forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 12:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 9:25 am 

Нищо не е взел Левски, напротив Сараево взе своето. Босненците бяха дошли за 0:0 или минимална загуба. Загубиха напълно случайно, след като въобще не се виждаше как Левски ще вкара гол. Треньорът на Сараево напълно надигра Илиев, ама напълно, и може да се ядосва, че загубиха мача. Сараево успяха да постигнат немалко - докараха двубоя да се решава фактически на Кошево. Резултатът създава предпоставка стадионът в Сараево да се напълни - там през годините е имало страховити сблъсъци с Железничар, Цървена звезда, Партизан, Хайдук, Динамо и пр., а преди години бяха елиминирани Сигма, Генк, Спартак Търнава, Хелзингборг и Йоребро. Отборът на Левски с тази селекция ще има много проблеми - нямат резервен вратар, халфовете Гаджев, Ангелов и Марсиньо са бавни (на последния кариерата върви към залез), Рамос е посредствен, Карвальо има някакви качества за резерва, като се добави и Йовов, то с тези играчи никога няма да може да се играе бърз футбол. И въобще не е чудно, че Сараево не можеше да бъде подложен на натиск. В момента най-читавите играчи са Илиев, Мулдер, Старокин и Райков - не знам дали това е добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 9:38 am 
Аватар

Ейййй, голямо мрънкане.
Спрете се малко, бе хора!

Какви са тези драми, какво е това чудо?!
Абсолютно нормално е да играем по този начин.
Имаме 7-8 нови играчи, нов щаб, нов треньор. Нима сте очаквали нещо друго?!
Дайте малко време на отбора и треньора. Вчера на стадиона още от 30-тата минута някои започнаха да дюдюкат и освиркват. И това били левскари и хора подкрепящи отбора :ohmygod2. Стойте си вкъщи, пред телевизора, не помагате с нищо така. Стига с този негативизъм.
Аз пък видях някои положителни неща в отбора- тактически стояхме добре и сравнително грамотно - направиха се доста тактически фаулове, Илиян направи правилни смени, в движение направихме промяна в постовете на някои играчи и тактическата схема - скоро да сте виждали подобни неща?!

По-спокойно, дайте време на отбора.

Само Левски!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 9:40 am 
Аватар

Любимият ми анимационен форум пак е във фазата на предраматизиране. Слаби на терена, на трибуните - още по-слаби. Първото, ако ще още един тон плюнки да изплюете, няма да се промени. Второто е страхотната драма и само това трябваше да се коментира след мача, а не пак да анализирате тактиката на Илиан, центриранията на крилата и играта на тарана.

Случва се това, от което винаги сме се притеснявали - на моторите в сектора май им писна да вършат всичко и да получават само "съвети" отстрани, а от футболния клуб - путки майни. С безучастността си всички сме виновни за това, което беше секторът вчера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 9:48 am 
Аватар

angysarmy написа:
krisoBG написа:
angysarmy написа:

Те ли са виновни, че половината сектор ги мързеше да си отворят устата? Опитваха се ама некои просто нямаха грам желание да пеят, ебаси. Естествено, че трябва да им се сипе на ония отсреща, те може да се гаврят със столицата ни, страната ни и да ни наричат цигани, ама ние да не викаме нищо против тях, така ли? Пълен ташак бяхме днес и на терена и на трибуните и за това определено не бяха виновни "тия 2-та отпред", които направиха всичко да ни надъхат като хората, ама...

Значи не съм единствения който го мисли тва нещо, а пък и не е за 1-ви път. Мен лично не могат да ме надъхат тия пичове при положение, че повтарят 1 песен 10 пъти, а през останалото време когато тия ебалници отсреща пеят и дивеят те двамата гледат и се чудят коя песен да подкарат. Аз като не мога да давам тон за песен не се бутам, не знам как не се усещат че не могат да надъхат хората, и просто да се откажат. Нищо лично, ама на сила хубост не става !

Евала за усилията на момчетата, но наистина не са за там. :smt006 Както каза Croopev - за тази работа си трябва авторитет. Върнахме се много назад, след като всеки в сектора дава тон, не се съобразява с това което пеят другите и се разделяме на 20 агитки.... :smt006 " босненски пички" и Аркан мисля, че нямат нужда от коментар .... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Сега гледах Илиан, поне той си дава сметка за мача: "След един не до там добре изигран мач, да не кажа по-силни думи, извадихме положителен резултат"

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Някои хора не знам в кой свят живеят. Ако бием разни градове-държави с разлика, това не значи, че ще бием с толкова и малко по-слаби отбори от нас. И нас Лил в шампионския им сезон ни би само с 1:0, но им беше достатъчно. Мен повече ме дразнят неща като транспаранта и шибаното изказване на Батков.

Лудогорец играха значително по-добре срещу далеч по-стойностен отбор като Динамо и ако не стане чуди ще запишем поредния нулев сезон.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 9:51 am 
Аватар

Карето е прав. Драмата е на трибуните, тактиката я оставете за Илиян и компания, ние трябва да си гледаме нашия двор - Сектор Б. А той вчера беше доста зле и мен пеенето като се замисля не ме притеснява много в случая, защото просто трябва някой друг да хване микрофона и нещата заспиват. Мен ме притеснява Фонда, който май доста хора забравиха че съществува и забравиха, че ако искат факли, бомби, хореографии и въобще като цяло, СЕКТОР Б да изглежда по начина по които ние искаме, трябва да даваме кешовица, защото така правят по света, защото това е начина. Тва мен ме притеснява в пъти повече от колкото викането по мегафона..

Последна промяна angysarmy на Пет Юли 20, 2012 9:51 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 9:51 am 
Аватар

А си спомням години, когато размазвахме босненския шампион с 4:0 без никЪв проблем в София...А вчера четвъртият в техния шампионат ни надигра..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 9:53 am 
Аватар

Цитат:
Възможни съперници на Левски:

Слован Братислава (Словакия) или Видеотон (Унгария) - 1:1 в първия мач

Ескишехирспор или Сейнт Джонсън – 2:0

Ийваскила (Финландия) или Зета (Черна гора) – 3:2

Жалгирис (Литва) или Адмира Вакер (Австрия) – 1:1

АИК (Швеция) – Хафнарфьордур (Исландия) – 1:1

Омония (Кипър)

http://gong.bg/view_article.php?article_id=284797

Цитат:
Левски не се отказва, иска Георги Миланов

Георги Миланов е последното желано попълнение на "Левски". Председателят на УС Иво Тонев и старши треньорът Илиан Илиев обявиха селекцията за завършена, но впоследствие Тодор Батков каза, че "сините" преговарят за трансфер на още един футболист, който е българин.

Според в. "Тема Спорт" става въпрос за халфа на Литекс Георги Миланов. "Левски" се опитваше да го уреди още през лятната пауза, но до сделка не се стигна. Сега обаче преговорите за българския национал са подновени.

Ако се стигне до трансфера, ще се улеснят и функциите на капитана Станислав Ангелов. Най-вероятно опитният футболист ще влезе в сърцето на отбраната, където от доста време "Левски" изпитва проблеми.

В средата на терена Илиев разполага още с Владимир Гаджев, Даниел Димов и Роман Прохазка. И поради тази причина той ще прибегне до тази мярка след трансфера на Йордан Милиев в Израел и неубедителните изяви на Сюлейман Диамутен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 9:56 am 
Аватар

Мача мина напълно според моите очаквания! Само дето мислих, че няма да измъкнем чиста победа! Нищо не се е променило и няма да се промени с тези хора в ръководството. Само се чудя какъв е тоя иво тонев, че толкова охранители около него в остъклението.
А ако вярно е имало такъв плакат за сръбските педеруги, то в сектор Б, някои хора трябва да помислят за преориентиране към Г! Всички, които са срещу срби, мамалиги, турци и гърци са ни най-големи ПРИЯТЕЛИ! И да си знаете, че такива "изяви" влияят на отношението на хората към нас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:04 am 
Аватар

Само като се сетя за транспаранта за Младич и Аркан, имам чувството, че съм сънувал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:05 am 
Аватар

Ще го дават ли някъде тоя селски жребий?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:06 am 
Аватар

Треа ни Слован :bigok А и пътуването ше е екстра до там :bigok Малко са филмирани обаче и треа да се внимава :loser2

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:13 am 

Morning Glory написа:
Само като се сетя за транспаранта за Младич и Аркан, имам чувството, че съм сънувал.

При все повече хора разликата е само в цвета на шала и тоя транспарант е силно доказателство за това.
И не е вярно че веднага е бил свален, стоя сигурно 5 минути. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:15 am 
Аватар

На мен пък мачът ми хареса :bii_chorbata Имаше много стил в играта на отбора и то срещу претенциозен и традиционен съперник като Сараево :bigok Отбора се придвижваше пакетно и ансамблово стоеше много добре, много ми хареса бързината с която си подаваха нашите, особено Йовов, Гаджев и Марсиньо, имаше много движение без топка, в защита ИИ5 беше на обичайното си много силно ниво, разбира се имаше и слабости, но Илиян ги реши със смените. Тактическото задържане на топката в нашето наказателно поле последните 10 минути беше ювелирна класика достойна само са корифеите на футболната игра - Антони Здравков, Антони Паненка, Антонан :bigok всъщност без последния :bigok

Който нe пърди докато пикае не го е правил баща му :bigok :bigok :bigok :bigok Велика Севрозападна мисъл :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:16 am 
Аватар

Владо отиде и им махна да го свалят, но стоя доста време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:21 am 
Аватар

Omraz написа:
Morning Glory написа:

При все повече хора разликата е само в цвета на шала и тоя транспарант е силно доказателство за това.

Начи късно съм видел че са го вдигнали. Реално видех Гугутката да прави некви жестове и тогава се обърнах и го видех.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:25 am 
Аватар

Omraz написа:
Morning Glory написа:

Maлките са във филма, братле :)

Хубаво е все пак, че опитите за пеене на сръбски и т.н. бяха мощно спирани :) Малко по малко, ще се научат тия лайна пуберите :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:30 am 

Няколко думички и от мен. За мача-мисля видя се и се потвърди един проблем още от миналия сезон-футболистите се сковават, когато трябва да играят по-важен мач на Герена. Така беше срещу Търнава, Ловеч помните-това 3:2, Черноморец и Лудогорец. Смятам,че ръководството трябва да се постарае да вземе Божинов. В началото се подготвяше с нас, а сега малко му остава да играе в чорбата. Трябва ни спешно, защото малко или много е класа в нападение и ще има конкуренция.
По трибуните не беше никак добре. Не им се пееше на хората, а и има хора, които могат повече да ни надъхат от вишката. За трансперантите не знам как се допуска това, при положение, че миналата година в Ловеч имаше хора, които раздаваха шамарчета за "мрънкане". :?
Само Левски :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:34 am 

Защо пък босненски пички да е е тъпо? Те ще ми идват тука ще целят нормални хора, видях лично как факла падна пред една баба в краката и, ще пеят 2 дни "ебем те софия", ще мятат камъни по Александър Невски ние ще си мълчим?

Идвайте в Босна. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:39 am 
Аватар

1837 написа:
Защо пък босненски пички да е е тъпо? Те ще ми идват тука ще целят нормални хора, видях лично как факла падна пред една баба в краката и, ще пеят 2 дни "ебем те софия", ще мятат камъни по Александър Невски ние ще си мълчим?

Tе мятат факли и камъни по цивилни, а ние отвръщаме с "босненски пички" ? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:43 am 

Tw1ceBlessed написа:
1837 написа:

Tе мятат факли и камъни по цивилни, а ние отвръщаме с "босненски пички" ? :smt006

Става въпрос по време на мача кое-какво не извън него :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:43 am 

Специално за бошняците мисля че доволни ги насраха нащ'е. Не съм ги видял по центъра два дни. Стояха или в автобус или в хотел. Който му се пробива кордон или атакува хотел да се запише в някоя парамилитаристична организация :smt003 Пеенето беше по скоро зле, не бих казал че беше много по зле от Търнава миналата година :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:49 am 
Аватар

1837 По време на мача става да се изпее веднъж, но това и "Умри Сараево" да са основни песни :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:49 am 
Аватар

1837 написа:

Затова викаш трябва да отвърнем с подобаваща простотия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:52 am 
Аватар

А защо тоя трансперанта HIDING IN YOU HOTEL ROOMS... е на английски ? :loser2 Като че ли тия босанци няма да разберат, ако е написано на български. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:52 am 
Аватар

Биричката след мача в Мадарската градинка беше добре :bigok

Не видях никаква промяна от това, което "играехме" миналата година. Дано с навлизането в някакъв ритъм на мачове нещата се поизчистят. Но ако няма бърза промяна в положителна посока, скоро ще се концентрираме във вътрешното първенство. Там ще берем много ядове, ония ще се надъхат и ако не ги порнем с голче (ако се поотворят да нападат, имаме повече шансове), като нищо ще стане беля.

Плаката за Младич не съм го видял, но е изключително тъпо.....

Злата орда обаче май се оказват бойци с хотелски стаи - вчера бяха доста скучни, не знам защо се определят като някаква публика....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 10:53 am 

Kryten написа:
1837 написа:

Затова викаш трябва да отвърнем с подобаваща простотия

Ако говориш за трансперанта и аз съм против.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 11:06 am 
Аватар

Wildkid написа:
Биричката след мача в Мадарската градинка беше добре :bigok

Не видях никаква промяна от това, което "играехме" миналата година. Дано с навлизането в някакъв ритъм на мачове нещата се поизчистят. Но ако няма бърза промяна в положителна посока, скоро ще се концентрираме във вътрешното първенство. Там ще берем много ядове, ония ще се надъхат и ако не ги порнем с голче (ако се поотворят да нападат, имаме повече шансове), като нищо ще стане беля.

Плаката за Младич не съм го видял, но е изключително тъпо.....

Злата орда обаче май се оказват бойци с хотелски стаи - вчера бяха доста скучни, не знам защо се определят като някаква публика....

Tия и Шльонск са сигурно, едни от най-гадните хора къде са идвали тук :) :smt006 Това, че куките не ги пуснаха да излезнат не значи, че са балъци. Фракция на 25 години, половината й членове участвали във войната... :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 11:07 am 

Всички са против, Владо специално е ходил да каже да го свалят, но все пак някой го е написал и е организирал да се вдигне, надали не се знае кой е и не е било известно на много хора какво ще се вдигне. :smt006

Не че е кой знае кво, но вече всякакви подигравки с прасетата за сърбоманските им заигравания наистина стават смешни. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]