forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 05, 2025 11:00 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:00 pm 
Аватар

Тоя номер с изчакването свърши, време е наистина да им се изсипем на тренировката и да бъдат яко натиснати. Купонът свърши, време е освен морков да има и тояга, иначе ще направим най-честата и фатална грешка, която хората правят спрямо нещата, които обичат - разглезват ги :!:

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:04 pm 
Аватар

Братче,тия срам нямат!Колко от нас не са спали тая нощ!?Яд ме е че го отнесе семейството ми заради тия ПУТКИ...
Сигурен съм,че ако се изберат произволни 11 от форума ще изорат терена...Прав е Гугутката за тия мишки,че са почнали мача без да изчакат наще да влезнат на стадиона,кога ще покажат поне малко уважение към фанелката,сектора...? :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:07 pm 
Аватар

Реално погледнато любимият ни клуб деградира от мачовете с Киево през 2006 г., като всяка година сме по-зле не само игрово, но и като цялостно управление на клуба. Изключение прави минипробива в Европа /когато дори не станахме шампиони у нас/, но тогава единствено и само благодарение на късмета имахме уникален за нашите стандарти футболист като Гарра, който можеше сам да си създава положения...Имахме и Жо, който беше привлеченн от Мъри и се разви като играч, както и Грийн, който беше супер стабилен...но можеше и да не бъде. Общо взето нещата се случиха благодарение на съвпадение на обстоятелствата, а не на някаква правилна политика или силен отбор. Просто имахме трима силни индивидуални играчи, чиито умения прикриха целия хаос и посредственост в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:11 pm 
Аватар

Фенове на Левски обсадиха Герена

Агитката на Левски, която се прибра от Сараево пристигна направо на стадион „Георги Аспарухов“, където „сините“ трябва да проведат възстановителна тренировка. Ултрасите са бесни от отпадането на отбора от Лига Европа след вчерашното фиаско срещу Сараево.

Запалянковците искат сметка най-вече на футболистите, които за поредна година отпаднаха рано от Европа. Няколко полицейски автомобила пазят реда на „Герена“.

Очаквайте подробности!

gong.bg

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:28 pm 
Аватар

Според мен проблемът не е само в чужденците, а в това, че овен Пламен няма ЛЕВСКАРИ в отбора. При Мъри дори чужденците ги болеше за отбора. Томашич,Бардон, Лусио, Ричи се раздаваха на макс. Единия в Бразилия дори откри клуб Левски. В отбора още бяха и Топчо и Боримиров - все хора, които и боли за отбора. А сега?? Оная госпожичка Гаджев даже не си дава зор да гони противниците, като са го минали. Щом той и Йовов играят без желание, какво да очакваме от чужденците и младите?? За това трябва да им се покаже на тия новите какво означава Левски. А тези, които за толкова години не го разбраха да се изнасят... :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:30 pm 
Аватар

аз нещо друго се чудя. ще доживея ли в мач от турнирите, наште да не са очевадно по-тромавия, по-неповратлив, по-натежал и по-муден отбор. това няма нищо общо със сработване, атмосфера, разбирателство и атмосфера под душовете. търчане и мускули се иска! пък дори и да не се познават на терена, ако търчат здраво, ще се види. но като гледах оня ден Дюделанж срещу Залцбург, вече и люксембургците ни надтичват и надскачат. тоя Яким Есенов, Есен Якинов или къв то беше, балък, дето се води кондиционен треньор, докога ще му ядеме хурката?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:48 pm 
Аватар

Страшен екшън се разигра на "Георги Аспарухов". Гневните ултраси на Левски биха футболисти и журналисти, заради поредния резил, който им бе поднесен в Сараево.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:53 pm 
Аватар

Тези ни избушиха като ланска чушка. Да паднем с 3:0 :ohmygod2 дузпата си е подарък :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 3:26 pm 
Аватар

Догодина от I кръг та да може поне 4 мача да играем :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 3:27 pm 
Аватар

toofunky написа:
......Прав е Гугутката за тия мишки,че са почнали мача без да изчакат наще да влезнат на стадиона,кога ще покажат поне малко уважение към фанелката,сектора...? :ohmygod2

Прав е трънки, щяхме да имаме служебна загуба. Ръководството е трябвало да се застъпи пред делегата мача да не започва, ама да не мислиш, че им дреме :smt006 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 3:30 pm 
Аватар

Eдно време, преди мач от ШЛ, един ръководител на Левски заяви на делегата, че мачът няма започне, докато и последния наш фен не влезе на стадиона. Само че тва беше едно време, сега е друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 3:33 pm 

niki87 написа:
Eдно време, преди мач от ШЛ, един ръководител на Левски заяви на делегата, че мачът няма започне, докато и последния наш фен не влезе на стадиона. Само че тва беше едно време, сега е друго.

Не забравяй, че онзи си е показвал дупето пред дядовците на мнозина от пишещите тук :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 3:35 pm 

Гледах мача в Созопол и реших да изчакам докато изтрезнея и се поуспокоя. Та ето и моето мнение за случилото се вчера:

1. Новият Левски е незавършен процес, чиито краен резултат ще се види едва другото лято. Колкото и да не ми се иска да призная, на Илиян му трябва време, а класирането ни в ЕКТ му отне точно това. Илиян тръгна по стъпките на Мъри и ако не го уволнят до другото лято всичко ще си дойде на мястото.

2. Може би не е лоша идея да запитаме Тянзин Теда или някой друг китайски отбор дали не искат да им преотстъпим Марсиньо, Опоку, че дори и Рамос. Можем спокойно да си спестим услугите и заплатите им, а на тяхно място да налагаме Вутов, Тонев (най-острия ни футболист вчера, но прекара на терена само 14 минути), Стивън Петков (ако още е при нас) и някой новопривлечен футболист от първенството ни (Миланов, Златински,....).

3. Крайно време е Гаджев да направи трансфера, който от толкова време искаше да направи.

4. Някой хора ми писаха, че истеризирам когато казах, че ние с 22 играчи само не можем. Дали все още мислят така? Загубихме 5 титуляри само след 1 официален мач. Това го няма никъде освен при нас (така е още от 2007-ма насам).

5. Трудно ми е да преценя дали Жоао Силва е некадърник или просто му трябва време. Може би по-скоро е второто, но съм впечатлен, че и в двата мача не пипна топка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 3:36 pm 
Аватар

Smirnoff написа:
niki87 написа:

Не забравяй, че онзи си е показвал дупето пред дядовците на мнозина от пишещите тук :blass

Аз го свързвам с ебане на свине, с незабравими европейски мачове, с пълни стадиони и прекрасна игра. Правил е и доста глупости, ама като теглим чертата сметката излиза.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 3:44 pm 
Аватар

Smirnoff написа:

Тъкмо да кажа: "Ееей чшшш", па се сетих, че щерката общо взето по случайност не е надула тумбака...

За мача няма думи. От вчера съм безсловесен, натрясках се от "радост" и си мислех за гредите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:04 pm 
Аватар

Ми няма как да стане, като те просто се разхождат по терена :roll: Нито един футболист, вчера, дори при 3:1 не видях да си дава някакъв зор, освен може би Тонев , което е адски жалко. Трябва да се направи нещо - да им се намалят заплатите на тия путки, докато не започнат да ТИЧАТ, санкции, а у .. То си личи, че въобще им е през кура за резултат и всичко, а ние си страдаме :evil: 1 точен пас не могат да си подадат, никаква мисъл в играта, никакви голови положения .. просто трагични ...

Толкова много изстрадах с Левски в последните години .. и все се надявам, че нещата ще се оправят .. а те продължават да си вървят на към по-зле ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:21 pm 
Аватар

Наистина много боли, снощи почти не съм мигнал изкарах вечерта в просъница и дори сериозното количество спирт не помогна. Днес сутринта жена ми ме погледна за около секунда и мигновено ми изчезна от погледа. Дори и не посмя, да ми каже чао наизлизане. Явно един поглед и е бил достатъчен да види измъчената ми душа.
Истината е че докато комсомолци и парашутисти са на кожените столове, тоя състав няма никакъв шанс. Отбор като ЛЕВСКИ винаги е бил под голям натиск от партията, пресата, а сега дори и доскорошни идоли които започнаха да плюят върху нас в стремежа си да докопат кокала (визирам фейса). Под подобен натиск единствения начин нашият клуб да оцелее е да има:
На първо място добронамерени ръководители които да умеят да тушират натиска и напрежението, които идват от вън за да може ритнитопковците да се съсредоточат върху ритането на топката и нищо друго.
Второ добър треньор/спортно технически, който има стратегия за развитието на отбора. Като се почне от школата и се приключи с „мъжката“ формация.
Мое лично мнение е че второто го имахме. Визирам Николай Костов. Само че не беше подкрепен от г-н мазен перчем и всички знаем как завърши престоят му. Под негово ръководство за първи път от 3 години видях нашият представителен отбор да играе като ОТБОР. Визирам мачът с моряците който според мое скромно мнение беше изцяло спечелен с мъжество и отборен дух. Ако тоя човек беше подкрепен сега може би щяхме да сме по добро състояние на духа.
Сега ситуацията в клуба е повече от трагична и не виждам как Илиян ще съумее да направи отбор от тия, при положение, че има толкова саботьори в съблекалнята.
Най важното е ние да останем сплотени и да не се нападаме един друг, защото ЛЕВСКИ без публиката си е просто поредният футболен клуб. Ние правим разликата да не сме като еклери, боклуци, селяци и т.н. Нека бъдем единни и устоим на тези черни средновековни облаци които са надвесели над любимата синя идея.
:smt035 Слънце ще изгрее ще. :smt035

Само ЛЕВСКИ никой друг. Останалите са боклук :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:23 pm 
Аватар

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:24 pm 
Аватар

Не сме стигнали дъното, още надолу има и още по-зле ще става. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:26 pm 
Аватар

Нещата ще се оправят. Имам доверие на Илиян Илиев. Трябва просто време и мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:31 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Нещата ще се оправят. Имам доверие на Илиян Илиев. Трябва просто време и мачове.

Не може да имаш доверие на човек, който пуска Иво Иванов двойка защитник с халф

Илиан започна с протежетата от първият мач, което означава, че ще стигне до под кривата круша

Не, няма право да проваля цял сезон за да се научи :!:
Като не си готов за Левски, признай си и отклони поканата :idea:

Аман от самовлюбени треньори вечни надежди :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:33 pm 
Аватар

Не съм склонен да вярвам, че Илиян е дошъл тук да си пуска 'връзкарите' и да прави някакви 'далавери' в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:34 pm 
Аватар

Тва осъзнаваш ли от кога си го повтаряме? Точно 5 години. :smt006 Време, сработка, подготовка, треньор, сп. директор, кур, путка, нови футболисти, и пак кур накрая. Неможе 100 футболисти да се смениха и 10 треньора и пак да говорим за време. Па, накрая го гризнем и в смешното ни първенство. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:34 pm 
Аватар

Kryten написа:
Не съм склонен да вярвам, че Илиян е дошъл тук да си пуска 'връзкарите' и да прави някакви 'далавери' в Левски.

Не, просто явно е мишок и не знае как да им смени памперсите.. От мен има още кредит на доверие, но само ако спре да хъка и мъка пред камерите..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:35 pm 
Аватар

Kryten написа:

Аз също, но просто такова му е нивото
Не може да каже на пелето, че няма да играе или на любимеца ИИ5
Просто е един господин никой

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:36 pm 
Аватар

Кокалчето сега ще ни дойде дюшеш

Последна промяна antonatan на Пет Юли 27, 2012 4:37 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:37 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Не, просто явно е мишок и не знае как да им смени памперсите.. От мен има още кредит на доверие, но само ако спре да хъка и мъка пред камерите..
Според мен няма как да спре да хъка и да мъка пред камерите. Някои хора просто са такива. Важното е в съблекалнята да им обяснява някои неща.

LS4ever написа:
Аз също, но просто такова му е нивото
Не може да каже на пелето, че няма да играе или на любимеца ИИ5
Просто е един господин никой
Не ми звучиш изобщо обективно :)

antonatan написа:
Кокалчето сега ще ни дойде дюшеш

Да бе, само тва ни трябва :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:38 pm 
Аватар

LS4ever написа:
Vincenzo написа:

Не може да имаш доверие на човек, който пуска Иво Иванов двойка защитник с халф

Илиан започна с протежетата от първият мач, което означава, че ще стигне до под кривата круша

Не, няма право да проваля цял сезон за да се научи :!:
Като не си готов за Левски, признай си и отклони поканата :idea:

Аман от самовлюбени треньори вечни надежди :boisw

Така е. Но трябват поне 10 мача, за да изградя мнение. В контролите играехме горе-долу прилично. И Пелето, и Мечо отнасяха редовно по една торба псувни преди да се разиграят при Мъри. Трябва време.
Цяла пролет ни блъскаше Сульо и Пульо в БГ, не съм очаквал, че ще заиграем нещо веднага с половин нов отбор. (Не че съм очаквал и да не преминем през Сараево де, ако трябва да съм честен). Условия и материал има за работа. Просто трябва смелост да не прави компромиси с никой.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:38 pm 
Аватар

Ако играта ни в следващите мачове е като вчера, мисля, че точно след първите 2 мача от нашето майсторско първенство, обстановката ще е още по-обтегната от сега. Лично за себе си, не я виждам светлината през тези черни облаци на този етап. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:39 pm 
Аватар

Баси.... От снощи не съм чел нищо тук, цял ден не ми се работи и разглеждам някакви тъпи сайтове за употребявани автомобили... Винаги след мач на Левски от 2004г. насам, бързам да влезна тук и да Ви прочета мненията. Днес не е така...Тъпо ми е! Последно така се чуствах, когато свърши мача с Антверп...И не точно. Тогава бях в казармата и счупих носа на Пандо-гумата от Монтана. На вечерна проверка му видях ухилената, мазна, чорбарска мутра. Тридесет дни в ареста се утешавах само със спомена на разкривената му физиономия и кръвта, която се стича в пазвата му... Аврамов, извинявай!
Сега съм друг човек, 25 години по-късно вече мисля, че физичезкото посегателство е най-безсмисления аргумент.
Днес се чувствам по-зле, отколкото тогава...Дали не е защото не съм счупил нечий нос?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]