forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 05, 2025 10:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 6:27 pm 
Аватар

защитата ни е трагедия ....с идватено на пелето просто се отбива номера ...не е сериозно и раничко да играе в първия отбор ...много ме разочароваха ...много слаб Левски ..... честно да ви кажа в следващите месеци нито искам да ги виждам, нито да хода на мачове ...много сме зле !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 6:32 pm 
Аватар

yan написа:
Alek написа:
antonatan написа:
баща ти да не го е ял :bigok

Възможно е, но yan трябва да е доста голям мъж тогава... :smt003

Стига бе... Голям, голям колко да е голям. Баща ти на ли не е от Цура...

Поне се извини след толкова години и то на сина му, и то във форум.левски.цом :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 6:37 pm 
Аватар

тва не е нормално бе!!!!!
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 6:38 pm 

само вижте движенията на Гаджев :ohmygod тоя чувал ли е за тактически фал ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 6:52 pm 
Аватар

А движежението или по-скоро недвижението на Пелето и ИИ5?!?? :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 6:56 pm 
Аватар

Пелето или е продал мача или е пълно ку-ку...вместо да му препречи пътя на босненеца, той го подминава, надупва се и се опитва в гръб да избие топката с краче :ohmygod и тоя го взехме понеже е ОПИТЕН...Боже Господи :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 6:57 pm 
Аватар

Подобно отиграване на пелето има и при втория гол

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:00 pm 
Аватар

Мнението ми е, че ако можем да се събираме всяка вечер хора от всички фракции, фен-клубове и тн., да ходим на вечерната тренировка и да не даваме на никой от тия пендафили да тренира! Боли ме кура, кой ще им плаща заплатите...никой от тия не заслужава да стъпва на "Герена". Изисипваме се 40-50 човека и не им даваме да тренират. Ебал съм им майките. Боли ме кура кой ще играе след това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:02 pm 
Аватар

Мина си през половината ни отбор това затлъстяло човече и си я вкара като пич. И снощи бях така - :shock: и сега като го видях това гифче пак така - :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:41 pm 
Аватар

Трагедиета е, че най-адекватното действие в защита, от конкретната ситуация, е шпагата на Прасокин :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Това не са футболисти... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:49 pm 
Аватар

Главата имаше най-(не)дейно участие и за трите гола. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:53 pm 
Аватар

RIOT написа:
Мнението ми е, че ако можем да се събираме всяка вечер хора от всички фракции, фен-клубове и тн., да ходим на вечерната тренировка и да не даваме на никой от тия пендафили да тренира! Боли ме к.р, кой ще им плаща заплатите...никой от тия не заслужава да стъпва на "Герена". Изисипваме се 40-50 човека и не им даваме да тренират. Ебал съм им майките. Боли ме к.р кой ще играе след това.

Точно това трябва да се направи! Дори тренировачния екип не заслужават тия путки с курове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 8:30 pm 
Аватар

STALKER написа:
Изображение

Аз нямам нервите да идам на ютуб и да гледам головете.
Репутацията градена през годините се осра с един мач. :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 8:37 pm 
Аватар

Мда, и аз съм за по-радикалните мерки, защото не може лицето Станислав Ангелов да излиза пред феновете на Левски, и да се изцепва - "ми вие к'во искате, бе?"... Той няма достатъчно добра репутация сред феновете, че изобщо да излиза да говори пред тях, да не говорим пък след такъв мач, и да се осмелява да говори по такъв начин... :ohmygod2
На Бандаловски му гориха скъпарските коли, какво пречи да се изгорят колите и на Йовов, Гаджев, Старокин, а на Станислав Ангелов защо не и апартамента? Това със сигурност ще има ефект, няма нужда да се обясняваме защо, на всички ни е ясно. :smt006
И между другото, Ицо Йовов трябва на всяка цена да бъде махнат, защото съм 99,9% сигурен, че проблемите в съблекалнята ги създават той и Гаджев, но най-вече Йовов. Бях тръгнал да пиша доста обширно мнение по темата, но го изтрих, за да не ви мъча излишно с моите мъдрости, затова просто давам извода :bigok - Йовов трябва час по-скоро да бъде махнат от Левски. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 8:42 pm 
Аватар

air_J написа:
а на Станислав Ангелов защо не и апартамента?

С него вътре :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 8:44 pm 
Аватар

Докато Ивчо му е на гости, а Бащицата се крие в гардероба му, щото чука тайно жена му, която се казва Иво Тонев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 8:46 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Докато Ивчо му е на гости, а Бащицата се крие в гардероба му, щото чука тайно жена му, която се казва Иво Тонев :bigok

Който тайно е шпиониран от приятелката си Гаджев, с който имат сексуални отношения и го следи, защото подозира за връзката м/у Бащицата и Тонев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 8:51 pm 
Аватар

STALKER написа:
Изображение

Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 8:57 pm 
Аватар

Kryten написа:

Не защитавам пелето и главата, но най голяма вина за отпадането ни има средната линия и според мен лично Гаджев. Не може да се пресегнеш с крак, да те финтират и да не го фаулираш този абориген, особено като знаеш, че това им е реализатора, който навлиза в наказателното поле. Там вече всяко по твърдо влизане или фаулиране е 99% гол. Само с един Прохазка няма как да стане...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 9:07 pm 
Аватар

hixxtam написа:
Kryten написа:

Не защитавам пелето и главата, но най голяма вина за отпадането ни има средната линия и според мен лично Гаджев. Не може да се пресегнеш с крак, да те финтират и да не го фаулираш този абориген, особено като знаеш, че това им е реализатора, който навлиза в наказателното поле. Там вече всяко по твърдо влизане или фаулиране е 99% гол. Само с един Прохазка няма как да стане...

Точно и аз това си мислех :smt023
Нормално е като няма халфова линия и нападателите на противниковия отбор да навлизат с 100 км/ч в твоето наказателно поле, защитниците да няма какво да направят.
От следващия мач Гаджев резерва :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 9:28 pm 
Аватар

Tочно... (ко)пелето и Главата не са футболисти нито любимци,но ако забележите, още в началото на мача играехме без ляв и десен защитници и само 2мата без помощ от халфовете, и докато се усети ИИ(не 5), че трябва да се върнем по-назад, вече губехме с 2 гола... Тези, които по дифолт си пускат храната по ивчо и копелето, ще си я пускат, и няма да са сбъркали,но нека мислим конкретно :smt006

ПС Понеже за атеистите няма ад :bigok си поздравявам балканските съседи от босна с Изображение :smt031 Да си ебат майката. Малко геноцид, малко...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 9:31 pm 
Аватар

flo написа:
...От следващия мач Гаджев резерва :idea:

На последния треньор, сложил Гаджев резерва, футбалерите ни му свиха номер - дадоха мач насред София :wink:
А Мазньо им прощава за това, той си го каза :roll:
Правете си сметка има ли смисъл Илиан да се опитва да бъде приятел с тях :smt031
Иначе за мен средата на терена никаква я нямаше и Главата не е виновен повече от друг път :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 9:35 pm 
Аватар

Adepta написа:
flo написа:

На последния треньор, сложил Гаджев резерва, футбалерите ни му свиха номер - дадоха мач насред София :wink:
Правете си сметка има ли смисъл Илиан да се опитва да бъде приятел с тях :smt031
Иначе за мен средата на терена никаква я нямаше и Главата не е виновен повече от друг път :bigok

Най-накрая да се намери някой да вдене кво пиша.Същото го обяснявам в предишни няколко поста.Докато тоя нещастник заедно с господин мега пропуск не се разкарат нищо хубаво няма да видим.Точно тея двамата с Тасевски уволниха Костов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 9:59 pm 
Аватар

flo написа:
Adepta написа:
flo написа:

Най-накрая да се намери някой да вдене кво пиша.Същото го обяснявам в предишни няколко поста.Докато тоя нещастник заедно с господин мега пропуск не се разкарат нищо хубаво няма да видим.Точно тея двамата с Тасевски уволниха Костов.

Йовов не знам, но конфликта между него и Гаджев е от доста време. А това се отразява и на останалите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 10:13 pm 
Аватар

air_J написа:
Мда, и аз съм за по-радикалните мерки, защото не може лицето Станислав Ангелов да излиза пред феновете на Левски, и да се изцепва - "ми вие к'во искате, бе?"... Той няма достатъчно добра репутация сред феновете, че изобщо да излиза да говори пред тях, да не говорим пък след такъв мач, и да се осмелява да говори по такъв начин... :ohmygod2
На Бандаловски му гориха скъпарските коли, какво пречи да се изгорят колите и на Йовов, Гаджев, Старокин, а на Станислав Ангелов защо не и апартамента? Това със сигурност ще има ефект, няма нужда да се обясняваме защо, на всички ни е ясно. :smt006
И между другото, Ицо Йовов трябва на всяка цена да бъде махнат, защото съм 99,9% сигурен, че проблемите в съблекалнята ги създават той и Гаджев, но най-вече Йовов. Бях тръгнал да пиша доста обширно мнение по темата, но го изтрих, за да не ви мъча излишно с моите мъдрости, затова просто давам извода :bigok - Йовов трябва час по-скоро да бъде махнат от Левски. :smt006

Ти явно си някакъв пироман брато.Ако щеш и кура ми изгори,като нямам сърце за Левски,все тая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 10:17 pm 
Аватар

STALKER написа:
Изображение

То тоя пич е по дебел и от мене бе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 10:21 pm 

малко мяза на антонасамнатан :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 10:25 pm 
Аватар

Според мен владко ицко и ивчо трябва да напуснат отбора веднага :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 10:34 pm 
Аватар

Като гледах клипчето с гола на Сараево се замислих, дали ако има пара-европейски турнири ще се класираме в групите. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 10:42 pm 
Аватар

krasi_blue написа:
Като гледах клипчето с гола на Сараево се замислих, дали ако има пара-европейски турнири ще се класираме в групите. :roll:

Да ако играчите са без ръце,крака и глави!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]