forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 12:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:09 pm 

Trooper написа:
Доста ни се точат с тия тъпи изпълнения. Надявам се, че тия, които стоят зад транспаранта, ще си стоят зад посланието и в Сараево, редом с другите, които ще сме там...

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:10 pm 

Ще имам време да си направя салатка :bigok :loser2 ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:14 pm 
Аватар

Levskar67 написа:

Пускай Нова спорт- в момента го повтарят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:26 pm 
Аватар

bobbyy написа:
One Big Bastard написа:
Защо пак бой бе ,кой яде дървото :smt012

Не мога да разбера какво има да се дели толкова,че непрекъснато да има побоища
Много хора се отдръпнаха ,заради тези неща
Лично за мен като видя такова нещо и ми се убива всякакво настроение
Едно е ясно-скоро ще има повече хора в А и В отлкото в Б

2 реда под мен се случи мелето и лично аз не видях да има някаква причина ?! Някви венозни хулиганчета видимо на 16 макс бутнаха някакво момче и 10ма почнаха да го налагат ... Тва беше целата работа . Ходи ги разбери :ohmygod Писна ми от такива истории в сектора ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:33 pm 
Аватар

Реакцията на Илиян след гола е показателна! Всяко начало е трудно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:35 pm 
Аватар

Silver написа:
bobbyy написа:
One Big Bastard написа:
Защо пак бой бе ,кой яде дървото :smt012

Не мога да разбера какво има да се дели толкова,че непрекъснато да има побоища
Много хора се отдръпнаха ,заради тези неща
Лично за мен като видя такова нещо и ми се убива всякакво настроение
Едно е ясно-скоро ще има повече хора в А и В отлкото в Б

2 реда под мен се случи мелето и лично аз не видях да има някаква причина ?! Някви венозни хулиганчета видимо на 16 макс бутнаха някакво момче и 10ма почнаха да го налагат ... Тва беше целата работа . Ходи ги разбери :ohmygod Писна ми от такива истории в сектора ...

Попитах защо го бият,казаха ми че бил чорбар :smt017 :ohmygod Как разбраха,че е ''агент''незнам,ама тва момче ще забрави за сектора,а и колко има като него?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:45 pm 
Аватар

niki87 написа:
Levskar67 написа:

Пускай Нова спорт- в момента го повтарят.

верно некой да го запише, та да можем футболните теоретици да го прегледаме и да направим по-обширни анализи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:48 pm 
Аватар

Чак сега чух какво е казал Илиан след мача- много точно изказване. Казва това, което и ние мислим, ама с по-мек тон.
Много работа му предстои, дано има и нужния късмет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:51 pm 

на никой ли не направи впечатление, че транспаранта освен глупав като послание е и неграмотно написан. Наред се пише слято. И не се поддавайте на тенденцията на свинете да слагате точки между думите! В българиския език има препинателни знаци като запетайка, двуеточие и т.н. :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:53 pm 
Аватар

toofunky написа:

Попитах защо го бият,казаха ми че бил чорбар :smt017 :ohmygod Как разбраха,че е ''агент''незнам,ама тва момче ще забрави за сектора,а и колко има като него?[/quote]

Такива идотчета дето се мислят за хулигани трябва да бъдат сериозно превъзпитани,но за съжаление те гледат от батковците си
някои хора дори на гостувания не ходят ,заради тези олигофрени
Не искам да ангажирам никой с моето мнение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:10 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Реакцията на Илиян след гола е показателна! Всяко начало е трудно...

Ама чакай, какво начало? Все едно сме разпродали 11 титуляри и 5 резерви, почваме да градим от нулата.
Стартови състави:
Левски: 23. Пл. Илиев, 2. Мюлдер, 5. Иванов, 3. Ели, 6., Старокин, 4. Ангелов (к), 45. Гаджев, 31. Марсиньо, 10. Йовов, 16. Рамос, 19. Карвальо
От тук само Ели, Марсиньо и Карвальо са реално нови, Пелето не го броя, т.е. 3 от 11 е нещо нормално в началото на един сезон. А какво правим, примерно с отборите на Рапид Букурещ, Гент, Цървена звезда и куп други отбори, които вчера също имаха мачове, обаче побеждават и не им пречи това, че мача им е първи за сезона??
Чух днес по новините някакво интервю на Кичарата и той пак, като всеки всяка година, почна да оправдава безпомощното ни положение пред противниковата врата с едва ли не новия състав, с първия мач и с всичко друго, но не и с него или отбора.

Последна промяна Harry Roberts на Пет Юли 20, 2012 1:14 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:13 pm 
Аватар

е пич ние не бихме ли бе :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:17 pm 
Аватар

Става въпрос не толкова за това дали сме били или не, а затова че почти никога ръководството не си признава, че нещо не върви - слаби сме, не можем да вкараме повече от гол, на отбор на който някакви малтийци набутаха цели 6 - а се почва със страничните оправдания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:18 pm 
Аватар

туй с малтийците си беше тото :wink: хвърли един поглед на головете

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:19 pm 
Аватар

Сега като гледам мача на спокойствие трагедията ми се вижда още по-голяма :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:28 pm 

Много рядко пиша тук, но не мога да повярвам какви неща прочетох. Според мен всички в България имаме сериозни разминавания между очакванията и реалните ни способности.
Не знам, явно някои хора да очаквали да бием с 4:0 Сараево! И на какво отгоре? Ние Барселона ли сме, поне Шахтьор Донецк ли сме? На какво отгоре тея огромни очаквания, не мога да проумея. Сараево са отбор от югославската школа, с огромни традиции в играта. Гранд на Босна. Да ги убием с 4:0 ли? В първия ни официален мач за сезона? Е, много ясно, че няма да стане.
Били пуснали 6 гола от малтийци....Извинете, но това е просто смешен аргумент. Първо мача в Малта си беше реден отвсякъде. Що се касае до първия в Сараево, не допускате ли бошняците "изненадващо" да са подценили малтийските миячи на чинии? И за сараевци това е бил първи официален мач, нямат игрова практика и т.н.
Това че са играли по-добре от нас...Е къде го видяхте това?? Играха, вярно, много грамотно в защита, не оставяха празни пространства, а напред бяха квото стане - е, не стана нищо. Който е очаквал да ги смачкаме и да ги убием с 4-5 гола, явно или отскоро гледа футбол, или живее в собствен свят. То кой отбор не се затруднява срещу такава окопна тактика, още повече, когато е изпълнена добре, дори Барса...
Голът ни бил случаен???? Извинявай....Гаджев може да игра посредствено, но извеждащия пас си беше класа, движението на Райков да се освободи - също.
На реванша като ТЕ трябва да градят играта и да мислят повече за атака ще е друго положението. Аз лично съм доволен. Можеше и повече, но като за първи мач - отлично.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:29 pm 
Аватар

Е, да набиеш някой друг на улицата по-нормално ли ти се вижда?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:32 pm 
Аватар

kauton написа:
Много рядко пиша тук, но не мога да повярвам какви неща прочетох. Според мен всички в България имаме сериозни разминавания между очакванията и реалните ни способности.
Не знам, явно някои хора да очаквали да бием с 4:0 Сараево! И на какво отгоре? Ние Барселона ли сме, поне Шахтьор Донецк ли сме? На какво отгоре тея огромни очаквания, не мога да проумея. Сараево са отбор от югославската школа, с огромни традиции в играта. Гранд на Босна. Да ги убием с 4:0 ли? В първия ни официален мач за сезона? Е, много ясно, че няма да стане.
Били пуснали 6 гола от малтийци....Извинете, но това е просто смешен аргумент. Първо мача в Малта си беше реден отвсякъде. Що се касае до първия в Сараево, не допускате ли бошняците "изненадващо" да са подценили малтийските миячи на чинии? И за сараевци това е бил първи официален мач, нямат игрова практика и т.н.
Това че са играли по-добре от нас...Е къде го видяхте това?? Играха, вярно, много грамотно в защита, не оставяха празни пространства, а напред бяха квото стане - е, не стана нищо. Който е очаквал да ги смачкаме и да ги убием с 4-5 гола, явно или отскоро гледа футбол, или живее в собствен свят. То кой отбор не се затруднява срещу такава окопна тактика, още повече, когато е изпълнена добре, дори Барса...
Голът ни бил случаен???? Извинявай....Гаджев може да игра посредствено, но извеждащия пас си беше класа, движението на Райков да се освободи - също.
На реванша като ТЕ трябва да градят играта и да мислят повече за атака ще е друго положението. Аз лично съм доволен. Можеше и повече, но като за първи мач - отлично.

Като цяло съм съгласен само да припомня , че другия сараевски гранд , при едно др. ръководство и играчи , прегазихме точно с 4:0 на герена

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:33 pm 
Аватар

Боби Акуратното добре се е справил с коментара :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:34 pm 
Аватар

Wooden Pints написа:
Като цяло съм съгласен само да припомня , че другия сараевски гранд , при едно др. ръководство и играчи , прегазихме точно с 4:0 на герена

С тази разлика, че футболът в цяла Европа се развива, а нашият - не. Ако забелязвате дори и люксенбургските отбори вече не ги бият с по 5-0.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:36 pm 
Аватар

Абе много говорите как там ще ни е по-лесно, ама я някой да извади статистика колко победи имаме като гости в ЕКТ последните 30-40 години? Дали ще са повече от 5-6?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:37 pm 

Wooden Pints написа:
kauton написа:

Да прегазихме го, факт... но защо мислиш, че това 4:0 отразяваше точно съотношението на силите? Има страшно много фактори, които оказаха влияние на това. Тогава не бяхме "нов" отбор, бяхме обиграни и да, бяхме и по-добър отбор. Друг е въпросът,че Железничар тръгна да надиграва с нас и си изпати от това. Сараево не допусна тази грешка. Железничар бяха шампиони предната година, но доколкото си спомням, бяха в лошо състояние поради финансови причини. И изобщо да се сравняват днешни мачове с такива преди 10-ина година...ми че ние и Барселона с Кройф и Неескенс сме били, ама айде да го направим сега....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:38 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Абе много говорите как там ще ни е по-лесно, ама я някой да извади статистика колко победи имаме като гости в ЕКТ последните 30-40 години? Дали ще са повече от 5-6?

За сметка на това успешно правим равенства :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:39 pm 
Аватар

Е, да набиеш някой друг на улицата по-нормално ли ти се вижда?

И на мен това ми направи впечатление :lol: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:39 pm 
Аватар

"ааааррееееее сега да пеем за Левски Сички.............................босненски пички шалялял " :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:40 pm 
Аватар

На прима виста се сещам за Ескишехирспор, Динамо Букурещ, Дюделанж, Модрича, Рамат Ган, Лацио :bigok Дъндолк И при първия ни 1/4 финал бием първия кръг като гости, ама сега не се сещам за името. Горе-долу са тва, може би съм изпуснал нещо.

Последна промяна Nikē на Пет Юли 20, 2012 1:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:40 pm 
Аватар

Босненски пички :smt003 През целия мач се чудех какво викате колебаех се между ботев са мишки и пламен мисишки :smt003 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:41 pm 
Аватар

Рейпас, Сиони и андорците :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:42 pm 

Атърау Казахстан... :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 1:43 pm 
Аватар

Общо взето ако гледаме статистиката се надяваме на Х там :?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]