forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 04, 2025 6:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 8216 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 274  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2012 10:37 pm 
Аватар

И не играят никак лошо...

Върнете се в началото
 Профил  

Лудокурец играят страшно :smt006 Нищо общо със селяните от Лойеч, дето в първенството завършват без загуба, а в Европа ги убиват.
А Динамо са абсолютно и точно наше копие :smt006 Синият гранд от столицата, с президент олигофрен, мразен от всички, с публика от изроди, дето се побийват от време на време :loser2 и която при 2-3 слаби мача настръхва жестоко. Усеща се какво зверско напрежение е на стадиона, тия техните играчи са с вдървени крака. Ако загубят ще е катастрофа поне от ранга на нашето БАТЕ :smt006

Върнете се в началото

Аватар

Седем:Едно написа:
Усташите ако паднат от Лудохуец, ще се чувстват като нас при отпадането от Бате :lol:

за същото си мислих и аз

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2012 10:38 pm 
Аватар

STALKER написа:
Wildkid написа:
През кура ми е кой ше бие, но в никакъв случай няма да ми стане неприятно, ако Д.З. бие. Както и нищо на света не може да ме накара да поискам рязанградските измишльотини да бият :smt006

като зяпаш мач в некоя кръчма и те попитат за кой от отборите си, винаги ли така отговаряш или има и по-софистицирана версия :bigok

Ми всъщност не зяпам мачове по кръчми, освен такива на Левски и чат-пат на нацоналните примадони, но в редките изключения - да, горе-долу в тоя стил е :bigok Освен ако не рита некой класно неприятен ми отбор като Парцалона, Мангалчестър или нещо от сорта, когато ми капе медец ако паднат. Единствения отбор извън Левски, който ми харесва, е Милан, но не се прибирам със сълзи на очи ако паднат :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

incheto_1914 написа:
incheto_1914 написа:
Трябва да се вика и подскача с пяна на уста за чуждия отбор, разбира се :bigok :bigok :bigok
П.П. Хич не ми дреме за Лудогорец, даже забравих, че днес играят. Само Левски!

Ми за мен и двата отбора са чужди, СвИнче. Кво да правя, като само един отбор мога да нарека свой? Кур за всички останали, два за чурка :!:

И аз съм така, факт, но донякъде съм съгласна и с мнението на Бранника. Поне дотолкова, доколкото не мога да седна да мразя отвътре Лудогорец. Поне не са като Латекса засега. Парите на Гришата отиваха за купени съдии, мачове и общо взето за нищо хубаво (освен за кибапчитата на антонатан :bigok ), докато в Лудогорец направиха база, общежития, инвестираха в школата, направиха отбор и явно се работи правилно. Че и играят много добър футбол. Честно казано си е за завиждане, защото при нас още Бог знае колко време ще търпим ганьо, маньо, кой знае кога някой ще размърда умрялата ни школа и кой знае кога пак ние ще играем нормален футбол (дано да е при Илиан).

Не казвам, че щом играят добре трябва да се вика за тях, но не мога чак да ги мразя в червата като вас за момента. :) Ако и аз имах едно нещо, щеше да ми е през него :bigok
САМО ЛЕВСКИ!

Дришата направи всичко изброено от теб, плюс съдиите и рушветите. Школата на ловешките селяци беше най-добрата.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Brannik написа:
Тия дет хейтвате лудокурец не мога ви разбера - миналата година станаха шампиони за сметка на еничарите по най-сладкия начин, докараха доста положителни емоции, пък нас си ни биха с игра - за момента не ни пречат и се надявам да отстранят динамо :smt006

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2012 10:39 pm 
Аватар

Само ниско образован и неграмотен човек,може да заяви,че Разград е турски град,или пък лудогорието е турски район...

Върнете се в началото
 Профил  

След 3-4 години ще си кажат, че всъщност Лудогорец е много добър отбор и.т.н :bigok Иначе ми е през кура за мача. Не изпитвам никакви чувства (лоши и добри) към двата отбора.

Върнете се в началото

Аватар

Браво за Лудогорец

само прави ми впечатление че веднага след гола некак се повличат...АТАКАААААААААААА БЕЕЕЕЕЕЕ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2012 10:40 pm 
Аватар

STALKER написа:
тва па никога не съм го приемал...ако и двата отбора са ти толкова безразлични, за чий хуй си седнал да ги гледаш

Па казах що - гледат ми се циркове. Като гледам мангалчестър срещу парцилона да не би да съм за някой отбор?[/quote]

не те знам, аз мач като Фулъм - Уигън да речем, никога няма да седна да гледам, точно поради тази причина...ако ще да излязат с водолазни костюми :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2012 10:40 pm 
Аватар

Croopev написа:
След 3-4 години ще си кажат, че всъщност Лудогорец е много добър отбор и.т.н :bigok Иначе ми е през к.р за мача. Не изпитвам никакви чувства (лоши и добри) към двата отбора.

Ти българин ли си или какво си?

тук става дума за шампиона на БЪЛГАРИЯ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2012 10:41 pm 

Дришата направи всичко изброено от теб, плюс съдиите и рушветите. Школата на ловешките селяци беше най-добрата.

Абе нито помня школата да им е била най-добрата, нито помня някога да са играли такъв футбол, какъвто Лудогорец в момента. Освен това Макето го каза - с бутане и с 300 зора ставаха шампиони, а в Европа ги разкриваха, докато в момента Лудогорец срещу сериозен отбор стоят отлично.
Са от такива глупости ме караш да се занимавам да пиша :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

"Надявам се да не посрамим името на българския футбол. Веднага след спечелването на титлата казах, че ще се постараем да не оставим тези впечатления в Европа, които са оставили Левски, лит(*кс-етрополе и Литекс. Надявам се тази година да е доста по-оспорвана от миналата", заяви Ивайло Петев.

Точното мнение, как да не ги подкрепяш тези възпитани граждани. Рязаните трябва да отпаднат най-малко заради крайно малоумният им треньор и президент, а и при влизане в групите платените журналисти ще имат да им правят тръби поне до края на календарната година, което е крайно ненужно и дразнещо.

Върнете се в началото
 Профил  

корава реклама върви обаче на сайта kartezavlak.hr :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото

Аватар

STALKER написа:
STALKER написа:
тва па никога не съм го приемал...ако и двата отбора са ти толкова безразлични, за чий хуй си седнал да ги гледаш

Па казах що - гледат ми се циркове. Като гледам мангалчестър срещу парцилона да не би да съм за някой отбор?

не те знам, аз мач като Фулъм - Уигън да речем, никога няма да седна да гледам, точно поради тази причина...ако ще да излязат с водолазни костюми :lol:[/quote]
Ми заложи 5 лв. на некой от двата и мача ще ти се стори велик :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2012 10:42 pm 
Аватар

След подкрепата към крейзифорест може да подкрепим и професионалиста г-н Шишков :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2012 10:43 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Абе нито помня школата да им е била най-добрата, нито помня някога да са играли такъв футбол, какъвто Лудогорец в момента. Освен това Макето го каза - с бутане и с 300 зора ставаха шампиони, а в Европа ги разкриваха, докато в момента Лудогорец срещу сериозен отбор стоят отлично.
Са от такива глупости ме караш да се занимавам да пиша :bigok

Говорих за стадион, база, школа и прочие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2012 10:43 pm 
Аватар

STALKER написа:
STALKER написа:

Па казах що - гледат ми се циркове. Като гледам мангалчестър срещу парцилона да не би да съм за някой отбор?

не те знам, аз мач като Фулъм - Уигън да речем, никога няма да седна да гледам, точно поради тази причина...ако ще да излязат с водолазни костюми :lol:

Ми заложи 5 лв. на некой от двата и мача ще ти се стори велик :lol:[/quote]

така да, стига да не е на Х :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2012 10:44 pm 
Аватар

Лудогорец,та лудогорец-започнахме да ставаме като румънците,където всякакви отбори ставаха шампоани-Клуж,тимишуара,васлуй,а дунамо и стеауа кретат на 3-4-то място
Догодина Пирин Гд ще ги вземе някоя мутра и ще ги направи шампион-и тях ли трябва да подкрепям или Ботев,Славия,Черно море и т.н?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

за мен ще е добре, ако продължат селяните...ШЛ ще ми е на един кур разстояние :bigok
Както каза Македонията....Загреб за пълно наше копие.....дано утре не играем, като тях.....нищо в атака и с много грешки в защита.... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

SkopjeLEVSKISkopje написа:
Croopev написа:
След 3-4 години ще си кажат, че всъщност Лудогорец е много добър отбор и.т.н :bigok Иначе ми е през к.р за мача. Не изпитвам никакви чувства (лоши и добри) към двата отбора.

Ти българин ли си или какво си?

тук става дума за шампиона на БЪЛГАРИЯ!

Айде малко по-сериозно, ок :smt002
Да подкрепяш 20 отбора едновременно не ми е в кръвта.
Тук всички пеят кур за модерния футбол, но от някакво изкривено разбиране за родолюбие става задължително да подкрепяш даден отбор - символ точно на същия този модерен футбол.

Последна промяна El Hacendado на Сря Юли 25, 2012 10:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Аватар

Пламен Мисишкиии :smt026 :smt026 :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2012 10:45 pm 
Аватар

Дано чорбарите утре бият, все пак са български отбор. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Е СТАЛКЕР, ти мач гледаш само и единствено, когато си за едини от двата отбора ли? :shock:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Solo Contra Tutti написа:
Пламен Мисишкиии :smt026 :smt026 :smt026

Матей Казийски :bigok к.р за путкогорец :smt023

шампион е Левски София

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

На мен ми е трудно да гледам мач, в който не съм за никой :bigok
За дане съм офтопик - сакаме обрат, айде чекаме :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Zeleniat написа:
"Надявам се да не посрамим името на българския футбол. Веднага след спечелването на титлата казах, че ще се постараем да не оставим тези впечатления в Европа, които са оставили Левски, лит(*кс-етрополе и Литекс. Надявам се тази година да е доста по-оспорвана от миналата", заяви Ивайло Петев.

Точното мнение, как да не ги подкрепяш тези възпитани граждани. Рязаните трябва да отпаднат най-малко заради крайно малоумният им треньор и президент, а и при влизане в групите платените журналисти ще имат да им правят тръби поне до края на календарната година, което е крайно ненужно и дразнещо.

четох го преди месец и мен ме подразни сериозно тоя тъп селяк :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 25, 2012 10:47 pm 
Аватар

Kryten написа:

Че по-лесно от тва няма, тогава можеш да си храниш и двата отбора, да се смееш от сърце на пропуските, да редиш на страничния в стил Антоанатан и през двете полувремена.... :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Wildkid написа:
Е СТАЛКЕР, ти мач гледаш само и единствено, когато си за едини от двата отбора ли? :shock:

Като гледам селтекс - чурбътъ съм и против двата едновременно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Wildkid написа:
Kryten написа:

Че по-лесно от тва няма, тогава можеш да си храниш и двата отбора, да се смееш от сърце на пропуските, да редиш на страничния в стил Антоанатан и през двете полувремена.... :bigok

Такива мачове гледам, но рядко. Обаче по-често гледам мач в които единия отбор го мразя злокобно, а за другия ми е през кура :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 8216 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 274  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]