forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 11:05 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 791, 792, 793, 794, 795, 796, 797 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 2:05 pm 
Аватар

Е ние ако вземем още един португалец, направо да ни пишат португалски отбор. :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 2:05 pm 
Аватар

по-скоро журналистите си измислят глупости
имаме ДХ пелето, прохазка и старокин, няма да търсим играч за там 100%, а и в контролите се видя, че двойката централни защитници е най-слабата част в отбора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 2:47 pm 
Аватар

и димов е такъв май..

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 4:13 pm 
Аватар

и Гаджев. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 4:42 pm 

Трябва ни класен защитник, за да може Пелето да си играе в полузащитата, където му е мястото и където от погледа върху играта, опита му, техниката му и пасовете му ще има полза. А в защита ни трябва бързина и физика, неща, които Пелето ги няма. Мъчат го да играе отзад, щото е единствения ни "защитник", който може да изнася топката без боц напред. Това не е нормална ситуация за отбор с претенции. :smt006 Жалко че бъдещето на отбора се залага на карта и зависи от това дали ще вземем 100 хилки за Милиев или не... Крайно непрофесионално и ... тъжно за отбора ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 4:44 pm 
Аватар

На Пелето пасовете са му страхотни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 4:45 pm 
Аватар

Еми Илиян явно е видял за какво става дума и е поискал защитник щото допреди 2 седмици не се говореше за такъв

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 4:47 pm 
Аватар

За мен тва всичко със защитника е кьор-фишек ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 4:48 pm 

Е супер, а досега къде е гледал... то беше ясно. А на защитата винаги и трябва най-много време за сработка. Цепим мрака :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 8:33 pm 
Аватар

Ти се радвай, че не минахме на план Б за централния нападател, че тогава нямаше да излизаш от тая тема :bii_chorbata :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 8:46 pm 
Аватар

Що си мислиш, че сега излиза от тая тема? :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 8:47 pm 
Аватар

Тогава нямаше да му се верва :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 8:54 pm 
Аватар

Цитат:
Само в лъжеспорт.bg: Гавра с футболисти на Левски!

Само един от юношите получава договор, другите хващат гората

Изключително пренебрежително отношение демонстрира ръководството на Левски към юношите на клуба, разбра лъжеспорт.bg. На повече от половината младоци е казано да си стягат багажа, като само на един е предложен договор - Тодор Чаворски, който ще бъде преотстъпен през настоящия сезон.

Според информация на лъжеспорт.bg нападателят ще изкара футболната година в Ботев Враца, под треньорското ръководство на Антони Здравков. Чаворски е поредният играч на "сините", който е пращан в друг отбор с мотива "да се обиграва и да трупа опит в елита".

Тодор Чаворски обаче не може да се оплаче, на фона на това, което чака колегите му, които бяха част от мъжкия отбор по време на лагерите в Правец и Линдабрун. Футболисти като Никола Яначков, Янко Ангелов, Тодор Гочев и другите момчета от този набор, ще трябва да си стягат багажа, тъй като по думите на Дончо Донев "не стават за Левски".

Няма значение, че точно тези футболисти станаха шампиони в две поредни години. Изглежда обаче това не е достатъчно, за да убеди "умните" глави на "Герена", че имат място в разширения състав, където например е загадъчно привлеченият Агиеманг Опоку.

Ето защо в Левски ще продължава да има случаи като този с друг "негоден за Левски" - Ивелин Попов...

Дано не е вярно :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 9:04 pm 
Аватар

Кво значи 'дано не е вярно'? Дано Е вярно! Писна ми от разни некадърници дето 5 години висят в отбора за нищо. Като не стават, отиват във Видима и пр. Стига с тия договори на сульо и пульо! Станчев колко трябваше да го чакаме?

Колкото до лайноспорт, гаврата е с аналните им отверсия! Всеки ден им пръскат шпионките и им тече жълта чорбичка и пръскат спермоакИ навсякъде!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 9:05 pm 
Аватар

Фактите са, че като изключим Вутов и Чаворски всичко друго е :ohmygod :ohmygod2 :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 9:06 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Фактите са, че като изключим Вутов и Чаворски всичко друго е :ohmygod :ohmygod2 :slap

И тва момче Тонев беше ОК. Иначе щом в онзи отбор изпъкваше Башлиев начи са сериозни нещата.
Другите кат искат договори, ми поиграйте малко срещу австрийските туристи бе! Не да ни спасява опоката накрая от резил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 9:11 pm 
Аватар

И аз съм съгласен, че срещу тия австрийските смешки бяха трагични, ама може би трябва да им се даде още шанс...на някои. Все пак 2 години поред са шампиони във възрастта си, верно, че и тия първенства са мега ташак, ама...Да няма после шо стана :smt059 Как па един читав централен защитник не излезе от тая школа :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 9:13 pm 
Аватар

Какъв точно шанс да им се даде? Вече приключиха с юношеските групи, ако не си хванал дори окото какво да ги мъчат повече? Да подписваме договор и 3 години да висят на Герена!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 9:18 pm 
Аватар

Прав си на 100%, ама ми се иска излезе нещо поне от 1-2 извън Вутов и Чаворски :smt085 Янко Ангелов бях чел, че е с потенциал :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 9:21 pm 
Аватар

На всички ни се иска, но е добре да боравим с фактите :) Ако помниш преди няколко години имаше едни много обещаващи Георги Чакъров 'Чики' и Боян 'Трудния за опазване', които като подписаха договори се помислиха за полубокове и дори се репчеха на Гонзо за титулярно място :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 9:27 pm 
Аватар

Като заговорихме за юноши...С Жак Коен и Александър Киров кво стана?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 9:39 pm 
Аватар

В Черноморец е Киров, а Коен май е нейде в чужбина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 10:56 pm 

Надявам се, че новината е измишльотина някаква. Да зачеркнеш юношите при положение, че бюджетът ни за трансфери е чутовните 400 000 евро, е направо безумие. Чудя се и на хора от тоя форум, които иначе уважавам, какви глупости са надрънкали по-горе. Юношите са единственият ни шанс да изградим сериозен отбор с бъдеще и това се е доказало вече. Доказало се е и че с правилна работа и търпение тая школа може да произвежда играчи, които не само да са основна част от отбора ни, но и да имат шанс за приличен трансфер, който нещо да донесе в касата. Ако мислите, че с разни печки или анонимници от Европа отиваме някъде, пийте си хапчетата. Тия играчи са само за замазване на положението или в най-добрия случай моментен проблясък - малкото, които притежават сериозна класа, въобще не си правят планове да останат на Герена повече от 2 сезона. И в общия случай трябва да ги чакаме следващите 3 да благоволят да разтрогнат, като през това време им пълним джобовете. Мога да изпиша много на тая тема, но, който има акъл, знае за какво става въпрос, така че не виждам смисъл. А и очаквам Левскар67 да напише нещо дълго и есеистично, с което да закопае всички. :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 11:14 pm 

Да си ги държим бее...нищо, че са некадърници.Махнахме Лъчо Балтанов и мангото... трябва някой да ги замести... то и да си бездарен пълнеж сигурно не е лесно :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 11:24 pm 
Аватар

От тия юноши ще изградим отбор ама друг път. Точно както изградихме от Хичо, Хмариян, Балтан, Сашо Киров, Тоян Бабаков, Чакъров, Мишел, Курдов и още един куп герои. Бал съм ги. Действието е правилно - първо няма да стоят в отбора без нужда две-три години, второ ще подейства мотивиращо на следващите набори. Колкото до Янко, шанс му е даван - Гонзо го пусна преди около 2 години за пръв път.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 12, 2012 11:35 pm 
Аватар

Они си немоат.
Ясно, че нямат качества за първия отбор, още не са готови и други тем подобни алабалистики.
Мене друго ми е интересно- жена-волейболист има по-добра физика от нашите 17-19 годишни "таланти" :ohmygod
Тия момчета приличат по-скоро на сомалиичета, отколкото на футболисти за първия отбор. Ми Жоао Силва е с 2-3 години по-голям, а изглежда като великан спрямо нашите.
Колегата Нека Бъде Рок каза много точно, че от тая група само Вутов и Чаворски стават. То и Илиан го каза, че 1-2 момчета изпъкват.
Пък и в първия отбор си имаме юноши- Ицо Йовов и Владченцето Гаджев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 12:01 am 
Аватар

Това за физиката и мен ме шокира.Като некви манекенки анорексички са.Като погледна младежите на Франция,Германия(и много други) с каква физика са ми става лошо.При нашите има нещо много сбъркано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 12:07 am 
Аватар

Е тоя симпатяга е връстник на нашите :smt006
Изображение

То вярно, че и гена играе роля, ама как пък може всикчите да са такива фиданки, не ми е ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 12:10 am 

niki87 написа:
Е тоя симпатяга е връстник на нашите :smt006
Изображение

То вярно, че и гена играе роля, ама как пък може всикчите да са такива фиданки, не ми е ясно.

Тва Шакири или Керим Фрай ли е ? :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2012 12:17 am 
Аватар

Не казвам :bigok Само подсказвам, че е вкарвал хеттрик на националния ни отбор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 791, 792, 793, 794, 795, 796, 797 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]