фенове. Размислил за секунда, халфът се спря и остана около своите съотборници, но видимо много ядосан трябваше да бъде успокояван от Илиев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 8:30 pm 
Аватар

KurpuzZin написа:
Главата, да му еба майката, определено много му се изсипа на срещата. И то точно както трябва - всички замълчаха и само едно момче говореше с него, на висок глас пред всички... Да му гледаш умрялата физиономия докато му се обяснява, че е п..ка човек и нищо не става от него - безценно. Нищо чудно верно да се е разревал после, да си реже вените направо, даеба и изчадието мръсно селко...

A момчето направи точно това , което беше целта да му говориш с РЕСПЕКТИРАЩ ТОН и културно , за тва и е ревал после , от псуване и комплименти няма смисъл , трябва да ги респектираме нон стоп !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 8:31 pm 
Аватар

По едно време ми стана жал направо :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 8:33 pm 
Аватар

1837 - ... написа:
По едно време ми стана жал направо :lol:

На прибиране от Търнава още го загубих това чувство , мислих че беверен и тампере са просто нещастен случай ! А после се оказа , че АИК и Гент са продукция на късмета !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 8:33 pm 
Аватар

Sвинята Ивайло Ангелов с мазна усмивка започна новините по БНТ с новината "Феновете на Левски нападнаха екип на БНТ"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 8:35 pm 
Аватар

От телевизията-майка се оплакват, че са яли тукати. Къде се бутат в шамарите тия... :smt006
Дано доволно са им сипали момчетата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 8:37 pm 

с всичко някакси се примирявам ама ако някой ми каже ЗА КАКВО Я КУПИХА ТАЯ ПЕЧКА ДЕКАРВАЛЬО :slap ДЕТО МИ ПОДСКАЧА КАТО НЕСТИНАРКА И ОТДАВНА СИ ЛИЧЕШЕ, ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТ НЕГО му пиша 6! :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 825 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]