forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 5:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 425, 426, 427, 428, 429, 430, 431 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 8:51 pm 

Дефинирай ''къща в Парагвай от Славчо Христов'' :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 9:03 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
24051914 написа:
e, той рейгън и тачър ебаха майката на цялата система и предадоха всичко в ръцете на банките. държавата освен да не ти пречи има за задача да осигури и честна надпревара в частния сектор, ама не би

Дефинирай "честна надпревара" и след това обясни какъв е проблемът при частния сектор в САЩ и Обединеното кралство. Не ми се вадят статистики за дела на sole entrepreneurship, но подозирам какъв ще е. Собственият бизнес бил моторът на всеобщия просперитет, казват, даже и българинът е съгласен, щото мечтата на всеки, който се оплаква от "чорбаджиите-изедници", е "да си бачка за себе си".

кво ше кажеш на първо време за "честна надпревара" е да оставят банките да фалират вместо да им наливат парите на данъкоплатците или да ми наливат и в мойта фирма когато съм шорт от към кеш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 9:10 pm 

24051914 написа:
e, той рейгън и тачър ебаха майката на цялата система и предадоха всичко в ръцете на банките. държавата освен да не ти пречи има за задача да осигури и честна надпревара в частния сектор, ама не би

Провалът на голяма част от хората, които не са успели в частния бизнес обикновено не се дължи на нечестна надпревара, а чисто и просто на грешно направени сметки за собствените възможности. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 9:14 pm 
Аватар

ок, няма проблем, съгласен съм. да оставят банките да фалират, направили си си сметките грешно! защо аз като малка фирма трябва да плащам по- големи данъци на хазната които после да отиват в банките, които на всичкото от горе не ми дават и заем?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 9:16 pm 

Бях изписал 20 реда, ама като ти видях новото мнение ги изтрих.
Не ми се влиза в безмислени спорове, аз си правя сметка за себе си, пожелавам ти да си си направил точно сметката и ти. :smt023
Все пак по-прагматично мислене, по-малко мрънкане и търсене на виновник и по-малко вярване в световни конспиративни теории би било полезно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 9:21 pm 
Аватар

Omraz написа:
Бях изписал 20 реда, ама като ти видях новото мнение ги изтрих.
Не ми се влиза в безмислени спорове, аз си правя сметка за себе си, пожелавам ти да си си направил точно сметката и ти. :smt023
Все пак по-прагматично мислене, по-малко мрънкане и търсене на виновник и по-малко вярване в световни конспиративни теории би било полезно.

нищо лично, но грешиш. никой не е остров в тоя живот. недей да питаш за кой бият камбаните, знай,че те бият за теб :) ше ми простиш лиричното отклонение ама съм малко на градус :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 9:22 pm 

Нищо не разбрах, но все пак наздраве. :bigok :lol: И аз отивам да прекаля с градусите. :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 9:33 pm 
Аватар

:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 9:44 pm 
Аватар

Какъв точно е проблема с банките, че не разбирам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 9:52 pm 

Единствените финансови институциЙ (тоа велик Римски император) които признавам са взаимноспомагателнитекаси!
По въпросите за демокрацията, кумунизъма(който и нефелното тъпо копеле от село Правец призна за недоносче) и хуманоидите населяващи територията а.к.а. Република България имам само едно решение- Премиер, президент и кмет на всеки град- художника от Браунау прочул се по целия свят с работещ държавен строй!

Държавният апарат да бъде изграден основно от деца без родители, за които държавният интерес е на първо място!

Тва е! Смрт за тия дето крадЪт!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 10:54 pm 

В България на първо време имаме ли нормални избори и второ имаме ли нормални личности в политическия ни "елит", за да може изобщо да говорим за десница, за управлението на държавата и т.н.?!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 11:00 pm 
Аватар

Принципно нямаме политически партии, които да издигат политически платформи. Щото ще вдигнем пенсиите, ще накажем престъпниците и тн не е политика. Но, ако някъде има зачатъци на политика, то тя е в дясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2012 11:52 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Принципно нямаме политически партии, които да издигат политически платформи. Щото ще вдигнем пенсиите, ще накажем престъпниците и тн не е политика. Но, ако някъде има зачатъци на политика, то тя е в дясно.

Аз вече се обърках. Ккакви с тия зачатъци в дясно, като на скоро се разпаднаха преди това разпадналите се части на СДС? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 12:15 am 
Аватар

ляво, дясно, в днешно време това са отживелици. въпроса е: имаш ли ташаците да направиш това което е правилно за хората? защото в Бг все още си живеем в комунизъм за богатите: и сега другарите си въртят бизнеса и си приватизират и си гласуват законите, така е и в мурика и в много европейски държави( другарите там са банкерите). политиката не е толкова сложно нещо, както го изкарват другарете, но се иска common sense, решителност, ташаци,сърце и най-важното да защитаваш интересите на мнозинството!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 12:22 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
tprodanov написа:

Аз вече се обърках. Ккакви с тия зачатъци в дясно, като на скоро се разпаднаха преди това разпадналите се части на СДС? :smt017

Говорех за зачатъци на такова мислене, говорене и действия.

24051914 написа:
ляво, дясно, в днешно време това са отживелици. въпроса е: имаш ли ташаците да направиш това което е правилно за хората? защото в Бг все още си живеем в комунизъм за богатите: и сега другарите си въртят бизнеса и си приватизират и си гласуват законите, така е и в мурика и в много европейски държави( другарите там са банкерите). политиката не е толкова сложно нещо, както го изкарват другарете, но се иска common sense, решителност, ташаци,сърце и най-важното да защитаваш интересите на мнозинството!

Отживелици са единствено според новите модерни партии, които поради липса на политическа платформа и всякакъв ресурс да създадат такава решиха да обявят, че въпросните понятия нямат значение и са остарели.
Какво значи - правилно за хората? Няма универсално правилно. За теб е правилно едно, за мен друго, а не по-малко важен е и начина по който се постига правилното. Кое кога и как ще се свърши е именно политиката и няма как да е без значение тя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 12:39 am 
Изображение

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 12:43 am 
Аватар

tprodanov написа:
Nakuro Bradata написа:
tprodanov написа:

Говорех за зачатъци на такова мислене, говорене и действия.

24051914 написа:

Отживелици са единствено според новите модерни партии, които поради липса на политическа платформа и всякакъв ресурс да създадат такава решиха да обявят, че въпросните понятия нямат значение и са остарели.
Какво значи - правилно за хората? Няма универсално правилно. За теб е правилно едно, за мен друго, а не по-малко важен е и начина по който се постига правилното. Кое кога и как ще се свърши е именно политиката и няма как да е без значение тя.

правилно за хората е: честна и независима, съдебна система, един закон за всички. дясно, ляво няма значение. няма партии, кви са тея партии? ква е разликата между десните и левите партии, че не мога да се сетя?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 12:47 am 
Всичките са педераси, просто едните са пасивни.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 12:49 am 
Аватар

:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 1:28 am 
Аватар

Кво значи честна и независима съдебна система? Това е толкова сложна структура, че винаги засяга някакъв интерес на някого и винаги ще е несправедлива за някого. Тва не е режеш баницата и ядеш даеба... Що си мислите, че законотворството е ей така, хващаш пишеш закон и готово? И политиката далеч не се изчерпва със съдебната система. Има и икономика, финанси, инфраструктура, здравеопазване и секви путки майни. А относно престъпленията има и ред превантивни мерки, дето са по-важни и от нея. Кво ти дреме дали ще осъдиш някой, след като той е утрепал друг, не е ли много по-важно да не се стига изобщо до там?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 2:00 am 
Аватар

tprodanov написа:
Кво значи честна и независима съдебна система? Това е толкова сложна структура, че винаги засяга някакъв интерес на някого и винаги ще е несправедлива за някого. Тва не е режеш баницата и ядеш даеба... Що си мислите, че законотворството е ей така, хващаш пишеш закон и готово? И политиката далеч не се изчерпва със съдебната система. Има и икономика, финанси, инфраструктура, здравеопазване и секви путки майни. А относно престъпленията има и ред превантивни мерки, дето са по-важни и от нея. Кво ти дреме дали ще осъдиш някой, след като той е утрепал друг, не е ли много по-важно да не се стига изобщо до там?

ти май не четеш!?!?! чукча не читател, чукча писател! Правителството е като съдията на футболен мач-правилата трябва да са еднакви за всички и правителството съблюдава за това, ако има нарушения, наказва нарушителите съобразно. другото е да събира данъци и да ги разпределя където има нужда. горе-долу с това се изчерпва ролята на политиците и правителството. или с прости думи прави закони, съблюдава спазването им, събира данъци и ги разпределя според нуждите на населението. и не е важното да се стига до това да няма престъпление. важното е да се знае, че който извърши даденото престъпление ще получи съответното наказание от там на татък е свободна воля или демокрация, сам си избираш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 2:10 am 
Аватар

Чета, чета... Самото писане на правилата далеч не е лесна работа, и в основата си представлява политика. Какво значи справедливост? Дай ми дефиниция? До преди 25 години справедливост беше едно, сега е друго. Кое е вярното?
Преди 5 години беше законно да имаш конфликт на интереси, днес не е. Кое е справедливо? Преди 1 година нямаше задължение да си включиш касовия апарат към НАП, днес имаш. Кое е справедливо? Закона за отнемане на незаконно придобито имущество справедлив ли е? Всичко това са правила за всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 2:15 am 
Аватар

tprodanov написа:
Чета, чета... Самото писане на правилата далеч не е лесна работа, и в основата си представлява политика. Какво значи справедливост? Дай ми дефиниция? До преди 25 години справедливост беше едно, сега е друго. Кое е вярното?
Преди 5 години беше законно да имаш конфликт на интереси, днес не е. Кое е справедливо? Преди 1 година нямаше задължение да си включиш касовия апарат към НАП, днес имаш. Кое е справедливо? Закона за отнемане на незаконно придобито имущество справедлив ли е? Всичко това са правила за всички.

Той пича ти декларира постулати от гимназията - справедливост, ала-бала, закони. От конкретика няма нужда, че си е напрежение да вникваш в нея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 2:35 am 
Аватар

tprodanov написа:

кво ше кажеш , като начао на справедливоста е всеки да си плаща ддс и данък? тва устройва ли те като справедливост? устройва ли те като справедливост банките да не отдават като кредит пари които ги нямат? имаш ли нещо против?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 2:41 am 
Аватар

kozarets1914 написа:
tprodanov написа:

Той пича ти декларира постулати от гимназията - справедливост, ала-бала, закони. От конкретика няма нужда, че си е напрежение да вникваш в нея.

ама ти сериозно ли с тоя подпис или tам както се нарича :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 2:48 am 
Аватар

24051914 написа:
tprodanov написа:

кво ше кажеш , като начао на справедливоста е всеки да си плаща ддс и данък? тва устройва ли те като справедливост? устройва ли те като справедливост банките да не отдават като кредит пари които ги нямат? имаш ли нещо против?

Не. Кой точно данък? В немалко страни няма ДДС. И какъв е смисъла от плащането на ДДС? И Какво значи пари, които имат банките, при положение, че още от тяхната дефиниция става ясно, че те основно работят с чужди капитали?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 2:49 am 
Аватар

24051914 написа:
ама ти сериозно ли с тоя подпис или tам както се нарича :)

Съвсем. Защо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 3:03 am 

24051914 написа:
tprodanov написа:
.

Ако банките не дават пари,които реално нямат,същестуването им е невъзможно(поне в сегашния им вид) Над 95 процента от парите са на електронен носител,а не на физически...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 1:51 pm 

Свобода, равенство, братство. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 15, 2012 2:09 pm 
Аватар

И тук сте слънчасали яката :smt003 :bii_chorbata Проданов и него много го е напекло слънцето и е почнал да се нарежда до the usual suspects - Говядото и Дарадонко 7 :bigok :bigok :bigok Нещо не ми се говори за политика, но днес гледах Надето Нейнски при Люба Кулезич и по едно време ми се додрайфа като и слушал глупостите :smt027 За провалът СДС са виновни самите СДС и добре, че премиер беше Костов, а не глупак като Филип Димитров, да се нацупи и да иска вот на доверие :ohmygod Вземи тоя вот глупако и дай властта пак на комунистите :smt027 Както и да е СДС имаше шанса да получи две пъти огромна обществена подкрепа и два пъти да се осере :wink: сега ще ядат кура :smt006
А Изображение ще изкара втори мандат та стой та гледай :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 425, 426, 427, 428, 429, 430, 431 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]