forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 2:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 4:01 pm 
Аватар

Това за "работещия на загуба градски транспорт" е някакъв мит - http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi/20 ... radskiiat/

ОК, в статията дават печалба за целия Център за градска мобилност, но ако СКГТ беше на загуба, щяха да надуят главите на цяла България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 4:03 pm 
Аватар

tonko7 написа:
Не е само метрото, същестуват и други бързи линии като 5,11,12,22 трамваи, 1,2,9 тролеи, до някъде автобусите 280,94,204,83. Т.е. кварталите Люлин, Младост, Западен Парк, Захарна, Селска Поляна, Зоната, целио центАр, Плиска, Изток, Дианабад, ХД, Сухата, Подуяне, Княжево, Бъкстон, Красно Село и околните села, Лозенец, са с бърз транспорт. Все си мисля че това е доста повече от половината София, а Септември ще се добавят още и района около Централна Гара + Надеждата и околностите :bigok

Имаш доста извратено мнение за "бързи линии" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 4:06 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
tonko7 написа:
Не е само метрото, същестуват и други бързи линии като 5,11,12,22 трамваи, 1,2,9 тролеи, до някъде автобусите 280,94,204,83. Т.е. кварталите Люлин, Младост, Западен Парк, Захарна, Селска Поляна, Зоната, целио центАр, Плиска, Изток, Дианабад, ХД, Сухата, Подуяне, Княжево, Бъкстон, Красно Село и околните села, Лозенец, са с бърз транспорт. Все си мисля че това е доста повече от половината София, а Септември ще се добавят още и района около Централна Гара + Надеждата и околностите :bigok

Имаш доста извратено мнение за "бързи линии" :lol:

12 ако е бърз трамвай :bigok Виж 5 си е бързичък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 4:40 pm 
Аватар

http://www.mediapool.bg/%D0%B2%D1%81%D1 ... 95222.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 5:20 pm 
Аватар

Кой беше тоя Вени Марковски :?: Спомням си, че имаше педерастка физиономия и нещо беше свързан със Станишев явно по хомосексуална линия :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 5:21 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Кой беше тоя Вени Марковски :?: Спомням си, че имаше педерастка физиономия и нещо беше свързан със Станишев явно по хомосексуална линия :smt017

Шефчето на Интернет общество - комунистче, което сега го дава активно като опозиция. Един от хората, които твърдят, че горе-долу сами са направили целия интернет в страната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 5:29 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Това за "работещия на загуба градски транспорт" е някакъв мит - http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi/20 ... radskiiat/

ОК, в статията дават печалба за целия Център за градска мобилност, но ако СКГТ беше на загуба, щяха да надуят главите на цяла България.

е да, след сто и кусур милиона субсидия всяка година не са на загуба :bigok
скгт е мини-бдж

градският транспорт в софия има една цел сега - да вози бабичките насам натам без пари и да им уплътнява деня
а трябва да има за цел да вози всички, да е с много голям капацитет, комфортен и бърз, и най-важното РЕГУЛЯРЕН. Ако един рейс минава на по-рядко от 10 мин всички освен бабичките вече губят интерес към него.

като оправиш транспорта - вдигаш цената за паркиране рязко, вдигаш данък мпс и трафикът ти пада наполовина, щото всички минават към градски транспорт = хем по-евтино, хем по-удобно

иначе и сто кръстовища на седем нива да направим пак ще се напълнят с таратайки за нула време

Последна промяна Boyo на Пон Юли 16, 2012 5:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 5:30 pm 
Аватар

Казах относително бързи, 280 колкото и да е гърч, не е като отвратителния 72 или овча 102 :blass Понеже колата на бащата е с газова, а и маршрута му е баш до Надежда/Илиенци мога да ти кажа, че ще му излиза минимум 60-70лв, т.е. пак е на печалба. За това дали скгт е на загуба, питайте ЛабрадорО до колкото разбрах ако не са ги били слели с паркинги и гаражи, градския е щял да даде фира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 6:41 pm 
Аватар

Ми карайте колела, бе. Аз 2 пъти ходих до Козареца - от 5те кьошета до Младост почти. На отиване 25 мин, на връщане 18 мин. Това и с колата трудно го постигам в пиковите часове. А и е голям кеф да прелетиш покрай 2 км колона от коли, чакащи на Цариградско.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 6:44 pm 

Аз изключително много искам да се придвижвам само с колело, но проблемът е, че живея на ебаси баира :( Като малка и изобщо навремето като спортувах по 100 часа на ден как да е, качвах го някак от строителния до нас (или айде, от пл. Журналист почва голямата гадост, другото не се брои).
Ама сега на дърти години и пушач (верно, намалих ги драстично) - абсурд :? Миналото лято уж се вкарах във форма и въпреки това ми ставаше лошо от катеренето :smt003
Не че колелото (макар и бегач) не е бракмичка от Метро навремето де, ама :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 6:46 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ми карайте колела, бе. Аз 2 пъти ходих до Козареца - от 5те кьошета до Младост почти. На отиване 25 мин, на връщане 18 мин. Това и с колата трудно го постигам в пиковите часове. А и е голям кеф да прелетиш покрай 2 км колона от коли, чакащи на Цариградско.

Мойто го откраднаха и не ми се купува ново, че и без тва работя на 300 метра от нас. А ако съм с колело, кучето на блухарта ще ме сдъвче и изнасили.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 6:51 pm 

Тя това го прави и без да си с колело :(

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 7:09 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Аз изключително много искам да се придвижвам само с колело, но проблемът е, че живея на ебаси баира :( Като малка и изобщо навремето като спортувах по 100 часа на ден как да е, качвах го някак от строителния до нас (или айде, от пл. Журналист почва голямата гадост, другото не се брои).
Ама сега на дърти години и пушач (верно, намалих ги драстично) - абсурд :? Миналото лято уж се вкарах във форма и въпреки това ми ставаше лошо от катеренето :smt003
Не че колелото (макар и бегач) не е бракмичка от Метро навремето де, ама :bigok

Ще свикнеш. В началото ще ти е зор, ама после ще ти е играчка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 7:11 pm 
Аватар

Е така ли си възпитаваме домашните лЬобимци питам :hitl2, а Героинчето да не се оплаква ами да яхва кУлолото, най-много да отслабне още и да стане по-малка от Тирион Ланистър :bii_chorbata :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 7:16 pm 
Аватар

Цитат:
Служителите от Централното митническо управление на Агенция „Митници" скочиха срещу административната реформа, с която ще се местят централните управления на администрациите от София в други градове на страната.

Считаме, че подготвените промени в нормативната база (които осигуряват възможност за промяна на седалището на администрацията или на отделни нейни звена, б.р.) противоречат на основи принципи - конкурсния принцип залегнал в закона за държавния служител или принципа за стабилитета на същия този държавния служител.

Потъпкват се изконни човешки и граждански права, гарантирани от Конституцията на Република България - правото на достоен живот, правото на труд, правото на свободен избор, се казва в отворено писмо на служителите на митниците, адресирано до всички митници и множество институции и чрез него служителите в Централно митническо управление търсят подкрепа от колегите си в държавната администрация.

Грубо се погазват правата на бременните и майките с малки деца. Драмата за семействата и близките ни трудно може да се опише, се казва още в обръщението.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 7:16 pm 

Героинчето нали тва каза - миналото лято се вкарах във форма и пак ми идваше байгън :bigok Сеем:ино след още 1-2 седмици тренировки ще го пускам него да катери да видим :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 7:22 pm 
Аватар

Кой е тоя голем баир покрай тебе бре? Улицата към Химическия ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 7:24 pm 
Аватар

Ми аз катеря баири всеки ден, бе. А на теб ще ти е екстра, даже може да махнеш седалката и да караш само с лоста. Ако се измориш на баира, само сменяш дупките. Като го пъхнаш в задния отвор и ще литнеш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 7:27 pm 
Аватар

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 7:31 pm 
Аватар

Инче, тоя баир при теб е жив ташак бе :lol: С три връткания на педала и си горе :smt003
По-интересен е баирът в южния парк до правителствена болница.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 7:31 pm 
Аватар

Хероинче, махаш седалката, в тръбата наливаш кола, и като се умориш изливаш пакетче ментос -
http://www.youtube.com/watch?v=av-LpJVO ... re=related :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 7:35 pm 

tprodanov написа:

Тая е "Св. Наум", дето ходи до Хемус. Моята е "Христо Смирненски" и недейте да се правите на много отворени, щото утре ше ви наредя в права линия един до друг да катерите и точно на половината ще сте изплезили езици и ще подпръцквате :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 7:37 pm 
Аватар

Аре! Затваряме улицата, нареждаме се и виждаме кой-кого :boisw :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 7:40 pm 

Може да го комбинираме със следващото й затваряне заради състезание с лагерници. После ще вържем Сеем:ино горе за една лагерница да си припомни добрите времена от детството преди 74 години :smt003

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 7:46 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
tprodanov написа:

Тая е "Св. Наум", дето ходи до Хемус. Моята е "Христо Смирненски" и недейте да се правите на много отворени, щото утре ше ви наредя в права линия един до друг да катерите и точно на половината ще сте изплезили езици и ще подпръцквате :bigok

Баш за тая говорех, ама мислех, че се казва архитект не помня кой. Па то архитекта май беше съседната още по-към парка. Верно има баир, ама пък е къса, тва са 300 метра. Идвам със Смарта да ви тествам, тъкмо мога после и при лагерниците да участвам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 7:47 pm 
Колелата са доста по-интересни от политиката. Баирчето в Южния парк не е лошо, но изкачване от Южния до Драгалевци е още по-интересно. :mrgreen:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 7:54 pm 

tprodanov написа:
Баш за тая говорех, ама мислех, че се казва архитект не помня кой. Па то архитекта май беше съседната още по-към парка. Верно има баир, ама пък е къса, тва са 300 метра. Идвам със Смарта да ви тествам, тъкмо мога после и при лагерниците да участвам :bigok

"Архитект Миланов" е оная с паветата баш до гората :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 7:56 pm 
Аватар

ХероИнчето как ли ухае тези дни? Вече 2 седмици без топла вода и още месец и половина в очакване :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 7:57 pm 

Ми къпя се със студена вода, аз да не съм принцеса като тебе :bigok

Между другото имам топла вода, май само август ще я спират, а дали пък не беше и само за 2 седмици в крайна сметка :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 16, 2012 8:00 pm 
И аз съм Лозенец и си имам топла вода. А друго бяха писали май :smt102

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]