forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 15, 2025 12:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 108  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:39 pm 
Аватар

Така сме ги научили...така сме ги научили.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:39 pm 
Аватар

другото което направи впечатление е , че понякога в центъра правим елементарни грешки при подаванията и отзад увисваме лошо. също така мюлдер и старокин не могат да центрират и ще е престъпление с двама центъра да няма кой да достави качество.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:40 pm 
Аватар

hidden767 написа:
BlueHeart написа:
Да ти изтече кръвта, докато се подписваш, е важното.

:loser2 Я кажи, твойта като изтича всеки месец, гадно ли е, да се подготвя :loser2

Моята си тече и ми няма нищо. Пречиствам си хубавото организъмче. :)))))
Ти ще имаш само един шанс обаче :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:41 pm 

BlueHeart написа:
hidden767 написа:
BlueHeart написа:
Да ти изтече кръвта, докато се подписваш, е важното.

:loser2 Я кажи, твойта като изтича всеки месец, гадно ли е, да се подготвя :loser2

Моята си тече и ми няма нищо. Пречиствам си хубавото организъмче. :)))))
Ти ще имаш само един шанс обаче :(

:lol: :bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:44 pm 
Аватар

Мачът го започнахме с 3-а по - малко - Йовов - стар е вече, не знам защо го пускат само да го плюят хората, Ели - скандално неориентиран, Гаджев - колкото и шптагати да правеше имаше много грешни подавания. Най - добрият ни играч за мое удивление беше Пелето, дано се раздава така цял сезон. Няма за къде да си пазим парите - всички в Сараево!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:46 pm 

angysarmy написа:
Двамата дисководещи, вместо цял мач да пеят бликащите от интелект и изключително смислени "Умри Сараево" и "Босненски пички", можеше да се сетят че вчера беше 175 годишнината от рождението на АПОСТОЛА и да изпеят "Роди се и поведе ни в борба"... Докато тия 2-та са отпред и ги слагате за да се доказват, ще пеем все такива "смислени" песни. Смешна работа

Те ли са виновни, че половината сектор ги мързеше да си отворят устата? Опитваха се ама некои просто нямаха грам желание да пеят, ебаси. Естествено, че трябва да им се сипе на ония отсреща, те може да се гаврят със столицата ни, страната ни и да ни наричат цигани, ама ние да не викаме нищо против тях, така ли? Пълен ташак бяхме днес и на терена и на трибуните и за това определено не бяха виновни "тия 2-та отпред", които направиха всичко да ни надъхат като хората, ама...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Какво му се връзвате на хидънчето не знам... Аз съм сигурен, че дори и по време на европохода е говорил, колко сме зле. Нека си църка там и да си мисли колко велик мишок е. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Забавната страна на мача :loser2

Прикачени файлове:
129393.jpg
129393.jpg [ 56.51 KiB | Прегледано 3702 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:50 pm 
krisoBG написа:
angysarmy написа:
Двамата дисководещи, вместо цял мач да пеят бликащите от интелект и изключително смислени "Умри Сараево" и "Босненски пички", можеше да се сетят че вчера беше 175 годишнината от рождението на АПОСТОЛА и да изпеят "Роди се и поведе ни в борба"... Докато тия 2-та са отпред и ги слагате за да се доказват, ще пеем все такива "смислени" песни. Смешна работа

Те ли са виновни, че половината сектор ги мързеше да си отворят устата? Опитваха се ама некои просто нямаха грам желание да пеят, ебаси. Естествено, че трябва да им се сипе на ония отсреща, те може да се гаврят със столицата ни, страната ни и да ни наричат цигани, ама ние да не викаме нищо против тях, така ли? Пълен ташак бяхме днес и на терена и на трибуните и за това определено не бяха виновни "тия 2-та отпред", които направиха всичко да ни надъхат като хората, ама...

За всичко си има време, а очевидно е, че тяхното не е дошло. Трябват хора с авторитет. Така е по цял свят. Днес иначе си беше слабичко, макар и да имаше добри избухвания. "Хотел Спа" също се оказаха доста прехвалени.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:50 pm 
Аватар

T.Stefanov написа:
Не знам дали някой е споменал вече, но нашите момиченца само могат да се научат от Сараево, как се поздравява публика...

Не е споменавано. Други неща се коментират...
В момента, в който съдията свири края и Рамос вече беше в тунела. Другите някакси им се откъсна от сърцето да изръкопляскат от центъра, докато в това време целия отбор на Сараево с все резерви и треньори беше пред сектор гости :smt006 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:51 pm 

Zlostar_1111 написа:
T.Stefanov написа:
Не знам дали някой е споменал вече, но нашите момиченца само могат да се научат от Сараево, как се поздравява публика...

Не е споменавано. Други неща се коментират...
В момента, в който съдията свири края и Рамос вече беше в тунела. Другите някакси им се откъсна от сърцето да изръкопляскат от центъра, докато в това време целия отбор на Сараево с все резерви и треньори беше пред сектор гости :smt006 .

Много сме далече от тях в това отношение, нашите ги мързи да мръднат :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:51 pm 
Аватар

Културна дискусия, мнения, циклична размяна на любезности :oops: няма драми, оставки, вън и т.н. Едва ли имаше някой на стадиона да не иска 3-0, но с оглед развитието на мача и 1-0 не е зле. Втория мач ще се играе, а това е хубаво за нас, защото трябват мачове и битки :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:52 pm 
Аватар

На тоя Ели, ако му е такава играта, доста картони го чакат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:52 pm 
Аватар

Какво само храните по сектор Б? Драхме си гърлата колкото можем и толкоз - на всички ни е ясно, че някои пеят само като вкараме гол, други само псуват по гостите и съдията. Не се е случвало да пеем 90 минути да пеем всяка песен мощно, но след гола на Райков и А и В скандираха доста силно и ПРОДЪЛЖИТЕЛНО с нас, а това отдавна не се бе случвало!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:53 pm 

Малко им беше сипвано на тия резани боклуци,днес влизаха в св. Неделя и се гавриха с поповете,и пяха против Иисус :smt006
После да не кажете нещо за Ратко Младич и неговите ножовеи жици :smt006
А иначе днеска уникално много пички,баси чак сега разбирам смисъла на:левскарките са най-хубавите жени :blass

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Нещо не ми е радостно .... мъчиме се срещу полуАМАТЬОРИ, тия от селото да се бяхме събрали щяхме да ги биеме. Ние се чудиме що малтийците им вкарали 6 гола.

Дядо Йоцо ако не беше пряк свободния удар нямаше да има 1 читаво отиграване.

Играчите на Сараево показаха какво се прави след мач. Дано нашите маненки да са видяли това и да си вземат поука !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

krisoBG написа:
angysarmy написа:

Значи не съм единствения който го мисли тва нещо, а пък и не е за 1-ви път. Мен лично не могат да ме надъхат тия пичове при положение, че повтарят 1 песен 10 пъти, а през останалото време когато тия ебалници отсреща пеят и дивеят те двамата гледат и се чудят коя песен да подкарат. Аз като не мога да давам тон за песен не се бутам, не знам как не се усещат че не могат да надъхат хората, и просто да се откажат. Нищо лично, ама на сила хубост не става !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:57 pm 
Аватар

Аз също смятам , че М и ИРР се справят по-добре на вишката ама... квото е твай

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:58 pm 
Аватар

gamencerista написа:
Нещо не ми е радостно .... мъчиме се срещу полуАМАТЬОРИ, тия от селото да се бяхме събрали щяхме да ги биеме. Ние се чудиме що малтийците им вкарали 6 гола.

Дядо Йоцо ако не беше пряк свободния удар нямаше да има 1 читаво отиграване.

Играчите на Сараево показаха какво се прави след мач. Дано нашите маненки да са видяли това и да си вземат поука !!!

Как ще са го видели.. Ония тъкмо отидоха при публиката си, а нашите вече бяха в Син Сити.. Как да видят? ПУТКИ ГАДНИИИИИИИИИ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 11:59 pm 
Аватар

angysarmy написа:
krisoBG написа:
angysarmy написа:

Значи не съм единствения който го мисли тва нещо, а пък и не е за 1-ви път. Мен лично не могат да ме надъхат тия пичове при положение, че повтарят 1 песен 10 пъти, а през останалото време когато тия ебалници отсреща пеят и дивеят те двамата гледат и се чудят коя песен да подкарат. Аз като не мога да давам тон за песен не се бутам, не знам как не се усещат че не могат да надъхат хората, и просто да се откажат. Нищо лично, ама на сила хубост не става !

Те през половината време не знаеха, как да си включат микрофона. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Най-показателното беше, че при поредното даване на тон за "боснвенски путки" :ohmygod Сектора си запя ей така от някъде песен за Левски...

Върнете се в началото
 Профил  

та6ак ли си праитe слeд всeки мач да сe аплаузва публиката .Д.Д ако бяхмe загубили 1;0 първия мач там и послe аплаузванe отсрeща щяха да сe сипят доста кафeвини :lol: :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:01 am 
Аватар

Какво стана долу вдясно в Б ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:01 am 

много бой и кафeвини :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:03 am 

Почвам да се чудя нашите госпожички твърдоглави ли са или са малоумни?! От 2 години насам всеки мач им викаш 'елате при нас', така ли не им стана навик бе деба и балеринките деба :evil: Сектора много зле, играта много зле :? Тези глупаци, ако бяха една идея по-кадърни ни вкарваха гол :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:06 am 
Аватар

Защо пак бой бе ,кой яде дървото :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:06 am 

vassilev1914 написа:
Почвам да се чудя нашите госпожички твърдоглави ли са или са малоумни?! От 2 години насам всеки мач им викаш 'елате при нас', така ли не им стана навик бе деба и балеринките деба :evil: Сектора много зле, играта много зле :? Тези глупаци, ако бяха една идея по-кадърни ни вкарваха гол :ohmygod2

за кво им вика6 "eлатe при нас" или си вика6 eй така, колкото да повикнe6 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:07 am 
Аватар

One Big Bastard написа:

Съгласен съм, но според мен има и нещо друго. В 2та края на сектора също трява да има хора с мегафони. Другия вариант е както беше на онова дерби (2-0) със свинете, когато М. даваше тон от пистата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:08 am 
Аватар

Васил Илиев написа:
Малко им беше сипвано на тия резани боклуци,днес влизаха в св. Неделя и се гавриха с поповете,и пяха против Иисус :smt006
После да не кажете нещо за Ратко Младич и неговите ножовеи жици :smt006

След днеска би било смешно да се говори как прасетата са сръбски подлоги :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:10 am 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
One Big Bastard написа:

Съгласен съм, но според мен има и нещо друго. В 2та края на сектора също трява да има хора с мегафони. Другия вариант е както беше на онова дерби (2-0) със свинете, когато М. даваше тон от пистата.

Хора с мегафони имаше ,поне един със сигурност , ама даваше тон за Jebem saraevo :smt012 После изчезна. :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 108  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]