forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 11:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 6:04 pm 
Аватар

Anarion написа:
Костов пък кога е пренебрегвал Гаджев и Йовов...баш на мача с орките, когато се обърна колата и двамата бяха титуляри...че даже Йовов и вкара, но не признаха гола.

На мача с орките не, ама на други мачове ДА.
Няколко дена след мача Тонев каза ,че знае каква е била причината за загубата и не възнамерява да я каже.
На всички пределно ни е ясно ,че Йовов е мега зле.Не ми се вярва Илиан да е толкова тъп ,че да не вижда ,че когато Йовов играе нямаме функциониращо ляво крило.На не го пределно му е ясно ,че черния и Райков са по-добри ,но защо не ги пуска може само той да каже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 6:20 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Това не е позиция на клуба, а лично на Ели Ваташка, която е изключително свестен човек, и като такъв Ганьо я уволни от Левски. Сега работи в БФС.

Съжалявам, че измествам темата от "дефанзивното позициониране на офанзивните десни леви халфове при контраатаките", по принцип се имам за не-особено-тъп, но само на мен ли ми се струва абсолютно безсмислена и безцелна декларацията на Ели Ваташка? :lol: Един вид, "ето, признали сме ви първи, тея вашите хулигани поругаха православен храм като влязоха там с тъпани (о, ужас! :lol: ), какво толкова като е имало транспаранти за хората, които са убивали бащите и дядовците ви?". Аре, и аз не знам какво точно се е случили при "Александър Невски", съмнява ме и тя да знае, но аз поне не пиша декларации. Все пак не е декларация, пише, че във фейсбука си го е сложила, ама е доста официалничко такова. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 6:34 pm 
:lol: :lol: Смятам да се пенсионирам от форона след цялата тази пародия. Имам чувството, че ако някакъв босненски резак изнасили жена, ще се намери човек в този форум, който пак ще спомене за транспаранта и ще го оправдае.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 6:39 pm 

Не е декларация, а го е написала във фб, тва, че некви журнали са го препечатали не знам кво трябва да значи... Всеки си пише кво си иска у букакето, не знам що го публикуват - съгласни ли са, не са ли съгласни? Абсолютен смях е да се коментира като "декларация", "позиция" и т.н.

Обаче тук опищяхте света, ебати толерастията, ебати чудото. Играем срещу некви от бих, нормално е да има изцепки, нормално е да има заяждания, нормално е да напрежение, тва е футболът, какъвто аз го помня - еле по балкански. Българите сме станали доволно нежни и фини, цивилизация, кво да правиш :bigok

С кво едно "аллах е свиня" е по-допустимо от "нож, жица, аркан" впрочем?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 6:43 pm 
Аватар

Защото може да не са толкова набожни, колкото някой техен роднина да е пострадал от сръбските сили, примерно. :wink: Не, че ги защитавам босненците (евалата, Croopev, машала, аферим, "разкри" ме :smt023 ), ама този цитат от Ваташка е абсурден и няма никакъв смисъл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 6:48 pm 

south написа:
Morning Glory написа:
Това не е позиция на клуба, а лично на Ели Ваташка, която е изключително свестен човек, и като такъв Ганьо я уволни от Левски. Сега работи в БФС.

Съжалявам, че измествам темата от "дефанзивното позициониране на офанзивните десни леви халфове при контраатаките", по принцип се имам за не-особено-тъп, но само на мен ли ми се струва абсолютно безсмислена и безцелна декларацията на Ели Ваташка? :lol: Един вид, "ето, признали сме ви първи, тея вашите хулигани поругаха православен храм като влязоха там с тъпани (о, ужас! :lol: ), какво толкова като е имало транспаранти за хората, които са убивали бащите и дядовците ви?". Аре, и аз не знам какво точно се е случили при "Александър Невски", съмнява ме и тя да знае, но аз поне не пиша декларации. Все пак не е декларация, пише, че във фейсбука си го е сложила, ама е доста официалничко такова. :wink:

Аре мислете малко де. Това че Е.Ваташка го е написала на профила си във фейсбук неозначава , че е декларация а просто нейно лично мнение. За нея само ще съжаляваме, че Ганьо я изгони от футболния клуб и още дълго ще чакаме някаква позиция по много въпроси както от ф.къто така и от Бфсъто.

на нашите деди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 6:48 pm 

Тези босненски мангали не показват никакво уважение и толеранс към ЛЕВСКИ и БЪЛГАРИЯ още от жребия насам! Те започнаха първи с обидните си квалификации и пренебрежителното си отношение към нас! Нарекоха ни балкански цигани ( което си е смешно от всякъде, защото те са баш циганите ), заканиха се да изгорят СОФИЯ, потрошиха стаите си в хотела, нападнаха невинни хора около хотела, влязоха с тъпан и крясъци в храм-паметника " АЛ. НЕВСКИ ", сбиха се с Българската полиция и сега се изгавриха с АПОСТОЛА! Какво повече очаквате да направят, може би да убият някого, пази БОЖЕ! Тези са мръсна неблагодарна мюсюлманска измет, която не заслужава нашето съжаление! Какво е ставало по време на войната там ние не знаем, защото не сме били там, и не ни засяга. В декларацията на Ваташка ясно е написано, че и ние имаме проблеми и етнически и икономически, но не сме се изклали, като диваци, а се опитваме да решим проблемите си цивилизовано! Изобщо цялата декларацията е много точно написана и защитава отлично интересите на нашите превърженици и БЪЛГАРИЯ и аз я подкрепям напълно! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 7:08 pm 
Аватар

flo написа:
На всички пределно ни е ясно ,че Йовов е мега зле.Не ми се вярва Илиан да е толкова тъп ,че да не вижда ,че когато Йовов играе нямаме функциониращо ляво крило.На не го пределно му е ясно ,че черния и Райков са по-добри ,но защо не ги пуска може само той да каже.

и това предполагам Илиян ти го е казал лично :bigok

а за плаката - тъпотията на някой друг (в случая босненските фенове) не може да е оправдание за твоята собствена. плакатът е тъп и минава всякакви нормални човешки граници. Нека ние бъдем хора , а пък босненците да бъдат каквито орки си поискат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 7:10 pm 

За възгласите "Ебем София", за боя с минаващи граждани на България пред хотела им, как стояха пред хотела и псуваха всички наред, как гостите не можеха да влезнат, всичко което е станало на Александър Невски, че чак ушатите са ги извели извън София, затова никой от тях не казва нищо, дори и тези босненци, които писаха тук, аз не чух да кажат тези са олигофрени, лумпени, ние се разграничаваме от тях. Ние обаче за този тапет, който пак казвам за мен е простотия и излагация, се нападаме един друг, трябва да се извиним на босненците, хленчиме, вместо всички да кажем, ами не НЕ може да се държите така в София, тапета е глупост, но е вдигнат вече, не може да се върне назад времето и да бъдем единни и обединени, както са те в случая, да отидем в Босна минимум 1000 човека, да сме една задружна група през цялото време, да срутим стадиона им от пеене и да си тръгнем горди, защитили името, отбора и страната си. :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 7:13 pm 
Аватар

Всяко следващо мнение, което по някакъв начин защитава тези уроди или описва колко са страшни ще бъде трито без предупреждение и ще се слага флаг на човека, който го е написал :ls_bukake

Това е форум на ЛЕВСКИ СОФИЯ, не на Фемини, Джемини, ЕвроРома или някакво пацифистко сдружение. BSG го е написал доста кратко и ясно! Който не му харесва да ходи в bg-mamma да се оплаче, стига толеранс тук :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 7:19 pm 
Аватар

Просто племе сме и това е. На българина ако ще и жена му да изнасилят пред очите, пак ще намери как да оправдае изнасилвача. Толкова страхливи ли сме станали? Тея мръсни помаци щяха да ядат бой и ножове в която и друга страна да бяха, но тук ги защитаваме, а те нека си правят квото искат. Трансперанта бил позор кво било... що да е позор бе? Аркан и Младич клаха ли ги? Клаха ги! Тогава кое е позорното?! Вие обичате ли турците? Харесвате ли ги? Не искате ли да ги колят и бесят? Всеки говори смърт за турците, а когато настъпи момент за действие давате задна и изведнъж сте много толерантни и чак искате да се извинявате! В агитката на Левски няма място за страхливци, а има нужда от хора на действието! Мразим турците и ще се радвам ако и там вдигнем такъв трансперант! Дано се съберем 800-1000 в Босна и да им срутим кочината от пеене! Сега е момента да сме заедно и да си отстояваме позицията. Който смята, че трябва да се извини и сме прекалили нека да не идва и ако може никога повече да не стъпва в сектора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 7:32 pm 
Аватар

Така надъхан за мач не съм бил от години. За мое огромно съжаление не съм дори в границите на континента, а така ми се ходи че ми иде да си заръфам мАдите от яд. И то не заради спортно техническата част (самият мач), ами заради идеята да им покажем на тия неандерталци, че са жалки и несъстоятелни в провокациите си. На момичетата и момчетата които се колебаят за гостуването бих казал следното: Когато сме единни и задружни никой не може да ни събори. На тези които отидат там: Стойте заедно и не се отделяйте от главната група и всичко ще е наред, също и не забравяйте, че отивате на футболен мач, а не на война. Надвикайте ги на стадионът това ще им е достатъчна отплата.

Само ЛЕВСКИ никой друг. Останалото е боклук.
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 7:49 pm 
Аватар

Направо не мога да повярвам какво се случва в тоя форум. Стига сме ги защитавали тия боклуци, т'ва заслужават. Не подкрепям трансперанта, ама не ме и интересуват ония босненски пички. Да умират, и тва е. Доста хора го написаха вече, те се гаврят с БЪЛГАРИЯ, СОФИЯ И ЛЕВСКИ, а ние да им се извиняваме? Стига глупости. Нали България над всичко? Левски или смърт и т.н, а сега ''насираме'' от някакви боклуци. Който има възможност, нека бъде в Сараево, няма да съжалява. Няма място за страхливци. Левски отива в Сараево, а ние трябва да го подкрепим, както сме го правили винаги и навсякъде. Всички заедно и единно! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 7:49 pm 
Аватар

Vengeance has started some of your members were beaten today in Sarajevo

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 7:54 pm 
Аватар

:smt005 Bullshit, retards

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 7:54 pm 

както стана ясно от другата тема наще хора немат пари за екскурзия, а камо ли 5 дни по-рано :loser2 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 7:55 pm 
Аватар

Да се трият посл. 20 стр. и да се заключва форона. :ohmygod2 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 8:00 pm 
Аватар

Аз така и не разбриам какво общо има между двете неща? :smt017

Това, че някакви тъпаци от агитката им са се правили на интересни, оправдава малоумния транспарант ли? Пълна глупост!

---------

Мене ми е по-интересно защо се е допуснало подобно нещо, къде ни е полицията и какво значи "изедоха ги извън София"? :shock: Мене пък ми писна полицията ни вечно да е на принципа "абе, чужденци са, много разправия е" и съответно всеки чужденец да си прави каквото си иска тука. Аз, ако отида да се изпикая на стената на Лувъра, дали френската полиция ще ми организира безплатна екскурзия до някое съседно градче? :smt006 Като са ги правили тия зулуми да ги бяха арестували и да се съдят тия изверги!

А "обесването на Левски", който всъщност представлява някакъв шотландец с изрисувани на пейнт гащи с бяло, зелено и червено е много вероятно да е дело на някое тамошно покемонче. Което единствено доказва, че грийн стрийт хулиганс се греда и в БиХ, нищо повече. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 8:01 pm 
Аватар

Добре, че през Балканските войни и ПСВ е нямало Интернет, че ...
Кур и за сърби, и за босненци, и за всички други мърши на Балканите :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 8:09 pm 

corleone87 написа:

Некой да му го преведе ама точно:
Я СИ ЕБИ МАЙКАТА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 8:15 pm 
Аватар

Няма нужда, той разбира всичко :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 8:15 pm 
Аватар

Интересно къде са успели там да ги намерят тия наши мембърс :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 8:16 pm 
Аватар

:smt024
Нещата скоро ще достигнат етапа - Майката си ебало :bigok :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 8:28 pm 
Аватар

corleone87 написа:

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 8:30 pm 
Аватар

corleone87 написа:

Here too. We just fuck your mum in her tight ass and I can say, she is better than you.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 8:31 pm 
Аватар

Тук са се събрали само майки с колички. Дано на реванша издигнем транспарант от рода на "Аллах е свиня", а не "Извиняваме се, че накърнихме вашите чувства, приятели". :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 8:33 pm 
Mr. Smith написа:
:smt024
Нещата скоро ще достигнат етапа - Майката си ебало :bigok :ohmygod

Нещата достигнаха отдавна този етап :smt027 :lol: Без модераторски произвол, форона е на много ниско ниво.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 8:38 pm 
Аватар

На мен г-н Козарски ми каза, че съм натурален номенклатурчик и некакви други простотии. В тоя форум повече нито забележка ще направя, нито ще трия някой. Аз ще съм обиден сега. След като толкова демократи има във форума, те да водят дискусии като тази.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 9:02 pm 
Аватар

Мир с босненците, то4ните хора да отидат с по една роза и бяла кърпа да се извинят на резаците за транспарантите. Футболистите вместо да се поздравяват с ръка - да се прегръщат и целуват, а всеки фал да е грубо освиркван от любителите на спорта по трибуните, които без съмнение биха седнали един до другиго. След мача, ако спечелим, да им пратим официално извинение, че сме ги отстранили от турнира и да поделим с тях приходите от бъдещото ни участие. Техни фенове да идват да наблюдават нашите спектакли и наши фенове да отиват в Сараево на разменна програма. Каква красота. Любов. Мир.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 9:06 pm 
Аватар

Аре които е събрал пари, който е свободен да заминава, да се събират отровните хора с бомбите и знамената и да им ебават турските майки на тия кучета мръсни !!! Аз дано успея поне да го гледам мача, ако бием за следващия кръг ще съм спестил и ще правя сефтето в чужбинско, само живот и здраве !

АРЕ СИНИТЕ, ЗАЩИТЕТЕ ИМЕТО НА АПОСТОЛА, ЛЕВСКИ И БЪЛГАРИЯ ! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]