forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 2:23 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 825 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:02 pm 

Левски е бил отбор на народа и символ на съпротивата срещу комунизма преди 1989 г. Подкрепата за Левски е била някаква форма на съпротива срещу режима, именно за това и подкрепата за отбора е била толкова голяма. Бил съм малък да го осъзная, така ми е казвал баща ми. :smt006

Днес Левски с нищо не е по-различен от другите отбори в А група, освен с това че има повече привърженици от тях. Днес Левски не значи свобода. :smt006 Децата стават от Левски, щото бащите им на това ги научават, но без това да има особен смисъл за тях.
При огромен процент хора разликата е цвета на шала и това е пределно ясно на всички.

Реално истински се вълнуват и ги боли за Левски максимум 5-6 % от населението. То се вижда и по картинката на стадиона - 1000-2000 души публика. Вчера почти никой хората, с които се срещнах или примерно колегите ми не беше гледал нито Левски, нито свинете - през кура им е. :smt006
Темата за вчерашното ни отпадане от Лига Европа предполагам вълнува по-малко хора от смъртта на Мустафа в някой турски сериал.

kozarets1914 написа:
И последно - ние сме се превърнали в ужасно самовлюбено, претенциозно и изгубило връзка с реалността общество, което благодарение както на медии, така и на собствената ни глупост никой в България не уважава и не приема насериозно. И то все по-малобройно общество.

:smt023 До тоя извод и аз съм достигнал отдавна, като махам само думата "самовлюбено". Все си мисля че трябва да го даваме по-реално, по-скромно и да сме малко повече над нещата. :smt006

И последно - ако някой иска утре да ходи да тренировка да си излее яда и мъката, нека го направи. Аз лично няма да го направя, защото не виждам смисъл.
Не виждам какъв е проблема след като вчера са отишли 150, утре да идат други 50. Или те може би не са представителни левскари, които да търсят обяснение?
В публиката на Левски никой не е шеф на никого и никой не трябва да опитва да налага мнението си на другите. Колкото повече се запази спонтаността, толкова по-добре. Поне така мисля. Аз на стадиона началници съм нямал, нямам и никога няма да имам, дано повече хора разсъждават така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:03 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Синя Варна написа:
Ако не изорат терена след разговора ни вчера , просто трябва да бъдат бити и изгонени !

То това е лесно да се заяви, но ако си представим, че наистина се случи, то кой точно да играе после - юноши ли, нови "трансфери" ли, ние ли?

Юноши , човек ! Всичко да започне от нулата , но поне ще ни имат уважението и ще се раздават , защото те са израснали с този отбор , както всички нас ! Те ще знаят за какво и за кого да играят !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:05 pm 
Аватар

mech0 написа:
Като нямат желание да играят - да напускат, да идват юношите, които поне ще се раздават каквито и да са им качествата.

Това го чувам да се повтаря като неква мантра... Първо, кой точно гарантира, че юношите ще играят с по-голямо желание, при положение, че повечето чужденци при нас се надяват на трансфер обратно в Западна Европа, както например се случи с Гара и това ги стимулира да играят на топ-ниво. Никой ли не забеляза двамата братя - юноши, които се изнизаха към Полша без явно да ги боли хуя за Левски?
Второ, кой отбор с претенции (за национална доминация и европейско присъствие) някога си е позволявал да изхвърли всички и да играе с юноши и ако има такъв - какви резултати постигна с този ход?

Отделно, че имаме седем нови играчи - кога дойдоха, кога очаквате да са научили какво е Левски, какъв е футбола ни и какво се очаква от тях. Те още не знаят къде са им главите, ние вече ще ги гоним... както правят свинете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:06 pm 
Аватар

Да ги изброяваме ли юношите, които се опитаха да ги наложат? И колко от тях бяха кадърни? До 2-3 години аз не очаквам наложени момчета от школата. Казваш да се започне от 0-та, а 0-та в нашия случай е база и треньорски екипи. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:08 pm 

Синя Варна написа:
kozarets1914 написа:
Синя Варна написа:
Ако не изорат терена след разговора ни вчера , просто трябва да бъдат бити и изгонени !

То това е лесно да се заяви, но ако си представим, че наистина се случи, то кой точно да играе после - юноши ли, нови "трансфери" ли, ние ли?

Юноши , човек ! Всичко да започне от нулата , но поне ще ни имат уважението и ще се раздават , защото те са израснали с този отбор , както всички нас ! Те ще знаят за какво и за кого да играят !

Ако пък си мислиш, че юношките знаят какво е Левски... ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:08 pm 
Аватар

natural написа:
Да ги изброяваме ли юношите, които се опитаха да ги наложат? И колко от тях бяха кадърни? До 2-3 години аз не очаквам наложени момчета от школата. Казваш да се започне от 0-та, а 0-та в нашия случай е база и треньорски екипи. :smt006

Абе човек ... аз съм от Варна и знам за наши юноши , набор 94 , които обикалят цяла Европа на проби , но не се налагат в 1-я отбор ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:10 pm 
Аватар

Omraz написа:
Не виждам какъв е проблема след като вчера са отишли 150, утре да идат други 50. Или те може би не са представителни левскари, които да търсят обяснение?

Естествено, всеки си прави сметка, просто обаче няма да са дори 50, а 20 и по този начин ми се струва, че поолекваме..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:14 pm 

acrimonious написа:
Omraz написа:

Естествено, всеки си прави сметка, просто обаче няма да са дори 50, а 20 и по този начин ми се струва, че поолекваме..

A що трябва да се правим на тежки, при положение че реалността е друга?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:19 pm 
Аватар

Мениджмънта и спортно-техническия щаб са тези, чиято отговорност е да мотивират футболистите. Със сигурност това не става с бой и псувни, доказано е. Поради тази причина протестът трябва да е насочен срещу всички, но най-вече срещу ръководството. Аз бих подкрепил само такъв протест, въпреки че нямам нищо против да отида и да напсувам ИИ5, коПелето и Владко с дупе гладко, само че от това полза няма да има. Най-много Бащицата да се изтъпани и да каже как ги е глобил, защото слуша какво искат феновете. Моето мнение съвпада изцяло с това на Козарски и Омраз, не защото са ми приятели. А дори в този форум е пълно с адски много хора, които нямат никаква идея какво е Левски и не ги ебе. Важното е да има титли, победи. Кой ще ги донесе и как няма никакво значение - Батковци, Насовци, Гочета, агент Николайчета, щом печелим, те ги обичат. За съжаление, аз съм от по-старото поколение и съм учен на друго, но и не мога и да виня разни алек-овци, фло-та и прочие глори хънтъри, защото те не са виновни, просто са съвременен продукт и на тях принадлежи бъдещото. А то засега не се очертава особено светло.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:22 pm 
Аватар

Omraz написа:
Реално истински се вълнуват и ги боли за Левски максимум 5-6 % от населението.

:shock: Реално истински се вълнуват и ги боли за Левски сигурно не повече от 0,01% от населението ако трябва да сме по-обективни :smt042 Дори май и тоя процент е силно завишен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:23 pm 
Аватар

Omraz написа:
Реално истински се вълнуват и ги боли за Левски максимум 5-6 % от населението. То се вижда и по картинката на стадиона - 1000-2000 души публика. Вчера почти никой хората, с които се срещнах или примерно колегите ми не беше гледал нито Левски, нито свинете - през кура им е. :smt006
Темата за вчерашното ни отпадане от Лига Европа предполагам вълнува по-малко хора от смъртта на Мустафа в някой турски сериал.

Именно :( :( :(
Момчета, навремето Левски не просто е бил средище на некви (не толкова много) ребъли и дисиденти, а е бил истински популярен отбор, чийто спортисти са били... бяха идоли на децата и основна тема във всеки мъжки разговор. През соца, комунягите стигнали до извода, че производителността в предприятията спадала ужасно, всеки понеделник, който идвал след уикенд през който Левски е загубил мач!!! Това можете ли да го осъзнаете по мащаб? Загуба на Левски да влияе на националната икономика?!!!
Това, дето го пееше Жоро Минчев - "Само Левски - българското "Добър ден!" си е абсолютен факт. Тези 2 думи си бяха като боен вик, "Добър ден", "Чао" и какво ли още не. Пък тогава нямаше ултраси, туристи, фен-клубове и т.н. И даже ни управляваха комунисти и то далеч по-проблемни от сегашния ни убавец, да се свети непомашкия му мустак.

Аз лично, считам, че всичко, което се прави от нас (не от клуба, а от нас, защото можем да отговаряме само за себе си), трябва да е подчинено на една-единствена, дългосрочна цел - да върнем левскарите, децата им, жените им на стадионите и на спортните площадки. С такава подкрепа и ултра-организациите ни ще са сериозни и отговорни, и ръководството ще трепери далеч повече от гласа на публиката, защото ще има какво да губи.
Сега сме заприличали на фенове от supportyourlocalteam.com само и само 100 човека и 1000 хлапета да се чувстват специални, елитни фенове. Все още старите успяват да се организират и милеят, ама както ви се каза и в една наскоро-издадена, емблематична фен-книга - има нещо много изкривено в сегашния модел. Та преди да почнем с футболистите, президенти и н'нам си кой, дайте да почнем от себе си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:26 pm 
Аватар

subata написа:
Omraz написа:

:shock: Реално истински се вълнуват и ги боли за Левски сигурно не повече от 0,01% от населението ако трябва да сме по-обективни :smt042 Дори май и тоя процент е силно завишен :bigok

Ето това е елитарно изказване :smt006 :smt003 Явно имаш други критерии за "болка". Все да има 300-400 хиляди души, които да ги боли истински за Левски си мисля.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:27 pm 
Аватар

Omraz написа:
acrimonious написа:
Omraz написа:

A що трябва да се правим на тежки, при положение че реалността е друга?

Еми вчера 150 човека, пътували 36 часа им се изсипаха директно на стадиона, без дори да се приберат. Не мисля, че са били леки... ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:29 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
subata написа:
Omraz написа:

Ето това е елитарно изказване :smt006 :smt003 Явно имаш други критерии за "болка". Все да има 300-400 хиляди души, които да ги боли истински за Левски си мисля.

Я се осъзнай бе, Козарски. Кви 400 000 човека ви гонят :smt005 Вие не мислите адекватно :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:33 pm 
Аватар

subata написа:
Я се осъзнай бе, Козарски. Кви 400 000 човека ви гонят :smt005 Вие не мислите адекватно :)

Аз съвсем реално и адекватно ти казвам, че все още има такава 6-цифрена бройка хора, които да милеят за Левски. Хора като баща ми, например, който ми звъни преди и след всеки мач, за да изкоментираме нашите какво са показали, пък не е стъпвал на стадион от 30 години вече. Такива ги има 300-400 хиляди из цяла България :smt023 Или тия не влизат в графата "Милеят", а, Суба???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:38 pm 

acrimonious написа:
Еми вчера 150 човека, пътували 36 часа им се изсипаха директно на стадиона, без дори да се приберат. Не мисля, че са били леки... ;)

Поздравления за тази постъпка на тези 150 човека (от които познавам поне 20). Само че не виждам какво общо има това с желанието на други 20-30-50-100 човека да отидат утре и да правят каквото намерят за добре. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 5:39 pm 
Аватар

Всеки с мнението си естествено. За мен е абсурдно да се твърди, че 400 000 човека милеят за Левски, а на стадиона да има 200.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 6:13 pm 

Не ми се влиза в спорове какво трябва да сеправи оттук насетне, само ще ви кажа че хората които бяха вчера на Герена ако бъдат предадени още веднъж по такъв начин ще погребат тия копелета, дето ни се водат футболисти. ИИ5 и господин Гаджев го разбраха най-ясно това :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 6:54 pm 
Аватар

subata написа:
Всеки с мнението си естествено. За мен е абсурдно да се твърди, че 400 000 човека милеят за Левски, а на стадиона да има 200.

много хора са от провинцията
има много възрстни хора ,които не са толкова запалени ,колкото тук във форума,но наистина им пука за Левски
показателно е и за важните мачове колко хора пътуваме от провинцията
разбира се не искам да деля феновете на такива от столицата и такива от провинцията

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 7:04 pm 

Каква провинция, каква София, 25 000 стадион се пълни веднъж на 5 години и то с хиляди условия и уговорки. Усилията трябва да се насочат не към пребиване на играчи и на ръководители, а към създаването на една постоянна фенска маса, от която същите тези да имат страх и да не си позволяват да се правят на божии наместници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 7:07 pm 
Аватар

LS1914 написа:
Каква провинция, каква София, 25 000 стадион се пълни веднъж на 5 години и то с хиляди условия и уговорки. Усилията трябва да се насочат не към пребиване на играчи и на ръководители, а към създаването на една постоянна фенска маса, от която същите тези да имат страх и да не си позволяват да се правят на божии наместници.

:!: И аз смятам така, затова бяха всички кампании като Левски Докрай- за да се поканят хората на стадиона.

Но и същевременно не мисля, че пречи да покажем на футбалерченцата ни къде им е мястото..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 7:11 pm 
Аватар

mech0 написа:
kozarets1914 написа:
Синя Варна написа:

Като нямат желание да играят - да напускат, да идват юношите, които поне ще се раздават каквито и да са им качествата.

Пххх, да ще се раздават, вервай си.
LS1914 написа:

И как я създаваш фенската маса с това чалга мислене, с това чалга поведение на целия футболен клуб, на фенската маса, наложени в нашето общество :smt006
Хората не изпитват удоволствие да гледат "А", стадиона се пълни само в ЕКТ. Показателно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 7:14 pm 
Аватар

Никакви кампании не могат да помогнат според мен.Единствения шанс да се създаде постоянна фенска маса е чрез времето манталитета ни като нация да се промени.Все още не сме се научили като публика(поне по-голямата част) да не се владеем от резултатите на отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 7:15 pm 
Аватар

Много ме кефи как всичко се обяснява с манталитет :bigok
А определение за тая чутовна дума имаме ли? И скала и критерии, по които я определяме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 7:16 pm 

Omraz написа:
Днес Левски с нищо не е по-различен от другите отбори в А група, освен с това че има повече привърженици от тях. Днес Левски не значи свобода. :smt006 Децата стават от Левски, щото бащите им на това ги научават, но без това да има особен смисъл за тях.

:smt023 Важи и за юношите :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 7:33 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Много ме кефи как всичко се обяснява с манталитет :bigok
А определение за тая чутовна дума имаме ли? И скала и критерии, по които я определяме?

Много ясно, че всичко е манталитет. И нивото на публиката и нивото на футбола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 7:47 pm 
Аватар

Абе чета и не мога да разбера каква е темата на дискусията :smt017 Пишат се някакви мантри, всеки си пише неговото, а Козарски неочаквано за мен пише много, а не казва нищо, като единственото историческите препратки ме кефят, щото галят левскарското ми его. Да се върнели хората по стадиона... Това сега пак си е чиста провокация да почнем да си броим мачовете, колкото и грозно да е, щото дори много от писателите в тоя форум не ходят на всеки домакински мач.

И основното - тука 15-20 човека на могат да се убедят един-друг за нещо елементарно, иначе сектор ще управляваме, влияние върху ръководството ще оказваме, някои ентусиасти даже искат самия клуб да управляваме :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 8:02 pm 

Какъвто и да е манталитетът, това не може да попречи на човек да отдели 3 часа, веднъж на две седмици, за да отиде до стадиона, да влезе в Сектор Б и да попее малко. Но за да го направи трябва да го чувства като необходимост, като задължение, като УДОВОЛСТВИЕ. Както аз го чувствам, както и вие го чувствате.
Сяда се на една маса, всеки дава своето предложение как трябва да започне една такава кампания, записва се всичко, подбира се най-доброто, сглобява се... работа, работа и работа. Стига желание да има. Аз го имам и бих се занимавал с това колкото време е необходимо. Не е лесно, но е наложително, вижда се..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 8:10 pm 

Adepta написа:
Хората не изпитват удоволствие да гледат "А", стадиона се пълни само в ЕКТ. Показателно.

Кур за хората в такъв случай. Пак малко нередовен пример, но на Звезда, кога им беше последното участие в групи на ЕКТ? Кажи-речи преди около 5 години ако не ме лъже паметта... тва не им пречи да са всеки път по минимум 10 000 и то на хиляди пъти по-умрели мачове от наще :smt006

Последното нещо, което треа се направи е да спрем с мачовете...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 28, 2012 8:34 pm 
Аватар

Всеки вижда като основен проблем различни неща. За всеки най-важното е нещо различно от предния. Решаването на всеки един проблем има 43243243242432465456 начина според броя на хората дето знаят за него. Ето ви публика която е свободна и прави каквото си иска и се бие по гърдите за това какво е било едно време. И аз искам едно време и Алета Оушън в кухнята да ми прави мусака ама не става. Нещата се променят, както по-горе се каза и хората се променят. Левски преди е значел едно за масата хора, но сега за масата е съвсем друго и много малък процент разбират любов към отбора каквато 1000-2000 я разбираме. Всичките тия неща дето ги пишете тука и за шефове на агитки и т.н. и как няма никой да ви е шеф и да ви казва кво да правите, спъват нещата към добре организираната промяна. Не е важно кой колко обича, а как показва любовта си. 100% аз обичам Холи Бери повече от нейните продуценти но няма да ме гледа мен и да знае кой съм, защото аз нищо не съм направил за нея. Така и с тая прословута агитка и подкрепа. И фен клубовете имат черни ризи но по един или друг начин ги има и нещо правят. Нека има по-голяма маса в тях и нещата ще се подреждат. Който не иска да е част от фен клуб има много други начини( като фонда) да удря подкрепа. Не може за всяко нещо дето има идея да се прави да бъде написано с големи букви тука, да го повторят 432424 сайта и после да очакваме ефект. Искате хорео всеки мач? Идвате в клубовете и ще ви се каже от какво има нужда. Искате пиро на всеки мач? Идвате и ви се казва какво трябва. Искате да изразите мнение? Имате форума където сте просто някой анонимен с псевдоним или отивате при някой от клубовете и говорите с момчетата там. Никой няма да ви каже копче ако човек дойде и каже конкретно с какво може да помогне. Дет се вика и една визитка да мине да остави, че за еди какво си може да удари рамо. Тука е са 5 човека в тоя форум(дето и лично се познаваме) си изкарват хляба с уеб-дизайн и т.н. но нито един от тях не иска да помогне за няколко дни работа по сайта на сектора. И са съм сигурен и че ми виждат романа и от срам даже няма да се обадят. Е тва е проблема на всички, много любов имат в тия сърца ама нищо на практика. Ако знаеха масата хора дето се кефите на артикули, хорео и т.н. последните години колко човека са ги правили ще помислите, че се шегувам а после ще почнете за манталитет да говорите.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 825 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]