forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 05, 2025 9:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:10 pm 
Аватар

Що па трябва да делят нещо? И що си мислиш, че футболистите са боклуците?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:11 pm 
Аватар

Щото са боклуци :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:15 pm 
Аватар

Ми при положение че в последните години колко минаха през отбора - 100, 200? и нищо не се промени, малко нелепо ми се струва да търсим вината точно в тях. Щото ако изметем всички и вземем напълно нов отбор, друго ли ще бъде? Не мисля...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:17 pm 
Аватар

Няма ги истинските тартори от едно време, които да раздават тупаници в съблекалнята на заблудените мухи. Във футбола винаги е имало тартори и пчелички като започнеш от махленския футбол и така нагоре. Излишното състрадание към ранимите души на футболистите е пагубно за духа на отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:18 pm 
Аватар

100% съгласен
Какъвто ни клуба собствениците, шефовете и организацията
Такива и футболистите

не разбрахте, че те са прости момчета (футболистите) един пластелин в умелите ръце на добър треньор и ръководител

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:18 pm 
Аватар

Как де ги има, като "тарторите " ни са най-големите мухи :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:21 pm 

Аз не мога, да разбера, защо не играят тия путки бе ? Пари ли нямат, скъпи коли ли нямат, курви ли нямат ? В тоя отбор всички са путки с изключение на Пламен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:24 pm 
Аватар

СелянинО написа:
Аз не мога, да разбера, защо не играят тия путки бе ? Пари ли нямат, скъпи коли ли нямат, курви ли нямат ? В тоя отбор всички са путки с изключение на Пламен

Ми аз съм свикнал, когато проблема е в един или двама, да го търся в тях самите. Когато проблема е в повечето или във всички, да го търся нагоре. Когато и нагоре са се сменяли вече не знам си колко директора и промяна няма - търсиш още по-нагоре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:32 pm 
Аватар

Изобщо не е леко след такава скапана нощ..... днес режа всичко живо, не ми се мърда от нас, едвам съм заспал към 5-6-7, чувствам се ужасно, боли ме корема..... майка ви деба мръсна.... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:36 pm 

А питате ли ги футболистчетата горките и ръководството как са спали? Сигурен съм, че им е ужасно тежко и не са мигнали цяла нощ, милите.

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:37 pm 
Аватар

Бе ако немах работа щях да ида и да ги питам още днес на летището.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:48 pm 
Аватар

ultima frontiera написа:
А питате ли ги футболистчетата горките и ръководството как са спали? Сигурен съм, че им е ужасно тежко и не са мигнали цяла нощ, милите.

Все пак е трябвало да си пият уискито по стаите вместо в дискотеката и някак-си така, без особено желание. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:51 pm 

е сега е времето да започнем от 0(то нема и откъде другаде де).идеята ми е всички тия наемници да се измитат.те не играят за ЛЕВСКИ те играят за пари.аз лично ще прежаля година -две (още)без никакъв успех,но нека наложат млади момчета до 23 год.доста от тях за съжаление изпускаме.но юно6ите ще играят със сърце за отбора,както са играли Гунди,Гонзо,Наско и много други БЪЛГАРСКИ ЛЕВСКАРИ.не наемници и то от чужбина.а и Батков ще спести доста пари.мисля си че разликата в заплатите на тия п...ки и младите момчета ще е от порядъка на 15 000 евро на месец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:51 pm 
Аватар

Цитат:
Играчите на Левски и спортно техническият щаб ще бъде одрусани със здрави глоби. Това съобщиха собственикът Тодор Батков и изпълнителният директор Иво Тонев.

Очаква се в понеделник футболистите да научат с каква част от възнаграждението си ще трябва да се разделят. Ръководството на клуба е бясно от безобразното представяне на Левски срещу Сараево.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:52 pm 
Аватар

Цитат:
Собственикът на Левски Тодор Батков заяви на летище София, че се чуди дали да продължи издръжката на „сините“.

„Не знам дали има смисъл. Най-лесно е да се откажа. Минава ми през главата, но съм отговорен човек“, заяви благодетелят на клуба от „Георги Аспарухов“.

„Като че ли вече свикваме. Първо беше БАТЕ Борисов, след това Търнава, а сега и Сараево. Босна и Херцеговина е млада страна, в която се е проляло много кръв. Средната заплата в отбора им е 500 евро, но виждате как играят“, каза още Тодор Батков.

Спете спокойно, Той (да се свети името му :smt059 ) остава!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:53 pm 
Аватар

Сега вече всичко е ОК, отдъхнах си

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:53 pm 
Аватар

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:54 pm 
Аватар

targovishte написа:
Цитат:
Играчите на Левски и спортно техническият щаб ще бъде одрусани със здрави глоби. Това съобщиха собственикът Тодор Батков и изпълнителният директор Иво Тонев.

Очаква се в понеделник футболистите да научат с каква част от възнаграждението си ще трябва да се разделят. Ръководството на клуба е бясно от безобразното представяне на Левски срещу Сараево.

Дреме ми на кура, че ще вземат по 15 хиляди вместо по 20
Ако глобиш 1на маймуна 100 пъти няма да стане човек.... И те няма да станат футболисти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:56 pm 
Аватар

Разберете , че това време отмина, а като гледам какво е положението скоро няма и да се върне. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 12:56 pm 
Аватар

Много ми дреме какво мисли шибания мустак, така или иначе отдавна е базгласна буква.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:14 pm 
Аватар

малко хубави спомени
http://www.youtube.com/watch?v=PbwQJH6bT4U :levski
чувството от този мач ще е вечно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:22 pm 

Силно включване на Цветелин Тонев :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:25 pm 

500 евро бе,500 евро ... :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 нащте взимат толко за половин мач игра сигурно ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:26 pm 
Аватар

Не съм мигнал, да му еба майката... Заради нек'ви путки ние си ебаваме майката тотално..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:31 pm 
Аватар

СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ БЕ!! Пелета,глави,орлиновци сички да се махат още преди да са стигнали до стадиона беееее.МАЙКА ВИ ДЕЕБА БОКЛУЦИ,ОПЕТНЯВАТЕ ИМЕТО НА ВЕЛИК ОТБОР.Всички на първата тренировка,ВСИЧКИИИИИИИ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:36 pm 
Аватар

Момчета хайде да си говорим истината. Мисля че е време да спрем да ги виним (поне ние защото за медиите е невъзможно) нека оставим Илиян да си свърши работата :) Проблема не е нито във футболистите нито в ръководството просто отбора е кажи речи нов трябва им обиграване, трябва им сработване! Вижте играта им на мач има поне по 4-5 паса с неразбирателство не могат да се разберат какво искат да направят. Те не се познават все още, онзи славен сезон с Гара Дембеле по голямата част от футболистите играеха заедно от доста време визирам Гаджев,Тасевски,Жоазиньо,Йовов и тн. тогава играта в средата на терена вече беше изградена стила на игра също и беше повече от елементарно за гарата да се адаптира с невероятен хъс,желание,качества и с много прекрасни пасове давани му от халфовата линия да превърне Левски в голова машина :) докато сега е различно!!! Има много нови момчета над старите тегне още Спартак Търнава има едно огромно напрежение притеснение което повлиява. Когато старите са се у.рали и новите го прихващат от тях просто трябва да им се даде време да си повярват... това е моето мнение. ЛЕВСКИ ЩЕ ПРЕБЪДЕ!! Подкрепа 100% към треньор и футболисти и ако не тази година то другата ще стане!! Футболисти се купуват ОТБОР СЕ ГРАДИ!!! Мисля че няма нужда да ви казвам (но пък съм гаден и ще ви кажа) че и нашия любим Мъри му трябваше време за да изгради онзи левски :bigok passion! :loser2

BLUE HONOUR написа:
СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ БЕ!! Пелета,глави,орлиновци сички да се махат още преди да са стигнали до стадиона беееее.МАЙКА ВИ ДЕЕБА БОКЛУЦИ,ОПЕТНЯВАТЕ ИМЕТО НА ВЕЛИК ОТБОР.Всички на първата тренировка,ВСИЧКИИИИИИИ.

А колкото до Старокин плътна резерва в Черноморец титуляр в Левски :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:44 pm 
Аватар

Пич
Това го слушаме ВСЯКА ГОДИНА

край
Fuck off на всички боклуци

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:48 pm 

защо всички се хващате на думите на Ил.Илиев за колектив,атмосфера( то си е пак и едно от задълженията му )..пак старата песен,всичко е ОК,градим колектив и тръгваме...става въпрос за можене,в двата мача тактически надиграни тотално,поне да беше ги подредил като хората,не да се лутат по целия терен и винаги там,където не им я мястото,физическата ни подготовка дори е по-слаба от тяхната,елементарни грешки а продължава да си твърди ,че само изритвали топката,но вкара ли повече 'сърце' и едва ли не случайно ни били...е в Берое се получава,за един сезон я Левски,я лит(*кс-етрополе ще победиш със сърце и толкова.Добре,първия мач те изненадали а реванша ? Гаджев,Йовов толкова си могат, чужденците са професионалисти,плащат им -играят колкото могат...но и който се озове насред посредственост се обезличава. Пак ще си нарочим някой виновен саботьор докато ни разкрият .Всеки допуска грешки,важно е да ги види и да работи върху тях .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:52 pm 
Аватар

Вие сте откачени с тия сработвания бе?!?!?! Ние играем срещу аматьори бе, не играем срещу Юнайтед, за да сме на 199% за да докопаме равен?!!??! На Дембеле, Грийн, Бардон и Томашич колко време им трябваше да се "аклиматизират", "обиграват" и други подобни "футболни лафове"? Когато си кадърен да си подбереш играчите и да ги наредиш, успяваш. Това е! Те не знаят какво да правят с топката беееее, владели сме топкатаааа, хахахахаххахахахахаххахаа пълен малоумник, извинявам се, легенда е, много пъти съм апелирал да се пазят легендите, но този 2 пъти отказва да поеме отбора в трудни моменти, Гонзо му пречел, идва на чисто, трансфери рано, перфектна подготовка и пълен провал бе?!?!?! Два мача имаме 1 положение за гол!!! АМАТЬОРИ ИМ ВКАРАХА 4-5-6 ГОЛА НА ТИЯ БЕ?!!?!?!? Те не знаят какво да правят........ е, няма как Марсиньо да е играл 1/4 финал на ШЛ миналата година и сега да не знае какво да прави..... никаква тактическа схема, нищо, забърка ли ни се бетон приключваме. Да идва Сираков, че очевидно всички други са пълни некадърници, пък да си строи колкото си иска етажи, поне отбора играе с хъс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:53 pm 
Аватар

Абе отворете си очите малко,НИЕ НЕ ИГРАЕМ ФУТБОЛ.Тая дума на нашите футболисти е чужда.Кога е първата тренировка? знам че някой момчета от босна са се върнали и са май на стадиона? Има ли тренировка сега или?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]