forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 1:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 5:39 pm 
Аватар

Тва ако не е свинска провокация, то тогава някои наши привърженици са за затвора :!: Ако е наше това - пълно малоумие :ohmygod2 макар че много се съмнявам, и даже съм сигурен, че свинете го спретват това, ебахти провокацията :ohmygod2 Никога не сме били сърбомани, кво става тука бе :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 5:49 pm 

абе тия прасета ли са били дето са го вдигали тва за ратко младич в крайна сметка

ебати цирка се заформи :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 5:52 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Тва ако не е свинска провокация, то тогава някои наши привърженици са за затвора :!: Ако е наше това - пълно малоумие :ohmygod2 макар че много се съмнявам, и даже съм сигурен, че свинете го спретват това, ебахти провокацията :ohmygod2 Никога не сме били сърбомани, кво става тука бе :shock:

И според мен свинете наливат масло в огъня дет се вика :smt006 Смърт за Сърбия, смърт за свинете!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 5:55 pm 
Аватар

Тва никъде го няма по наши сайтове, фейсбук групи, форуми - 100% чорбарщина и ония се надъхват допълнително :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 6:01 pm 

ultrafan_rs написа:
абе тия прасета ли са били дето са го вдигали тва за ратко младич в крайна сметка

ебати цирка се заформи :ohmygod

Не са виновни вдигащите, а хората които са им казали да го вдигнат. И надали малки покемони са го правили транспаранта поради простата причина, че не знаят кои са тези 2мата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 6:45 pm 
Аватар

Цитат:
УЕФА почна разследване срещу Левски

УЕФА започна разследване на скандала, който предизвикаха феновете на Левски по време на мача със Сараево от втория предварителен кръг на Лига Европа. "Сините" привърженици разпънаха транспарант с текст "Ратко Младич и Аркан ви е**ха, сега на ред сме ние", което вбеси цяла Босна и Херцеговина.

От ръководството на Сараево подадоха днес жалба в Европейската футболна централа, след като се сдобиха със снимков материал, на който ясно се вижда плаката в сектор "Б" на стадион "Георги Аспарухов".

Босненците настояват за жестоко наказание на българския клуб заради "фашистки транспарант, в който се величаят военопрестъпниците Ратко Младич и Желко Ражнатович - Аркан".

Младич и Аркан са обвинявани от мюсюлманите за военни престъпления по време на войната в бившата Югославия, а последният е известен и като знаменит ултрас на Цървена звезда, с чиите привърженици ултрасите на Левски поддържат добри отношения.

Политиката на УЕФА е да не толерира подобни провокации, така че от Нион със сигурност ще накажат "сините".

bTV

:smt031 Добре ли е, почнаха дебилните медийки лайната...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 6:50 pm 
Започвам да схващам, че да си малоумник е най-якото нещо на земята :smt023 Ама истински, качествен малоумник, каквито ние имаме в изобилие. Изсираш нещо дебело и мазно и ебаваш майката на труда и усилията на огромен брой хора :smt023 Хайде да правим още колажи за прасетата-сърбомани и да ги ебаваме... :lsfc1 Хайде!!! Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 6:58 pm 
Аватар

http://www.fanface.bg/evropeiski-futbol ... D0%B8.html :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 7:00 pm 
Аватар

Явно в нашето "стадо" са повечко черните овце.... :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 7:33 pm 
Аватар

Тези които са вдигали транспаранта сигурно се знаят кои са, просто не трябва да се пускат повече в сектора, и ето ти 10 малоумника по-малко...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 7:49 pm 
Аватар

One Big Bastard написа:
Явно в нашето "стадо" са повечко черните овце.... :smt031

По темата за "черните овце" забравих да вметна...

Принципно след предното издание на ШЛ и аз проимах симпатии към Челси, след като биха крайно омразните ми Парца и Байрям. Но, мамка му, трябва ли да се бъркаме кой отбор има мач в четвъртък?! Щото от толкова фанелки на Челси човек можеше да си направи много грешни изводи кой играе...

Пожелавам Челси да изпаднат в Чемпиъншип, да вземат някои хора да ги скрият тия парцали. То и аз си взех техен екип /избирах между тях и Юнайтед, но червено няма как да сложа просто, колкото и да им симпатизирам в Инглатерата/, но това което беше на мача беше прекалено :slap

Да не изброявам още, че от видяните екземпляри бяхме събрали не само Премиършип, но и представители на Чемпиъншип даже...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 7:51 pm 
Аватар

Ебаси, единствения фен на Блекбърн в България смени боята :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 7:52 pm 

Ебаси локумите разтягате за един транспарант :bigok
По-весело с нещата ама вие малко прекалявате с тая омраза към сърбите :smt115
Нали сме модерни хора,не трябва сме НЕтолерантни :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 7:52 pm 
Аватар

ебати скандалното мнение :ohmygod това за мнението на фен на блЯкбърн, който избирал да си купи тениска между челси или йонайтед :ohmygod :bii_chorbata

Последна промяна Suum cuique на Съб Юли 21, 2012 7:55 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 7:54 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:

Нормално, след като изпаднаха в Б група :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 7:56 pm 
И в интернет някакви пъпчиви "геройчета", на един шамар от комата, подклаждат колкото се може повече. :shock:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 7:56 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:

Имаше едно говедо с екип на Блекбърн на мача в четвъртък и не бях аз :smt003

Аз им симпатизирам още, нищо че правят селекция "клуб на пенсионера" /при все, че имат една от най-добрите ДЮШ в Англия изобщо/. Просто обичам да нося футболни екипи, както перничанин обича да носи анцуг :bigok Не е задължително да влагам някакви прекомерни симпатии за да си взема футболна тениска.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 7:57 pm 
Аватар

Гледах мача с някакъв стрийм, и по някаква уникална случайност го пуснах точно когато се вкара гола. :smt003 Не знам как сме играли преди това, но след това имахме още 3-4 силни минути, и после сякаш пазихме резултата (не че Сараево и атакуваха кой знае колко).
Гледам, че говорите за атмосфера - от стрийма се чуваше само публиката, беше почти невъзможно да разбера на Боби Борисов приказките, а от това което все пак успях да разбера излезе, че едва ли не играят два колоса в световния футбол, и съм доволен от коментара му. :bigok
Колкото до транспаранта - и според мен си е чиста закачка с босненците, и никакво слагане на сърбите, прекалено много и излишно се драматизират нещата. :smt006 Целта е да удариш противникът там, където най-много ще го заболи, и така като гледам как са реагирали босненците, то тя е 100% изпълнена. Интересно те с какъв транспарант ще отвърнат, защото бъдете сигурни, че ако наистина чак толкова са се почувствали обидени все по някакъв начин ще отговорят - дали например с Баташкото клане, или нещо друго - отговор определено очаквам да има. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 8:00 pm 
Аватар

Пич, няма оправдание за този гнусен транспарант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 8:02 pm 

Няма оправдания и да наричаме прасетата- турци :)
Мислиш ли,че сред тях няма достойни българи?
Хубаво е д а има закачки,как те ни наричаха цигани например и мятаха камъни по св. Неделя

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 8:06 pm 
Аватар

Не са ли мятали по Ал. Невски ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 8:09 pm 

A това с мятането на камъни по църкви и т.н някой видя ли го, пише ли го в някоя сравнително сериозна медия или е измислица на някой идиот, която е удобно да се повтаря? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 8:14 pm 
Аватар

Еми, не знам - аз оправдания не търся. За мен просто се преувеличават нещата, и транспарантът е удар по босненците, а не мазнене на сърбите, или на когото и да било.
Друго си е да заставаш зад плакати от рода на "Косово и Сърбия", което няма как по друг начин да го интерпретираш, освен като мазнене на сърбите, а то май и сърби си го бяха закачили всъщност, което е още по-скандално. :ohmygod2
Аз между другото не мразя сърбите, и няма да умра от мъка, ако това се в крайна сметка се възприеме за слагачество, но просто пак казвам - за мен това е силно преувеличено, и изопачено. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 8:15 pm 
Аватар

Аз да мятат камъни по Ал. Невски не видях,изрепчиха се на ушев,че не искат да се качват по автобусите и те ги започнаха с палките..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 8:20 pm 
Еми май Златанов направи такова изявление, че са влизали с тъпаните и са мятали бутилки около църквата. Т.е е доста малко вероятно да е истина.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 8:24 pm 

Лабрадор написа:
Аз да мятат камъни по Ал. Невски не видях,изрепчиха се на ушев,че не искат да се качват по автобусите и те ги започнаха с палките..

Е как като влезнаха вътре и крещяха,да за НЕвски става въпрос :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 8:29 pm 
Аватар

В последните 5-6 години няколко пъти се размина клуба с истинско и жестоко наказание от УЕФА. То не бяха бомби, свастики, простотии, плакати и т.н. Човек да не повярва на очите си как за 20 г. демокрация се излюпиха ултра фашаги, които нямат задръжки периодично да демонстрират силната си вяра, воля и чест - в сърцето на сектор Б. Пълна мистерия е какъв е смисълът от това? Кому е нужно? :roll:

Искам да припомня на ВСИЧКИ, че ЛЕВСКИ е първият отбор в Царство България, който е бил глобен с 10 000 лв. през 1942 г. - защото са отказали да изпълнят хитлериски поздрав преди футболен мач :idea: На митингите на комунисти, педераси, чувствителни каубои и т.н. аз не съм чел, чул или видял по ТВ да върлуват нашите върли фашисти. Накрая пак отбора и привържениците му ще страдаме, но каквото е писано...луд умора няма :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 8:32 pm 
Аватар

Васил Илиев написа:
Лабрадор написа:

Е как като влезнаха вътре и крещяха,да за НЕвски става въпрос :smt023

Покатериха се на стълбището и врещяха,после ушатите дойдоха с моторите и ги започнаха..камъни не видях,но имах и работа...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 8:34 pm 
Впрочем трябва да се отбележи, че "васил илиев" го написа това още в часовете преди мача, когато никъде по медиите не беше излязла подобна информация.

Абе каквото и да е било, оправдание и бегане нема. А и е хубаво да се спре с тази тема.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 8:39 pm 

Беше много кофти гледка и дори да не се вярващ в теб щеше да се събуди реваншизъм

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]