forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 11:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 794, 795, 796, 797, 798, 799, 800 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 1:57 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
С тоя начин на мислене зимата искаха да гонят и Калво, "разкрит" беше и той. Сега всички съжаляват, че си тръгна.

Честно казано аз не съжалявам. В подготовката зимата направи супер мачове, но в доста от официалните мачове играта му по нищо не се различаваше от тази през есента. Може би и очакванията са ми били доста по-големи, но за мен не направи нищо особено, че да ми липсва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 2:01 pm 
Аватар

detective написа:
ЦЯЛ ПОЛУСЕЗОН ВИКА :smt005 :smt005 Че на Калво не му трябваше цял полусезон за да се разиграе нали... :smt005 :smt005

Кое е смешното не разбирам. Ако е играч от такава класа за каквато го мислят повечето тук 1/2 сезон е напълно достатъчно за да я загатне. Когато играчи от отбори като Миньор и Берое го правят смешен не виждам какви надежди да имам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 2:24 pm 

Zlostar_1111 написа:
detective написа:
ЦЯЛ ПОЛУСЕЗОН ВИКА :smt005 :smt005 Че на Калво не му трябваше цял полусезон за да се разиграе нали... :smt005 :smt005

Кое е смешното не разбирам. Ако е играч от такава класа за каквато го мислят повечето тук 1/2 сезон е напълно достатъчно за да я загатне. Когато играчи от отбори като Миньор и Берое го правят смешен не виждам какви надежди да имам.

Смешно е защото както се каза горе той смени 4 треньора и 4 партньора кой от кой по-некадърен.Да ми обясняваш как той бил зле е просто смешно при наличието на иву и тополата... у лево.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 2:34 pm 

Kryten написа:
На банове няма да се хващате :bigok На шамари може

на това ли ви учат в училище :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 2:38 pm 

Morning Glory написа:
Хидън Баса. Тия басове ги сънуваш бе, човек. Като малък в махалата много са те депресирали според мен. :lol:

Хидън малък не е бил никога :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 2:54 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Kryten написа:

Какво училище бе бачи хидъне :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 2:56 pm 

Kryten написа:
hidden767 написа:
Kryten написа:

Какво училище бе бачи хидъне :bigok

:smt017 ми не си ли ходил на такова :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 3:05 pm 
Аватар

вече минА доста време, затва се почудих.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 3:20 pm 
Аватар

Разликата между първия 1/2 сезон на Диамутен и Калво е доста голяма... какво имам предвид. Калво от първия си мач на наша земя показа, че има много добри качества. Асистенцията в дебюта му със Славия ... кажи речи от години не се беше виждала в бг. Личеше си, че пипа топката по съвсем различен начин... търсенето на позиция и етк. Всичко това се виждаше. При него проблема беше явен, а именно че на 10 тата минута свършваше бензина поради липса на физическа подготовка. Затова и нямаше как да е направи силен 1/2 сезон. При Диамутен нещата са съвсем различни... само го вижте как изнася топката. В момента в които топчето му се подаде дори по земя то започва да скача и е аха да го изгуби всеки момент. Да ме извинявате ама това не е от липса на физическа подготовка... Да ако направи една добра подготовка ще повиши леко скоростта си, но до там.... Определено не е човека който може да донесе нужната ни стабилност. Нямам представа как е играл толкова време в калчото... (освен ако не е дошъл брат му близнак тук ;) )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 3:23 pm 

gonzo1111 написа:
Разликата между първия 1/2 сезон на Диамутен и Калво е доста голяма... какво имам предвид. Калво от първия си мач на наша земя показа, че има много добри качества. Асистенцията в дебюта му със Славия ... кажи речи от години не се беше виждала в бг. Личеше си, че пипа топката по съвсем различен начин... търсенето на позиция и етк. Всичко това се виждаше. При него проблема беше явен, а именно че на 10 тата минута свършваше бензина поради липса на физическа подготовка. Затова и нямаше как да е направи силен 1/2 сезон. При Диамутен нещата са съвсем различни... само го вижте как изнася топката. В момента в които топчето му се подаде дори по земя то започва да скача и е аха да го изгуби всеки момент. Да ме извинявате ама това не е от липса на физическа подготовка... Да ако направи една добра подготовка ще повиши леко скоростта си, но до там.... Определено не е човека който може да донесе нужната ни стабилност. Нямам представа как е играл толкова време в калчото... (освен ако не е дошъл брат му близнак тук ;) )

Анри не ми противоречи и ми се яви веднага в скайп за 2-3 шамара! :slap :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 4:17 pm 

Zlostar_1111 написа:
krivia написа:
Абе айде играч с над 200 мача в Серия А да не го разкриваме чак толкова бързо. С лекота се лепят етикетите като тролей, трамвай, дърво, топола, некадърник и т.н. на играчи, които идват вчера и утре искаме да са на нивото на Тери. Е НЯМА как да стане това. След като играча има железен договор и не иска да го разтрогне, а този договор си му го предложил ти, просто го вземаш и го готвиш до продажбата му или до започване на сезона. Това решение, което взеха беше повече от малоумно. Добре поне, че го взеха на първия лагер да тренира за физика ...

Играч :smt035 с над :smt035 200 :smt035 :smt035 :smt035 мача в Серия А :smt035.
Смятам, че специално за тоя имаше достатъчно време - цял 1/2 сезон и с нищо не ме убеди, че е по - стабилен :ohmygod2 от ИИ5 или ЙМ55, а като го взимахме поне на това се надявах. Уви, не! SZ_FEN го разбирам - по щатите е, следи отбора предимно от спортни сайтове и форума и не му е ясно колко е зле тая маймунка, ама ние тук айде да сме му гледали простотиите и да се надяваме пак да играе и пак да се връщат кошмари от предния сезон, аре няма нужда.

Ами брато, дистанцията ми пречи да гледам само тренировките на Диамутен. Всичко друго което си видял ти съм го видял и аз.

Това което очевидно не ти става ясно е, че ако Диамутен не го върнем в отбора, Тати нямa да ни купи нов защитник. Именно за това ме е яд, че не го взеха в Австрия, но очевидно това което е добро за Кафявата Лястовица (по-ниска заплата на Диамутен) не е добро за Левски (пропусна за пореден път да се готви с отбора за да го пусват такива като теб).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 4:27 pm 
Аватар

detective написа:
Zlostar_1111 написа:
detective написа:

Смешно е защото както се каза горе той смени 4 треньора и 4 партньора кой от кой по-некадърен.Да ми обясняваш как той бил зле е просто смешно при наличието на иву и тополата... у лево.

Аха, ясно. Явно от това ще да е. Е па он си е добре, бе, тренер ин ги е слаб :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 4:36 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Това което очевидно не ти става ясно е, че ако Диамутен не го върнем в отбора, Тати нямa да ни купи нов защитник. Именно за това ме е яд, че не го взеха в Австрия, но очевидно това което е добро за Кафявата Лястовица (по-ниска заплата на Диамутен) не е добро за Левски (пропусна за пореден път да се готви с отбора за да го пусват такива като теб).

Нещо не схванах логика. Ако Диамутен не е в отбора няма защитник, но ако го върнем то 100% ще купим нов :smt017 . Може би имаш предвид, че за да вземем нов защитник трябва да сме разкарали Диамутен, ама тогава какво общо има това с лагера в Австрия?
пп. Ако под псувня имаш предвид "маймунката" ок, защото аз друго за него не съм писал, освен че е слаб и нямаме нужда от него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 5:31 pm 
Аватар

hidden767 написа:
knave написа:
hidden767 написа:
Защитата ни е..... с тези тролеи първият отбор, който играе на ръба на засадата ще ни разкости... Не знам Илиян на какво разчита. Всеки треньор си има някакви мантри, които повтаря в несвяст. На Илиян му е за прословутото движение и бързо отнемне на топката. Наистина, ако топката се отнема достатъчно бързо от халфовете и нападателите, на защитата ще им е по-леко и най-сложните ситуации пред тях ще са дълги изритани топки и центрирания. Но затова се иска такава физика и преса по терена, каквато е непосилна за кой да е български отбор, щото първо това не се гради за една подготовка, а се почва от юношеска възраст, второ ако трябва да се тренира така, треньора ще го сменят на втория месец, щото ще решат че ги юрка много.... затва на нас ни трябват двама изроди :smt027 в защита, бързи и яростни, и безкомпромисни и не знам дали и 2 милиона ще ни стигнат за целта. Но факта е, че ако не направим такава инвестиция няма да постигнем нищо и за това съм готов да се хвана на бас със всеки.

до тоя пост си мислех, че верно разбираш нещо от футбол, но сега вече заблудата свършва. :lol:
трябвали ни двама изрода в защита, щото пелето и ели не са тренирали схемата на илян от юноши. :lol:
изродите обаче могат и без да са я тренирали, те за това са изроди :boisw
след тва, щели да изритат треньора, ако прилагал такава схема, защото "много ги юркал" :lol: абе илян повече футбол е видял от тебе и то не само по телевизията, не му ли вярваш малко ?
ти си типичния пенкелер, сигурен съм, че имаш регистрации и в други форуми за политика, коли и прочее, където също се изявяваш като просто един лаик. :loser2

Ето най-накрая някой да събере смелост да се хване на бас с мене. Аз казвам, че с тази защита няма да станем шампиони. Ти смяташ че не съм прав и дори се опитваш да го подчертаеш отнасяйки се пренебрежително и с ирония към моя пост. Залогът е едногодишен бан за загубилия. Казвай да и да правим облога официален :)

никви басове не искам да се хващам с тебе, просто коментирах "разбора" ти, който сам по себе си те компрометира. от 3 години отборът ни все се проваля, нищо чудно и сега да стане така, но със сигурност няма да е защотото не сме купили "изроди" в защита или илян "много ги юркал" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 6:14 pm 

Ми очевидно най-големият проблем на отбора е защитата, това само ти не го виждаш, ама иначе си "сигурен" в това, което казваш, а най-важното е че си напреко мене, което е най-популярната позиция във форума и дава най-много точки и пауър :loser2 :lol: Според мен селекцията щеше да е достатъчна за титла, ако не броим 10-12 точки, които ще загубим заради бавна несработена защита през сезона. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 7:23 pm 
Аватар

в кои мачове ги виждаш тези 10-12 точки???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 11:14 pm 

Защитата е много сериозен проблем и е факт, че тук има несвършена работа от страна на спортно-техническия щаб. Безсмислено е да гадаем дали това ще е фатално или не... просто отчитаме факта. Дано и някой в клуба да отчита, защото все още има време - може да се намери играч, колкото да позакърпи положението. И честно казано, какъвто ще да е, трудно ще е по-голям тролей от Милиев и Иво Иванов. Е например оня Борислав Стойчев, дето се беше насрал срещу Тампере. Понаучил се е да играе и няма да струва някаква баснословна сума. Дзаферович също е много приличен вариант. Има един Росен Колев от Черно море - ренде пълно, но поне не се насира както тия двамата. Това разбира се са някакви пожарни варианти, колкото да се закърпи временно положението, щото с тия двамата отзад :ohmygod2 . Вариант французина+Пелето централни е възможен, но е глупав - на Пелето мястото е пред защитниците, ако играем 4-1-4-1, ще изнася топката - нещо, което мисия невъзможна за нашите тъпунгери отзад. Имахме страшен проблем с това, след като Йовов сдаде багажа, сега Ангелов е разрешението, но не и ако го забият да се кюска отзад.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 11:24 pm 
Аватар

Smirnoff написа:
Защитата е много сериозен проблем и е факт, че тук има несвършена работа от страна на спортно-техническия щаб. Безсмислено е да гадаем дали това ще е фатално или не... просто отчитаме факта. Дано и някой в клуба да отчита, защото все още има време - може да се намери играч, колкото да позакърпи положението. И честно казано, какъвто ще да е, трудно ще е по-голям тролей от Милиев и Иво Иванов. Е например оня Борислав Стойчев, дето се беше насрал срещу Тампере. Понаучил се е да играе и няма да струва някаква баснословна сума. Дзаферович също е много приличен вариант. Има един Росен Колев от Черно море - ренде пълно, но поне не се насира както тия двамата. Това разбира се са някакви пожарни варианти, колкото да се закърпи временно положението, щото с тия двамата отзад :ohmygod2 . Вариант французина+Пелето централни е възможен, но е глупав - на Пелето мястото е пред защитниците, ако играем 4-1-4-1, ще изнася топката - нещо, което мисия невъзможна за нашите тъпунгери отзад. Имахме страшен проблем с това, след като Йовов сдаде багажа, сега Ангелов е разрешението, но не и ако го забият да се кюска отзад.

защо пък пелето да не играе в защита какъв е проблема, навсякъде в големите отбори ценрталните защитници участват дейно в изнасянето на топката. :smt006
дайте да на се хващаме за първото нещо, не може с една селекция целият отбор да засипи! да ги видим как ще играят до зимата и тогава да прогнозираме дали ще се проваилм и заради кой. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 11:25 pm 
Аватар

ами тоя диамунтен е в отбора и може да се използва, така и така няма да го махнат. пелето не може да изнася топката, нито гаджев го може това и наистина е проблем. от друга старана ми направи впечатление, че франсето праска добри пасове и не се шашка, но проблема е,че няма кой да вземе топката и да я изнесе :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 11:37 pm 

Zlostar_1111 написа:
SZ_FEN написа:

Нещо не схванах логика. Ако Диамутен не е в отбора няма защитник, но ако го върнем то 100% ще купим нов :smt017 . Може би имаш предвид, че за да вземем нов защитник трябва да сме разкарали Диамутен, ама тогава какво общо има това с лагера в Австрия?
пп. Ако под псувня имаш предвид "маймунката" ок, защото аз друго за него не съм писал, освен че е слаб и нямаме нужда от него.

Ще пробвам така. Независимо дали ще върнем Диамутен в първия състав или не, друг няма да дойде (противно на приказките на Тати).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 11:43 pm 

Цитат:
защо пък пелето да не играе в защита какъв е проблема, навсякъде в големите отбори ценрталните защитници участват дейно в изнасянето на топката. :smt006
дайте да на се хващаме за първото нещо, не може с една селекция целият отбор да засипи! да ги видим как ще играят до зимата и тогава да прогнозираме дали ще се проваилм и заради кой. :levski

Да, само, че не са много големите отбори, при които това е 34-годишен играч. Пелето може да е много полезен с опита и техниката си, но бързината ще му липсва и на него, точно както на тролеите.

А с тая тъпа философия на чакането винаги съм се забавлявал... проповядваше се и миналия сезон по това време. И по-миналия. И по-по-миналия. Ок ще чакаме, ок може и да не се окаже фатален хаосът в защитата и да издържим до зимата (даже за разлика от Хидън бих казал, че има голям шанс да не се осерем), но аз все се питам едно и също - защо не беше пипната най-слабата ни линия?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 11:51 pm 
Аватар

Smirnoff написа:
Цитат:

Да, само, че не са много големите отбори, при които това е 34-годишен играч. Пелето може да е много полезен с опита и техниката си, но бързината ще му липсва и на него, точно както на тролеите.

А с тая тъпа философия на чакането винаги съм се забавлявал... проповядваше се и миналия сезон по това време. И по-миналия. И по-по-миналия. Ок ще чакаме, ок може и да не се окаже фатален хаосът в защитата и да издържим до зимата (даже за разлика от Хидън бих казал, че има голям шанс да не се осерем), но аз все се питам едно и също - защо не беше пипната най-слабата ни линия?

как ще не е пипната като се взеха двама играч на тоя пост, и имаш още 3-ма без башлиев :smt017
и кво пък пелето бил много стар, е да ама не сме ман сити, че и млад да искаш! айде малко реализъм ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 12:26 am 

knave написа:
Smirnoff написа:
Цитат:

как ще не е пипната като се взеха двама играч на тоя пост, и имаш още 3-ма без башлиев :smt017
и кво пък пелето бил много стар, е да ама не сме ман сити, че и млад да искаш! айде малко реализъм ...

Ами нали за големите отбори ми говориш бе, Яворчо, не ме ядосвай. Диамунтен го загробиха от много акъл, Ели и Пелето не са централни, можеш да ги преквалифицираш, но то така може да преквалифицираш и Даниел Димов, и Мулдер, и Старокин, а истината е, че просто ти трябват хора конкретно за тоя пост и ти трябват даже за А група. Айде да речем, че не са намерили някоя респектираща печка или незабелязан досега талант - реалистично е, ама не е реалистично толкова да не можем да вземем някакво ренде от България, колкото да позакърпи или поне да се знае, че се мъчим нещо да променим в тая линия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 12:36 am 
Аватар

Smirnoff написа:
knave написа:
Smirnoff написа:

Ами нали за големите отбори ми говориш бе, Яворчо, не ме ядосвай. Диамунтен го загробиха от много акъл, Ели и Пелето не са централни, можеш да ги преквалифицираш, но то така може да преквалифицираш и Даниел Димов, и Мулдер, и Старокин, а истината е, че просто ти трябват хора конкретно за тоя пост и ти трябват даже за А група. Айде да речем, че не са намерили някоя респектираща печка или незабелязан досега талант - реалистично е, ама не е реалистично толкова да не можем да вземем някакво ренде от България, колкото да позакърпи или поне да се знае, че се мъчим нещо да променим в тая линия.

дай пример де, те най-големите рендета са при нас ако питаш мене. значи, с пелето и французина ще се провалим, ама с ренде от България - не ?! :smt017
и нали уж се гради някакъв отбор, аз мисля че по-добре да не се взима играч в тоя момент, отколкото да кърпим положението.
и опишете ми моля и ти и хидъна, какви са тия точно рендета и изруди, за един тип играч ли ми говорите и двамата? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 1:23 am 

knave написа:
дай пример де, те най-големите рендета са при нас ако питаш мене. значи, с пелето и французина ще се провалим, ама с ренде от България - не ?! :smt017
и нали уж се гради някакъв отбор, аз мисля че по-добре да не се взима играч в тоя момент, отколкото да кърпим положението.
и опишете ми моля и ти и хидъна, какви са тия точно рендета и изруди, за един тип играч ли ми говорите и двамата? :lol:

Примери съм дал, за останалото си има скаут, на когото му се плаща и който явно си е барал топките. Като двама играчи за нищо не стават, търсиш други на техния пост - не е невъзможно да намериш. Иначе се хващаш за палците и чакаш ИИ да провали пак цял отбор. За развоя на сезона не искам да гадая колко ще е фатално, но, че тези двамата ще ни наакат грозно в даден момент и ще трябва някой да им чисти лайната - в това съм убеден... А така сериозен отбор ще изградиш точно никога.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 8:17 am 
Аватар

Цитат:
Милиев остава в Левски поне до зимата

Защитникът на Левски Йордан Милиев явно ще продължи да носи екипа на тима поне до зимната пауза, след като така и не се намeри купувач за него. Пред футболиста имаше две възможности за трансфер, но явно никоя от тях не е довела до сделка и той ще остане на "Герена".

Треньорът Илиан Илиев бе обявил, че няма да разчита на Милиев, но при така стеклите се обстоятелства е склонил играчът да остане в отбора. Със сигурност обаче през зимата бранителят ще бъде пуснат отново на сергията и ще му се търси нов отбор.

Сходна се очертава и ситуацията със Сюлейман Диамутен. Той също бе определен за продан, но и за него не се намери купувач и той също остава на "Герена".

Така през новия сезон Левски ще има повече от достатъчно централни защитници, след като отборът разполага още със Станислав Ангелов, Ромейн Ели и Иво Иванов, който се представи силно по време на подготовката.

"7 дни спорт"

:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 10:32 am 
Аватар

В защита бройка имаме, качество- йок! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 11:37 am 
Аватар

Точно сега ще се види Илиан що за стока е като треньор.С готови и научени защитници и баба знае да направи защитна линия.Преди години за някои Томашич и Топузаков бяха свършили с футбола, но Мъри ги върна към големия футбол.Същата работа е и тука, дано Илиан да успее да направи от тях нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 11:41 am 
Аватар

Той Милиев не е почвал с футбола и разликата тук е огромна..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 11:47 am 
Аватар

Нямам предвид Милиев.
Не мисля че, французина и Диамунтен ще отстъпват с нещо на Томашич и Топузаков при правилна работа и сработка.Аз си мисля ,че в тази защитна двойка има доста хляб, но няма да е зле Илиан да почне да ги налага още от следващия мач

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 794, 795, 796, 797, 798, 799, 800 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]