forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 06, 2025 12:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:18 am 
Аватар

междудругото колкото и да не е - плакатите и картинката явно са оказали голямо влияние върху мотивацията на радикалистите терористи от сараево... за съжаление пък нашите могат да се мотивират само с резервирано сепаре в син сити и бутилка черно джони, но никой не им ги е развявал пред очите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:26 am 
Аватар

Търнава ми се струва приказка пред този провал... :(
Ножове , жици... подигравки заяждания напрежение...
Кура е голям и той отново е нашите ръце...
Сараево ще играе плей-офф ,а ние ще си останем със затъването и меренето на пишки във жалкото ни първенство... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:31 am 

Тея плакати ни излезнаха през носа ! Цигани, цигани малко ли е ? Как бихте се почуствали ако при тяхното гостуване извадеха лозунг за клането в Батак ? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:54 am 

Вие сте освен нереални и ненормални бе? Плакатът ли ни вкара 3 гола бе, вие сте на вена сичките, кво още го коментирате тва... Ясно, не ни е приятно на сички, ама ебати, пак отивате в некви малоумности... Бати ревлите :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 5:21 am 
Аватар

Извинявам се предварително ако мнението ми засегне някого. В момента съм доста пийнал :) . Искам само едно нещо да изстъкна. Всички тука сме Левскари и милеем за любимия си ЛЕВСКИ, но не трябва да забравяме, че за да преодолеем кризата трябва да сме единни. Много ви моля братя и сестри не се нападайте. Ние сме едно цяло и независимо от сестричките на терена и буферите в Оправлението, ние ще продължим да обичаме нашия футболен клуб, защото това е начин на живот и това е начин на мислене. НЕКА БЪДЕМ ЕДИННИ!!!

Сомо ЛЕВСКИ никой друг. Останалите са боклук. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 6:21 am 
Аватар

Бахти, колко боли :cry: :cry: :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:05 am 
Аватар

Вместо да се развяват дамски превръзки колко боляло и т.н., трябва да се изсипе всичката ярост на сектора по тия жалкари, и конкретно по няколко имена, които са еманация на антифутбола у тоя клуб: павиана опоку който трябва да се разкара с шутове, главътъ също, коПеуенцето, прасокин, гаджев, йовов... Ил. Илиев вън, Тонев също, за Ганя метил!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:12 am 
Аватар

абе плакатите бая си ги надъхаха-футболисти ,фенове
даже на някакъв баща му в сребърница са убили-как мислиш дали не е играл мача на живота си?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:16 am 
Аватар

СМЪРТ ЗА КУРВИТЕ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:20 am 
Аватар

Само мен ли тоя мач ме дразни най-много Пелето...

Слаб, тромав, бавен, трагичен, подиграл се с Левски преди 5 години, а сега върнат, след като никой друг не го иска и веднага - капитан... :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:21 am 
Аватар

Тия си излезнаха биткаджийски и ни победиха.
Много ми е интересно, като половината отбор е нов и има проблеми в съблекалнята от доста време, как пък не им е ясно кой мъти водата. Да ги връзват за пейките в съблекалнята и да им се изреждат, после в трансферната листа. И те ги знаят и ние ги знаем кои са, ебимумамата... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:22 am 
Аватар

Всяка година си мислим, че сме голям отбор, ама си оставаме само с мисленето. Лошото е, че пред Илиян има вече само една алтернатива и това е да ни прави Шампиони, но с тези играчи и то главно тази защита не знам как ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:23 am 
Аватар

това ми изглеждаше като гостуване на черно море,черноморец-надъхани от публиката изиграват мача на живота си
още следващия кръг ще бият ония от черна гора,просто срещу тях няма да играят със същата мотивация

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:25 am 
Аватар

Suum cuique написа:
Всяка година си мислим, че сме голям отбор, ама си оставаме само с мисленето. Лошото е, че пред Илиян има вече само една алтернатива и това е да ни прави Шампиони, но с тези играчи и то главно тази защита не знам как ще стане.

и най-интересното е ,че колкото и тренъори и футболисти да се сменят винаги играем мега зле като гости
винаги съм се чудил защо е така и не мога да разбера

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:29 am 
Аватар

bobbyy написа:
Suum cuique написа:

и най-интересното е ,че колкото и тренъори и футболисти да се сменят винаги играем мега зле като гости
винаги съм се чудил защо е така и не мога да разбера

манталитет, самочувствие, мъжество, футболни качества...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:37 am 
Аватар

А откакто го няма Гонзо на терена, няма лидер. Бок Ицо също е авторитет и донякъде го замества, но се видя какво стана снощи, като и него го нямаше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:42 am 
Аватар

Реално погледнато още в първия мач сами се бихме с безсмислен "цък - цък" футбол и случаен гол без да сме имал чисто положение. Те пропуснаха 2 чисти голови положения и усетиха малоумните ни защитници и опорни халфове, че нищо не струват. Не е вярно, че снощи са ни били само с мъжка игра, желание и воля. Хората си играят нормален футбол, а тук ние се само заблуждаваме, че имаме школа, традиции, тактики, трансфери и т.н. Виновни сме всички - от средния куфар до последния малоумник, който и в гъзъ да му го набият четвъртит пак "ще подкрепя докрай" агенти, доносници, фашисти, шмъркала, бибитки, гугутки и т.н. последния да затвори вратата ... Хубаво е се бием в гърдите, че сме от ЛЕВСКИ, но съдържанието липсва - останала е само една отровна пара, даже пръдня и смърди яко :oops: Наближаващия юбилей ще е уникален, ще празнуваме 100 г. и 10 отпадания от футболни джуджета. Батков, Тонев и Ко. не стават да управляват двора на база за изкупуване скрап, а ние се надяваме ЛЕВСКИ да е това, което да ни радва и обединява. Виновни сме всички, виновен е и баща ми, дядо ми и аз също като родител, че съм завел детето си още 5 годишен на стадиона. Напълнил съм му главата с глупости, които в момента нямат 0,01% покритие. Снощи не заспива до 4,00 ч. плачейки в леглото си от срам безсилен и унижен от бездушието на шепа мърльовци с екипи на любимия му ЛЕВСКИ, за който баща му говори едно, а от 5 години се случва точно обратното! Какъв е смисълът от ВСИЧКО ТОВА!!!??? :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:47 am 
Аватар

След като преспах една вечер, искам да кажа само едно: прасокин, коПелето и ии5 или се махат на секундата, или бял ден да не видят до края не живота си! Вън бе, чорбари мръсни!

Много ми е болно и мъчно, като се сетя каква вечер можеше да е.... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:51 am 
Аватар

Отбора е супер насран..... страх ги е да играят момчетата.

В съблекалнята резаните да не са влизали с пушки да ги плашат.

Махленски отбор от село край Бобовдол ще играе повече футбол от наще снощи.

Ако това е играта на отбора, направо да не ми се верва какво ни чака :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 7:53 am 

Проблема не е един за да го назовеш. Нещата са толкова далеко от истината...реално погледнато след сезона в ШЛ Левски не само че не се е развил ами регресира със страшен темп. Във футбола стоиш ли на едно място (в нашия случай е отсъпление) загиваш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 8:00 am 
Аватар

gamencerista написа:
... направо да не ми се верва какво ни чака ...

Чакат ни Враца, Перник и дербита с някъкви сиромаси доковци, които нямат пари за билети за автобус, а ние сме с луксозен рейс - почти самолет :lol: . Иначе е подходящ момента да утвърдим липсващата ценностна система на клуб и "едно цяло: ръководство, играчи, публика" :lol: Насрани, ебани и малоумни, но поне сме упорити и не даваме заден "подкрепяме докрай" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 8:12 am 
Аватар

blue_fury написа:
Проблема не е един за да го назовеш. Нещата са толкова далеко от истината...реално погледнато след сезона в ШЛ Левски не само че не се е развил ами регресира със страшен темп. Във футбола стоиш ли на едно място (в нашия случай е отсъпление) загиваш.

Което доказва, че ШЛ и преди това "похода" са случайности, а не постижения в резултат на целенасочени усилия, политика и управление. Лафчис бе герой за прехода, но поне запази някъква основа на школа, клуб, манталитет, докато от Грашнов и Чорни насам темата с ПФК ЛЕВСКИ не е футбол, а всичко останало. Върнете се на Чорни? Нима той не постъпи, като К.Динев - просто захвърли клуба на Батков и кучета ни яли. Наско Сираков с всичките му кусури бе последния човек, който имаше два грама мозък в главата си и знаеше как се прави футбол :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 8:15 am 
Аватар

Просто нямам думи, с които да изразя чувствата си!
Мисля, че вече нямя какво да се убеждаваме да подкрепяме отбора докрай, ами трябва сериозно да им се намекне на нашите манекенки, че така не може да продължава! Стига вече сме си оставяли гърлата всеки мач на стадиона, а ония путки дори не идват до сектора да ни благодарят, а бързат за шит шити да не избяга курвата и уискито случайно.Стога вече сме пяли с пълно гърло 90 мин.,докато ония долу играят ганкиното, че даже щеше да е добре, но те и това не могат да играят като хората. Не е виновен Ил.Ил., виновни са всички тия копелета, които от 6 години се опитват да убият и закрият Левски, те даже не заслужават да им се пишат имената, но все пак, боратков, баждеков, мазния, бб, и вся остальная сволоч, когато и да пукнат все ще е късно!
Много зле, ама наистина много зле!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 8:17 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
blue_fury написа:

Което доказва, че ШЛ и преди това "похода" са случайности, а не постижения в резултат на целенасочени усилия, политика и управление. Лафчис бе герой за прехода, но поне запази някъква основа на школа, клуб, манталитет, докато от Грашнов и Чорни насам темата с ПФК ЛЕВСКИ не е футбол, а всичко останало. Върнете се на Чорни? Нима той не постъпи, като К.Динев - просто захвърли клуба на Батков и кучета ни яли. Наско Сираков с всичките му кусури бе последния човек, който имаше два грама мозък в главата си и знаеше как се прави футбол :oops:

Сираков, футбол, схеми, футболни схеми...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 8:18 am 
Аватар

Големи анализи, голямо чудо след този мач!

АвстралиецО написа:
Без схемите понеже църфнахме!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 8:23 am 
Аватар

Kryten написа:

АвстралиецО написа:

Кажете една схема поне, та балама като мен да научи нещо макар 6-7-8 г. постфактум? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 8:34 am 

Абе приятелю Тонев, нали бяхте много по-качествения отбор и ще ги преодолеете с лекота; нали имахте качествена селекция и онзи Дончо Донев не е спирал да пътува и лично да наблюдава! Ей смешник, веднага се махай сам още днес заедно с онова недоразумение Дончо Донев. Феновете на Левски взели да очакват нещо добро от двама провалили се в Локомотив Сф несретници, които навремето с интриги прогониха Стефан Грозданов от Надежда. Направили някаква сбирщина от футболни ентусиасти и баламосват народа. Къде са ви централните защитници? Та вие дори нямате най-същественото за един професионален отбор - централни защитници. Какви са тези халфове Гаджев и Марсиньо - единият бавен и неподвижен, другият бавен и мек - тип плажен техничар. Кога този отбор ще започне да се защита правилно? Кой ще го научи на дефанзивна игра и да постига резултат. В професионалния футбол резултатът е най-важното нещо. Само в BG все още специалистите считат, че като притежаваш топката си надиграл противника. Футболът е игра на голове, а не на владеене на топката. Илиев говори някакви глупости Сараево били играели елементарно с изритани топки и имали само трима играчи!!! Елементарно играят Левски с едни безумни и безцелни успоредни подавания, което се прави на забавен ход. Левски никога няма да може да играе бърз футбол с Гаджев, Марсиньо и Ангелов (когато е в халфовата линия); с нападател като Карвальо отборът е обречен в нападение - този в най-добрия случай има качества за резерва и това е оптимистичната прогноза; на Илиев не му правят чест коментарите за наличието на трима играчи в Сараево - за да съм мек ще кажа, че на всички постове имат не по лоши играчи от Левски; треньорът на Сараево така брутално надигра Илиев, че аз ако бях на негово място щях да си поддам веднага оставката и да се прибера пеша от Сараево в София. Илиане, отговорност се поема по два начина - или си поддаваш оставката, или се самоубиваш (второто не важи за твоята професия). Така на думи аз мога да поема отговорност и за конфликтите в Арабския свят ...

Последна промяна pidna на Пет Юли 27, 2012 9:25 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 8:37 am 

Цитат:
Играхме безумно и срамно. Такива голове се пускат трудно и в махалата. Не мога да коментирам думите на Илиан Илиев, но не бива той да поема вината. Той е много отскоро в Левски. Има и много нови футболисти...

Ил.Илиев се провали тотално , в двата мача не се видя нищо,буквално нищо ,някаква светлинка, че след време и усилена работа нещата ще потръгнат.Време е да се назначи треньор а не да се отбива номера за поредна година, не може отбори от Босна,Словения,дори и полуаматьори разни да играят тактически по-грамотно от нас, в такава посредственост дори и качествено попадение в селекцията се 'размива' за един сезон а някой си мечтаят и за налагане на юноши .
А този , поставения Тонев,просто без коментар...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 8:40 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Kryten написа:

АвстралиецО написа:

Кажете една схема поне, та балама като мен да научи нещо макар 6-7-8 г. постфактум? :roll:

Нали не смяташ, че го разкараха от Левски, просто защото е излязъл в отпуска и е отишъл на сафари в Африка по време на един конкретен мач? :smt006

@Kryten
По негово време имаше повече "пари за харчене" :bigok Проблемът за мен е, че някои се помислиха за много големи в тоя клуб. Memento mori :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 8:43 am 
Аватар

Миналата година паднахме в третият кръг, тази година падаме във вторият. Догодина сигурно ще почваме турнира от първият кръг. Ако падаме от знайни и незнайни отбори най-добре в европа да не играеме :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]