forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 4:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 3:53 pm 
Не гледате особено обективно ми се струва :smt006 Всички очаквахте едва ли не разгром, а това е смешно. Чисто нов отбор, огромно, ама наистина огромно напрежение и въпреки това имахме минути, в които си личеше огромен потенциал. Марсиньо го видяхте в контролите, а видяхте ли го вчера? Все едно играеше Данчо Милиев... Ще се отпуснат и ще тръгне. Пелето ми направи добро впечатление, Бацил също.
Никакво уважение към Илиан докато не разкара Йовов. Просто вече е гнусно... Не е смешно, не е тъжно, гнусно е. Писна ми от "опита му в такива мачове, които останалите нямат". Това тяхното прелива чашата. :smt006
Дано не направят някаква глупост на реванша, ако го вземем нещата ще тръгнат според мен. Виждам светлина... :smt031

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 3:59 pm 
Аватар

Съгласен съм ама не мога да повярвам, че на хора, които цял живот играят футбол може така да им влияе напрежението...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:00 pm 
Аватар

Голяма излагация с тоя трансперант... :smt012 От друга страна, вече не можем да си затворим очите за идиотщината в някои хора. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:04 pm 
Е какво е обяснението за играта на Марсиньо тогава? Или на Ели. Ели-то си личеше, че е паднал от делтапланер на игрището. Не се чувстваше комфортно. Колкото и да си качествен (или не), интеграцията ти в отбора изисква време. И ти като идеш на нова работа, колкото и да си добър имаш нужда от ден-седмица, за да напипаш ритъма. А истински мач, в Европа, дебют, пред 15 000 и контрола в Австрия нямат нищо общо. :smt006 Нямам време да чета много форума сега, но Ели-то предполагам вече го разкрихте, нали :smt006 Както и Димаймунтен го разкрихме...

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Пет Юли 20, 2012 4:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:04 pm 
Аватар

А бе, друго си е като смениш отбор и страна-говорим за Ели, Марсиньо, Силва... Виж, Пелето и Бацила си личи, че не са от вчера тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:06 pm 
Аватар

Напротив, Ели игра доста прилично, а като го преместиха на бека - още по-прилично. Други бяха чутовно зле, сред които, за съжаление, 2-ма-3-ма от тия, на които не им трябва сработване.....

Това, което мен лично ме притеснява адски много е, че просто не се видя никаква идея в играта - абсолютно копие на миналата година. Не става въпрос за грешките, а за очевидното незнание какво изобщо да се прави в големи периоди от мача. А капката беше умишленото бавене в края....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:08 pm 

Аз се успокоявам с това, че и срещу Публикум тръгнахме зле :loser2 Вярно - (почти) нищо общо откъм играчи, ръководство, треньор и т.н., но трябва да сме оптимисти :bii_chorbata

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:10 pm 
Аватар

ШахматистО написа:
Голяма излагация с тоя трансперант... :smt012 От друга страна, вече не можем да си затворим очите за идиотщината в някои хора. :smt023

Всяка просръбска проява е обида към историята ни,жалко че все по-малко хора се замислят как даден транспарант ни представя...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:12 pm 
Аватар

Така е напрежението е едно от от друга страна е противника срещу когото играем има значение.Преди две години някъде по същото време беше мача Левски-Дъндолк и тогава е имало напрежение и тогава имаше нов Треньор в лицето на Ясен Петров и тогава отбора срещу когото играхме се беше вплел в собствената си половина(даже не си спомням за удар от тяхна страна) , ранен гол и видяхме какво стана после.Така че не е само напраженито.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:19 pm 
Аватар

Kryten написа:
Richard Long написа:
И босанците са доволно просто племе :ohmygod

От записа на нова е същото много ясно щото те им дават картината :smt006

Добре, някое прасе от нова е, няма значение, тия навсякъде наричат българите "цигани", така че са си доволно просто племе така или иначе... Между другото някой знае ли сръбски да каже кво бучи затлъстелия в началото?

http://www.youtube.com/watch?v=GNWKKpWdmc0

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:24 pm 
Аватар

Все едно никой тук не помни колко зле беше Сержиньо Грийн в първия си мач, май беше с Черноморец като ни биха 2-1 в Бургас...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:25 pm 
Аватар

blue order написа:
ШахматистО написа:

Всяка просръбска проява е обида към историята ни,жалко че все по-малко хора се замислят как даден транспарант ни представя...

Ами незнаеш ли че се появи левскарски транспарент ''Справедливост за Урош'' :ohmygod2 :slap
има и снимка!

СРАМ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:26 pm 
Аватар

Мен пак ме нахендриха на смяна и докато се прибера... :ohmygod2
Прочее изобщо не очаквах лесен мач, вижте че хората напред са все нови и тепърва трябва да се сработват. То с такива дърварски отбори най - трудно се играе.
Там очаквам треперене за 1 - 1, тоест само ще си правим живота труден - като с "Бран" преди години.
Иначе Бацил добре бил играл, казвате?
Дайте линк за тоя скандален транспарант, ако може че се изтрепах да го търся.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:27 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Kryten написа:
Richard Long написа:
И босанците са доволно просто племе :ohmygod

От записа на нова е същото много ясно щото те им дават картината :smt006

Добре, някое прасе от нова е, няма значение, тия навсякъде наричат българите "цигани", така че са си доволно просто племе така или иначе... Между другото някой знае ли сръбски да каже кво бучи затлъстелия в началото?

http://www.youtube.com/watch?v=GNWKKpWdmc0

Тута значи нещо като лонец

''Левски в лонец,Сарайево го мъти''

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:28 pm 
Аватар

а лонец какво е :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:29 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Напротив, Ели игра доста прилично, а като го преместиха на бека - още по-прилично. Други бяха чутовно зле, сред които, за съжаление, 2-ма-3-ма от тия, на които не им трябва сработване.....

Това, което мен лично ме притеснява адски много е, че просто не се видя никаква идея в играта - абсолютно копие на миналата година. Не става въпрос за грешките, а за очевидното незнание какво изобщо да се прави в големи периоди от мача. А капката беше умишленото бавене в края....

Абе в контролите показаха и съвсем различна игра на моменти, значи не е като да не могат. И съперниците не бяха по-слаби от Сараево. Въпрос на настройка, която ще дойде. Ако в средата на юли са в топ форма, към края на октомври вече ше са изморени :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:29 pm 
Аватар

Anarion написа:
Мен пак ме нахендриха на смяна и докато се прибера... :ohmygod2
Прочее изобщо не очаквах лесен мач, вижте че хората напред са все нови и тепърва трябва да се сработват. То с такива дърварски отбори най - трудно се играе.
Там очаквам треперене за 1 - 1, тоест само ще си правим живота труден - като с "Бран" преди години.
Иначе Бацил добре бил играл, казвате?
Дайте линк за тоя скандален транспарант, ако може че се изтрепах да го търся.

Ето го http://img2.sportal.bg/uploads/galery/2 ... DM6699.jpg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:32 pm 
Аватар

Не само посланието е малоумно, но и човекът, който го е мислил, не го е измислил добре. Може да се интерпретира като "сега и ние трябва да бъдем ебани" :ohmygod2 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:32 pm 
Аватар

antonatan написа:
а лонец какво е :smt017

тенЖура

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:36 pm 
Аватар

Култов надпис на официалния сайт на Джиджик зарадва българските фенове. Евентуалния съперник на Левски изразява радостта си от победата над Зета(3:2) вчера с неповторимото "EUROPUTKI JATKUU". "Сините" фенове могат да си отдъхнат, посланието няма нищо общо с техния евросрам срещу Тампере, а означава "рейдът в евротурнирите продължава". :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 4:57 pm 
Аватар

Поне запазваме серията :smt003 :levski

Levski-Dundalk 6:0
Levski-Kalmar FF 5:2
Levski-AIK 2:1
Levski-Gent 3:2
Левски-Lille 2:2
Levski-Sporting 1:0
Levski-Spartak Trnava 2:1
Levski-Sarajevo 1:0

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 5:15 pm 
Аватар

Chris12 написа:
Култов надпис на официалния сайт на Джиджик зарадва българските фенове. Евентуалния съперник на Левски изразява радостта си от победата над Зета(3:2) вчера с неповторимото "EUROPUTKI JATKUU". "Сините" фенове могат да си отдъхнат, посланието няма нищо общо с техния евросрам срещу Тампере, а означава "рейдът в евротурнирите продължава". :bigok :bigok :bigok

На финландски Putkimiesh означава водопроводчик :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 5:21 pm 
Аватар

Точно с тея финландци сме на 1 ниво, ако продължаваме да играем по същия начин.Дано има промяна, иначе нещата са 50:50.

http://en.wikipedia.org/wiki/Babatunde_Wusu

Грозен,черен и опасен.Главътъ тряа си опича нещата.

Последна промяна BlueKiller на Пет Юли 20, 2012 5:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 5:26 pm 
Аватар

:levski Екскурзията е за nalazvane ;))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 5:35 pm 
Аватар

До сега се кьоравим и правя изчисления. Ако бием в следващите три мача реално догодина може да бъдем в поставените отбори при плейофите :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 5:39 pm 
Аватар

acrimonious написа:
pri4eskata написа:
Босненски пички :smt003 През целия мач се чудех какво викате колебаех се между ботев са мишки и пламен мисишки :smt003 :ohmygod2

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Повечето хора около мен чуваха и викаха "Матей Казийски" :лол: :lol: :lol: :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 5:45 pm 
Аватар

абе и аз чувах Пламен МИсишки :loser2 :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 5:46 pm 
Аватар

Kryten написа:
Съгласен съм ама не мога да повярвам, че на хора, които цял живот играят футбол може така да им влияе напрежението...

Айде бе, това при нас си е традиция. Срещу какви ли не леваци сме се спичали - да ти изброявам ли имена? Дори Боримиров с неговия опит се беше на@кал срещу Публикум.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 5:55 pm 
Аватар

Сектора имаше доста добри, спонтанни изригвания. Като цяло слабо доста, но имаше и добри моменти. А, аз си мисля, че Гугутката каза на момчето със знамето ''Келтски кръст'' да го свали, а не за трансперанта. Поне така мисля аз, де. Щото като вдигнаха келтския кръст, гугутката веднага се разтърча, почна да ръкомаха, а- у .. А за боя не мога да коментирам, просто.. точно под мене стана, нямам идея за какво..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 5:56 pm 
Че бяха толкова слаби изобщо не ме шокира,ШОКИРА ме това,че играха без никакъв хъс,борба и мъжество.ШОКИРА ме това,че шефове и треньорско ръководство афишират големи цели а на терена играят титуляри,хора като Йовов,И.Иванов и Старокин!"Това" с Йовов е вече нетърпимо и нз просто как да го коментирам!

Оправданията с напрежение са толкова смешни,че дори не си струва да се коментира!

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]