forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 04, 2025 2:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 8216 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 274  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:23 pm 

Skrewdriver написа:
Може, ама тва не значи, че ненормалните тряя си мълчат заради вас. к.р за тия зИльените.

Естествено, напълно ви разбираме, понеже само тук имате възможност да си покажете рогата :smt003 Така че няма да ви съдим. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:25 pm 
Аватар

Динамо Загреб са шампиони на Хърватия последните седем години и всяка година си играят в групите на ЛЕ :smt006 . Айде да не ги изкарваме сега най-слабия отбор на света, както чорбарите правят със всеки отбор, който играе с нас. По-добри са от нашите отбори и тази вечер явно просто подценихе Лудогорец, твай. Нищо фатално, ще ги бият другия път.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:26 pm 

SkopjeLEVSKISkopje написа:
Аз тях не ги виждам като клуб а като представител на БЪЛГАРИЯ!

Самия хърватски коментатор каза че съдията требало да суди дузпа!

Адски ми е жал за Лудото

Успех в Загреб!

И кво като са представител на България? Левски е по-важен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:27 pm 
Аватар

Кво са играли селогорец,бе :smt005 ?При всичко под победа с два гола нямаха шанс в реванша.Ако прасето Михаил Александров беше вкарал,вместо да дреме,имаха некъв шанс на реванша,но при 1:1(а и при 1:0 за селогорец) Динамо продължават.Те просто бяха дошли за равен,видя се,че като се понапънаха накрая им го сложиха,иначе не са кой знае какво,ама селяните още повече.На реванша очаквам 1/2:0.А селогорец трябва да ги пръснем в А група,ако искаме да станем шампиони.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:30 pm 

[az] написа:
Кво са играли селогорец,бе :smt005 ?При всичко под победа с два гола нямаха шанс в реванша.Ако прасето Михаил Александров беше вкарал,вместо да дреме,имаха некъв шанс на реванша,но при 1:1(а и при 1:0 за селогорец) Динамо продължават.Те просто бяха дошли за равен,видя се,че като се понапънаха накрая им го сложиха,иначе не са кой знае какво,ама селяните още повече.На реванша очаквам 1/2:0.А селогорец трябва да ги пръснем в А група,ако искаме да станем шампиони.

Да, ама на мястото на Динамо при 1:0 отивахме на тройка :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:35 pm 
Аватар

Ще мога да заспя спокойно, щом няма да бъда съден от Хидъна. Не знам как има нерви да пише още при простолюдието, този пророк на правилния футбол и пътеводна светлина в нашите животи. Нещо за шампиони искаш ли да се хващаме на бас? С кеф няма да ти чета мненията 1 година. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:39 pm 
Аватар

Браво на Разград за хубавата игра. За разлика от адски противните ловяшки селяци, тези нито са се заяждали с ЛЕВСКИ, нито са правели комбини със свинете титла за купа и т.н. за да се изпитва оправдана омраза по техен адрес, дори напротив - след мача на Герена казаха че синята публика е най-яката в България, така че не разбирам каква е тази злорадост от гола на хърватите. Успех в Загреб, дано успеят да продължат, заради клубния коефициент. Успех и на Мура!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:42 pm 

Досега с отверТки и други подобни сечива на бас не съм се хващал, така че защо не? Дупе да ти е яко :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:45 pm 
Аватар

hidden767 написа:

Кво значи отивахме на тройка,бе :lol: Отборът ни от миналия сезон-може.Сегашния,който е наполовина нов,дори не сме го гледали в официален мач.Ти,ако ми сравняваш селогорец с отбора ни от миналия сезон-да,тогава са дрийм тийм,ама тва не оначава,че са нещо особено,или че не са смешници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:46 pm 

[az] написа:
hidden767 написа:

Кво значи отивахме на тройка,бе :lol: Отборът ни от миналия сезон-може.Сегашния,който е наполовина нов,дори не сме го гледали в официален мач.Ти,ако ми сравняваш селогорец с отбора ни от миналия сезон-да,тогава са дрийм тийм,ама тва не оначава,че са нещо особено,или че не са смешници.

Това имах предвид :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:46 pm 

Richard Long написа:
Браво на Разград за хубавата игра. За разлика от адски противните ловяшки селяци, тези нито са се заяждали с ЛЕВСКИ, нито са правели комбини със свинете титла за купа и т.н. за да се изпитва оправдана омраза по техен адрес, дори напротив - след мача на Герена казаха че синята публика е най-яката в България, така че не разбирам каква е тази злорадост от гола на хърватите. Успех в Загреб, дано успеят да продължат, заради клубния коефициент. Успех и на Мура!

Именно,просто някои хора не могат да приемат че не само Левски е България в Европа :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:47 pm 
Аватар

Хубаво, оформи го както ти е удобно, пък аз ще се съглася, стига да е приемливо. :bigok Очаквам феърплей и малък хендикап за мен, все пак съм прост лаик.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:48 pm 

СИНИТЕ ЛЪВОВЕ написа:
Richard Long написа:

Именно,просто някои хора не могат да приемат че не само Левски е България в Европа :smt031

Това са доста елементарни човешки емоции, всъщност. Тук във форума минават, но на всяко друго място никой няма да ги вземе насериозно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:49 pm 
Аватар

лудогорец с тоя кьорав вратар трудно ще влезат в ШЛ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:50 pm 
Аватар

Кривокурец са тъпи, не гледах много мача ама изглеждаха читаво. При 1:0 щеха да имат бая шансове....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:55 pm 

Skrewdriver написа:
Хубаво, оформи го както ти е удобно, пък аз ще се съглася, стига да е приемливо. :bigok Очаквам феърплей и малък хендикап за мен, все пак съм прост лаик.

Аз казвам: на края на есенния полусезон няма да сме 1-ви с този отбор
Ти: whatever

залог: загубилият един месец ще има подпис, какъвто му избере победителя

Ако се отметнеш, бъдещият ти син да ти доведе зет :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 11:59 pm 
Аватар

Абе за есенния полусезон и аз имам доста съмнения, ама айде, за да е интересно. :bigok Съгласен съм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 12:01 am 

Да се официализира! :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 12:04 am 

Не мога да разбера кефа от това да се плюе по български отбори когато играят в ЕКТ (само да поясня прасетата не са български отбор!!!).
Аз лично поддържах Гората през цялото време. Сигурен съм, че ако съдията не е рекъл обратното, ще бият в Загреб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 12:04 am 
Аватар

ХидънЪТ отново руши граници със сравненията си :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 12:09 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Не мога да разбера кефа от това да се плюе по български отбори когато играят в ЕКТ (само да поясня прасетата не са български отбор!!!).
Аз лично поддържах Гората през цялото време. Сигурен съм, че ако съдията не е рекъл обратното, ще бият в Загреб.

ще бият център няколко пъти...как не можете да видите, че това е несъстоятелен отбор....та те са на един куршум разстояние... :smt006
Хидъна определно е чорбар по душа...не може толкова несъстоятелност да има в едно същество....да не говорим за привърженик на Левски. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 12:11 am 
Аватар

targovishte написа:
SZ_FEN написа:

ще бият център няколко пъти...как не можете да видите, че това е несъстоятелен отбор....та те са на един к.р разстояние... :smt006
Хидъна определно е чорбар по душа...не може толкова несъстоятелност да има в едно същество....да не говорим за привърженик на Левски. :ohmygod

абсолютно съм съгласен съм с теб!Вижда се ,че като ги пресират и не могат два паса да вържат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 12:11 am 

:loser2 Извинете, поласкан съм, но темата е за европейски футбол, а не за Хидъна :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 12:13 am 

Момчето си каза за шампионската титла,кви са тея смешки есенно класиране , зимно слънцестоене ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 12:14 am 

SZ_FEN написа:

Е, ти харесваш яни янев, лудогорец няма да харесваш. :ohmygod2 Кур за другите! САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Последна промяна kruc на Чет Юли 19, 2012 12:17 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 12:15 am 

targovishte написа:
SZ_FEN написа:

ще бият център няколко пъти...как не можете да видите, че това е несъстоятелен отбор....та те са на един к.р разстояние... :smt006

Ние не сме в позиция да обсъждаме дали са състоятелен отбор или не.
Това което се вижда в Европа е, че български отбор играе срещу хърватски отбор.
Останалото са много приказки във форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 12:32 am 
Аватар

hidden767 написа:
:loser2 Извинете, поласкан съм, но темата е за европейски футбол, а не за Хидъна :loser2

не се прави на много важен...такива като теб са по вредни и от бащицата...естествено при тая реалност в България...да страдаме и да се проваляме...все пак вземаме само свободни агенти...друго не може да се очаква....естествено не забелязваме какво се мъчим да променим и бюджет от 7...8 М лева ти просто можеш да ги подсигуриш ей така просто....за да страдаме както до сега...но какво от това...аз от тебе не съм прочел една позитивна дума....като се проваляме...навярно евокуЮлираш....ако аз бях като тебе...отдавна да съм в агитката на Зенит....имам достатъчно познати и позиции за там....но не съм...макар да съм вкарвал Левскарки атрибути при тях....и хората са ме разбирали.... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 12:41 am 
Аватар

Мен главно ме дразни аЦката селяния дето се разнася на талази от Рязангорец....
Вместо да се замислят, че имат добър отбор, но все още са аматьори и затва нелепо пропуснаха да бият те по възможно най-елементарния и селски начин насочиха всичко към съдията. Не знам па кви претенции при гола могат да имат като вратарят им увисна крайно, а и после се заби в двамата от Динамо оставени сами на голлинията. Че и малоумните журналя им пригласят, чета в Спортал, че цяла България плачела за Лудогорец :shock: :shock: :shock: :shock:
Тея имат 300 фена ебаси, хърваттите се чуваха цял мач. Не обичам хич изкуствени отбори без никакви традиции, дух и фенове. Изсипал се някакъв паралия в Крива паланка и прави отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 12:45 am 
Аватар

Trans penem mihi est написа:
че цяла България плачела за Лудогорец :shock: :shock: :shock: :shock:

От радост, че не са били :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 12:50 am 

Хайде, хайде. Не се филмирайте.
Дървенето по форума няма да ни донесе победа утре.
Ще се радвам на всяка чиста победа (включително и на 1:0), но си пожелавам тя да е подобна на тази срещу Дъндолк.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 8216 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 274  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]