forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Яну 01, 2026 11:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1391, 1392, 1393, 1394, 1395, 1396, 1397 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 11:48 pm 

vasilkooo написа:
в чорбал пише,че са били само 5000 хиляди,верно ли ?
Журналистите,които пишата за мачовете на цуца исламбад трябва да се научат да не изпускат числа.Тук са изпуснали минимум две нули. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 1:05 am 

Поне 3 хилки са. С нищо не си помагаме, като се отнасяме с незаслужено пренебрежение и се правим, че ония подчовеци не съществуват !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 1:07 am 
Аватар

много добре казано! тотална война на мръсните червени плъхове!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 2:17 am 
Аватар

targovishte написа:
:bii_chorbata

Изображение

Тоя съм го виждал да рови в кофите пред блока

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 4:03 am 
Аватар

http://img3.sportal.bg/uploads/video/20 ... 047809.flv
Следобедна молитва към Аллах :bigok :bii_chorbata :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 11:21 am 

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 11:49 am 
Аватар

5 000- не! 5 0000- твърдо нье! 500 000! :smt035

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 12:09 pm 
Аватар

Цитат:
Мура е раздиран от безпаричие
Нед, 2012-07-15 11:35

Съперникът на лит(*кс-етрополе в Лига Европа - словенският Мура, е раздиран от безпаричие.

Тимът за малко да пропусне срещата си в Азербайджан от предния кръг на надпреварата, след като от клуба едва събраха пари за пътуването до Баку преди две седмици.

На всичко отгоре при пристигането си на Изток стана ясно, че тимът не си е взел фланелки и се наложи съперникът да им услужи с резервния си екип, за да може срещата да се играе.

Звездата на отбора Мате Етерович заяви. “Нямаме пари за гориво. На летището в Баку бяхме принудени сами да си платим визите", разкри Етерович пред местния вестник "Дневник".

"Бях много ядосан и тъжен, това беше най-тежкия ни момент. Никога не искам подобно нещо да ми се случва отново. Ако това не беше трагично щеше да е много смешно. Тогава казах, че ще е истинско чудо, ако преодолеем азерите, но ето че чудото е факт. Бързам обаче да уточня, че не се чувстваме като герои. Ние сме просто професионалисти. На мен ми плащат, за да вкарвам голове, макар, че скоро не се е случвало. Трябва бързо да слезем на земята", каза още той.

"Честно казано, заради безпаричието в клуба ми се иска всеки ден да си тръгна. Няма как да е иначе, след като от началото на годината не са ни плащали нищо. Благодарение на клуба обаче имаме възможност да играем в евротурнирите и словенското първенство. Сега е от особена важност всички да сме заедно и по-опитните да помагат на младоците", добавя таранът.

"Иначе Баку бяха добър отбор. Имат голям бюджет и разполагат с дълга скамейка, но тези фактори бяха неутрализирани от здравата ни като скала защита. Вратарят ни Филип Дракович хвана всичко, а отбраната ни начело с Фабиан Чипот свърши всичко".

"Трудните моменти ни обединяват. Ние потвърдихме това и видяхте, че свършихме работата си. При нас трудностите не спират. Тъкмо решаваме един проблем и следа друг, за който нямаме време да реагираме. Все пак, въпреки неприятната ситуация в клуба, сме се съсредоточили в тренировките и мачовете. Тук основният фактор е, че работим един за друг и дори момчетата от пейката се включват да насърчават титулярите. Например когато аз загубя топката - Йелич веднага ме покрива и ми поправя грешката. При нас индивидуалностите не са важни. Колективът е определящ", каза още Етерович.

"Надяваме се на ново чудо срещу лит(*кс-етрополе. Нашата цел е да спечелим. Вече имаме информация за съперника и ще можем да се подготвим за него", добави асът на Мура.

За кого залагате - словенския Цуцка се изправя срещу турския. :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 1:11 pm 
Аватар

Цитат:
Най-после европейски лит(*кс-етрополе - вече и емблемата е на мястото си.

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 1:20 pm 
Как го обичам това чувство. :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 1:21 pm 
Аватар

Представянето им било европейско, да сме взимали пример от тях. А нашето представяне срещу Вердер преди няколко сезона беше неевропейско сигурно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 1:58 pm 
Аватар

Гиго написа:
Цитат:
Мура е раздиран от безпаричие
Нед, 2012-07-15 11:35

Съперникът на лит(*кс-етрополе в Лига Европа - словенският Мура, е раздиран от безпаричие.

Тимът за малко да пропусне срещата си в Азербайджан от предния кръг на надпреварата, след като от клуба едва събраха пари за пътуването до Баку преди две седмици.

На всичко отгоре при пристигането си на Изток стана ясно, че тимът не си е взел фланелки и се наложи съперникът да им услужи с резервния си екип, за да може срещата да се играе.

Звездата на отбора Мате Етерович заяви. “Нямаме пари за гориво. На летището в Баку бяхме принудени сами да си платим визите", разкри Етерович пред местния вестник "Дневник".

"Бях много ядосан и тъжен, това беше най-тежкия ни момент. Никога не искам подобно нещо да ми се случва отново. Ако това не беше трагично щеше да е много смешно. Тогава казах, че ще е истинско чудо, ако преодолеем азерите, но ето че чудото е факт. Бързам обаче да уточня, че не се чувстваме като герои. Ние сме просто професионалисти. На мен ми плащат, за да вкарвам голове, макар, че скоро не се е случвало. Трябва бързо да слезем на земята", каза още той.

"Честно казано, заради безпаричието в клуба ми се иска всеки ден да си тръгна. Няма как да е иначе, след като от началото на годината не са ни плащали нищо. Благодарение на клуба обаче имаме възможност да играем в евротурнирите и словенското първенство. Сега е от особена важност всички да сме заедно и по-опитните да помагат на младоците", добавя таранът.

"Иначе Баку бяха добър отбор. Имат голям бюджет и разполагат с дълга скамейка, но тези фактори бяха неутрализирани от здравата ни като скала защита. Вратарят ни Филип Дракович хвана всичко, а отбраната ни начело с Фабиан Чипот свърши всичко".

"Трудните моменти ни обединяват. Ние потвърдихме това и видяхте, че свършихме работата си. При нас трудностите не спират. Тъкмо решаваме един проблем и следа друг, за който нямаме време да реагираме. Все пак, въпреки неприятната ситуация в клуба, сме се съсредоточили в тренировките и мачовете. Тук основният фактор е, че работим един за друг и дори момчетата от пейката се включват да насърчават титулярите. Например когато аз загубя топката - Йелич веднага ме покрива и ми поправя грешката. При нас индивидуалностите не са важни. Колективът е определящ", каза още Етерович.

"Надяваме се на ново чудо срещу лит(*кс-етрополе. Нашата цел е да спечелим. Вече имаме информация за съперника и ще можем да се подготвим за него", добави асът на Мура.

За кого залагате - словенския Цуцка се изправя срещу турския. :smt005 :smt005 :smt005

Бедняшко дерби ще е :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 2:04 pm 
Аватар

Без фланелки... Това вече е скандално. :ohmygod2 :ohmygod2 И накрая и 2та отбора пристигат без фланелки :smt005 :smt005 :bii_chorbata :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 2:11 pm 
Аватар

А представяте ли си чорбите да им дадат резервните си екипи и словенците да ги опънат с тях, и след това да си избършат пишките и да им ги върнат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 2:12 pm 
Аватар

Кога е сблъска на сиромасите? Дано да не съвпада с нашия мач, та да може да му се насладим :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 2:40 pm 
Аватар

Съвпада до някаква степен.

Днес като си хапвах в селския моУ, изведнъж страшно ми замириса на вкиснал ислям. Обръщам се и кво да видя.
Прикачени файлове:
20120715_125828.jpg
20120715_125828.jpg [ 125.42 KiB | Прегледано 1773 пъти ]

Забележете синята фланелка и модерните жапанки :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 3:00 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 3:04 pm 
Аватар

Монитора ли ми го разтегля тоя, или е станал ебахти свинята :shock: :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 3:11 pm 
Аватар

Доста баклави, локум и кадаиф е изял докато беше при манафите. И съм сигурен, че си ги е заслужил с това палаво, тлъсто дупИ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 3:12 pm 
Аватар

Той ги е изял след като местните манафи са му ги набутали в ректума :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 3:13 pm 
Аватар

А Кратун каква партизанска поза е заел да го снима :bigok Вижда му се дамската чанта на стола и се крие зад може би жена :bigok :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 3:22 pm 
Аватар

:lol: Поне е фокусирал лицето на острилката, а не Туловището. :loser2 Ако е на автодетектване е съвсем разбираемо Галксито да не е отчело гъза над раменете на Аллахсандроглу за лице. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 3:36 pm 
Аватар

@шмит, тва е някаква чанта на някой в дъното.
@накуро, не съм фокусирал никой, гледах по възможно най-бързия начин да изключа светкавицата и да го снимам преди да духне :bigok А той вероятно се е завъртял точно в момента на снимката щото всичко друго е във фокус на снимката освен горната му част.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 3:52 pm 
Аватар

Kryten написа:
@шмит, тва е някаква чанта на някой в дъното.
@накуро, не съм фокусирал никой, гледах по възможно най-бързия начин да изключа светкавицата и да го снимам преди да духне :bigok А той вероятно се е завъртял точно в момента на снимката щото всичко друго е във фокус на снимката освен горната му част.

Имаш заложби за агент-провокатор :bigok
Иначе АллахАлександров от толкова плюскане на турски специалитети скоро ще стигне Дучанов по обиколка на талията :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 4:03 pm 
Аватар

А може би просто е забременял :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 4:17 pm 
Аватар

Цитат:
Казвам ви веднага, бяхме ПОНЕ 5 000 души. Сектора бе препълнен, имаше жени и деца по стълбите, защото нямаше достатъчно седалки. Интересно как може при ПРЕПЪЛНЕН сектор "А" да има 2-3000 души?! Значи излиза, че при пълен стадион има 8000 така ли?! За мача с Ливърпул припомнян, че много хора бяха обидени на ръководството (включително и аз) заради високите цени на билетите. Не може да направиш билетите по 30 и 50 лева и това 2005 г., когато заплатите бяха наполовина от сегашните, а цените също така наполовина по-ниски! И запомнете - ВИНАГИ цесекарите сме имали ПО-ВИСОКИ цени на билетите с изключение на последния полусезон! В Подуяне раздават кебапчета с гарнитура за да им иде някой в "секБтор"!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 4:29 pm 
Аватар

Препълнен .......... наполовина :losers :losers :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 4:41 pm 
Аватар

Тия както винаги са скарани с математиката. При положение, че миризливото им стадионче е 18 000 преко сили, В сектор е очевадно най-големият сектор, то логичното разпределение е към 4-5 хиляди за А, 8 хиляди за В, останалото в Б и Гей. Сега тия клоуни се опитват да ни обяснят как А бил препълнен :smt003 при положение, че хора има само между двата входа под ложата. Повече от 2000 няма как да са били ако ще да висяли по козирката :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 4:42 pm 
Аватар

flo написа:
Цитат:
Казвам ви веднага, бяхме ПОНЕ 5 000 души. Сектора бе препълнен, имаше жени и деца по стълбите, защото нямаше достатъчно седалки. Интересно как може при ПРЕПЪЛНЕН сектор "А" да има 2-3000 души?! Значи излиза, че при пълен стадион има 8000 така ли?! За мача с Ливърпул припомнян, че много хора бяха обидени на ръководството (включително и аз) заради високите цени на билетите. Не може да направиш билетите по 30 и 50 лева и това 2005 г., когато заплатите бяха наполовина от сегашните, а цените също така наполовина по-ниски! И запомнете - ВИНАГИ цесекарите сме имали ПО-ВИСОКИ цени на билетите с изключение на последния полусезон! В Подуяне раздават кебапчета с гарнитура за да им иде някой в "секБтор"!

Тц, в грешка сЪ. Пред сктор 'А' се раздават чибачита. Затова преди всеки мач там се вият опашки. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 4:44 pm 
Аватар

Цитат:
Доста баклави, локум и кадаиф е изял докато беше при манафите. И съм сигурен, че си ги е заслужил с това палаво, тлъсто дупИ

Ох, аман аман бадатлъ... :blowj :ls_bukake :fuck1 :bnsex

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1391, 1392, 1393, 1394, 1395, 1396, 1397 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]