forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 05, 2025 8:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 825 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 12:51 pm 
Аз сигурно бях най-големия наивник и идеалист в тоя форум. Вярвах безрезервно в тая прословута идея и идеал Левски, защитавах отбора по всякакъв начин, призовавах да не спираме с подкрепата, че само това е начина. Е, огромен глупак съм бил. Първата година добре, втората добре, но след пет години е прекалено. И не говоря само за това, че сме паднали от всеки най-малоумен отбор в Европа. И преди са ни драли яко, имали сме отвратителни серии. Проблемът е, че в тоя отбор не остана нищо. Името Левски е обезценено, то не струва пукната стотинка. Ебават ни от Сараево, през БАТЕ до Черноморец Бургас-София. Не струваме нищо, само си лаем във форумите и ближем рани след всеки позор с едни и същи клишета, които вече са толкова увиснали и изпразнени от съдържание, че няма накъде.
Истината е, че ако Цура живеят от "марката и харизмата" и двата полуфинала, ние живеем с някакви идеали на бащите ни и дядовците ни и някакъв имагинерен Левски от 1914...
За да е Левски - Левски, трябва да има душа и сърца. Трябва да газим, да мачкаме, трябва всеки, особено в България, като чуе името Левски да насира гащите. Днес Левски не струва нищо... Аз това не мога да го понеса.
Затова от днес аз имам силна, жестока и нечовешка неприязън към всеки, който е в този клуб, докато не бъдат изгонени позорно до последната гнусна мутра. Не ме вълнува кой ще играе. Юношите старша, младша, набор 2004, сателита от Симитли, някакви играчи там.
Ще си нося екипите на Левски, ще съм по-горд от всякога, както винаги, че съм от Левски, ще лягам и ставам с Левски, защото аз без Левски не мога да живея, но ще правя всичко по силите си да изгоня всеки един предателски боклук от този отбор. Учили са ме силно да любя и мразя! :smt023

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 12:53 pm 
Аватар

Пешо, само ми е чудно, що насочваш реакцията и емоцията си към футболистите, а мустака и Тонев остават в сянка? Ей това на мен ми бърка в червата, с останалото съм съгласен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 12:55 pm 
Аватар

Македония написа:
Аз сигурно бях най-големия наивник и идеалист в тоя форум. Вярвах безрезервно в тая прословута идея и идеал Левски, защитавах отбора по всякакъв начин, призовавах да не спираме с подкрепата, че само това е начина. Е, огромен глупак съм бил. Първата година добре, втората добре, но след пет години е прекалено. И не говоря само за това, че сме паднали от всеки най-малоумен отбор в Европа. И преди са ни драли яко, имали сме отвратителни серии. Проблемът е, че в тоя отбор не остана нищо. Името Левски е обезценено, то не струва пукната стотинка. Ебават ни от Сараево, през БАТЕ до Черноморец Бургас-София. Не струваме нищо, само си лаем във форумите и ближем рани след всеки позор с едни и същи клишета, които вече са толкова увиснали и изпразнени от съдържание, че няма накъде.
Истината е, че ако Цура живеят от "марката и харизмата" и двата полуфинала, ние живеем с някакви идеали на бащите ни и дядовците ни и някакъв имагинерен Левски от 1914...
За да е Левски - Левски, трябва да има душа и сърца. Трябва да газим, да мачкаме, трябва всеки, особено в България, като чуе името Левски да насира гащите. Днес Левски не струва нищо... Аз това не мога да го понеса.
Затова от днес аз имам силна, жестока и нечовешка неприязън към всеки, който е в този клуб, докато не бъдат изгонени позорно до последната гнусна мутра. Не ме вълнува кой ще играе. Юношите старша, младша, набор 2004, сателита от Симитли, някакви играчи там.
Ще си нося екипите на Левски, ще съм по-горд от всякога, както винаги, че съм от Левски, ще лягам и ставам с Левски, защото аз без Левски не мога да живея, но ще правя всичко по силите си да изгоня всеки един предателски боклук от този отбор. Учили са ме силно да любя и мразя! :smt023

Това е перфектния начин Левски да остане в забвение и да останеш един от последните му 4000 фена. За те обичат, уважават, да си най-популярния - трябва да биеш. Така е в спорта и друго мнение няма. И то не да биеш, а както сам казваш - да газиш. С юношите нема да газиш, а ще ни шибат, па ти бъди горд с фланелка, която ще става все по-голяма рядкост, ако се действа така. Доста, доста егоистично.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 12:56 pm 
Батка, не четеш докрай. :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 12:56 pm 
Аватар

Македония написа:
ще правя всичко по силите си да изгоня всеки един предателски боклук от този отбор.

Какво по-точно ще направиш, и вярваш ли си, че ще успееш да изгониш дори чистачката от отбора? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:02 pm 
Аватар

А ти какво предлагаш да се направи :?: След като отричаш нещо, дай алтернатива :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:03 pm 
Аватар

Цитат:
"Господа,Управляващи в ПФК ЛЕВСКИ,имам един въпрос!!! Тези футболисти,на които сега искате да налагате,тежки финансови наказания!!!КОЙ ГИ ДОКАРА В ЛЕВСКИ??? И наистина ли си мислите,че така ще ги накарате,да играят по добре!!!"

Преди дни той обяви, че всъщност селекцията му харесвала и пожелава успех на отбора.

:bigok Сраско отново в акция с перфектния си български :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:09 pm 

Чичо Насо май го е хванала критическата :bigok
Добре е,че у форона няма дъртаци :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:11 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
А ти какво предлагаш да се направи :?: След като отричаш нещо, дай алтернатива :smt006

Аз мисля, че вече се прави. В клуба очевидно се появиха пари, почва да се мисли за детайли, любимия ТодАр не е фактор - ако сме попаднали на треньор и никой не върши глупости след 1 година ще има резултати.
За Левски предните 4 години бяха нулеви поради това, че Тодор отказваше да похарчи един лев в повече - Вили Вуцов, Кокала, Гонзо... реално ние нямаме треньор от години и всичко, което Мъри навремето наложи като политика беше затрито. Явно заради това толкова искаше Тонев да го върне. Нещата бяха на самотек и това ще се усеща още време, но не много, надявам се.
Отборът сега е практически нов и това, че на нас ни било писнало, не е вина на никого освен на Батков, доколкото обаче може да се обвини един човек, че няма пари за голям клуб. Ежедневните му простотии не ги коментирам, просто си е олигофрен :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:13 pm 
Аватар

Е, ти ако мислиш, че Илиан е по-скъп треньор от изброените по-горе :lol: Дано поне става повече от тях, че иначе ще ядем голем хуй.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:20 pm 
Аватар

Козарец, кво значи нов отбор?

Ето ти ги по постове и години

Пламен Илиев (21)

Старокин (25)- Главътъ (27)- копелето (34)- Мюлдер (27)

Прохазка (23)- Владо-путката (25)- Марсиньо (31)

Опуко (23)- Лайнальо (31)- Райков (23)

Средна възраст 26-7 години. Ако това ти се вижда нов, млад и перспективен отбор..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:25 pm 
Аватар

И Мъри не беше скъп като дойде, но доказа, че може нещо, има визия, иска да я следва и ни донесе радост. Не и преди да минем през Беверен, който да напомня беше отбор от юноши и в дъното на таблицата. 100% и тогава тези, които искат всичко наготово без да се замислят как точно се постига, също ореваваха света и искаха да бият, но година по-късно като прегазихме половин Франция и Италия, вече се радваха по най-лицемерния възможен начин.
И някой тук каза, че за Левски трябва да станеш мигновено, иначе не си за него... Когато Гонзо дойде в Левски през далечната 1996 за рекордните 200,000$ го чакахме един сезон да почне да играе нещо. Познатите ревльовци пищеха, че не ставал, че сме се преебали, не бил за левски, а аз си вярвах, че ще е велик, защото още при международния си дебют срещу Слован Братислава удари греда със задна ножица и миришеше на футбол от него. Излишно да казвам - отпаднахме от Слован, преди тва от Аалст, после от ФК Копенхаген, пак Олимпия...
Немаше фен-клубове, ултраси, разглезени фенове, но пък имаше 25,000 на домакинство с Левски Кюстендил при започване на пролетния полусезон и биехме свинете с 5-0 пред 50,000 от които 35,000 в синьо :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3
Тогава май сме се целували с Блеки, както възникна версия :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:27 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Козарец, кво значи нов отбор?

Ето ти ги по постове и години

Пламен Илиев (21)

Старокин (25)- Главътъ (27)- копелето (34)- Мюлдер (27)

Прохазка (23)- Владо-путката (25)- Марсиньо (31)

Опуко (23)- Лайнальо (31)- Райков (23)

Средна възраст 26-7 години. Ако това ти се вижда нов, млад и перспективен отбор..

"Нов" т.е. че Прохазка, Ели, Марсиньо, Карвальо и Силва даже не бяха играли на Герена с екипа на Левски никога през живота си. Нови футболисти, а не "млади" футболисти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:28 pm 
Аватар

Отборът е практически нов, но...с ИИ5, Гаджев, Йовов, Мулдер, Старокин, Пеленцето не го броя за нов, със същите помощник-треньори, със същия кондиционен тренер, със същата безидейност на терена, със същата никаква физическа подготовка и със същия уплашен поглед на треньора както предишните :wink: Вече почнахме да мънкаме, че нямало колектив, от сега го виждам Илиан след следващата домакинска загуба да си бие камшика като Костов и да не поиска да чуе за Левски :wink: После пак ще го изкараме тънкопишковец, мишок, путка и т.н. :wink:
След като Тодор не е фактор, факторЪТ Иво нищо не направи за 1 година, почна ударно тази :bigok Да, насочваме си гнева към тях, правим кампании, лепим плакати, псуваме ги, опъваме транспаранти в цяла България, всеки ден това е на 1-ва страница във вестниците, всяка сутрин като си пият кафето го виждат в пресата, бъркаме им задниците и ...чакаме да им писне, дааа бе :wink: Нали знаеш, стария комунистически рефрен "Тази власт с кръв сме я взели и с кръв ще я дадем" :smt006 и въпреки всичко нищо не пречи на хората да си изразят отношението към футболистите, дали ще ги псуват, ще се прекъсват тренировките, ще ги събличат голи, ще ги ебат, всеки сам преценява кое е по-добре :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:29 pm 
Със сигурност говоря и под действието на твърде сериозен афект, но какво ще постигнем ако изгоним всички? Ще покажем и ще докажем, че тоя клуб не е като другите и колкото и обезценено да е името Левски, с неговите привърженици трябва всеки да се съобразява. Когато 500 пъти повториш на един кретен, че единственото, единственото, което искаме е БОРБА, ДУША И СЪРЦЕ на терена. Нищо друго!!! И когато 500 пъти ти каже "Да, добре", а после на терена ти изкъртва свинктера от ебане и гаври, значи нещо трябва да се промени. Този човек трябва да бъде ПОЗОРНО изгонен! Първите 1, 2, 3 години може и да кретаме из средата, но поне тези, които дойдат след това, ще имат едно на ум. Сега никой няма нищо на ум. Нашите хора бият 203920320392 километра, ония дори не хвърлят един поглед към трибуните, има ли ги тия хора, няма ли ги, кво им се случва. Говориш с тях -седят насрани и броят минутките, в които това "досадно занимание" ще свърши и ще идат да вършеят из бардаците и казината.
Проданов, споменах турската Бащица, червея Баждеков и помияра Тонев като главни виновници :smt006
Бачи Козарски, ако мислиш наистина, че в клуба било почнало да се работи по-професионално, си в убийствена заблуда... Убийствена!
Моята идея е, че трябва нещо кардинално и тотално ново. Това просто не действа. Всичко, което сме правили досега. Не действа. Няма смисъл, дори само задълбочава агонията. А агония, която продължава всеки месец едно и също...
Дано да бъркам, дано това да е новия Беверен и новата златна страница. Но съм сигурен, че не. Просто ми е до болка познато какво ни чака от тук до зимната пауза и след това до края на шампионата. По месеци мога да напиша какво ще се случи :smt006
Бачи Козарски, всяка година вярваме, че поредния провал е новия Беверен и новата златна страница. Всяка една шибана година :smt006 Все някога сигурно ще познаем. Ама след колко години още?

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Нед Юли 29, 2012 1:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:35 pm 
Аватар

Македония написа:
Проданов, споменах турската Бащица, червея Баждеков и помияра Тонев като главни виновници :smt006

Ми нека се насочим тогава основно към тях. Щото за момента не знам поради кво те получават пълен фенски комфорт. Навсякъде чета за путки, и някъде междудругото се споменава и за ръководството. Адски ми е чудно, как докато Гонзо беше шеф никой не говореше за путки, той беше виновен за всичко, сега изведнъж футболистите са виновни. А мустака и Тонев все невинни, все някой друг е виновен. Па да не говорим, че Тонев беше приет с ебахти доверието и то дори и тук, в тоя форум. Ей тва ми бърка в здравето. Ще изгоним и тия 20 путки, и за последните 5 години ще сме сменили вече 150 футболиста, а промяна никва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:36 pm 
Аватар

Македония написа:
Бачи Козарски, ако мислиш наистина, че в клуба било почнало да се работи по-професионално, си в убийствена заблуда... Убийствена!

Или знаеш нещо, което не знам или тълкуваме онова, което се вижда по-доста различен начин. Не сравнявам с Германия, но сравнявам с Левски от Чорни досега и не си спомням да се е обръщало толкова внимание и на селекция, и на школа, и на терени, и на скаутите за едно лято.
Ако има нещо под капака - поясни, щото явно много добре ме лъжат, че нещата са положителни като тенденция.
P.S. В БГ ли си вече?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:38 pm 

Проданов, съгласна съм с теб, но кажи какво предлагаш?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:43 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Проданов, съгласна съм с теб, но кажи какво предлагаш?

Нищо различно от това, което предлагат повечето тук. Само дето обекта не трябва да са футболистите, а ръководството.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:45 pm 

И аз отдавна искам да видя батков пребит от бой, ама явно няма да стане.
Дано да му уври гърнето на раменете и най-накрая да се махне.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:46 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Защо, по дяволите???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:47 pm 

Защото е готин пич!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:48 pm 
Аватар

Как да му уври помашката тиква, като ПФК Левски е негова собственост, кой така лесно ще избяга от лукмата :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:49 pm 

Проданов, футболистите трябва да се научат да уважават феновете на отбора, колкото и да са те. Не може през 3 месеца да се ходи да се говори с тях и да им се казва трябва да играете за Левски със сърце, да се раздавате на терена, да поздравявате след мача феновете, е кво е това бе ? През 3 месеца се говори с едни и същи капитани и футболисти затова, е докога така ? Иначе проблема с бащицата и тонев си виси с пълна сила за жалост, а там нещата са доста сложни за разрешаване.
Напълно съм съгласен с всяка дума- ВСЯКА, написана от Македония, дано има доста, които мислят така, само по този начин нещо може да се промени. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:50 pm 

Mr. Smith написа:
Как да му уври помашката тиква, като ПФК Левски е негова собственост, кой така лесно ще избяга от лукмата :wink:

Знам, просто след последните му думи надеждата се възроди.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:50 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
incheto_1914 написа:

Защо, по дяволите???

:shock: :shock: :shock:
Дано това да е някаква ирония.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 1:59 pm 
Аватар

Козарец, разбирам ти мисълта, съгласен съм. Обаче нещо в мен иска да види някои от футболистчетата да страдат, да бъдат бити!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 2:00 pm 
Аватар

Да бе.. И като ги набием и ще им дойде акъла :lol: Е така изведнъж :lol: Ще изорат терена, ще станат футболисти и ще почне да им пука за Левски :smt042

Последна промяна BlueHeart на Нед Юли 29, 2012 2:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 2:00 pm 
Аватар

sostenere написа:
Проданов, футболистите трябва да се научат да уважават феновете на отбора, колкото и да са те. Не може през 3 месеца да се ходи да се говори с тях и да им се казва трябва да играете за Левски със сърце, да се раздавате на терена, да поздравявате след мача феновете, е кво е това бе ? През 3 месеца се говори с едни и същи капитани и футболисти затова, е докога така ? Иначе проблема с бащицата и тонев си виси с пълна сила за жалост, а там нещата са доста сложни за разрешаване.
Напълно съм съгласен с всяка дума- ВСЯКА, написана от Македония, дано има доста, които мислят така, само по този начин нещо може да се промени. :smt023

Ръковоството ти сере в устата, а ти очакваш футболистите да те уважават? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 29, 2012 2:01 pm 
Аватар

BlueHeart написа:
Да бе.. И като ги набием и ще им дойде акъла :lol: Е така изведнъж :lol:

Не е задължително. Просто ще ми достави удоволствие и ще се почувствам по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 825 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]