forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 1:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 8:42 pm 
Аватар

...което е в пълно съответствие с християнските канони. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 8:48 pm 
Аватар

Тоя транспарант беше пълно малоумие и да се обвиняват чорбарие за него никак не ми звучи сериозно. Много по-вероятно ми се вижда някое и друго филмирано покемонче да е решило до се прави на интересен и с приятелите си да са решили да вдигнат нещо "много оригинално", което да затвърди още повече позициите им при предреждане в голяото междучасие за банички.

А тука не става въпрос дали са просръбски ил антибосненски настроения, това е най-голямата простотия, която можеше да се направи. И мисля, че НКП точно сега е момента да вземе отношение и да се разграничи от всичко това.

И въобще тая работа с транспарантите стана върло тъпа. Последно време всеки решил да надрапа останалите от ремонта тапети и да вдига транспаранти. Очаквам скоро да прочета в сектор Б "Продавам стар москвич, обадете се на 0889...." :? .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 8:56 pm 

Всичко друго беше прекрасно, но това с плаката си беше малоумщина.Все едно сега те в следващия мач да излязат с плакат "В Батак ви клаха, тук ще ви довършим!", същото е и е голяма обида.Дано повече да няма такива случаи, заради някои индивиди да се удря по-реномето на публиката на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 9:02 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
В последните 5-6 години няколко пъти се размина клуба с истинско и жестоко наказание от УЕФА. То не бяха бомби, свастики, простотии, плакати и т.н. Човек да не повярва на очите си как за 20 г. демокрация се излюпиха ултра фашаги, които нямат задръжки периодично да демонстрират силната си вяра, воля и чест - в сърцето на сектор Б. Пълна мистерия е какъв е смисълът от това? Кому е нужно? :roll:

Искам да припомня на ВСИЧКИ, че ЛЕВСКИ е първият отбор в Царство България, който е бил глобен с 10 000 лв. през 1942 г. - защото са отказали да изпълнят хитлериски поздрав преди футболен мач :idea: На митингите на комунисти, педераси, чувствителни каубои и т.н. аз не съм чел, чул или видял по ТВ да върлуват нашите върли фашисти. Накрая пак отбора и привържениците му ще страдаме, но каквото е писано...луд умора няма :oops:

И?
забранено ли е да има нацисти?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 9:10 pm 
Аватар

SkopjeLEVSKISkopje написа:
И?

Като искате да се изживявате като нацисти, комунисти и всякакви подобни - ваша си работа. Но не е нужно да се лепва подобно нещо на публиката на Левски. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 9:16 pm 
Аватар

thegboy написа:
SkopjeLEVSKISkopje написа:
И?

Като искате да се изживявате като нацисти, комунисти и всякакви подобни - ваша си работа. Но не е нужно да се лепва подобно нещо на публиката на Левски. :smt006

С изключение на антикомунистическия характер на сектора (по оправдани исторически причини), всякакви други политически настроения са напълно излишни, особено такива заради които УЕФА ще ни лепне ебати глобата!

Последна промяна Richard Long на Съб Юли 21, 2012 9:20 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 9:17 pm 
Аватар

Това,да проповядваш омраза и възхваляваш насилието е тотална липса на ценностна система.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 9:19 pm 
Аватар

Това с транспаранта е една много гнусна проява и се надявам за в бъдеще да има по-организиран контрол относно това какви транспаранти се вдигат.
Тъпото е, че 99 процента в сектор Б не подкрепят това малоумие, но за съжаление петното остава...

Би било добре НКП да излезе с декларация, осъждаща този чаршаф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 9:20 pm 

Малко смешно става с тия декларации, но и аз съм на мнение, че трябва да се излезе с някаква позиция, щото наистина бая се изложихме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 9:22 pm 
Аватар

Абе сериозно ли си мислите, че 99% от сектора не бил съгласен с транспаранта? Форумът не е секторът. А декларацията ще е тотален автогол - все едно не можем да си контролираме хората или пък нямаме смелост да си стоим зад думите. Написаното - написано. Дано да мине ОК всичко с нашите момчета в Босна и това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 9:27 pm 
Аватар

Според мен трябва да се изчака с декларацията до след реванша, да се види в Сараево какво ще издигат и т.н., защото ще е по-срамно да се извиним на босненците за идиотския транспарант, а после да ни облеят с подобно малоумие

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 9:31 pm 
Аватар

Абе хора , това да не ви е детската градина да се извинявате за казани думи . Казана дума не се връща , колкото и да се извиняваме . Станалото-станало .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 9:35 pm 
Аватар

Няма как да оставят нещата така босненците. :wink: Ще излязат с нещо сто процента, въпроса е тази глупост повече да не се прави от наша страна. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 9:43 pm 
Аватар

Абе тука само проповедници. 100 страници за някъв тъп тапет, а никой не говори затова, че всеки се покрива и от както е обявена екскурзията на НКП има 2ма записани. Иначе всички "ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ", "jebem te sarajevo", жици, мици, а у :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 9:53 pm 
Аватар

Тия обаче са си расови боклуци. Да се взривяват и твае .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 9:57 pm 
Аватар

LSFC написа:
Абе тука само проповедници. 100 страници за някъв тъп тапет, а никой не говори затова, че всеки се покрива и от както е обявена екскурзията на НКП има 2ма записани. Иначе всички "ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ", "jebem te sarajevo", жици, мици, а у :smt006

"В механата"

Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е или слава!

Да забравя край свой роден,
бащина си мила стряха
и тез, що в мен дух свободен,
дух за борба завещаха!

Да забравя род свой беден,
гробът бащин, плачът майчин, -
тез, що залъкът наеден
грабят с благороден начин, -

грабят от народът гладен,
граби подъл чорбаджия,
за злато търговец жаден
и поп с божа литургия!

Грабете го, неразбрани!
Грабете го! Кой ви бърка?
Скоро той не ще да стане:
ний сме синца с чаши в ръка!

Пием, пеем буйни песни
и зъбим се на тирана;
механите са нам тесни -
крещим: "Хайде на Балкана!"

Крещим, но щом изтрезнеем,
забравяме думи, клетви,
и немеем и се смеем
пред народни свети жертви!

А тиранинът върлува
и безчести край наш роден:
коли, беси, бие, псува
и глоби народ поробен!

О, налейте! Ще да пия!
На душа ми да олекне,
чувства трезви да убия,
ръка мъжка да омекне!

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти,
аз вече нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 9:58 pm 
Аватар

Е сещаш се че все пак има и една част дето размислили за пътуването именно след тъпия тапет, нали?
Директно си признавам че се отказах именно заради т'ва. :wink:
Между другото двамцата на вишката "дирижираха" вдигането.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 10:10 pm 
Аватар

Или такива, които всячески са си мислили оправдания, за да не идат?

Та би ли ми обяснил какво толкова беше написано на този тапет, че те отказа да ходиш? Мале, ние сме станали много добри души. Аз лично не одобрявам това, което е написано, защото невинните жертви нямат много общо с ULTRAS или к'вото и да е, но какво толкова е станало? Като пишем да измрат всички чорбари защо толкова не се жегвате? Та да спрете и по дербита да ходите? Те идват, пеят против нашата Родина, трошат, правят се на отворени, а ние може би трябваше да им разпънем червеното килимче пред сектор г, за да не ги ядосваме? Morning Glory направи много точен пост. В четвъртък видях хиляди, които "jebeha" наред, сега същите май са много наранени от няква ебавка с тези мангали. Да живеят оправданията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 10:12 pm 
Абе не се връзвайте на интернет заплахите. Всеки, който може, да отиде. Със сигурност няма да съжалява. И не чакайте последния момент да се запишете за екскурзията. Разберете, че имаме много неща да доказваме и преди всичко трябва да си защитим името!

Последна промяна El Hacendado на Съб Юли 21, 2012 10:25 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 10:23 pm 

Винаги съм показвал уважение към всички в този форум, но мисля, че някой хора прекалено много се превземат за въпросния транспарант! Значи МРЪСНИТЕ БАЛКАНСКИ ЦИГАНИ ОТ БОСНА ( какво смешно име за държава само ) ни наричат нас " балкански цигани ", хвърлят камъни по най-голямата ни църква в центъра на СОФИЯ и това не е обидно, така ли?! Никой от нас не знае кой е аркан и къде се намира сребреница, но си заслужиха транспаранта напълно! И нападките срещу Сърбия не ги разбирам, защото са заради игрите на сръбския крал и нашия цар ( които не са сърбин и българин )! Няма друг народ, който да е толкова близо до нашия и като език и като култура и като традиции и като манталитет! Моля се единственно нашите момчета, които ще пътуват до сараево да не пострадат! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Последна промяна Levskar67 на Съб Юли 21, 2012 10:58 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 10:28 pm 
Аватар

LSFC написа:
Или такива, които всячески са си мислили оправдания, за да не идат?

Та би ли ми обяснил какво толкова беше написано на този тапет, че те отказа да ходиш? Мале, ние сме станали много добри души. Аз лично не одобрявам това, което е написано, защото невинните жертви нямат много общо с ULTRAS или к'вото и да е, но какво толкова е станало? Като пишем да измрат всички чорбари защо толкова не се жегвате? Та да спрете и по дербита да ходите? Те идват, пеят против нашата Родина, трошат, правят се на отворени, а ние може би трябваше да им разпънем червеното килимче пред сектор г, за да не ги ядосваме? Morning Glory направи много точен пост. В четвъртък видях хиляди, които "jebeha" наред, сега същите май са много наранени от няква ебавка с тези мангали. Да живеят оправданията.

Баце не мое да се правиш чак толко на тъп ама добре. Ще ти дам буквалния пример - престави си че прасетата играят с Албанци применро и ония им вдигнат едно плакатче за Батак. Верно примера не е толко добър щото е доста по отдавна. Как да е. Та после кажи ми ти как ше посрещнеш въпросните шиптари. :loser2
Ако исках да си намирам причина да не идвам имам 2-3 готови. Тая не е от тях.

Къв манастир бе :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 10:38 pm 

Дела трябват, а не думи! Всички в Сараево! :lsfc1 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 10:42 pm 
Аватар

:ohmygod E аз мога да ти кажа как ще посрещнем въпросните шиптари, баце... по същия начин, по който посрещнахме и въпросните босненци, пак ще са същите хора на линия, а останалите пак ще са някъде си, я по фейсчето, я по форумчетата. Или ако някой вдигне плакат за Батак ти ще излезеш с базуката из София да трепеш? Айде да си говорим "право куме в очи". Истината е, че 50-100 човека се занимават и ходят навсякъде и на всичко, а другите просто са много над нещата, за да бъдат рамо до рамо с тях, а пък ако ще не за Батак ами и за семейството им да са вдигали транспаранти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 10:44 pm 
Levskar67 написа:
Винаги съм показвал уважение към всички в този форум, но мисля, че някой хора прекалено много се превземат за въпросния транспарант! Значи МРЪСНИТЕ БАЛКАНСКИ ЦИГАНИ ОТ БОСНА ( какво смешно име за държава само ) ни наричат нас " балкански цигани ", хвърлят камъни по най-големия ни манастир в центъра на СОФИЯ и това не е обидно, така ли?! Никой от нас не знае кой е аркан и къде се намира сребреница, но си заслужиха транспаранта напълно! И нападките срещу Сърбия не ги разбирам, защото са заради игрите на сръбския крал и нашия цар ( които не са сърбин и българин )! Няма друг народ, който да е толкова близо до нашия и като език и като култура и като традиции и като манталитет! Моля се единственно нашите момчета, които ще пътуват до сараево да не пострадат! САМО ЛЕВСКИ! :levski

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Аз приключвам с форумите...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 10:48 pm 
Аватар

И тука идва ключовата разлика между Батак и т'ва - на тия е доста вероятно роднините им да са умрели там :smt115 Демек за тех си е за семейстовото. Не знам колко босненци познаваш лично (аз имам 10-ина бивши колеги) и дали знаеш колко им е болна тая тема.
Да аз не съм "на линия" щото не съм във филма. По стечение на обстоятелствата имам и истнинска работа и истински живот освен футбола. Правя квото мога за да не пропускам мачове, дори и госгувания в чужбина, но тоя риск не го поемам и не бих си взел ден за да "натискам" по улиците(не съм сигурен че уцелвам "точната" терминологаия, т'ва последното може и да е "натегам").

:smt005 А т'ва горното спрях да го чета след думата Манастир, но подчертаната част наистина е потресаваща :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 10:55 pm 
Аватар

Преди няма и 10 минути ми даде примера с Батак, а като ти казах какво ще се случи ако това стане, ми казваш, че Батак не било толкова сериозно и не би накърнило вашите чувства.

ДипломатО написа:
По стечение на обстоятелствата имам и истнинска работа и истински живот освен футбола.

Повярвай ми, единственият такъв си :smt023 :idea:

Все в гъз, спирам този спор, всичко е ясно :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 11:00 pm 
Аватар

Не е хубаво да се обиждаме, но Филмар67 отдавна не беше писал чак такива простотии :lol: приемайте такива коментари на майтап :idea: иначе трябва да си изрежем вените он-лайн

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 11:01 pm 
Тези 100 човека си нямат работа и живот иначе. Айде малко по-сериозно и оптимистично. Гледаме да се скараме за всяка глупост. Сега е моментът всички ЗАЕДНО да отидем и да си защитим името. Всеки мач пеем за любов, гордост и какво ли не. Еми сега е моментът да докажем тези думи.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 11:04 pm 

Македония, не се обиждай, но аз не правя разлика между Македония и БЪЛГАРИЯ! Македония си е Българска област, каквито са Тракия, Мизия, Добруджа и Родопите! :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 11:08 pm 

Добруджа не е българска област, Македонията завинаги прокуден :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]