forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 06, 2025 3:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:33 am 
Аватар

КНК - четвъртфинал : 1986/87, купа УЕФА 2005/06 - дано и другия път не е след 19 години (те останаха само 12) :loser2

Последна промяна Levskarq на Пет Юли 27, 2012 1:35 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:34 am 
Аватар

Ебати бездарниците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:35 am 

ами един от проблемите е ...некачествените трениори....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:37 am 
Аватар

Абе и без да имаме в момента отбор тия трябва да ги биеме. Всичките ни нови са от по-добри първенства от тяхното. Нашето първенство е по-добро от тяхното. Играчите ни са по-добри. Да излезе Илиан и да обесни как така поема вината и защо неговите футболисти играят като Светкавица на "Герена". Следващият съперник е по-слаб. Биехме ги и малко от малко щяхме да станеме отбор пък после с по-равностоен съперник каквото стане.

Последна промяна vazcho на Пет Юли 27, 2012 1:43 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:42 am 

между другото ако илиев води следващата година в европа -отбора ще мачка-имам чуството че ще ги направи шампиони-дано остане-с един месец не става-изсипаха ги-да ги бяха взели зимата плюс тренера- и трева го оставят да работи

Последна промяна 99999 на Пет Юли 27, 2012 1:47 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:43 am 
Аватар

Последните 4 години в Европа изглеждаха така - първите две в групите на ЛЕ, последните две отпадане още в първия кръг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:43 am 
Аватар

Не можа да изчака до утре :lol:
Цитат:
Не бързайте приятели!!!Като се вярва на голи обещания,може и по лошо.Аз,заради това почиствам параклиси, и се моля да не съм прав???

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:45 am 
Аватар

Смърт!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:45 am 

ако проблемът наистина е във футболистите и толкова са се надули, че са се самозабравили не знам на къде отиват нещата.Почвам да си мисля, че трябва да има уроци как се носи фланелката на ЛЕВСКИ, тия днеска отдавна ни правят за смях

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:46 am 
Аватар

Levskarq написа:
Последните 4 години в Европа изглеждаха така - първите две в групите на ЛЕ, последните две отпадане още в първия кръг.

Догодина ще треперим срещу рибари, таксиджии и колоездачи от Малта, Люксмембург и Андора. Рибарите им вкараха на помаците повече голове от нас бе.

От това най-много откачам и не мога да си намеря място.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:48 am 

И Мауриньо да им сложат, пак ще се клатят, като мухи без глави. Такава трагедия рядко се вижда! Сериозно, май за последните трийсетина години не сме имали толкова ужасяващо малоумна игра. Банда наемници и разхождачи на фланелката, половината отбор чужденци! 100% съм сигурен, че щехме да сме друга картинка, ако вместо тях примерно беха влезли юноши. Отпред берачите на захарна тръстика показаха уникално високо ниво на некадърност, респект! Отзад - пияна бригада! В средата - малко повече желание, но никакво умение. Не виждам изход, кво ще правим с тея не знам... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:50 am 
Аватар

Ей богу тая година босненците са кошмар за българските отбори.

Вчера при третия гол на Динамо с/у зИлените от Разград асистенцията беше на Алиспахич(босненец),днес гола за Мура с/у розАвите бе дело на друг босненец Нусмир Фаич, а за десерт Сараево ни (цензура), че нямам думи. :ohmygod2

Тва го пиша по простата причина, че ако не си намеря нещо за занимавка, следователно за успокоение ще счупя нещо от яд у нас. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:52 am 
Аватар

Абе тоя народ къде изчезна? :smt115

Как може да спи след такава вечер? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:54 am 

Апокалипсис е тука, светът скоро ще свърши...

Левски завинаги! :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 1:57 am 

за месец не става отбор -и дрогба да беше дошъл-ама от циг до циг има разлика-тея сега ги мързи -гледал съм ето о в анжи същата работа- не че не може

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:00 am 
Аватар

Цитат:
Ранните часове на 27-ми юли, лето две хиляди и дванайсет. Не знам дали маите са предсказали, че един ден ще се роди нещо, наречено „български футбол”, но в тези минути се замислям дали не са се объркали и са имали предвид неговия край в календара си, а не този на планетата. Вярно – нещо са смотолевили датата, ама това да не е швейцарски часовник.

Българският футбол умря. Смъртният акт беше подписан, часът на смъртта – обявен.

Дълго време се чудих как точно да озаглавя този материал, а през Главата ми минаха някои дори не толкова цензурни думи. Защо пиша Главата с главна буква? Много е просто – това е прякорът на един от българските „футболисти”, който дори и 78-годишна бабичка, кибичеща всеки ден на пейката пред блока, щеше да надбяга без дори да трябва и веднъж да се подпре на бастуна, за да набере скорост. Бабо, дай му на Иво бастуна си, белким му стане по-леко.

Прощавайте, драги смехурковци, наричани за кратко български „футболисти” – вас повече не мога да нарека футболисти без кавички, защото сте всичко друго, но не и играчи, практикуващи най-великата игра. Чалгари, манекени, карамели, стриптийзори, любимци на жълтите медии, професионални интервюирани – скъпи мои, преквалифицирайте се, срамна работа няма.

Не мога да нарека Станислав Ангелов – футболист, с чиято ниска скорост не може да се похвали дори пътническият влак Карнобат – Варна. Не мога да нарека ръководство на футболен отбор управниците на лит(*кс-етрополе, които оставиха отбора с 13 полеви играчи преди реваншите.

Драги ми Коко, не знам дали след теб Локо ще потъне на дълбоко, но не е особено мъжко да зарежеш своя проект между два мача в евротурнирите. Ама в крайна сметка нали е важно да оставяме мъжкото за фолк-певиците.

Единственият отбор, който може да се измъкне между капките на хулите, е Лудогорец. Да, Лудогорец не беше фаворит. Не беше фаворит, но само преди сблъсъка с Динамо. В крайна сметка разградчани стигнаха с много труд и самораздаване точно до тази позиция в мача, а хърватският гранд изглеждаше отписан. И Лудогорец се издъни. Също като другите ни отбори, незнайно защо наричани „грандове”… Ама съдията ли ги отрязъл, ама момчетата плачели в съблекалнята… Те май момчетата друго не знаят. Поне се научиха как да плачат.

Истинският плач, не онзи смешният, е на българските футболни фенове. Лошото е, че вече не знаем дали плачем от тъга или от смях… Аматьорите от Дюделанж отстраниха Залцбург, нали не сте забравили?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:13 am 
Аватар

Абе, Хидъна да не е баннат, че го няма да облее всички с "аз казах ли ви?"... :mrgreen: Не че не е прав де... Илияне, айде бохчичките към гъзората, вземи и мазния с теб, да разкарате Калво заради заплатата му за да я давате на сакатия маймун Опоку просто идва в повече вашата въпиюща некадърност! Да идва Херо, или да се връща Ясен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:19 am 
Аватар

Оттук нататък не знам как Илиан ще овладее съблекалнята, след като ги наговори тия неща за колектива. Най-тъпото е, че сме в началото на сезона при сериозна перспектива същия да бъде аналог на предходния :idea: Аз лично вече съм тотален песимист за бъдещето на този треньор в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:22 am 
Аватар

Илияне, да ти е..., как да има колектив като взимаш на Пламен лентата и я връчваш на лешпера Пелето?! :ohmygod2 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:23 am 
Аватар

Цитат:
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев определи играта на „сините” срещу ФК Сараево, като безумна и срамна. Отборът отпадна от Лига Европа след 1:3 при гостуването си с общ резултат 3:2 ФК Сараево се класира за следващия кръг на турнира.

Не искам да кажа, какво си мисля. Играхме безумно и срамно. Такива голове се пускат трудно и в махалата. Не мога да коментирам думите на Илиан Илиев, но не бива той да поема вината. Той е много отскоро в Левски. Има и много нови футболисти. Мисля си, че няма друг клуб в България с такива условия за работа“, сподели Иво Тонев.

„Не мога да отговоря, дали ще глобим футболистите. Не искам да търсим оправдания, каква е била обстановката преди и по време на мача. Предстои да говоря дълго с треньора и другите хора от щаба. Футболистите са професионалисти, трябва да защитават името на отбора. Ако нямат глад за успехи, трябва да променим това нещо. Играхме безумно и срамно, такива голове не се пускат и в махалата.“

„Отпадането ще се отрази на бюджета ни. Сега има два пътя за всички. Или да плюем по отбора, или да го подкрепим. Сега не искам да разговарям с футболистите от отбора” :bigok , коментира Иво Тонев, който беше в кошмарно настроение след мач

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:25 am 
Аватар

rkk написа:
Илияне, да ти е..., как да има колектив като взимаш на Пламен лентата и я връчваш на лешпера Пелето?! :ohmygod2 :ohmygod

То изобщо в момента не се знае в Левски кой е кум, кой е сват. Иво Тонев му я даде на Пацо, Илиян на Пелето, че да не му ставало много на Йовов ... :roll: Не се гледали били в съблекалнята, Тонев не говори на играчите, Батков ще ходи да спи ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:26 am 
Аватар

Лошото е, че нормалността отдавна е напуснала клуба ни и затова имаме и ние вина: "Единственото от което има нужда злото за да тържествува е добрите хора да не правят нищо". Като се почне от президента, играчите, треньори, ДЮШ, базата, минем през някои от ултра назитата, дето направиха така, че тия да излязат на живот и смърт и стигнем до БФС и жалките спортни медии. Драйфа ми се, тъпо ми е, чувствам се ужасно :?

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:33 am 

толкова хора винаги се изсипват на тея мачове,защото знаят,че там поне има нещо истинско и тея завършени путки се изсират на абсолютно всичко...дреми ми на кура кви проблеми има в съблекалнята,на терена трябва да са забравили за всичко и поне да покажат няква искрица и желание за нещо повече от поредните оправдания и момчетата плачат в съблекалнята :ohmygod2 :ohmygod2 дреме ми на кура кво правят в съблекалнята,ако искат и да се ебат,ама да не серат по фланелката и традициите....ако ще да отпаднат в минус първия кръг,ама като се погледнат в очите да се знае,че тоя срещу него е готов да си даде живота за Левски...ебати смешниците честно,на изкуственото до нас има повече хъс,където се въртат галони през 5 мин,а някои играят с цигара в устата .... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:34 am 
Аватар

Аз се ебавах с Цецо Тонев, ама той като влезе се мъчеше момчето и показа поне някакво желание...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 2:35 am 
Аватар

Много ми е интересно какво им е казал ИлиАн на почивката. Как може да ти вкарат 2 гола за 3 минути и второто полувреме да излезнеш все едно ти водиш с 2-1? Каква подготовка е правил, какво им е казал на тия курви в съблекалнята първият ден? Няма и 2 месеца и той разправя, че има групички в отбора......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 3:12 am 
Нема спане, братя и сестри. Дано се върнат момчетата живи и здрави.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 3:15 am 
Аватар

Скоро трябва да са тук, ако са тръгнали веднага след мача.Дано всичко е наред!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 3:39 am 
Аватар

99999 написа:
между другото ако илиев води следващата година в европа -отбора ще мачка-имам чуството че ще ги направи шампиони-дано остане-с един месец не става-изсипаха ги-да ги бяха взели зимата плюс тренера- и трева го оставят да работи

:lol:

Абе преко такова ми е от смешници бееееееееееееее
Научи се първо че ако слабо се представиш в Европа,нямаш државен и клубен коефициент тогава за къкво ти е сега на теб толкова важно да се насочват нещата на домашния шампионат и дал ще вземеш титлата в банана лига?
Гледай какво става тук бе,на къде отиде националния а сега и клубния футбол в страната.

падаме след победа от 1-0 с 3-1 от резани цигани от некакъв протекторат држава,на които малтийци им вкарват 6 гола!
аман от смешници.
няма вода коя може да изчисти този срам.

Виждам вие там сте свикнали с подобни гаври.Малко ви е.

Последна промяна SkopjeLEVSKISkopje на Пет Юли 27, 2012 3:56 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 3:52 am 

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=48186
АБЕ, КАДЕ Е баткОФФ ?? :boisw Следващия път без 1 полицай тея се помислиха за папата ебати ... Като не могат да играят в европата, тука, да правят обрат на ботев вр. След мача ми беше толко безразлично, сега не мога да заспа да им еба майката !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 27, 2012 4:13 am 
Аватар

Вдигайте още плакати .. вдигайте. Всичко се връща. :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]