forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 1:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 11:15 pm 
Аватар

LSFC написа:
Преди няма и 10 минути ми даде примера с Батак, а като ти казах какво ще се случи ако това стане, ми казваш, че Батак не било толкова сериозно и не би накърнило вашите чувства.

ДипломатО написа:
По стечение на обстоятелствата имам и истнинска работа и истински живот освен футбола.

Повярвай ми, единственият такъв си :smt023 :idea:

Все в гъз, спирам този спор, всичко е ясно :smt012

Мноо готино четеш през ред :bigok Аре, успех там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 11:24 pm 
Отговорните да заключат темите за 1 ден. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 11:28 pm 
Аватар

съгласен съм за разграничаването. ако не за друго, то поне може да оттървем глоби и наказания.
и че след тоя трансперант обстановката ще е поне неприятна в сараево.
нещо като перник, ама само босовете :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 11:30 pm 

Ричард лонг, какво е ставало в Босна, можем само да гадаем, защото не сме били там, а и не ни засяга! Да им се извиним казваш!? А те кога ще ни се извинят за тяхната обида? Разберете, те започнаха първи с гаврите! И каква полза ще има сега едно извинение? Никаква, само ще станем за боза! Аз не се превземам и смятам, че каквото почукало, такова се обадило! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 11:40 pm 
Аватар

От този форуми смисъл няма. Айде и да не забравите да се помолите да не пострада някое невинно босненско дете. Имам чувството, че тук съм сред босненци. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 11:42 pm 
Аватар

Е що ми изтри мнението? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 12:59 am 
Аватар

Levskar67 да си трие мнението за манастирите, че ще се изложим на световно ниво... :ohmygod2 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 1:18 am 
Аватар

Richard Long написа:
Според мен трябва да се изчака с декларацията до след реванша, да се види в Сараево какво ще издигат и т.н., защото ще е по-срамно да се извиним на босненците за идиотския транспарант, а после да ни облеят с подобно малоумие

Айде стига, как ще се извиняваме. :ohmygod2 Станалото ,станало. Гнусно е. Не виждам как мислещ човек, с изградена ценностна система, колкото и елементарна да бъде, може да се кефи на подобно нещо. Фенщина, псувни, закани, обиди, боеве, всичко ок. Но всичко, абсолютно всичко си има нормалните човешки граници.
Но е тъпо да се извиняваме за каквото и да било. Станалото-станало. Нека сами си направим изводите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 1:22 am 
Аватар

Не знам дали някой успя да види темичката, пусната от босненски манагал, преди да я изтрия. Аз вече не съжалявам за транспаранта. Най-вероятно това ще ни вдигнат на мача там. Да го духат, аз вече не искам балкански дербита, предпочитам европейските. Ебаси и драмата стана, направо до война го докарахме. И то с тея мангали, с които няма какво да делим. Представям си ако ни се беше паднал македонски отбор какво чудо щеше да е. Май ще се окаже, че на нашия изстрадал полуостров, всички сме един дол дренки. Който може да отива в Босна, задължително с автобусите. И то не за да се правим на големи мъже пред резаците, а за да си подкрепим отбора. Кур за бошняците, два за сърбите, три за ал сеска :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 1:37 am 

кво е пуснал :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 1:57 am 

Е след тоя транспарант какво очакваш....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 2:13 am 

И на мен ми е интересно какво е пуснал :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 2:36 am 

Моралисти, стойте си вкъщи, потресени от онзи ужасяващ транспарант:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 7:47 am 
Аватар

Единственото с което може да навреди трансперанта е на момчета, които ще отидат там. Иначе кур за тия резаци. В разните спортни сайтове такива коментари четох, че не е истина просто :ohmygod2 Българи сравняват клането в Босна с турско робство и т.н. Как ще се прави сравнение не знам? Тея още преди да стане ясно, че ще играят с нас и заплашваха как ще изгорят София и какво ли още не. Дойдоха тук, почнаха да се правят на нинджи и да скачат на мирни граждани. След това изведнъж станахме много състрадателни и трябвало да се извиним?! :ohmygod2 Кур за тия помаци и наистина по-добре да играем с европейски отбори, отколкото с тази мюсюлманска паплач. Общо взето само вдигат шум и нагнетяват обстановката... типично по цигански и турски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 8:53 am 
Аватар

Тука всеки разправя колко мрази турци , араби и въобще всякакви чалми и сега като се падаме с некви такива утрепки секи дава задна.Да не се говорело за клането , тоя трансперант бил еди къв си(единственото лошо му е че може да се определи като слагачество на сърбите) Как станахме толко чуствителни? Или е просто страх?
Мен лично ми е безразлично за клането в сребреница и за тва дали видиш ли сме ги ядосали горките с тоя трансперант.
Не виждам място за страх за едно гостуване. Отиваме 800-900 човека и си правиме кефа тва е!

ВСИЧКИ В БОСНА!!! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 9:25 am 
Аватар

босненските пички прекалиха вече! Това вече е голяма обида

http://fanface.bg/evropeiski-futbol/ite ... D0%B0.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 9:28 am 
Аватар

А са вече са прекалили а :smt005 Има си поговорка - "каквото повикало такова се обадило" :bii_chorbata :loser2
Да припомням ли че като играхме със Железничар ги немаше тия работи, оснвоно щото немаше толко интернет Обийци тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 10:09 am 
Редно е да се спреш да играеш контра на всеки казал нещо срещу турците. Достатъчно голям си. :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 10:12 am 
Аватар

E в случая е прав. Сега ние ли ще го играем сърдитите, че почват те с колажите и плакатите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 10:24 am 
То се вижда кой е сърдит и кой не е. Не обичам да генерализирам и няма да го направя, но някои хора са прекалено толерантни и прекалено дипломатични. Така както и за нашето оправдание няма, така и за тяхното. Да, нормално е да реагират така с оглед на цялата ситуация, но също така е нормално тая снимка да жегне (не намирам по-силна дума) всеки левскар (и българин), най-вече този, който се е опитал да се разграничи по всякакъв начин от писанията от наша страна.

След тази снимка всеки, който има възможност, е задължен да отиде в прокаженото им село. Всеки човек си има задължения, но не всеки би имал възможност да отиде, това е ясно. За причината обаче на никого не му пука, а назовавайки я публично, неволно отказва други хора, което ебава усилията на доста хора.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 10:31 am 
Аватар

Да бе, така е. Принципно съм съгласен.

Тъпото е, че за закачката между два футболни отбора се използва история, религия и личности, които не го заслужават.

Иначе за да не сме съвсем в страни от темата, прогноза 2:1 за тях, с гол на Иво Иванов в 93-та минута В ТЯХНАТА ВРАТА :D

Последна промяна RIOT на Нед Юли 22, 2012 10:42 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 10:40 am 
Аватар

Чета ви вече няколко дена и като един от най старите в този форум, искам да ви кажа само няколко изречения. Декларация за разграничаване, каквато и да е тя, е без значение. Малоумщината на няколко хлапета, които си избиват комплекса за мъжественост, може да доведе до сериозни последствия. В агитката има сериозни хора, здраво стъпили на краката си и в живота, просто направете всичко възможно да не допускате повече подобни изцепки. Всяко заиграване на верска и религиозна основа е опасно, особено когато иде реч за ислям, защото там фанатизмът е на много високо ниво. Никак няма да се учудя, ако в Сараево стадиона е пълен дори и с хора, които не се интересуват от футбол, а са изпълнени с желание за мъст.
Дано да няма никакви ексцесии и проблеми, дано...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 10:43 am 
Аватар

Тази гнус беше пусната във форума, но аз изтрих темата не повече от минута след появата и. Интересно къде още са я пуснали, та онези несретници от фанфацето да я набарат? Също така съм убеден, че идеята за тази гавра им е дадена от някой услужлив гъзолизец от цецекату. Абсолютно съм сигурен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 10:54 am 

1.Тези идват с ясната нагласа да "сринат" София
2.Наричат ни цигани.Нямаше да се учудя ,ако това го чуя от гърци ,румънци, сърби...но от босненци е доста смешно :lol:
3.Идват в София, правят си каквото искат.Бият се с гости на хотела, доколкото разбрах са влизали в Александър Невски с някакъв тъпан (не знам колко е вярно).Ако тия п******вци бяха влезли с тъпан в београдска църква, и НАТО нямаше да им спаси гъзовете от тридневно люто ***** в карцера!
4.След тия неща ние определено трябваше да им отговорим по някакъв начин, но не беше тва начина с този транспарант.Предпочитам да им се беше метнал един хубав бой ,за да знаят къде са дошли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 11:00 am 
Аватар

Ей, от 10 страници чета какво е трябвало да се направи тук, какво сме направили с транспаранта и т.н. Е, да де, ама този мач свърши!!! В миналото е вече. Сега идва реванша в Сараево където всеки, който има идеи какво е трябвало да се направи тук може да дойде и да осъществи там. ВСИЧКИ В САРАЕВО. :levski Айде веднъж да го направим като хората. Това е едно от най-близките като разстояние гостуване, което сме имали скоро. Без оправдания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 11:24 am 
Аватар

2-3 сайта гледам "Босненците обесили Васил Левски", с което отвърнали на "удара" за Сребърница.

Сайтовете обаче никъде не пишат от къде е взета снимката, както и тази за Сребърница, която излезе вчера.

ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 11:57 am 
Аватар

Трябва да се изсипем 1000 човека и да им съборим турското, гнусно село на тия боклуци! Те като се заканваха, че ще запалят София всички се надъхвахме, а след трансперанта кво стана? Много милосърдни станахме... ние девичи хор ли сме или кво? Майка им ше еба турска на тия... аре мощно всички там и да видим кой кого.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 12:25 pm 
Аватар

Oт една страна смърт за босненците, от друга им пожелавам бавна мъчителна смърт след изродщината, която направиха. Дано сънуват Аркан до края на дните си :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 12:27 pm 

Стига оправдания! Да не сте в мензис, че се оправдавате като госпожички? Точно тва гостуване трябва да се изсипем поне 500, да застанем рамо до рамо, без страх. Или тия фрази от типа "нито капка страх, нито крачка назад", "дела трябват, а не думи", "Левски или смърт" и пр. можем да ги използваме само за знаме на оградата, някое друго транспарантче или за фейсбучето, да събираме лайкчетата на некви курви? :roll: Или да го правим като хората, или да се закриваме :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2012 12:50 pm 
Аватар

Резултатът е налице, благодарение и на услужливите ни медии, отказаха доста желаещи да пътуват в Сараево :wink: Наслагва се психоза за война, а не просто за футболен мач, щом и тук се разделихме на лагери смятайте за какво става въпрос :roll: Мачът ще дойде и ще замине, но тия скандали до нищо добро няма да доведат :wink: А и да, босанците са доволно примитно племе, с мислене от 17 век, ама те и за това ще си останат скоро само с джамиите в Сараево, докато хърватите и сърбите им поделят държавата :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]