forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 04, 2025 4:35 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 8216 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 274  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 11:56 am 

:ohmygod Изображение

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 11:57 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ебаси и лизачите на Домуса има в тоя форум. Май забравихте, че допреди 1 година беше в Управителния съвет на чурка? Дали пък някои хора си нямат по 2-3 любими български отбора? Да не забравите, че довечера играе още един наш представител, който може да донесе точки за коефициента. И ако лудогорци само викат КЗЛ (което за много хора тук явно е само шеговита закачка), то от 20:00 играе отбора, който го е измислил. Стискайте палци на Тройчо, дано добави точици за коефициента ни. Това е най-важното.

Съгласен съм и аз,писна ми да чета колко са добри и как ще ни мачкат тая година...Веднага след картона на мангала,написах че тоя мач съм го гледал и то така стана...И тоя селския им тренер,къде беше казал,че няма да се излагат като нас :losers
:losers :losers въобще тия след 2-3 години макс.къде ще са!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 12:01 pm 
Аватар

Като гледам никой не е тръгнал да става фен на Лудогорец от тези, които твърдят, че в момента играят най-добрия футбол. Това е една констатация и нищо повече. Но пък тези дето подскачат и злобеят са ми много смешни. Лудогорец не е чорбабирлиги, напротив, точно те бяха отбора, който ги спря за нова титла и ни подслади поне малко горчивия минал сезон. Не виждам защо трябва да се обиждаме и плескаме по главите(явно на някои са много празни), след като някои хора са им симтазирали в този двубой с динамовци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 12:07 pm 
Аватар

goldenriver написа:
какъв е проблемът,че някой е решил да инвестира пари в град по 10 хил. души

Идеята е, че е много по-изгодно и тихичко в малкото селце с 300-те човека зяпачи, които за 3 кебапчета са склонни и паметник да ти издигнат.

И ако на теб ти се гледат дербита Лудогорец - Литекс с 1200 човека публика (подчертавам Публика - не фенове, запалянковци, агитки и т.н.) то това за нормалните хора си е последния пирон в ковчега на футбола в България, такъв, какъвто го помнят нашите бащи (вашите дядовци :loser2 )

Не знам дали ще понеса да гледам дерби с 1000 души публика, предимно с побелели коси, разказващи си истории за славните времена и посритващи се с дядковците от конкурентния отбор на опашката за пенсии. С розовите ще се превърнем в славия и локо сф ако тая тенденция продължи.

Чалгата, салатата, ракията, кибапчитата, женичкити и Лудогорец оле! Домус Бог, а до него Коко, Гришата и сие. Важното е лукма да има!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 12:16 pm 
Аватар

nikec, ти ли си, ултрасе :slap
Спрете се малко. Това ,че тия селяни са ви бръкнали дълбоко значи, че са на ниво. Но само до там. Играят футбол, модерен. :bigok Кур за смешната им публика, която до вчера е скачала пред телевизора, заради Левски, а днес пеят кзл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 12:32 pm 
Аватар

Преди малко в спортните новини дадоха кадри от тренировката на свинете на ст. Васил Левски. Тревата е в ужасяващо състояние :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 12:34 pm 
Аватар

Което е добре за Мура :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 12:35 pm 
Аватар

За свинете или лошо, или нищо - така и така Миши отвори дума за тех, слагайте днеска за победа на Мура, чорбата са с 13 човека за тоя мач :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 12:45 pm 

0 tolerance написа:
За свинете или лошо, или нищо - така и така Миши отвори дума за тех, слагайте днеска за победа на Мура, чорбата са с 13 човека за тоя мач :smt047
Да не вземе късмета да ги покрие,само това ме безпокои.Иначе тройчовите свинки са толкова,че този сезон ще ни радват почти постоянно. :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 12:45 pm 
Аватар

Победа незнам ,ама ше ударим едно хиксче с прилична сума. :bigok :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 12:46 pm 

Онова, за което трябва да ни е яд във вчерашния мач, е че съвсем спокойно и на нас може отново да се случи продължение на продължението и, както някой по-рано написа, при разменени роли надали някой съдия би дал такова за български отбор :? А ако ни вкарат в това допълнително продължение не ми се мисли какви ще са реакциите (както можеше да стане с Оксер). :?
Добрата новина за нас е, че вече го няма Гошо Петков :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 12:53 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
ААА ДИНАМО ВКАРАХА :shock:

3 минути по-късно... :bigok :bigok :bigok Дай нещо такова и за нас довечера. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 1:00 pm 
Аватар

продължавам да не мога да разбера на каква база са тея определения, че лудогорец са някакъв уникален отбор и много по-добри от останалите в бг ?

станаха шампиони с триста зора в последните минути на първенството, като поне половината точки ги спечелиха с обрати в последните 20-30 мин на мача. Дали е от хапчетата на шефа или просто много добра физическа подготовка не знам, но чисто футболно не виждам никаква сериозна разлика между тях и останалите 4-5 отбора в челото. Сега с Динамо пък беше обратното - в последните 20-на мин и на двата мача Динамо бяха много по-добре физически от Лудогорец и обрата беше във вреда на форест. Изводите си ги правете сами :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 1:24 pm 
Аватар

Boyo написа:
продължавам да не мога да разбера на каква база са тея определения

мойте са на база изиграните мачове през последната седмица

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 1:41 pm 
Аватар

Направих си труда да изрежа продължението от мача и да сложа таймер долу с играното време. Махнал съм само загубеното време при откровените симулации и бавения на време. Не съм махнал още много неща. Както се вижда накрая, продължението далеч не е 8 минути :) По часовник голът пада в 97:03 минута, със спиранията са много по-малко. Така че съдията има АБСОЛЮТНО право да пусне и корнера и центрирането и всичко ;) Да не са бавили играта гражданите от Лудогорец.

http://vbox7.com/play:099b92fbc6

пс. таймерът отчита точно секундите по кадри (25/сек). Дори и да има някакво отклонение от реалното време, то е много малко и в рамките най-много на 10на секунди, което не променя фактите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 1:47 pm 

Е, да не вземе и на нас, недай си Боже, някой ден да се случи - тогава плочата ще се смени, ще се кълне съдията, ще има "ситуацията изобщо не беше същата", няма да носим вода от 10 кладенеца и т.н., така че мисля, че е редно да не дърпаме дявола за опашката :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 1:54 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Е, да не вземе и на нас, недай си Боже, някой ден да се случи - тогава плочата ще се смени, ще се кълне съдията, ще има "ситуацията изобщо не беше същата", няма да носим вода от 10 кладенеца и т.н., така че мисля, че е редно да не дърпаме дявола за опашката :wink:

Еми вчера говорехме за Оксер, че е резонно да се даде продължения, ти вчера ме пита за Райли и аз ти казах, че въпреки секирата не той ни вкара 3 балъшки гола и 200 пропуска от наша страна, така че ваденето от 10те кладенеца е за тези, които търсят оправданията във външни фактори. Колкото повече като цяло научим да търсим причините за неуспех в нас, толкова по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 1:56 pm 
Аватар

kosata написа:
goldenriver написа:
какъв е проблемът,че някой е решил да инвестира пари в град по 10 хил. души

Идеята е, че е много по-изгодно и тихичко в малкото селце с 300-те човека зяпачи, които за 3 кебапчета са склонни и паметник да ти издигнат.

И ако на теб ти се гледат дербита Лудогорец - Литекс с 1200 човека публика (подчертавам Публика - не фенове, запалянковци, агитки и т.н.) то това за нормалните хора си е последния пирон в ковчега на футбола в България, такъв, какъвто го помнят нашите бащи (вашите дядовци :loser2 )

Не знам дали ще понеса да гледам дерби с 1000 души публика, предимно с побелели коси, разказващи си истории за славните времена и посритващи се с дядковците от конкурентния отбор на опашката за пенсии. С розовите ще се превърнем в славия и локо сф ако тая тенденция продължи.

Чалгата, салатата, ракията, кибапчитата, женичкити и Лудогорец оле! Домус Бог, а до него Коко, Гришата и сие. Важното е лукма да има!

Не знам дали има смисъл да дискутирам нещо с човек,който видно говори толкова много наизуст :smt006

Аз съм русенец,познавам региона и мога да ти кажя,че Лудогорец имаха повече публика,когато бяха във "В" група отколкото половината отбори в елита.В момента плащат най-скъпите билети от цялата "А" група и стадионът им се пълни без значенеи дали играят с Левски или Светкавица :smt006 Да,като футболна култура,ако щеш и като ултрас са на много ниско,дори срамно ниво,но с времето и това ще се подобри.

Питаш дали би ми се гледало мач между Лудогорец и Литекс ? Е кво да гледам Славия - Локо Сф ли ? Или Черноморец - Локо Пд ? Не,че са лоши мачове,но все пак когато си неутрален фен,най-важното би било да е футбола нали ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 1:57 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Вече ни се е случвало, и добре че съм бил само на 2г. и не съм разбирал нищо, щото не знам как бих преживял подобно нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 1:58 pm 

Kryten написа:
incheto_1914 написа:

Еми вчера говорехме за Оксер, че е резонно да се даде продължения, ти вчера ме пита за Райли и аз ти казах, че въпреки секирата не той ни вкара 3 балъшки гола и 200 пропуска от наша страна, така че ваденето от 10те кладенеца е за тези, които търсят оправданията във външни фактори. Колкото повече като цяло научим да търсим причините за неуспех в нас, толкова по-добре.

Е, с Райли те бъзиках, защото ти написа, че съдиите едва ли не никога не решават мачове (естествено, че Райли не е пример номер 1, но е ясно защо точно него дадох).
Знаеш колко пъти на наши мачове сме хранили съдии, колко пъти сме освирквали заради малоумни продължения и т.н.
И наистина ако ние бяхме в тази ситуация 70% от тези, които в момента защитават съдията, щяха да са с пяна на уста и да го кълнат до 9-то коляно :) (за протокола - в никакъв случай не мисля, че Лудогорец са супер "онеправданите")
Просто когато прекалено много задълбаваме в такива неща и прекалим с гаврите преди наш мач, обикновено оставаме неприятно изненадани. Аз затова си сдържам радостта, когато нещо лошо се случи с чорбата, докато не мине нашият мач :bigok Обаче след това великодушно врътвам кранчето на медеца, който започва да се лее като река :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 2:14 pm 
Аватар

Kryten написа:
Направих си труда да изрежа продължението от мача и да сложа таймер долу с играното време. Махнал съм само загубеното време при откровените симулации и бавения на време. Не съм махнал още много неща. Както се вижда накрая, продължението далеч не е 8 минути :) По часовник голът пада в 97:03 минута, със спиранията са много по-малко. Така че съдията има АБСОЛЮТНО право да пусне и корнера и центрирането и всичко ;) Да не са бавили играта гражданите от Лудогорец.

http://vbox7.com/play:099b92fbc6

пс. таймерът отчита точно секундите по кадри (25/сек). Дори и да има някакво отклонение от реалното време, то е много малко и в рамките най-много на 10на секунди, което не променя фактите.

Бате, у ред ли си да обясняваш на разни малоумници с видеообяснения КАК СЕЛЯНИТЕ СА СЕ НАСРАЛИ :shock: :ohmygod2 :shock: :ohmygod2
Ти не си добре :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 2:15 pm 
Аватар

Литекс не ме дразнеха заради липсата на фенове и тям подобни, а заради мутренските изяви на ГГ. Кито последните години си ни върнаха в деветдесетте с с тия съдийски подпирания и всевъзможни други глупости.

Засега Лудогорец не ги правят тия селски номера - имат си добър отбор, играят си добър футбол, печелят на терена. Кой е крив, че ние и чорбата сме слаби, те ли? А Домуса, че има аванта, а не го прави за "доброто на футбола в България", вярвам на всички е ясно и много пъти сме го говорили това. Който си мисли, че някоя от българските мутри се е отрепала да налива пари ей така - да помага просто, значи не живее на тоя свят. Но към Лудогорец нямам нищо против, ако продължават по тоя начин и не започнат с покупко-продажбата на мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 2:16 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Бате, у ред ли си да обясняваш на разни малоумници с видеообяснения КАК СЕЛЯНИТЕ СА СЕ НАСРАЛИ :shock: :ohmygod2 :shock: :ohmygod2
Ти не си добре :loser2

Честно казано ми се искаше да го направя и като техническо Опражнение :) Пък и ми беше интересно колко всъщност беше бавенето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 2:57 pm 
Аватар

STALKER написа:
Boyo написа:

е как определяш кой съперник какъв е, че да правиш такива сравнения? по тази логика локото требва да са най-силни, щото все пак вкараха 4 гола на холандци

сега гледах на кратуна видеото - поне 4 пъти хванаха топката форест в продължението и дори не се опитаха да я разиграят - само търсеха как да я изкарат извън игра. Един тъч даже 30 секунди мотаха да бият , видно е защо съдията им се изнерви и ги наказа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 4:32 pm 
Аватар

Във форум Левски 14 страници за Лудогорец за по-малко от 24ч :ohmygod2 . Баси що сълзи що нещо, че някакви селяни ги ебали в 97мин. Абе хора, вие усещате ли че това е отбор дето го има от 2 години на картата и всичко се дължи на поредната мутра в БГ футбола. Били свинете - ОК, ама с тая победа станаха шампиони. Дали ако ние бяхме втори на 1т зад свинете щяха да играят по същия начин и да ги бия пак с президент свиня. За коефициента писах преди 2 страници. Х за Лудогорец за нас е равен на +0,05 към клубния, наша победа в групите е +2.00 към клубния. Сами си правете извод колко полза има за нас едно класиране на тия селяни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 4:39 pm 
Аватар

Лизокурец да ги подкрепям в Европа е почти същото като да подкрепям свинете-НЕ, БЛАГОДАРЯ!!!Направо получих оргазъм като им го ръгнаха в последната секунда :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 5:52 pm 

Японците бързАт :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 6:03 pm 
Аватар

Тия япончета прилагат трите О-та.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 6:27 pm 
Аватар

Boyo написа:
STALKER написа:
Boyo написа:

е как определяш кой съперник какъв е, че да правиш такива сравнения? по тази логика локото требва да са най-силни, щото все пак вкараха 4 гола на холандци

сега гледах на кратуна видеото - поне 4 пъти хванаха топката форест в продължението и дори не се опитаха да я разиграят - само търсеха как да я изкарат извън игра. Един тъч даже 30 секунди мотаха да бият , видно е защо съдията им се изнерви и ги наказа.

Съперниците са едно на ръка, аз гледам как играят отборите от нашето първенство. Лудогорец са безспорно доста напред. Казвам го като факт, без да се жалвам или да мрънкам, как може и защо ние не играем така. Факт е, че имат един смешен вратар и слабости в защита. Дано успеем да се възползваме от това, както го направи Динамо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 6:50 pm 
Аватар

Лудогорец сами са си виновни :smt006 Съдията даде 5 минути продължение, тия от 80-тата само се търкаляха по терена като магарета, доста селско и подчовешко поведение :wink: Много ясно, че никой нормален човек нямаше да им търпи простотиите :wink: Пък и Петев направи велик ход, вадейки единствения си несимулант от отбора :losers и както в 99% от случаите става после ги ебат :bii_chorbata
И все пак имаме шанс срещу тях докато Урош пази :bigok Така че :arrow: ПРАВДА ЗА УРОША :losers :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 8216 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 274  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]